Jydsk Vindueskompagni ApS Avaliações 429

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fine kvalitet’s vinduer, men dårlig til at kommunikere med kunderne. Man får ingen respons på betaling af vinduer, ingen kvittering eller noget, man skal selv henvende sig for af få noget af vide. Det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min nye værkstedsdør blev bestilt via hjemmesiden, suppleret med et par afklarende spørgsmål via telefon. Flink og særdeles kapabel mand. Døren ankom nøjagtig på den aftalte dag, med telefonisk varsel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behagelig og kompetent kontakt. Alt fungerede og alle aftaler blev som lovet. Rigtig god oplevelse og kan på det varmeste anbefale JVK.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil først og fremmest fremhæve den rigtig gode vejledning i forbindelse med bestilling af vinduer og dør. Jeg følte mig fra første kontakt i gode hænder, med de mange valg, der skulle foretages. T... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Portas

Escrito pela empresa

Jydsk Vindueskompagni Aps forhandler dansk producerede vinduer og døre af høj kvalitet. Alle produkter vi forhandler er DVV godkendte. DVV er en kvalitets- og garantiordning for facadevinduer og yderdøre, der er en ekstra sikkerhed for private kunder. Læs mere på www.dvv.dk.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I har gjort et stort stykke arbejde for…

I har gjort et stort stykke arbejde for at få alt til at lykkes, det har taget tid men i har været søde og forstående i processen, tusind tak 🙏🏻❤️
May. Mertz

26 de agosto de 2025

Hej May

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ønske om ubehandlet dør opfyldt

Jeg fik leveret en ubehandlet dør, d.v.s. uden farve, fordi den skal efterfølgende indgå i et eks. facade-
parti hvor vinduer er behandlet med en grøn umbra,
og derfor var det vigtigt at få dørpartiet ubehandlet.

19 de agosto de 2025

Hej Jan

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er en flot dør og blev leveret til…

Det er en flot dør og blev leveret til tiden hl Leif

11 de agosto de 2025

Hej Leif

Nemt, hurtigt og effektivt

Nemt, hurtigt og effektivt - sød og meget hjælpsom betjening - Tak til Anna - og så blev varene leveret til aftalt tid.
What's not to like :-)

2 de junho de 2025

Hej Jan

God betjening

God betjening pr. telefon af Kasper.
Varen leveret hurtigere end forventet og lever fuldt ud op til forventning. God kvalitet.

10 de julho de 2025

Hej

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået en rigtig god behandling…

Jeg har fået en rigtig god behandling hos jer Anna har været meget tålmodig med mig 😃👍
Det kniber lidt mere med montøren jeg har skrevet til Ole at der er et par ting der ikke er udført ok

30 de junho de 2025

Hej Jette

Vedr. montagen, så håber vi, at I finder en løsning, ellers må du endelig kontakte os, så vi kan se på sagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bestilte produkt kom til tiden

Kom til tiden. Det bestilte produkt. Gode vinduer.

16 de junho de 2025

Hej Lars

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice hele vejen…

Fantastisk kundeservice hele vejen igennem. Hurtig svar-tid og god behandling. Vi havde samme rådgiver gennem hele processen og det var nemt at komme med ændringer/ønsker.
Og så ser det færdige resultat super flot ud!

23 de junho de 2025

Hej Katrine

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået leveret 2 stk træ/alu…

Har fået leveret 2 stk træ/alu yderdøre, super god kvalitet, kundeservicen med Nicoline var i top og hun kunne svare på alle spørgsmål.

23 de junho de 2025

Hej Steen

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fra bestilling til levering var helt…

Fra bestilling til levering var helt fin.
God levering og fin vare.

6 de junho de 2025

Hej Annette

Utrolig kompetente medarbejdere.

Utrolig kompetente medarbejdere.
Flot arbejde både døre og vinduer.

19 de maio de 2025

Hej Per

Kom som aftalt

Kom som aftalt, er til at stole på og godt produkt

19 de maio de 2025

Hej Max

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leveret til aftalt tid jvf

Leveret til aftalt tid jvf. Skrivelser fra firmaet
Bare ok.

28 de abril de 2025

Hej Per

Tak for din fine anmeldelse endnu engang. Vi værdsætter, at du igen har taget dig tiden til at dele din oplevelse.

Hej Mikkel

Vi prøver altid at emballere vores gods sikrest muligt, men da der i dette tilfælde er tale om et meget stort vindue, er vi nødsaget til, at sætte flere paller sammen. Det kan virke lidt usikkert, men det plejer ikke at være et problem for fragtfirmaet at håndtere. Vi er naturligvis glade for, at alt er som det skal være.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nyt glidebeslag til gammel trappe

God service at give mig mulighed for at købe et nyt beslag til min gamle trappe - selvom det var dyrt … 😅

24 de abril de 2025

Hej Jørgen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Følgende fejl, kom hurtigt frem på produkterne.

JVK fik en ok stor ordre fra os for 6 måneder siden.

Følgende fejl, kom hurtigt frem på produkterne.

1. Hoveddøren er af ringe kvalitet, med et uacceptabelt synlig knast midt på døren, hvilket giver et ujævnt og uskønt udtryk og vækker alvorlig tvivl om holdbarheden og den håndværksmæssige standard.
2. Flere af dørene er beslagene malet og skaller af.
3. WC vinduer skaller af i Transparente i mellem glas. Dele falder af, hvilket indikerer svigt i både materialer og montage. Det gør produktet direkte uanvendeligt i dets nuværende stand.

JVK svare de er på sagen, men vi hører intet fra håndværker eller lig.

14 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger, og vi vil gerne knytte et par kommentarer til de nævnte punkter.

1. Hoveddøren – Det er korrekt, at der er en synlig knast i træet. Dette er dog fuldt ud accepteret iht. DVV’s standarder for naturlige variationer i træ. Vi har dog forståelse for jeres ønske om en æstetisk forbedring og har derfor også informeret jer om, at dette bliver udbedret, når vejret tillader det – hvilket stadig er planen.
2. Beslag på dørene – I ønskede ved bestillingen malede hængsler, hvilket altid indebærer en vis risiko for afskalning. Vi har tilbudt jer en opgradering til messinghængsler mod betaling, men dette blev der takket nej til. Vi står naturligvis stadig til rådighed, hvis I ønsker at genoverveje denne løsning.
3. WC-vinduer og glasfejl – Vi anerkender, at der er tale om en fejl i glasset fra vores underleverandør. Reklamationen på glasset modtag vi i marts, og blev godkendt af vores underleverandør i starten af april, hvor der omgående blev igangsat produktion af en ny ramme med nyt glas, hvilket I løbende er blevet orienteret om. Denne type løsning kræver lidt tid, da både glas og ramme skal specialproduceres.

Generelt er vi uforstående over for beskrivelsen af manglende kontakt, da vi har været i løbende dialog om sagen – både skriftligt og telefonisk.

Som I også er informeret om, kommer vores servicemand ud til jer i morgen d. 21.05.2025 for at udbedre de nævnte forhold.
Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsprodukter og god service, og vi håber, at det forestående besøg vil bringe sagen til en tilfredsstillende afslutning.

Alt fungerede bare godt

Alt fungerede bare godt, fra bestilling til levering og god hurtig kommunikation 😃 og en god samarbejds partner i montage delen 😃

15 de abril de 2025

Hej Erica

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin, god og hurtig service

Imødekommende og fin service

16 de abril de 2025

Hej Katja

Jydsk Vindueskompagni ApS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais