Hypebay Avaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der Text von HypeBay ist ein Witz. Das Problem, wie fast alle hier. Fakeschuhe und zu klein. Umtausch angeboten, dann geschrieben, dass die größere Größe nicht verfügbar ist. Wir haben uns dann au... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

WEES VOORZICHTIG Bestelling wordt niet geleverd volgens afspraak.Mail wordt (automatisch) beantwoord met verwijzing naar track&trace die niet werkt. Bij 3e mail wordt verwezen naar PostNL, die duid... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte service, kan niet retourneren maar mag het product wel op sturen naar: We kunnen je wel een retouradres geven. Om het proces te starten, kun je het ongebruikte product retourneren naar het on... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de soluções em e-commerce

Het doel van Hypebay is een glimlach op jouw gezicht brengen. Bij Hypebay staat klantentevredenheid bovenaan, daarom ben jij onze missie! Wij verkopen alleen producten die wij zelf hebben gecontroleerd op kwaliteit en waar wij 100% achterstaan. We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om webshops te vertrouwen op internet. Daarom proberen wij onze klanten telkens snel en goed te woord te staan. Ook na aankoop reageren wij snel op vragen. Enkel met tevreden klanten kunnen wij ons bedrijf laten groeien, daarom geven wij echt om onze klanten.

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

150 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Oplichting!!!

Oplichting!!!
Een bestelling geplaatst en betaald en is afgeschreven. Geen mail of factuur ontvangen. Zijn telenisch en per mail niet bereikbaar.

Mensen bestel hier niet, want je bent je geld kwijt en je ontvangt geen product.

2 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Retourneren word je zeer moeilijk…

Retourneren word je zeer moeilijk gemaakt!
Probeer een per ongeluk dubbel artikel te retourneren (duurde zo lang vooraleer de eerste bestelling kwam, dat ik vergeten was dat ik besteld had, hahahaha...).
Kreeg de aanbieding om 20% van het aankoopbedrag terug te krijgen of anders retourneren naar China.
Ga toch proberen te retourneren. Iemand ervaring hiermee??
Krijg je na lang wachten wel je geld? En is dat incl. retourkosten (zoals op de site staat) of zonder?

31 de março de 2025

Onbetrouwbaar

Verkeerde maat kleding besteld. Telefoonnummer niet in gebruik en op 10000 mails geen antwoord. Kan fluiten naar mijn geld!

6 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet bestellen bij dit bedrijf

Ik kan bevestigen wat de andere reviews schrijven en zou ik niet bestellen bij dit bedrijf.
Mijn bestelling werd een maand later bezorgd en het bedrijf reageerde niet op mijn verzoek om te retourneren. Is ook telefonisch niet bereikbaar

8 de março de 2025

Heel slecht

Heel slecht! Met deze mensen je krijg te horen dat je mag niet meer contact opnemen als je heb je order ontvangen en ook retour is niet mogelijk! Er staat een telefoon nummer die niet doet! Deze mensen zijn oplichters! Ik zou niemand aanraden om van die pagina hypebay.nl iets te kopen ! Slecht!!!!!

8 de fevereiro de 2025

Een drone besteld

Een drone besteld
Gewon een prutding hoe het word aangeboden en wat het is ok
2 mysterie box besteld zouden hele leuke gadgets zijn . 1 plastic zakje ontvangen met eeen onderzetter . Gaat toch nergens over
Dit zijn pure misleidende aanbiedingen
Raad iedereen aan nooit daar iets te bestellen .
Slecht slecht slecht

14 de fevereiro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hydebay moet geen fysiek adres zijn…

Hydebay moet geen fysiek adres zijn maar een normaal bestaand adres waarvandaan er wordt beantwoord op je evt mails!
Daarbij moet er telefonisch contact komen vooral voor de mensen uit Europa!
Want men gaat negatief reageren op zo'n voor Nederlanders waardeloze service.
Mijn persoonlijke review wil ik ook hier aangeven: Ook ik heb op een gegeven moment gedacht dat ik niets zou krijgen ! Na meerdere beantwoorde mails van adrie(die daar schijnbaar werkt) heb ik gedacht we zien wel wat er gebeurd, wist al meteen dat het van china moest komen ,dus constant bij site 24 in de gaten gehouden met het vervoers nummer en daarna de dagen bijgehouden want het duurde bij mij 16 dagen voordat ik mijn bestelde ssd portable 30TB ROOD in de bus kreeg in Doetinchem die werd geleverd door DHL. WAT ik wel moet zeggen is dat als je geduld hebt en je ziet de text wat in nederlands gezet kan worden op de yunxpress site daar zie je wanneer er wordt vervoerd van je product tot aan de Nederlandse vervoerder.
Heb mijn rode ssd 30TB gisteravond getest op mijn mobiel samsung a55 dmv een usb/cstekkertje waarmee je je mobiel kunt aansluiten op de oplaad ingang perfect want hij zag meteen de ssd en heb toen documenten erop gekopieerd en heb de ssd daarna aangesloten op mijn laptop via usb3.0 en ook daar werd de ssd in verkenner gezien Heb toen even in Een eigen naam veranderd, zodat je de ssd beter kon vinden ,heb toen de documenten die ik via mobiel op de ssd kopieerde op de laptop gezet ECHT IDEAAL ZEG dus Raad aan om ook deze te bestellen kostte eigenlijk bij hypebay €89,- maar omdat ik nieuwsbrief aanmeldde kreeg ik korting dus werd het €79 dus spot goedkoop .nu ga ik alle externeharde schijven weg doen en alles wat ik wil bewaren op deze ENE portabel ssd zetten .
Het is ideaal als je op vakantie gaat en je neemt bv een Tablet mee dan kun je hem gewoon erop aansluiten en kun je evt als gamer ook daar je spellen spelen !
Dit is de grote Review van john boegman uit doetinchem in de achterhoek.
Hoop dat ik hiermee jullie een beetje gerust kan stellen om niet alleen naar hele negatieve reviews te kijken maar ook deze goede reacties en proberen om beleefd je mails te sturen .
Grts jboegman

19 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nul reactie en geen levering

Ik heb ruim een maand geleden iets besteld en sindsdien totale radiostilte. Het telefoonnummer is niet bereikbaar, mails blijven onbeantwoord. Ik heb dus betaald zonder geleverd te hebben gekregen, en ben mijn geld kwijt. Over faillissement vind ik niks via google, maar dit voelt niet goed.

18 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Untruthful company with poor product

The delivery time was excessively long. The product has not good quality which was iPhone 15 Pro Max metallic case. so I decided to return the product

I sent multiple emails, but their responses were generic and not customer-oriented

After a long wait, they offered an options: keep the item for myself or give it to someone else, with only a 20% refund. I immediately refused their offer and reiterated my request for a full refund.

Additionally, I expressed my concerns about irregularities in their company details.
- The Chamber of Commerce registration number they provided (#75166619) does not comply with the Dutch format
- The customer service phone number they listed (+31647711243) is incorrect.

This lack of transparency is concerning and does not comply with legal requirements.

Under Dutch law, specifically the European Consumer Rights Directive, consumers are entitled to a full refund if a product does not match the agreed-upon description, is defective, or does not conform to the contract terms.

The company does not respect consumer protection laws or business transparency and they finally disappeared. I am now legally
escalating the situations to exercise my rights.

Do not order from them—it’s a scam!

13 de dezembro de 2024

Slechtste website ooit

Na weken wachten eindelijk de producten ontvangen. Kwaliteit goed maar wilde er 1 retour doen omdat het toch niet helemaal de juiste kleur was. Mailtje gestuurd en na een dag of 5 pas antwoord met een heel ***verhaal. Toen moest ik opeens foto’s sturen om te bewijzen dat het product ongebruikt was. Maar volgens de wet heb je bij kopen op afstand 30 dagen retourrecht. Ze zijn erg goed in vertragen en proberen onder de retour uit te komen. Uiteindelijk zelf een oplossing gevonden. Maar bestel hier niet!

17 de janeiro de 2025

Slechte communicatie.

Product geleverd, maar voldoet niet aan mijn wensen. Geprobeerd om contact te zoeken voor een retourzending. Geen gehoor. Product kwam uit China en veel te duur geprijsd. Ben er zelf gewoon ingestonken. NIET KOPEN!!!!

25 de janeiro de 2025

Onlangs een chromecast besteld

Onlangs een chromecast besteld. Moest uit China komen zag ik bij aflevering. Installeren lukte niet. Er zou gemakkelijk geretourneerd kunnen worden. Niets was minder waar. Het werd me heel lastig gemaakt. Ik moest het opsturen naar een bedrijf in China of anders kon ik ook 20% vh aankoopbedrag terugkrijgen en mocht het product dan houden. Ik ging hier niet in mee. Kreeg hierna geen contact meer met HypeBay. Oplichters!

20 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een camera bestel het was van…

Ik had een camera bestel het was van slechte kwaliteit vroeg me geld terug krijg 20% korting op me volgende aankoop das je dan een mail stuurde krijg je geen reactie de camera kost op temu 6 euro ik heb echter 41 euro betaald en 5 euro verzendkosten koop daar niks

13 de janeiro de 2025