Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

La peggiore compagnia aerea con cui io abbia viaggiato. Ore di ritardo sia all’andata che al ritorno. Personale di bordo decisamente poco gentile e disponibile anzi direi scorbutico e dai toni quas... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Look out! Icelandair does not refund ticket price despite Flextarif. In January we booked tickets for the family Economy Flex worth 3100 Euro. On 18.3.2020 we cancelled the tickets according to the ta... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte flyrejse 25-8 fra Billund… Vi bestilte flyrejse 25-8 fra Billund og hjem 30-8 til Island gennem Mytrip. Flyselskabet Icelandic aflyser 1 måned inden afrejse fly hjem den 30-8 og har in... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Icelandair flyttede vores hjemrejse 9 timer. Vi opdagede det kun ved et tilfælde. De angav corona som årsag, men der var ingen logisk sammenhæng mellem ændring og corona. De annoncerede tydeligt, a... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,5

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi mangler stadigvæk at få vores penge…

Vi mangler stadigvæk at få vores penge retur fra flybilletter, fra to aflyste fly i april 2020.
Vi får kun et svar fra Iceland Airs e-mail robotter, og svaret er altid det samme: at vi skal vente tålmodigt pga Covid 19 situationen.
Vi skriver hver måned, nu på 5. måned. Vi har endnu ikke fået en eneste menneskelig respons fra service-supportafdelingen. Vi kan ikke få fat på nogen mennesker via telefon, kun robotter og autosvar, og har derfor ikke en eneste fornemmelse for, om vi får vores 11.000 kr. retur! Kan på ingen måde anbefale at købe flyrejser med Icelandair.

14 de setembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mit fly blev aflyst i april - stadig ingen kompensation

Mit fly blev aflyst i april, og her 4 måneder efter får jeg standard-mail efter standard-mail om, at de har travlt, og ikke har haft tid til at behandle min sag endnu, da jeg har bedt om at få pengene tilbage. Jeg købte en ny billet i juli til fuld pris i tiltro til, at pengene var på vej, men man kan hverken tale med et rigtigt menneske, eller få andet en automatisk genererede mails, hvor de takker for ens tålmodighed. Man er til grin.

2 de setembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En rigtig øv oplevelse!!!!!!!!

Vi var 6 personer, som havde købt en 5 dages rejse fra 10. aug fra Billund til Island hos Vilholt Rejser, godt nok en lille tur, men da Icelandair så meddelte torsdag aften, at vi skulle flyve hjem fredag morgen, i stedet for kl. 17, mistede vi reel en dags oplevelse.
Det var så det, men flyveturen blev lige pludselig til København og ikke Billund, så venten og metro, tog og bus til Billund, og sent hjemme fredag aften.
Vil ikke anbefale dette flyselskab, håber de snart får mere styr på flyvningerne.
Mon vi modtager nogen kompensation for dette??????
Hilsen
os fra Esbjerg og Herning

28 de agosto de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin og enkel håndtering af delvis nedlukning af Island for ferierejsende.

COVID-19 nedlukning af Island den 19.8.2020, betød, at vi ønskede af afbestille en ferierejse til Island med afgang netop den 19.8.. Vores rejseagent, Ticket.dk, ville godt afbestille, men vi ville intet få retur, ikke engang afgifter, selvom vi havde betalt for at kunne ændre.
Icelandair skrev til os den 17.8. efter offentliggørelse af nedlukning, at billetter købt hos dem, kunne annulleres mod udstedelse af en vouches til en senere rejse. Selv om min billet ikke var købt hos dem gik annuleringen glat og hurtigt igennem, og vi kan nu glæde os til en senere rejse med Icelandair. Flot!
Alt skete under et voldsomt tidspres.

18 de agosto de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aflyst fly i sidste øjeblik. Uledsaget 8 årig skal nu flyve om natten!

2 timer før tjek-in bliver min søns fly aflyst.
Han er 8 år og skal rejse som uledsaget barn for første gang.
Vi var på vej til lufthanven da flyet blev aflyst.
Han er istedet blevet sat på et fly kl 22.35 dansk tid. Dvs. at han lander på Island kl 01.50 dansk tid.
Han er stadig kun 8 år!!

Hvis vi havde fået det at vide lidt før kunne han have nået flyet før, så kunne han stadig få en god oplevelse med at flyve.
Vi har betalt i dyre domme for at han kunne flyve med det fly og få ledsagelse.

Hans hjemrejse er også lavet om (jeg håber da at der er et fly overhovedet til at flyve ham hjem)

Det er sgu under al kritik Icelandair :/

16 de agosto de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

This Airline is a complete Rip off…

This Airline is a complete Rip off ...less than 24hrs after booking they cancelled the flight
Now offering a voucher for a flight that may never actually go ...personally I think they are about to go bankrupt and are just desperate for money AVOID AT ALL COSTS

13 de agosto de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

No refund for cancelled flights...?!

My flights have been cancelled almost three months ago. I still wait for my refund and Icelandair does not react to any of my requests for payment!
Seems like this is their method to force people to accept voucers instead of the refund! Poor service!
Sadly I feel now pressured to contact a lawyer!

9 de agosto de 2020

Hold jer væk fra Icelandair

Hold jer væk fra Icelandair. De aflyser deres afgange uden grund. Når du har betalt så kan de bare aflyst deres afgang uden grund
Vi skal rejse til Island på vores sølvbryllup fra den 17/8/2029 og en uge frem. Pludselig så aflyser de bare uden grund. Nu hænger vores penge hos dem. Oven i købet så skal vi betale 200kr/Pers til rejsebureauet for at kræve pengene tilbage. Selskabet er komplet uprofessionelt og ikke til at stole på

Desværre kam jeg ikke give mindre end 1 *
Ville nemlig gerne uddele 0 *
Icelandair: hvornår får jeg mine penge tilbage for jeres aflyste afgang (den 17/8) 👹👹👹👹

8 de agosto de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Icelandair flyttede vores hjemrejse 9…

De annoncerede tydeligt, at bagagerum over sæder ikke måtte bruges, men håndhævede det ikke. Så folk myldrede rundt, som det passede dem.
De annoncerede, at vi skulle blive siddende efter landing og afvente instruks mht at gå fra borde. Der kom ingen instruks og ingen afstand.
På plussiden: Vi kom både ud og hjem!

3 de agosto de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Delayed flight and lack of social distancing

You have made many adjustments due to Coronavirus (great!), but it becomes a joke that your passengers can only get a bottle of water, when you don't practice social distancing by utilising the front seating of the plane.
Corona doesn't jump out of a prepacked meal, or carry-on bags - it spreads between humans being to close to each other.
I acknowledge that you want to sell your front seats more expensively, but consider what you are loosing in reputation by this procedure.

My flight to Iceland was delayed with an hours.

25 de julho de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har rejst med icelandair 20 gange…

Jeg har rejst med icelandair 20 gange til Island de sidste 10 år. Altid fået top service, og de er et punkligt flyselskab. Servicen er god, der er god plads på flyene (samt en underholdningsskærm) og endda her i coronatid har jeg ændret min bollet 2x uden problemer. Lidt tålmodighed, så kommer man igennem på tlf til kundeservice, og de hjælper alt de kan.

23 de julho de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fin flyvetur, men katastrofal kundeservice

Ingen tvivl om at Covid-situationen er en udfordring også for Icelandair. Til trods for dette havde vi 4 personer en fin flyvning med Icelandair CPH-KEF-CPH.
Til gengæld trækker det alvorligt ned, at det var umuligt at kontakte kundeservice. Knap 3 uger før vores afgang, som var bestilt og betalt direkte hos Icelandair et halvt år i forvejen, blev afgangstidspunktet ændret sådan, at vi mistede den første dag af vores ferie. Vi ville derfor gerne flytte til afgangen dagen før. Forsøg på ombookning på hjemmesiden virkede ikke og ved opkald til kundeservice blev man bedt om at lægge på, hvis der var mere end 3 dage til afgang (meget mærkeligt idet der på det tidspunkt ikke var flyvning til/fra CPH indenfor 3 dage, så hvordan kunne den danske kundeservice være overbebyrdet med hastesager?). I stedet skulle man udfylde en online formular, hvilket vi gjorde og fik et autosvar om at der ville blive svaret "hurtigst muligt". Det nåede Icelandair så ikke før vores afgang. Da der endelig kom et svar nogle dage efter vores afgang (dvs. efter 3 uger) var det et fuldstændigt ubrugeligt standardsvar, hvilket tidspunktet taget i betragtning egentlig også var ligegyldigt. Det er forståeligt, at der er udfordringer, men vi havde netop købt billetter direkte hos Icelandair for at være bedre stillet i forbindelse med ændringer. Det fungerede desværre ikke.

9 de julho de 2020

okay in the end

Før Corona bookede jeg en familietur til Island her i juli gennem flybillet.dk. 7 mennesker og 6 dage. Icelandair ændrede flytiden to gange, hvilket overhovedet ikke passede med de bookede overnatninger. Kontakt var ikke nemt, hverken telefonisk eller skriftligt, blandt andet pga. ugyldige telefonnumre på Icelandairs papirer og hjemmeside, og begge parter henviste på deres hjemmesider til hinanden.
En uge før blev jeg endelig kontaktet af Icelandair, og problemet blev løst, men jeg synes, at det var unødig lang tid at gå at vente, og at de skulle have serviceret "gamle" kunder, før de brugte krudtet på at få flere nye kunder. (det var et kæmpefly, og de har haft masser af afgange). De udsendte også stadardmails om, at vi skulle Covidtestes ved indrejse, selvom det lige var blevet ophævet igen - hvor svært kan det være at sætte stop for en standardmail? Når de alligevel får 3 stjerner, skyldes det, at det egentlig var flybillet.dk, der skulle have serviceret os, og nu håber jeg, at jeg husker til en anden gang ikke at booke gennem en 3. part. Selve indtjekning og flyvning var fint.

2 de julho de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mega dårlig service (slet ingen)

Med forståelse for den svære situation som mange flyselskaber desværre er havnet, vil jeg alligevel rette en kraftig kritik mod Iceland Air. En måned efter aflysning er der stadig ikke ført penge retur - det er umuligt at komme igennem til dem og de svarer ikke på mails. Det er uacceptabelt, og enorm dårlig service.

26 de junho de 2020

Still waiting my refund!

Flights from Munich to Keflavik (21.5.20) and back (31.5.50) are canceled in May.
I gave Iceland Air by email the information to get a refund - not a voucher.
Nothing happens.
I send many emails but I didn't get an answer. I send also emails via Iceland Air Homepage. But nothing happens
I gave 2 dates to Iceland Air for my refund and will give it now to a lawyer.

22 de junho de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais