Jydsk Vindueskompagni ApS Avaliações 429

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fine kvalitet’s vinduer, men dårlig til at kommunikere med kunderne. Man får ingen respons på betaling af vinduer, ingen kvittering eller noget, man skal selv henvende sig for af få noget af vide. Det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min nye værkstedsdør blev bestilt via hjemmesiden, suppleret med et par afklarende spørgsmål via telefon. Flink og særdeles kapabel mand. Døren ankom nøjagtig på den aftalte dag, med telefonisk varsel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behagelig og kompetent kontakt. Alt fungerede og alle aftaler blev som lovet. Rigtig god oplevelse og kan på det varmeste anbefale JVK.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil først og fremmest fremhæve den rigtig gode vejledning i forbindelse med bestilling af vinduer og dør. Jeg følte mig fra første kontakt i gode hænder, med de mange valg, der skulle foretages. T... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Portas

Escrito pela empresa

Jydsk Vindueskompagni Aps forhandler dansk producerede vinduer og døre af høj kvalitet. Alle produkter vi forhandler er DVV godkendte. DVV er en kvalitets- og garantiordning for facadevinduer og yderdøre, der er en ekstra sikkerhed for private kunder. Læs mere på www.dvv.dk.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

kvalitet og pris

25 de abril de 2024

Hej Palle

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køb ikke hos JVK medmindre garanti ikke betyder noget for dig.

I skal ikke købe dør/vinduer hos JVK hvis i stoler på at de overholder garantireglerne. For de gøre det ikke og de er gode til undskyldninger som aldrig er hørt før..
Jeg har 1 år tilbage ud af 10år på mine købte dør/vinduer hos dem men de vil ikke dække så lidt som en dørstopper og bruger undskyldninger som jeg er den nye ejer af firmaet og kender ikke til kunder fra tidligere ejer🤷

29 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Hej Oguz

Som du fik oplyst pr. telefon, så er der stadig garanti på dine vinduer hos producenten. Der skal sidde et DVV mærke i dine vinduer, hvor producentnummeret er oplyst.
Bortset fra det, så er din reklamation ikke dækket af garantien, men derimod afvist herfra.
Vi har tilbudt at hjælpe med en ny reservedel mod betaling eller en betalt service, hvilket ikke har haft din interesse.
Du er naturligvis altid velkommen til at henvende dig igen, hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super god service levering til tiden…

super god service levering til tiden rar ekspedient

20 de março de 2024

Hej Finn

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

af en ordre på to ting passer kun…

af en ordre på to ting passer kun målene på den ene og jeg har intet hørt fra firmaet, siden de fik den forkerte dør retur!

6 de março de 2024

Hej Helle

Vi har nu undersøgt sagen og kan se, at du har haft tilknyttet en montør, der er kommet til at oplyse et forkert mål ved bestilling, så døren er forkert. Han har sat en ny dør i gang i produktionen, hvilket er procedure, hvis det er montøren, der laver en fejl. Du skal kontakte montøren vedr. levering og montering af den nye dør.

Denne oplysning kunne du også have fået, hvis du havde prøvet at kontakte os på kontoret eller montøren, fremfor at skrive en anmeldelse på trustpilot.

Alt gik smertefrit

Alt gik smertefrit. Bestilling, vejledning og levering. Hurtig til at svarer på mail.

20 de fevereiro de 2024

Hej Bo

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jysk Vindueskompagni har en overskuelig…

Jysk Vindueskompagni har en overskuelig hjemmeside og medarbejderne er yderst venlige samt hjælpsomme ved bestilling af den ønskede vare. Endvidere var leveringstiden super og varen pænt beskyttet mod regn og rusk.

20 de fevereiro de 2024

Hej Kurt

Rigtig fin service og indformation

Rigtig fin service og indformation

19 de fevereiro de 2024

Hej Meinert

Dejlig betjening fra Anna

God feedback på oplysning vedr. brandkrav

11 de julho de 2023

Hej Mette

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ugyldige Salgs- og leveringsbetingelser…

Ugyldige Salgs- og leveringsbetingelser ihh til Købeloven som er præciptiv og giver 2 mdrs reklamationsret. Kvitterer POD 18.okt 23 for 7 vinduer om formiddagen. Ved gennemgang senere på dagen erfares en skade på det ene hjørne, som anmeldes samme dag med foto. Reklamationen er afvist 3 gange på mail og 4 mail er dd ubesvaret

18 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Aase

Følgende fremgår af vores salgs- og levringsbetingelser, "OBS !!! I FORBINDELSE MED LEVERING KONTROLLERES ELEMENTER STRAKS FOR FEJL OG MANGLER. EVT. REKLAMATION
INDGIVES STAKS PÅ LEVERINGSDAGEN SKRIFTLIGT OG MED BILLEDDOKUMENTATION. ELEMENTER MED SYNLIGE FEJL OG
MANGLER MÅ IKKE MONTERES. GØRES DER IKKE INDSIGELSE VED LEVERING, KAN DER IKKE SENERE REKLAMERES OVER
MANGLER ELLER SKADER."

Der blev ikke gjort indsigelse ved levering om den synlige skade, men derimod skrevet under på, at leverancen var uden fejl og mangler. På baggrund af det, har det ikke været muligt, at stille fragtfirmaet ansvarlig for skaden.

Derudover er det vigtigt at sige, at vi har tilbudt dig en ny karm til en yderst fordelagtig pris, som vi ikke har hørt retur på. Samt at Ankestyrelsen har afvist sagen.

God solid oplevelse

Efter at have udfyldt online formular med mine ønsker, gik det hurtigt med at få en aftale i stand om opmåling.

Varerne blev leveret til den aftalte tid, uden skader, en rigtig god start.

Monteringen drillede lidt grundet vejret her i februar, så fair nok med at det blev rykket et par dage.

Grundige og professionelle folk til at stå for monteringen, de rydder flot op efter sig selv og levere et rigtig pænt stykke arbejde, dem invitere jeg gerne indenfor til andet arbejde i fremtiden.

23 de janeiro de 2024

Hej Anders

God korrespondance med sælger

Virkelig god korrespondance med sælger 👍

30 de janeiro de 2024

Hej Jørgen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kundeservice og gode samtaler med…

God kundeservice og gode samtaler med ordre ekspeditionen, de ved hvad de taler om og vejleder.
Bestilling kom til tiden som varslet samt god forståelse for aflæsning af vognmanden.

23 de janeiro de 2024

Hurtigt lev. Godt pakket. God kvalitet

14 de dezembro de 2023

Hej

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aftale og kvalitet er i top👍

14 de dezembro de 2023

Hej Claus

God oplevelse

God og kyndig vejledning, fine produkter, og samarbejde med gode håndværkere.

13 de dezembro de 2023

Hej Uffe

Kære Kunde

Efter at have været i kontakt med dig, så kan vi konkludere, at vi har leveret i henhold til den forespørgsel, der er indsendt samt den ordrebekræftelse, der er godkendt.
Vi har tilbudt at hente ordren hjem og ændre vinduerne til det ønskede mod betaling, da denne løsning er dyre, men det har vi ikke hørt retur omkring. Vi har derfor meget svært ved at hjælpe yderligere.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Troværdige Jvk holdt alt hvad de lovede vare i fin…

Jvk holdt alt hvad de lovede vare i fin stand ved levering så helt klart en anbefaling til andre.

13 de novembro de 2023

Hej Tonni

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God mail dialog og resultat

God mail dialog til rette løsning og ligeså meget fine døre da de kom til aftalt tid!

25 de outubro de 2023

Hej Karin

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service hele vejen igennem…

Rigtig god service hele vejen igennem fra start til slut. Rigtig lækre døre.
Man skal ikke være bange for selv at måle op for håndværkeren kommer alligevel og retter op på målingerne

2 de novembro de 2023

Hej Jens

Jydsk Vindueskompagni ApS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais