Hedvig Avaliações

4.253
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med hela processen! Ärendet hanterades otroligt snabbt och professionellt. Jag kände mig väldigt väl bemött av supporten, och man fick all den hjälp och tydliga information som behö... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick återkoppling direkt, gick snabbt som attan, faktiskt paff, tänkte måste vara för bra för att vara sant. Klart bästa upplevelsen någonsin, bästa försäkringsbolaget jag haft! Fick ersättning på m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Seguradora de Automóvel
  7. Seguradora para locatários

Sobre Hedvig

Lätt att använda

Ändra, uppgradera och anmäl skador med några klick

Snabb hjälp

Få hjälp snabbt av vårt serviceteam direkt i appen

Ingen bindningstid

Du kan när som helst säga upp din försäkring hos oss

Digital försäkring. Personlig service.

Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 14% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

(4.253)

624 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisk.

Fantastisk.
Ärlig talat jag fick mycket snabbt hjälp lätt att komma i kontakt med Hedvig och information som hur det ska gå iväg .uppskattar kommunikation och snabbt hantering av min bil reparation.
Mvh

4 de agosto de 2026

Hej Basir,

Tack för dina fina ord! Kul att du fått snabb och tydlig hjälp. Det är precis så vi vill att det ska kännas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är verkligen jättenöjd med…

Jag är verkligen jättenöjd med servicen! Mitt skadeärende hanterades snabbt och smidigt, och jag blev bemött på ett vänligt och professionellt sätt genom hela processen. Allt fungerade över förväntan. Stort tack för den fina hjälpen – jag kan varmt rekommendera er!

4 de agosto de 2026

Hej Joana!

Så fint att höra, tack för att du delar med dig! Vi är glada att processen kändes smidig och att du blev väl bemött genom hela vägen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag blev väldigt nöjd med Hedvig…

Jag blev väldigt nöjd med Hedvig försäkring för att jag fick pengarna tillbaka samma dag, inom nån timme tilloch med. Trevligt bemötande från kundservice. Lätt att förstå allt, appen funkar kanon. Försäkringen för min gamla katt är ganska dyr, har premium, MEN eftersom allt funkade så bra så är jag nöjd ändå. Tummen upp!

3 de agosto de 2026

Hej Louise!

Vad kul att höra. Snabb utbetalning och smidigt bemötande är precis vad vi strävar efter. Tack för att du delar med dig, och tack för dina fina ord om oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick ett snabbt och fint bemötande…

Jag fick ett snabbt och fint bemötande när vår hankatt behövde akutvård efter att ha blivit påkörd. Hedvigs kundtjänst var mycket vänliga och hjälpsamma. Rekommenderar varmt Hedvig försäkring🌸🌸

Hej Elin,

Vad fint att höra, och vad tur att er hankatt fick snabb hjälp. Tack för att du delar med dig och för din varma rekommendation!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Smidig hantering på appen

Smidig hantering på appen. Svarstid på ärendet ok men lite snabbare för att få 5 stjärnor 😊

31 de julho de 2026

Hej Louise!

Tack för omdömet och din feedback på vad vi kan förbättra! Vi jobbar på att bli snabbare.

Väldigt snabb respons

Väldigt snabb respons, jag fick ersättning dagen efter.

31 de julho de 2026

Hej Paula!

Vad kul att höra! Tack för att du delar med dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt funkar superbra och snabbt

Allt funkar superbra och snabbt. Enkelt att lägga in uppgifter och annat som de behöver och utbetalningar går superfort

30 de julho de 2026

Hej Linda!

Tack för de fina orden och att du tog dig tid att skriva!

Strålande

Snabb, enkel och perfekt service

Hej Ahmed,

Tack för de fina orden. Kul att allt funkade så smidigt och bra!

Snabb och proffsig

Snabb, trevlig och proffsig hantering av min skadeanmälan, från start till avslut

29 de julho de 2026

Hej Johan,

Tack för dina fina ord, Skönt att höra att det kändes smidigt hela vägen.

Snabb hantering med kvitto

Gjorde en skadeanmälan, skickade in kvitto och fick svar en kort stund därefter. Enkelt och smidigt!

27 de julho de 2026

Hej Birgitta,

Tack för ditt omdöme! Roligt att det gick så snabbt och smidigt.

Snabb och smidig hantering

Snabb och smidig hantering. Ärendet blev löst på samma dag som jag skickade in skadeanmäkan.

23 de julho de 2026

Hej Reeli,

Vad kul att höra. Snabbt och smidigt är precis vad vi strävar efter. Tack för att du delar med dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kan verkligen rekommendera Hedvig…

Vi kan verkligen rekommendera Hedvig djurförsäkring. Våra kontakter med Team Hedvig har alltid varit bra & smidiga. Finns det olika åsikter om en bedömning så tar dom sig tid att göra en ny.
Som kattägare vill jag verkligen rekommendera Hedvig.
Med vänlig hälsning,
Mats & Marika

Hej Mats och Marika,

Tack för att ni delar med er, och för förtroendet ni visar oss! Roligt att höra att kontakten med oss känts bra och smidig.

Snabbt

Snabbt, enkelt och smidigt
Bästa kattförsäkringen

29 de julho de 2026

Hej Sara,

Tack för ett så fint omdöme! Det blir vi glada att läsa.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att det gick snabbt enkelt och jag…

Att det gick snabbt enkelt och jag kunde fokusera på min hund till 100 %

Hej Elin,

Skönt att höra att allt gick smidigt så du kunde lägga full fokus på din hund. Det är så det ska kännas!

Jag är otroligt nöjd

Jag är otroligt nöjd! När jag behövde hjälp fungerade allt smidigt och enkelt, och handläggningen gick snabbt. Det gav en stor trygghet att veta att mitt djur fick den hjälp som behövdes utan krångel. Rekommenderas varmt!

23 de julho de 2026

Hej Balázs,

Tack för att du delar med dig – riktigt roligt att höra att allt gick smidigt när det behövdes som mest.