Fine kvalitet’s vinduer, men dårlig til at kommunikere med kunderne. Man får ingen respons på betaling af vinduer, ingen kvittering eller noget, man skal selv henvende sig for af få noget af vide. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Behagelig og kompetent kontakt. Alt fungerede og alle aftaler blev som lovet. Rigtig god oplevelse og kan på det varmeste anbefale JVK.
A empresa respondeu
Vil først og fremmest fremhæve den rigtig gode vejledning i forbindelse med bestilling af vinduer og dør. Jeg følte mig fra første kontakt i gode hænder, med de mange valg, der skulle foretages. T... Ver mais
A empresa respondeu
Jydsk Vindueskompagni Aps forhandler dansk producerede vinduer og døre af høj kvalitet. Alle produkter vi forhandler er DVV godkendte. DVV er en kvalitets- og garantiordning for facadevinduer og yderdøre, der er en ekstra sikkerhed for private kunder. Læs mere på www.dvv.dk.
Industriparken 12, 7400, Herning, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tilbudsmaterialet var letforståeligt, klart og tydeligt.
Der var en lille forsinkelse med leverancen hen over en weekend, grundet uheld med en rude. Men blev ringet op og orienteret straks.
Leverancen kom efterfølgende punktligt, med forudgående opringning fra chauffør. Alt var forsvarligt pakket ind. Det hele er nu monteret til fuld tilfredshed med kvalitet og ikke mindst pris.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Godt orienteret hele vejen igennem og det endelige resultat var fuldt tilfredsstillende.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Hurtig og effektiv respons på forespørgsel. Tilbud indenfor kort tid. Ændringer før ordreafgivelse håndteret hurtigt og effektivt. Levering til aftalt tid. Godt produkt, smukt forarbejdet. Kan helt klart anbefales.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Rigtig god dialog omkring vinduets udformning og materialevalg, hvor der var både tid, interesse og forståelse for individuelle ønsker og ændringer.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
De har gjort et utroligt godt arbejde,
Vi fik renset vores Beton tegl tag og efterfølgende malet, og de ryddede pænt op og lavede et godt arbejde.
Kundeservice - salget af min dør - ved Nikoline var virkelig god !!! Selve døren er fin, dog undres man over sorte fuger på indersiden af en hvid dør…
Alt i alt er vi meget glade for døren og servicen i salgsafdelingen ved Nikoline

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Jeg har indtil nu kun haft en positiv oplevelse og god kvalitet.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Min nye værkstedsdør blev bestilt via hjemmesiden, suppleret med et par afklarende spørgsmål via telefon. Flink og særdeles kapabel mand. Døren ankom nøjagtig på den aftalte dag, med telefonisk varsel om tidspunkt. Den var nøjagig som specificeret på mål og i den valgte farve, og der var en lille bøtte ekstramaling med. Høj kvalitet, men godnok lidt dyr. Men ingen problemer overhovedet.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Fint produkt en god oplevelse at handle med

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
God oplevelse med bestilling af facadedør, og døren er fin og fint monteret.
Noget andet var det med levering der blev foretaget af Sand distribution, Herning. De lovede at sende sms, de lovede at rinde, men holdt ingen af aftalerne. Ydermere satte de døren ved vejen så jeg efterfølgende blev kontaktet Af naboer med tilbud om at flytte døren. Dette firma kan ikke anbefales

Helt tilfreds
Min dør kom som aftalt levering og passer lige på mål som beskrevet 🙂

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
God betjening ved bestilling af varen. Efterfølgende dialog tilgodese mine ønsker og varen blev leveret som aftalt.
Produktet og dets montering var godt beskrevet.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Fik først tilbud på dørparti via mail. God kommunikation der også. Det blev opmålt og passede fint med de rigtige mål og flot lavet. Ingen skader og var pakket godt ind og stod stabilt under transport.Kom til den aftalte tid Så klar en anbefaling herfra...

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Kundeservise er helt i top hos Anna
Med hensyn til kvaliteten så kunne man godt være lidt mere omhyggelig med montage af sprosser på vinduerne og døre.
ved transport er der brugt for lange skruer som gå igennem karm

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
En rigtig god oplevelse med alt omkring købet.
Tak til Nicoline for den meget behagelige kontakt.
Niels Birkemose

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.