Super super siger jeg bare, nem bestilling, fin info ved. bekræftelse, forsendelse, forventet modtagelse osv. leveringstiden ramt plet, varen modtaget perfekt. kun ros herfra, der ser ud til at være s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg afleverede en returvare i dag (et objektiv og en taske) uden problemer. beløbet tilgår mit visakort konto efter reglerne efter et par dage. Det er helt fint og som der nu er. Blev betjent af... Ver mais
Ville egentlig tage ind til dem for at købe et kamera, men efter at have talt i telefon med en Tobias tager jeg ind i en anden butik. Utrolig offensiv tone, man bliver nærmest bidt af, og jeg turd... Ver mais
A empresa respondeu
Dette forløb fandt sted i juni 2023. Jeg bestilte en titanium adapterring, men modtog i stedet en brass-version uden mit samtykke. Da jeg påpegede fejlen, blev jeg mødt med usandheder: først... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Selvfotograferet pasbillede
Tog i kamerahuset for at på printet mit selvfotograferede pasbillede.
Jeg havde sat billedet korrekt op, men medbragt en pdf, hvilket ikke kunne bruges, da filen skulle være JPEG. Medarbejderen kan ikke hjælpe med at konvertere filen, og nævner også at det "ikke er helt lige til". Jeg går ud af butikken for at se om jeg selv kan fixe problemet, og får konverteret filen på min iPhone indenfor 5 minutter. Da jeg skal til at printe billedet og medarbejderen ser fotoet forsikrer han mig om at mit pasbillede ikke vil blive godkendt. Jeg forklarede ham at jeg havde målt og nøje læst alle retningslinjerne for hvordan et pasbillede skulle give sig ud, men han var meget insisterende og forklarede mig at han tog 50 pasfotos om dagen, så han vidste hvad han snakkede om. Efter en mindre diskussion om hvorvidt pasfotoet var godt nok, ender jeg med at sige at jeg alligevel gerne vil have billedet printet ud, for nu havde jeg jo brugt tid på det. Endte med at slippe 75,- for en printet A4 side.
Billedet blev godkendt til pas uden problemer 2 timer efter.
Jeg er selv uddannet fotograf, men det så jeg ingen grund til at nævne i butikken. Men fremover; hvis du har taget dit eget pasfoto og fulgt alle retningslinjer, så stol på at det nok skal blive godkendt - for mig virker dette som en måde at tjene flere penge på, på en lidt usmagelig måde.
God dag

Super god oplevelse :)
Fantastisk kundeservice og faglig god indsigt af Nikolaj i forbindelse med mit køb af et komplet filmstudio. Jeg fik en forkert lader med hjem og da jeg kom retur for at hente den rigtige, var den noget dyrere, men skulle ikke betale yderligere, som et plaster på såret... fik også bærehjælp til min bil, så alt i alt en meget fin og venlig service! Jeg glæder mig til at komme retur efter mere udstyr og det varer næppe længe - tak for hjælpen Nikolaj :)
En super betjening med et imødekom e…
En super betjening med et imødekom e personale med begge ben på jorden. Err super til at afdække kundens behov.
Fantastisk service og fremtidig go-to
Jeg blev betjent af Nikolaj, da jeg skulle købe et nyt kamera og objektiv. Servicen var i top! Jeg glemte desværre at få rengøringskittet, som var inkluderet, med hjem. Jeg ringede kamerahuset op og fik fat på Nikolaj, han sendte kittet hjem til mig kvit og frit. Det er god service!
Havde ventet på et Canon RF 100 mm
Havde ventet på et Canon RF 100 mm. macro objektiv.
Havde kontaktet Kamerahuset flere gange for at høre hvornår Canon kunne levere det til dem. Det er en ny model og Canon har først kunnet levere det nu. Jeg blev ringet op, at nu var det klar, sammen med de ting jeg løbende havde tilføjet min ordre. Får altid en god og venlig behandling i butikken og i telefonen.
Mvh. Michael
Fremragende foto-forhandler
Jeg har handlet en del hos Kamerahuset, og uanset om det er en lille dims til 100 kroner, eller om det er et stykke glas til 40.000 kroner, er servicen ens - nemlig god.
Det er den slags, der gør, at man godt vil lægge flere penge i butikken fremover.
Havde søgt rådgivning for mit næste stativ...
Havde søgt efter et stativ i et stykke tid i diverse forretninger. Tog til NV for at tage et kik i Kamershuset, som jeg havde fået anbefalet af min foto ven. AUCH, et udvalg de havde, og de tog sig rigtig god tid til at vise mig deres udvalg (ikke altid hvad jeg møder i andre foto butikker...), det havde jeg ikke prøvet før, og det endte da også med at jeg drog afsted med et manfrotto stativ som bliver flittigt brugt allerede. Kunne jeg give flere STJERNER for denne oplevelse havde jeg gjort det. /Henrik
Arrogante med arbejdere.
Jeg kan se der er flere der har haft samme oplevelse med Kamerahuset, arrogante medarbejdere der taler ned til mennesker. vi har bestilt en varer og misforstået at nederste adresse var faktureringsadressen og ikke leveringsadressen. Av for søren! Det skulle der så en lang belærende snak om. Det endte med at jeg måtte stoppe medarbejderen i hans udvikling, og trygle om at får faktureret den rigtigt. Vær lidt imødekommende og forstå at ingen er perfekte. Det var jeres medarbejder på ingen måder i den situation.

Resposta da Kamerahuset
Har købt hos Kamerahuset i mange år…
Har købt hos Kamerahuset i mange år efterhåndet og vil blot skrive: God service og professionelle produkter. Samt bedre og mere fordelsagtige tilbud, ved køb af kamera, end hos andre leverandører på markedet. Jeg glad og tilfreds
Mange tak for super service idag
Mange tak for super service idag, og flotte billeder 👌
Fornuftige priser og hurtig levering.
Fornuftige priser og hurtig levering.
Nemt af handle på Kamerahusets hjemmeside. Min bestilling blev afsendt næste dag med PostNord med levering til døren for kr. 35, og alt var ok ved ankomst.
Fik skaffet et kuglehoved fra manfrotto…
Fik skaffet et kuglehoved fra manfrotto men blev sendt uden kasse og hoved virkede lidt brugt siden der var små skrammer på det. desværre er jeg nedsaget til at tage det i brug

Resposta da Kamerahuset
Super kvalitet og god betjening
Super god kvalitet, altid behagelig betjening. Jeg har fået forstørret billeder i str. 50x70 cm i fremragende kvalitet, billedkvalitet helt i top, kan kun give de bedste anbefalinger til kamerahuset.
Som altid en fornøjelse at handle i…
Som altid en fornøjelse at handle i Kamerahuset. Altid en god snak med en medarbejder som ved hvad han snakker om. Jeg kan varmt anbefale at handle i denne butik.
Tak til Nikolaj for god behandling.
En rigtig skøn butik!
Kamerahuset er et nyt bekendtskab for mig, men deres service, viden og altid gode humør gør, at det med garanti bliver et meget langt bekendtskab!
Fyldt med arrogance…
Kommer ind i butikken fordi jeg mangler to objektiver, de bedste de har, men ekspedienten virker ligeglad, viser mig et billigt og mens jeg spørger ind til det står han og snakker med sin kollega. Jeg tager selvfølgelig mine ting og går igen. Jeg vil aldrig bruge 25-50.000 kr i en butik hvor de ikke en gang vil tage sig tid til at hjælpe. Arrogance er hvad man bliver mødt af. Men det er selvfølgelig dem der går glip af pengene.
Jeg har fået svar fra Toni - om at jeg talte meget grimt!???
Det vil jeg gerne have uddybet? Jeg sagde at jeg ikke havde lyst til at handle der, når man ikke var interesseret i at hjælpe? Er det grimt? Det lyder lidt som medarbejderen godt ved han har været arrogant og så er det nemmere at give kunden skylden.
Ingen slaveri - bare en god kundeservice og heldigvis fik jeg det hos photografica - som får 5 stjerner herfra
2. Svar: Det er simpelthen ikke andet end løgn!!! Jeg er helt overrasket over man kan finde på at lyve om dette. Har I video med lyd på i butikken? Det passer slet ikke.
Jeg må indrømme, at jeg mangler ord.. sikke en behandling - også her efterfølgende. Er glad for det er synligt for så mange.

Resposta da Kamerahuset
Stort udvalg, rimelige priser og god service
Jeg har handlet her rigtig mange gange gennem årene. Udvalget er stort, rådgivning og service er god (når der er behov for det) og priserne rimelige. Produkterne ankommer altid hurtigt og forsvarligt indpakket.
Fantastisk rådgivning
Jeg skrev til forskellige forhandlere for at få lidt hjælp og inputs til køb af mit første kamera. Ved Kamerahuset fangede Nikolaj hurtigt der var brug for rådgivning og sammen kom vi frem til et andet kamera end jeg havde forestillet mig. Jeg er meget glad for købet og positivt overrasket over den behandling og hjælp jeg fik - det var over alt forventning.
Jeg vil ikke tøve med at handle her igen. Selv da jeg henvendte mig fordi jeg var mindre tilfreds med en del af købet, fik jeg hjælp og rådgivning til hvordan jeg kunne returnere varen.
Bestilte en linse og modtog den dagen efter. Super service.
Ultrahurtig levering
Bestilte en Fuji-linse onsdag d. 28. april omkring kl. 14.00 og modtog linsen d. 29. april omkring kl. 12.00. Det er virkelig godt klaret og kendetegner generelt Kamerahuset. De er gode til at få sendt deres varer afsted.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.