Jydsk Vindueskompagni ApS Avaliações 429

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fine kvalitet’s vinduer, men dårlig til at kommunikere med kunderne. Man får ingen respons på betaling af vinduer, ingen kvittering eller noget, man skal selv henvende sig for af få noget af vide. Det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behagelig og kompetent kontakt. Alt fungerede og alle aftaler blev som lovet. Rigtig god oplevelse og kan på det varmeste anbefale JVK.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil først og fremmest fremhæve den rigtig gode vejledning i forbindelse med bestilling af vinduer og dør. Jeg følte mig fra første kontakt i gode hænder, med de mange valg, der skulle foretages. T... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Portas

Escrito pela empresa

Jydsk Vindueskompagni Aps forhandler dansk producerede vinduer og døre af høj kvalitet. Alle produkter vi forhandler er DVV godkendte. DVV er en kvalitets- og garantiordning for facadevinduer og yderdøre, der er en ekstra sikkerhed for private kunder. Læs mere på www.dvv.dk.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Rigtig god vejledning

Tilbudsmaterialet var letforståeligt, klart og tydeligt.
Der var en lille forsinkelse med leverancen hen over en weekend, grundet uheld med en rude. Men blev ringet op og orienteret straks.
Leverancen kom efterfølgende punktligt, med forudgående opringning fra chauffør. Alt var forsvarligt pakket ind. Det hele er nu monteret til fuld tilfredshed med kvalitet og ikke mindst pris.

23 de outubro de 2025

Hej Jørgen

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt orienteret hele vejen igennem og…

Godt orienteret hele vejen igennem og det endelige resultat var fuldt tilfredsstillende.

21 de outubro de 2025

Hej Egon

Alt var som det skulle

Alt var som det skulle

4 de agosto de 2025

Hej Lsp

Hurtig og effektiv.

Hurtig og effektiv respons på forespørgsel. Tilbud indenfor kort tid. Ændringer før ordreafgivelse håndteret hurtigt og effektivt. Levering til aftalt tid. Godt produkt, smukt forarbejdet. Kan helt klart anbefales.

22 de setembro de 2025

Hej Helge

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetent og imødekommende råd og vejledning.

Rigtig god dialog omkring vinduets udformning og materialevalg, hvor der var både tid, interesse og forståelse for individuelle ønsker og ændringer.

13 de outubro de 2025

Hej Ole

God oplevelse

Nem og overskuelig bestilling.
Levering til tiden.
God oplevelse

6 de outubro de 2025

Hej Henning

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God dialog med sælger (Kasper)

22 de setembro de 2025

Hej Jesper

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kundeservice

Kundeservice - salget af min dør - ved Nikoline var virkelig god !!! Selve døren er fin, dog undres man over sorte fuger på indersiden af en hvid dør…
Alt i alt er vi meget glade for døren og servicen i salgsafdelingen ved Nikoline

16 de setembro de 2025

Hej Malene

Alle aftaler overholdes.

Alle aftaler overholdes.
Topkvalitet

16 de setembro de 2025

Hej Kay

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har indtil nu kun haft en positiv…

Jeg har indtil nu kun haft en positiv oplevelse og god kvalitet.

Hej Peter

Alt fungerede perfekt

Min nye værkstedsdør blev bestilt via hjemmesiden, suppleret med et par afklarende spørgsmål via telefon. Flink og særdeles kapabel mand. Døren ankom nøjagtig på den aftalte dag, med telefonisk varsel om tidspunkt. Den var nøjagig som specificeret på mål og i den valgte farve, og der var en lille bøtte ekstramaling med. Høj kvalitet, men godnok lidt dyr. Men ingen problemer overhovedet.

15 de setembro de 2025

Hej Erik

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint produkt en god oplevelse at handle…

Fint produkt en god oplevelse at handle med

Hej Henning

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God oplevelse med bestilling af…facadedør

God oplevelse med bestilling af facadedør, og døren er fin og fint monteret.
Noget andet var det med levering der blev foretaget af Sand distribution, Herning. De lovede at sende sms, de lovede at rinde, men holdt ingen af aftalerne. Ydermere satte de døren ved vejen så jeg efterfølgende blev kontaktet Af naboer med tilbud om at flytte døren. Dette firma kan ikke anbefales

Hej Niels

Helt tilfreds
Min dør kom som aftalt levering og passer lige på mål som beskrevet 🙂

11 de setembro de 2025

Hej Ann-Britt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og godt produkt

God betjening ved bestilling af varen. Efterfølgende dialog tilgodese mine ønsker og varen blev leveret som aftalt.
Produktet og dets montering var godt beskrevet.

10 de setembro de 2025

Hej Kristian

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik først tilbud på dørparti via mail

Fik først tilbud på dørparti via mail. God kommunikation der også. Det blev opmålt og passede fint med de rigtige mål og flot lavet. Ingen skader og var pakket godt ind og stod stabilt under transport.Kom til den aftalte tid Så klar en anbefaling herfra...

Hej Karsten

Service

Service , præcis leveringstid, OK pris.

1 de setembro de 2025

Hej Mette

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kundeservise er helt i top hos Anna

Kundeservise er helt i top hos Anna

Med hensyn til kvaliteten så kunne man godt være lidt mere omhyggelig med montage af sprosser på vinduerne og døre.
ved transport er der brugt for lange skruer som gå igennem karm

14 de agosto de 2025

Hej Bent

Du må meget gerne sende os nogle billeder af problemet, så vi kan kigge nærmere på sagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig god oplevelse med alt omkring…

En rigtig god oplevelse med alt omkring købet.
Tak til Nicoline for den meget behagelige kontakt.
Niels Birkemose

19 de agosto de 2025

Hej Niels

Jydsk Vindueskompagni ApS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais