Hypebay Avaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der Text von HypeBay ist ein Witz. Das Problem, wie fast alle hier. Fakeschuhe und zu klein. Umtausch angeboten, dann geschrieben, dass die größere Größe nicht verfügbar ist. Wir haben uns dann au... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

WEES VOORZICHTIG Bestelling wordt niet geleverd volgens afspraak.Mail wordt (automatisch) beantwoord met verwijzing naar track&trace die niet werkt. Bij 3e mail wordt verwezen naar PostNL, die duid... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte service, kan niet retourneren maar mag het product wel op sturen naar: We kunnen je wel een retouradres geven. Om het proces te starten, kun je het ongebruikte product retourneren naar het on... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de soluções em e-commerce

Het doel van Hypebay is een glimlach op jouw gezicht brengen. Bij Hypebay staat klantentevredenheid bovenaan, daarom ben jij onze missie! Wij verkopen alleen producten die wij zelf hebben gecontroleerd op kwaliteit en waar wij 100% achterstaan. We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om webshops te vertrouwen op internet. Daarom proberen wij onze klanten telkens snel en goed te woord te staan. Ook na aankoop reageren wij snel op vragen. Enkel met tevreden klanten kunnen wij ons bedrijf laten groeien, daarom geven wij echt om onze klanten.

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

150 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Imitatie rotzooi uit China

Artikel gekocht in Nederland, maar het duurt een paar weken voordat je het ontvangt.
Uit de ontvangen track en trace code blijkt dan dat het uit China komt. Het artikel is ook niet origineel zoals staat omschreven in de advertentie, maar een imitatie.
Als ik dit zelf had besteld in China had ik het voor 1/4 van de Hypebay prijs gehad. (Oplichters)

Hierover een mail gestuurd om terug te sturen, maar nog steeds geen antwoord.

Ps. Het KvK nummer 75166619 en naam Hypebay bestaan niet bij de Kamer van Koophandel

15 de janeiro de 2025

Oplichters!

LET OP, oplichters!!!
Product via Nederlandse website gekocht. Het product werkt niet dus retour aangevraagd. Hypebay.nl doet er alles aan om onder retourneren en terugbetaling uit te komen. Uiteindelijk moet ik nu van hen zelf voor de kosten opdraaien om het product te retourneren naar China: retouradres:
ATTN: LU BIN
Address: 2nd Floor, Yueli (Huizhou) Trading Company Ltd.Zhengfeng Zhiyi Building, Mowu, Zhencun Village, Yuanzhou Town,Boluo County, Huizhou City, Guangdong Province, China, 516123
Postal code: 516123
Dit terwijl het bedrijf verkoopt vanuit Nederland: Handelsnaam: Hypebay
KVK-Nummer: 7516661
E-mailadres: info…hypebay.nl
Telefoonnummer: +31 647711243
Fysiek adres: Kraaivenstraat 23-21, Tilburg, 5048AB, Nederland.

1 de janeiro de 2025

Heel slecht.

Heel slecht.
Eerst 4 weken gewacht op een telefoonhoesje uiteindelijk de verkeerde gekregen die een stuk goedkoper is. Meerdere keren gebeld maar word niet opgenomen. Meerdere keren gemaild. Wel reactie daar ze het gaan oplossen maar vervolgens niks meer horen. Ben nu al 3 maanden aan het wachten.

15 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is een van de meest waardeloze…

Dit is een van de meest waardeloze internetleveranciers die ik heb meegemaakt. Via bol.com kwam ik op hun site en heb begin december een bestelling gedaan, Ik heb diverse keren gevraagd naar bestel, verzend en afleverinformatie maar het telefoonnummer (06!) is onbereikbaar en via mail werd ik telkens aan het lijntje gehouden met nietszeggende e-mails retour. Pas toen het pakket door Post.nl was ontvangen (bijna een maand na bestelling) kreeg ik binnen een dag van Post.nl concrete bezorginformatie. Mijn advies: zoek een alternatieve leverancier!

14 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Product werkt niet, retouren kan niet

De miracast (verkocht als zelfee werking chromecast) functioneert niet. Als je vervolgens wwilt retourneren krijg je je geld niet terug, ze bieden 20% en in volgend email 30% terugbetaling aan omdat de retourkosten hoog zouden zijn. Vraag ik naar het adres en kosten, komen ze met een adres in China waar je het product naartoe moet sturen wat 2/3de van de aankoopprijs zal kosten.
Ik mail al een paar keren heen en weer, maar nog steeds geen geld terug. Terwijl de website aangeeft dat je retourgarantie hebt. Niets bestellen hier!

11 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

GEEN enkele ster! Zeker niks kopen!

Ten eerste is het al raar dat je in elk geval 1 ster moet geven, want anders kun je niet verder. Ze verdienen geen enkele ster. Helaas ben ik zo dom geweest om niet eerst de reviews te lezen, want dan had ik niks besteld. Lijkt een Nederlands bedrijf, maar alles komt uit China, voor een fractie van de prijs die je hier betaald. En een mysterieBOX t.w.v. €29,95 blijkt een lullig kermis kettinkje te zijn die ik zelfs niet aan mijn kleindochter van 7 wil geven. Ik had een smartwatch van €62,- besteld. Toen bleek dat het nogal lang ging duren, vreesde ik al dat het uit China zou komen. Na vele weken wachten, kreeg ik het binnen en bleek het klokje te groot voor mijn pols. Heb nog geprobeerd om het terug te sturen, maar na een paar (standaard)mailtjes hoor ik nu niks meer.
En ja, die oplichters hebben het voor elkaar, na het lezen van de reviews weet ik inmiddels dat ik naar mijn geld kan fluiten. Dus mensen, koop hier niks, want het is pure oplichterij!

28 de dezembro de 2024

Ontzettend slecht

Een zwarte verzwaringsdeken besteld, maar een fel blauwe dunne deken gekregen voor maar liefst €40,-
De kwaliteit is ongelooflijk slecht en de verzendtijd was ruim 6 weken.

Geen contact met de webshop te krijgen.

27 de dezembro de 2024

Oplichters

Oplichters. Na weken stuk plastic ontvangen wat een drone moet voorstellen. Direct teruggestuurd. Als gebaar van goede wil kan ik 20% vh aankoopbedrag van €109 terugkrijgen. Wat een giller. Dat wordt een incassobureau. Hypebay/
Sorandi Lifgood Limited.

26 de dezembro de 2024

Horloge leest geen simkaart

Horloge dat kan bellen besteld, maar deze geeft aan dat er geen simkaart in zit. Het bedrijf stuurt je na meerdere mails elke keer eindeloos lange mails terug, maar dit heeft alleen maar 1 doel. Vertragen/ niet oplossen. Ik ben nu 3 weken verder. NIET IETS BESTELLEN!!!

26 de dezembro de 2024

Stelletje OPLICHTERS

Stelletje OPLICHTERS! Ik heb een bestelling gedaan en niet ontvangen. Ik wil mijn geld terug, maar ze reageren niet. Ik doe aangifte. Hier niet bestellen!

13 de dezembro de 2024

Gewoon oplichting

Gewoon oplichting. Ze leveren uiteindelijk een product maar niet wat ik besteld heb. Na reclameren via de site van Paypal hoor je niks meer. Zelfs na escaleren van de zaak is er absolute radiostilte.
Ik heb aangeboden het product terug te sturen, verder ook geen reactie.

20 de dezembro de 2024

Koop hier alsjeblieft niks

Koop hier alsjeblieft niks. Heb een SSD besteld, krijg het 3 weken later in de bus. Werkt het gewoon niet.

Na contact met de klantenservice te hebben opgenomen moest ik 2-maal een VIDEO maken van wat er mis was met het product. Vervolgens eindelijk een retouradres ergens in China gekregen, waar ik zelf de kosten voor moet betalen.

Dit bedrijf is een E-commerce scam van heb ik jou daar.

17 de dezembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb 2 weken geleden een kerstboom…

Ik heb 2 weken geleden een kerstboom besteld en zie nu oppeens dat mijn bestelling gewijzigd is in een mystery box? Wat is dit...

Nu is het 08 januari en ik heb nog steeds geen kerstboom ontvangen

16 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hypebay steelt je geld! Niks kopen bij ze!

Wat een slecht bedrijf. Ik hen een anti-wrinkle kussen gekocht bij hun, dit is ondertussen een maand terug. Geen kussen geen geld, €60,- betaald hiervoor. Ik zeg nooit bestellen op deze site, alle spullen die ze verkopen kan je ook ergens anders kopen en voor goedkoper. Ze stelen je geld.

15 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles ging goed

Het bestellen ging goed, de informatie over de levering ging goed, er werd netjes en snel op een e-mail gereageerd, het bestelde product is geleverd.

6 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mis gaat alles bij jullie

Mis gaat alles bij jullie ! .nl moet zijn .china net doen of je in nederland zit maar mij laten wachten op een paar handschoenen als ik ze binnen heb is het zomer nu denk 3 weken al aan het wachten

20 de novembro de 2024