Kamerahuset Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super super siger jeg bare, nem bestilling, fin info ved. bekræftelse, forsendelse, forventet modtagelse osv. leveringstiden ramt plet, varen modtaget perfekt. kun ros herfra, der ser ud til at være s... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg afleverede en returvare i dag (et objektiv og en taske) uden problemer. beløbet tilgår mit visakort konto efter reglerne efter et par dage. Det er helt fint og som der nu er. Blev betjent af... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ville egentlig tage ind til dem for at købe et kamera, men efter at have talt i telefon med en Tobias tager jeg ind i en anden butik. Utrolig offensiv tone, man bliver nærmest bidt af, og jeg turd... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette forløb fandt sted i juni 2023. Jeg bestilte en titanium adapterring, men modtog i stedet en brass-version uden mit samtykke. Da jeg påpegede fejlen, blev jeg mødt med usandheder: først... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

23 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk og hurtig kundeservice!

Fantastisk og hurtig kundeservice!

Jeg har for første gang handlet hos Kamerahuset online, men har før haft fat i deres support med spørgsmål. I begge tilfælde har de været til utrolig stor hjælp, og udvist den bedste kundeservice, man kan bede om :-)

Min bestilling kom også meget hurtigere end forventet, så jeg fik mig selv en tidlig julegave. Dejligt!

Glædelig jul.

24 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu vil jeg gerne dele min vilde oplevelse..

Nu vil jeg gerne dele min vilde oplevelse hos kamerahuset amager centret.

Jeg blev budt velkommen af nogen rigtig søde medarbejdere som var rigtig smilende og meget velvidende. Ham som hjalp mig hed vidst Daniel. Så servicen er en klar 10/10.

Noget man aldrig kan klage over er gode priser, og man ved at priserne er gode når det er den laveste i Danmark for sådan noget her udstyr. Så prisniveauet er også en hel klar 10/10.

De overholder regler ift. corona på det nuværende tidspunkt hvilket også viser seriøsiteten på virksomheden så vi ikke alle går og smitter hinanden. 10/10.

Og sidst men ikke mindst, rigtig god hjælp, professionelt, en rigtig tilfreds kunde her der helt klar kommer tilbage til centret igen!
10/10

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da jeg bruger kameraudstyr til dagligt…

Da jeg bruger kameraudstyr til dagligt og til arbejde, er det vigtig at det er god kvalitet og god kundeservice. Det føler jeg at jeg hvertfald har fået hos kamerahuset i amager centret. Manden var virkelig flink og hjælpsom samt rigtig smilende! 10/10 Kommer igen!

Flabet betjening i Amagercenteret

Jeg var inde i Amagercenteret tidligere i dag for at købe en billedramme, som jeg ikke kunne finde andre steder i lige præcis denne størrelse. For det første så står jeg i lang tid i køen, selv om der kun er en kunde foran mig. Da det endelig blev min tur nævner jeg for ekspedienten, at den ene af billedrammerne, som jeg holder i håneden er købt tidligere i Søstrene Grene, således han ikke tror, at jeg har taget den fra butikken. Så siger han rigtig flabet, at det behøvedes jeg ikke engang fortælle ham, for man kan se fra lang afstand, at det er en billig billedramme og at jeg nok nu har lidt ekstra penge til julen. Jeg kiggede mundlam på manden, mens han betjente mig og ønskede ham en god jul. Jeg skulle bare væk derfra.
Det var en virkelig nedladende og unødvendig kommentar til en kunde. Manden sviner min økonomi til, Søstrene Grene og mig som kunde, som kommer for at købe noget i hans egen butik. Jeg har fået en rigtig fin billedramme med hjem, men jeg ville ønske, at jeg aldrig havde købt den grundet den flabede betjening.
Jeg ville ønske, at I gav den samme betjening til jeres kunder, som man får, når man handler i Søstrene Grene.
Rigtig glædelig jul til jer. 🎄

Resposta da Kamerahuset

Hej Elma, jeg har læst din anmeldelse og talt med afdelingen i Amagercentret. Det er en rigtig ærgerlig oplevelse for jer begge, da ekspedienten i butikken slet ikke opfattede, at der var noget negativt i mellem jer og jeres kommunikation. At du ventede længe handler om, at vi forsøger, at give alle vores kunder så god en betjening som muligt, og det kan give ventetid. Jeg kan ikke komme det så meget nærmere end, sagen her beror på en kæmpe misforståelse. Du må have en god jul og et godt nytår og god dag til dig. Hilsen Toni

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service - vi havde ved et uheld bestilt en del, der ikke passede, og de var super hurtige til at rette ordren så den blev leveret dagen efter. Klar anbefaling herfra

17 de dezembro de 2021

Kanon service

Kanon service. Fik bestilt et forkert objektiv Black friday. Opdagede det sidst på eftermiddagen. Der var pakken sendt. De lovede at ligge det rigtige objektiv til side og sende det hvis jeg sendte det forkerte retur. En under en time efter de havde fået pakken retur, var det rigtige på vej til mig

8 de dezembro de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig oplevelse

Efter tidligere at have haft en vældig god oplevelse med butikken i Amager Centret havde jeg (måske for) høj forventning da jeg besøgte butikken i NV. Jeg havde besluttet mig for at købe en SONY RX10 M4 og ringede til kamerahuset for at sikre at den var på lager. Ingen problemer og meget imødekommende medarbejder.

Jeg kører således til butikken i NV men bliver her mødt af en ikke specielt imødekommende betjening. Jeg spenderer trods alt over kr. 11.000 og forventer at blive mødt af en nogenlunde venlig og service-minded medarbejder, men må forlade butikken med en helt anden oplevelse. Dog heldigvis med kameraet, men tvivler på at jeg vil handler der fremover, måske i Amager Centret men ikke i NV. Synd at der er så stor forskel på medarbejderne!

28 de novembro de 2021

Resposta da Kamerahuset

Hej Carsten, det er jeg da ked af at høre. Håber dog alligevel, at du vil tage imod vores tilbud om gratis enetime. Vi må kigge indad og tager naturligvis din kritik til os.
Hilsen Toni

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ledte efter nyt kamera

Jeg ledte efter nyt kamera, og så var jeg så heldig at kamerahuset havde det! Jeg bor lidt langt væk fra København/Amager, så jeg var lidt om jeg skulle få det sendt. Men man er altid lidt skeptisk med posten når det er ting til mange penge. Jeg ringede og snakkede med webshoppens kundeservice, og fik en god snak med en super flink herre som gav mig ro i sjælen. Jeg bestilte det igår omkring kl 14, og modtog det idag inden kl 13!

Super god service, jeg skal helt sikkert handle mere her!

18 de novembro de 2021

Altid superservice

Altid superservice, tænk hvis alle butikker er som denne! Aldrig nogen problemer! Man kan med det samme se, at de er professionelle! Tak Kamerahuset for at være der for os, der elsker fotografering! /Mats

11 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en helt ekstraordinært god…

Jeg fik en helt ekstraordinært god service hos Kamerahuset på Nørrebro i dag! Det får jeg altid, men i dag var særligt god. Jeg fik utrolig kyndig vejledning og det bedste ved dem er, at de aldrig rådgiver dig til nødvendigvis at købe det dyreste de har, men det der er bedst til dig, det niveau du er på, eller den situation du står i. De har altid mine varmeste anbefalinger.

5 de novembro de 2021

sølvbryllup

Jeg har nu været kunde hos Kamerahuset i 25 år. Det må være at sidestille med et "sølvbryllup". Kære René, tak for 25 gode år ;o)

3 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Do not develop and scan your films in kamerahuset.

Worst place in Copenhagen to develop or scan your films.

Once I got my scans with full of dust and hair piece on top of my films, it was incredibly bad scans plus it took for them to develop and scan approximately three weeks and I was visiting the shop couple of times to ask where are my films and they couldn’t answer me. I told that I will never visit this place again but I visited!

So this time it took two weeks for them to develop and scan it, I did not get my scans though cause they made a mistake in my mail, hopefully I will get my scans soon. The most funny part they folded my films so much that it is impossible to make a clean scans at home any more…

I never ever recommend to go to this place! Essentially if you are working with analog photography!

3 de outubro de 2021

Resposta da Kamerahuset

Hello Jonas, i am sorry for the problems you have had. It seems that everything went wrong. Maybe we can find a solution, if you come to our shop?? Regards Toni

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God pris og super effektivt.

Havde behov for hurtig levering af et kamera. En kort samtale med Nikolaj og jeg havde kameraet dagen efter i Aarhus. Det kunne Rhino og Goecker lære noget af.

1 de outubro de 2021

Tak for hurtig hjælp

Tak for hjælpen. Hurtigt handling reddede turen.
Jeg stod og skulle på en todages tur til Berlin og det var et must jeg havde mit Canon-grej med. Men mit EOS 7D kunne ikke tændes. Det er kritisk når jeg kun har det og skal bruge tele.
Tony i Kamerahuset havde et nyt Canon hus på lager, ganske vidst noget nyere og bedre, men de satte batteriet i en lader, og pakkede det ud og gjorde klar, så da jeg havde betalt det online, fik jeg det stukket ud i taxaen med smil og ønske om en god tur. Det var det også. Vel hjemme kan jeg se de gode billeder til artiklen blev præcis som jeg håbede.

27 de agosto de 2021

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais