Fine kvalitet’s vinduer, men dårlig til at kommunikere med kunderne. Man får ingen respons på betaling af vinduer, ingen kvittering eller noget, man skal selv henvende sig for af få noget af vide. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Min nye værkstedsdør blev bestilt via hjemmesiden, suppleret med et par afklarende spørgsmål via telefon. Flink og særdeles kapabel mand. Døren ankom nøjagtig på den aftalte dag, med telefonisk varsel... Ver mais
A empresa respondeu
Behagelig og kompetent kontakt. Alt fungerede og alle aftaler blev som lovet. Rigtig god oplevelse og kan på det varmeste anbefale JVK.
A empresa respondeu
Vil først og fremmest fremhæve den rigtig gode vejledning i forbindelse med bestilling af vinduer og dør. Jeg følte mig fra første kontakt i gode hænder, med de mange valg, der skulle foretages. T... Ver mais
A empresa respondeu
Jydsk Vindueskompagni Aps forhandler dansk producerede vinduer og døre af høj kvalitet. Alle produkter vi forhandler er DVV godkendte. DVV er en kvalitets- og garantiordning for facadevinduer og yderdøre, der er en ekstra sikkerhed for private kunder. Læs mere på www.dvv.dk.
Industriparken 12, 7400, Herning, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
I har gjort et stort stykke arbejde for at få alt til at lykkes, det har taget tid men i har været søde og forstående i processen, tusind tak 🙏🏻❤️
May. Mertz

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Jeg fik leveret en ubehandlet dør, d.v.s. uden farve, fordi den skal efterfølgende indgå i et eks. facade-
parti hvor vinduer er behandlet med en grøn umbra,
og derfor var det vigtigt at få dørpartiet ubehandlet.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Det er en flot dør og blev leveret til tiden hl Leif

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Nemt, hurtigt og effektivt - sød og meget hjælpsom betjening - Tak til Anna - og så blev varene leveret til aftalt tid.
What's not to like :-)

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
God betjening pr. telefon af Kasper.
Varen leveret hurtigere end forventet og lever fuldt ud op til forventning. God kvalitet.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Jeg har fået en rigtig god behandling hos jer Anna har været meget tålmodig med mig 😃👍
Det kniber lidt mere med montøren jeg har skrevet til Ole at der er et par ting der ikke er udført ok

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Kom til tiden. Det bestilte produkt. Gode vinduer.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Fantastisk kundeservice hele vejen igennem. Hurtig svar-tid og god behandling. Vi havde samme rådgiver gennem hele processen og det var nemt at komme med ændringer/ønsker.
Og så ser det færdige resultat super flot ud!

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Har fået leveret 2 stk træ/alu yderdøre, super god kvalitet, kundeservicen med Nicoline var i top og hun kunne svare på alle spørgsmål.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Fra bestilling til levering var helt fin.
God levering og fin vare.

Utrolig kompetente medarbejdere.
Flot arbejde både døre og vinduer.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
God information, opsætning og vejledning omkring gardinerne - meget tilfreds!
Leveret til aftalt tid jvf. Skrivelser fra firmaet
Bare ok.

Flot vindue

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
God service at give mig mulighed for at købe et nyt beslag til min gamle trappe - selvom det var dyrt … 😅

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
JVK fik en ok stor ordre fra os for 6 måneder siden.
Følgende fejl, kom hurtigt frem på produkterne.
1. Hoveddøren er af ringe kvalitet, med et uacceptabelt synlig knast midt på døren, hvilket giver et ujævnt og uskønt udtryk og vækker alvorlig tvivl om holdbarheden og den håndværksmæssige standard.
2. Flere af dørene er beslagene malet og skaller af.
3. WC vinduer skaller af i Transparente i mellem glas. Dele falder af, hvilket indikerer svigt i både materialer og montage. Det gør produktet direkte uanvendeligt i dets nuværende stand.
JVK svare de er på sagen, men vi hører intet fra håndværker eller lig.

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Alt fungerede bare godt, fra bestilling til levering og god hurtig kommunikation 😃 og en god samarbejds partner i montage delen 😃

Resposta da Jydsk Vindueskompagni ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.