Super super siger jeg bare, nem bestilling, fin info ved. bekræftelse, forsendelse, forventet modtagelse osv. leveringstiden ramt plet, varen modtaget perfekt. kun ros herfra, der ser ud til at være s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg afleverede en returvare i dag (et objektiv og en taske) uden problemer. beløbet tilgår mit visakort konto efter reglerne efter et par dage. Det er helt fint og som der nu er. Blev betjent af... Ver mais
A empresa respondeu
Dette forløb fandt sted i juni 2023. Jeg bestilte en titanium adapterring, men modtog i stedet en brass-version uden mit samtykke. Da jeg påpegede fejlen, blev jeg mødt med usandheder: først... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
I Kamerahuset fik jeg hele pakken
I Kamerahuset fik jeg hele pakken af en yderst kompetent og hjælpsom medarbejder, der hjalp mig med at vælge/købe et nyt kamera, der opfyldte mine krav/ønsker. Dette bevirkede, at jeg var i stand til at foretage det rigtige valg.
Når jeg skriver hele pakken, så omfatter det hjælpsomhed, service, viden, instruktion, vejledning, ja alt hvad man forventer ved en forholdsvis stor investering. Jeg kan derfor kun give Kamerahuset og dets personale mine bedste anbefalinger.
Rigtig god service!
Super service en
Super service en, af Danmarks bedste fotoforhandlere.
Super service og hurtig betjening
Super service og hurtig betjening. Stort udvalg af Peak Design og fik lov til at kigge og gennemgå et par tasker der jeg kiggede efter ny. Kan varmt anbefale at besøge butikken
Præcis og enkelt rådgivning -> DJI OSMO POCKET 3
God service og grundig tid til at forklare mig hvordan den nye DJI OSMO POCKET 3 virke. Meget god rådgivning, og jeg endte med at købe det CREATOR COMBO sættet, da jeg skal bruge det til stand-up. Jeg kan varmt anbefale Kamerahuset. Tak for en god oplevelse med dygtige medarbejder - medarbejdere der viste hvad de talte om !
Super service!
Super service!
Jeg er helt nybegynder og havde derfor en masse spørgsmål. Medarbejderne var super venlige og tålmodige, og besvarede alt ærligt og kompetent og med en positiv og imødekommende udstråling. Vil helt klart handle der igen :)
Rigtig god service.
Rigtig god service.
Mit nyindkøbte kamera, købt i Kamerahuset, virkede pludselig ikke under en rejse, det var den elektroniske view finder det var galt med.
Forventede en dyr reparation, men i kamerahuset rensede de og justerede det på stedet, og bum - så virkede det igen.
Alt sammen med stor venlighed og uden betaling.
Tak for god service.
Modtog vare uden indpakning - mast i kassen
Anden gang jeg køber hos jer da jeg var godt tilfreds første gang. :)
Jeg købte denne gang en 5pak Polaroid 600 film og en 5x10pak af Instax mini.
Instax filmene modtog jeg som to stk 2x10 pakker og en enkelt single 10film pakke uden indpakning.
Når I sender en pakke uden indpakning har jeg ikke andet end udløbsdato - jeg kan altså ikke se på pakken om det er farve, B&W eller special frame.
Så I realiteten kan jeg ikke vide om jeg har modtaget det rigtige før jeg bruger dem, og det er sværere at holde styr på mellem resten af mine film.
Desuden var den også godt mast af en god gang fyld, så håber at filmen ikke har taget skade (dette har jeg før oplevet efter pakker har været mast).
Må sige jeg blot er skuffet, over hvad andre måske synes er en lille ting, men synes ikke det er særlig professionelt at sælge mig noget uden indpakning.
Jeg opdaterer anmeldelsen, når jeg har brugt den pågældende pakke film. :)
Købte et kamera hvor der, hvad skal vi sige(*), var lidt tvivl om hvilket tilbehør der skulle med. Kamerahuset valgte at give mig ret, selvom de strengt taget ikke havde behøvet. Stor respekt for det.
(*) Mellem at jeg gik ind på produktets side og lavede min bestilling gik der noget tid. I den periode virker det som om det tilbehør der "hører med" er ændret. Det jeg fik tilsendt svarede 100% til min ordrebekræftelse og faktura, men ikke til hvad jeg "troede" jeg havde købt.
Misvisende lagerinfo på deres…
Misvisende lagerinfo på deres hjemmeside. Når man så tager kontakt, så bliver man mødt af personale, som virker total ligeglade med situationen.
Jeg kan ikke anbefale Kamerahuset, medmindre at man gerne vil vente længe på sine ting og er ligeglade med god kundeservice.

Resposta da Kamerahuset
Igen super service fra Kamerahuset!!
Igen super service fra Kamerahuset!!
Jeg har købt en monitor til mit kamera som jeg ikke kunne få til at virke. Ringede til dem, og 1/2 time senere ringede de tilbage og havde de prøvet præcis samme kombi som jeg har, og det hjalp mig til at fikse mit problem.
Det er altså ikke hver dag man oplever så fantastisk en service, og samtidig var de billigst på Pricerunner på varen!! Nuff said!!
Butikken sender hurtigt varen og har…
Butikken sender hurtigt varen og har tingene på lager som hjemmesiden angiver. Varen blev sendt 30min efter bestilling og kom dagen efter til posthus.
Super hurtigt til at sende ordren.
Super hurtigt til at sende ordren.
Kamerahuset kan anbefales herfra.
Ventede forgæves grundet manglende service
Betalte ekstra for at fremkalde mine billeder inden for en time. Til min overraskelse sender i ikke sms'er når ens ordre er klar som alle andre steder man laver klik og hent.
Så sad forgæves og ventede en time når de var klar efter 30 minutter. Medarbejderen forklarede at i ikke har tid til at sende sms'er, men at jeg kunne downloade jeres app. Det står der bare intet om i ordrebekræftelsen.
Medarbejderen i Amager Centeret ekspederede mig heller ikke færdig før hun startede en samtale med sin kollega, hvilket jeg syntes er lidt uhøfligt.
To køb - ingen problemer begge gang
To køb - begge gange alt gået glat
Danni er guld værd for kamerahuset…
Danni er guld værd for kamerahuset altid så venlig og utrolig serviceminded.Det gør at man får lyst til at handle mere der i fremtiden.
Jeg kom forbi butikken
Jeg kom forbi butikken, for at kigge på et kamera, som havde været på tilbud, men da jeg desværre ikke kunne nå forbi i weekenden tog jeg chancen og fik en god snak med René, som sørgede for at jeg fik weekendens tilbud.
God Service, Kan klart anbefale!
Dejlig professionelt faglig betjening
Dejligt sted at handle. Der blev givet god professionel og faglig betjening i en skøn stemning. Kommer gerne igen.
Service
Ville egentlig tage ind til dem for at købe et kamera, men efter at have talt i telefon med en Tobias tager jeg ind i en anden butik. Utrolig offensiv tone, man bliver nærmest bidt af, og jeg turde nærmest ikke stille flere spørgsmål. Jeg er nybegynder og ville have noget vejledning ift. køb af et kamera, men medarbejderen gad tydeligvis ikke møde på arbejde i dag.
Modsvar:
Ændrer min anmeldelse fra 2 -> 4 efter jeres undskyldning. Der er fair. Alle kan begå fejl.

Resposta da Kamerahuset
Altid et stort udbud, hurtig leverance og tid til kunderne
Hvis man vil købe til en god pris og få de bedste varer hænger det sammen her. Kamerahuset fokuserer på Sony og Canon. Som Canon fotograf får man altid mulighed for det sidste nye. De også gode til at få Canon til at levere, da de er en af de største forhandlere. De har tiden til ringe til dig og rådgive dig. Man føler sig ikke presset til at købe. De burde ekspandere udover DK grænser. Jeg syntes at de skulle starte med at holde nogle netværks- og fotoaftener for deres kunder - det burde også give mer-salg :-)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.