Kamerahuset Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super super siger jeg bare, nem bestilling, fin info ved. bekræftelse, forsendelse, forventet modtagelse osv. leveringstiden ramt plet, varen modtaget perfekt. kun ros herfra, der ser ud til at være s... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ville egentlig tage ind til dem for at købe et kamera, men efter at have talt i telefon med en Tobias tager jeg ind i en anden butik. Utrolig offensiv tone, man bliver nærmest bidt af, og jeg turd... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette forløb fandt sted i juni 2023. Jeg bestilte en titanium adapterring, men modtog i stedet en brass-version uden mit samtykke. Da jeg påpegede fejlen, blev jeg mødt med usandheder: først... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

23 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super god service

Super god service. Da det første forsøg på at sende mig et print i storformat af et af mine billeder gik galt, da det åbenbart blev væk i posten, var de i firmaet så søde hurtigt at printe mit billede ud på ny og sende billedet igen. Og de har været superhurtige til at svare på alle mine mails. Stor ros til dem :o)

21 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet hos Kamerahuset to…

Jeg har handlet hos Kamerahuset to gange, og begge gange har det været en særdeles positiv oplevelse. Jeg valgte at købe mit Sony A7S III samt et objektiv hos dem, da jeg på forhånd kendte både forretningen samt, at de på stort set alle produkter er billigere end konkurrenterne. Efter bestillingen havde jeg et par spørgsmål angående leveringen og modtog hurtigt et præcist og hjælpsomt svar via mail. Derudover var pakken forsvarligt indpakket, og alt fungerede som forventet. Klar anbefaling herfra!

5 de fevereiro de 2025

fantastisk service!

Jeg har købt et sony a7 iv hos kamerahuset. Fantastisk service og hjælp i butikken hvor jeg blev vejledt hele vejen igennem købet. jeg kan helt klart anbefale at handle hos kamerahuset og jeg kommer bestemt også selv tilbage når jeg fremover skal bruge kameraudstyr.

17 de janeiro de 2025

God og venlig service

Servicen var fantastisk – sælgeren var venlig, dygtig og tog sig tid til at hjælpe mig med alt, jeg havde brug for. Jeg gik derfra med et smil på læben og en følelse af at have gjort det helt rigtige køb. Hvis man kunne give seks stjerner, havde jeg gjort det.

9 de janeiro de 2025

Ærgerlig oplevelse med kundeservice

Ærgerlig oplevelse med kundeservice, efter ellers tidligere fine handler online.

Jeg skrev ind, at jeg desværre denne gang havde modtaget nogle filmpakker, som virkede til at være defekte, og at printeren igen virkede perfekt, da jeg prøvede efterfølgende med andre filmpakker.

Kundeservice holder på, efter mange mails frem og tilbage, at der ikke er noget galt med filmpakkerne, og at det må være printerens skyld eller en betjeningsfejl.

Sidste gang, jeg handler hos kamerahuset efter at have spildt penge på ubrugelige filmpakker.

10 de janeiro de 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse, havde bestilt et kamera og en linse til afhentning i butikken, det var dog ikke helt smertefrit da jeg var nødt til at ringe til banken da mit kort blev afvist da jeg skulle betale men dem bag kassen var venlige og forstående og hjalp med det de kunne. Og i sidste ende gik jeg glad derfra med et nyt kamera og en linse.

2 de janeiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice. Endte med at kontakte producenten direkte for at få tilsendt de dele, der manglede i produktet.

5 de dezembro de 2024

Hej Ben,
Jeg er helt uenig med dig. Vi har bestilt ny vare hjem til dig, som vi naturligvis vil veje, for at være sikker på, at alt er med fra producenten. Produktet er i restordre, hvorfor det tager ekstra tid for os at få varen hjem til dig.
Du vil ikke vente og køber selv produktet i USA og nu mangler der også noget i den æske. Du må her kontakte din forhandler i USA og få dem til at sende manglende dele til dig.
Venlig hilsen Toni

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fint, men tilbyd alternativ fragt

I er simpelthen nødt til at tilbyde et alternativ til PostNord.

Det er så frustration, at de gang på gang ødelægger den ellers gode oplevelse med jer.

9 de novembro de 2024

Hej Kasper,

Tak for tilbagemelding. Næste gang vi skal revurdere vores set-up på vores webshop tager vi din kritik med i vores beslutningsgrundlag.
Hilsen Toni

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sender ikke de vare man har købt og betalt for.

Bestilte foto printer med tilhørende papir, ifølge varekortets billedere fremgår det der medfølger 60 fotoark, samt ud fra varebeskrivelse fremgår der ikke noget antal. Butikken levere kun 40 ark, på trods af deres varebilledere siger noget andet.

Har kontaktet butikken, og de ønsker ikke at efterleve deres forpligtelser.

2 de novembro de 2024

Hej René,

Følger lige op på sagen. Den er nu afgjort af e-mærket og du har fået uret. Derfor er nedenstående helt korrekt fra vores side

jeg har nu gennemgået din klage og må give vores kundeservice ret i deres svar til dig.

Når man ser på billedet af varen, fra Polaroid, så vil du se, at det er et produktbillede, som illustrerer, hvad der er i boksen(what is in the box). Der er to pakker med 20 ark papirer (40 ark papirer) og 1 printer. Dette har du modtaget.
Du glemmer at gøre opmærksom på, at kundeservice har tilbudt dig en gratis pakkelabel så du kan sende varen retur og dermed få dine penge tilbage.
Venlig hilsen Toni

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse. Det er top service. Ikke noget med at prøve at sælge dig det dyreste, men i stedet bliver du rådgivet i hvad der er bedst for dit specifikke projekt. Blev hjulpet med at tage en meget velovervejet beslutning. De har virkelig styr på deres fag.

4 de outubro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Allermest godt og lidt skidt

Jeg afleverede en returvare i dag (et objektiv og en taske) uden problemer. beløbet tilgår mit visakort konto efter reglerne efter et par dage. Det er helt fint og som der nu er. Blev betjent af en ung utrænet medarbejder som blev guidet fint at en erfaren medarbejder (Toni ?)
Fint at opleve, sådan er verden nu engang. Sådan får de unge erfaring.

Ekspeditionen blev overtaget at en tredje ekspedient for så vidt en taske. Han forsvandt pludselig. Derfor en stjerne mindre.
PS. Toni . dine svar på trustpilot er dejlig ærlige og præcise ! 5 stjerner for det !

19 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service der er above and beyond!

Havde fået støv på sensoren på mit kamera, og var taget til Kamerahuset for at få sensoren renset - og fordi jeg havde købt kameraet hos dem så rensede de mit kamera gratis! Jeg havde gerne betalt dem fordi de er så dygtige til det, men fik at vide at det var en tak for at jeg handlet ved dem. Det er mig der siger tak!

7 de agosto de 2024

Fantastisk kundeservice

Jeg har skrevet flere gange sammen med deres kundeservice, for at få råd til køb af kamera, objektiver og tilbehør.

Hver gang har jeg fået helt fantastisk service, hvor der bliver lyttet til mine behov og ønsker. Deres anbefalinger har været helt perfekte hver gang, og der bliver ikke forsøgt at sælge det dyreste eller nyeste, men derimod det der passer bedst til ens behov. Og de svarer med det samme, uanset hvad dag på ugen det er.

Jeg har været utrolig tilfreds med mine køb, og der har ikke været nogle problemer med levering af varerne, de bliver sendt med det samme og i sikker indpakning.

Jeg vil helt klart anbefale alle at bruge kamerahuset. De ved hvad de snakker om, og de har kundens ønsker først.

15 de junho de 2024

Glædeligt gensyn

Efter flere år uden at fotografere, er jeg begyndt igen - og manglede noget nyt. Tog til Kamerahuset - og det blevet et glædeligt gensyn.
Fantastisk kompetent og venlig betjening, og særdeles god pris.
SÅ det kan kun anbefales med 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kommer helt sikkert igen

23 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais