Een negatieve review geschreven over de afhandeling van een betaling bij Klingel. Deze mening moet ik nu wel even bijstellen. De dag na de review werd ik teruggebeld door Klingel, met het verzoek om h... Ver mais
Geachte klantenservice Klingel Mijn klantnummer: 5001 3793 -6 Ja, inderdaad dat uw alle accessoires zijn zeer geweldig met hoge kwaliteit en heb nooit in de winkel van Nederland gezi... Ver mais
Ik moet nog even mijn bestelling afwachten maar heb nog nooit problemen gehad dus zal nu ook wel goed gaan. Ik ben vergeten de maat erbij te zetten dus ik ben benieuwd, bestelling is inmiddels binnen... Ver mais
Een ruim aanbod mode, schoenen en sieraden vindt u bij Klingel. Ontdek onze verschillende thema's in onze online shop!
Groot Egtenrayseweg 23, 5928 PA, Venlo, Holanda
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
U heeft korte en extra korte maten en grote maten bijv. maat 50 -25- 552. ook mooie jurken, ben ik heel blij mee maar ik moet ze nog passen. ook ZEER BELANGRIJK schoenen in maat K. mooie sandalen en schoenen met n hak-je. HEEL FIJN.

Resposta da Klingel
De hele bestelling is moeilijker geworden
en betalen was nooit vooraf
uiteindelijk zijn we er uitgekomen.

Resposta da Klingel
Via online webshop heel gemakkelijk om te bestellen

Resposta da Klingel
Op 8 januari kleding en een ketting geretourneerd twv 230,- . Op 28 januari nog steeds geen geld terug. Klantenservice hierover gebeld: "Duits bedrijf mevrouw, we retourneren pas als zending is aangemeld en deze wordt eerst naar Zwolle gestuurd. Pas als dit in Duitsland is ontvangen wordt dit als retour aangemeld en kan terugbetaling plaats vinden". Gewezen op wettelijk verplichte terugbetaaltermijn van twee weken. Een bedrijf is ervoor verantwoordelijk de logistiek zó in te richten dat deze aan de wet voldoet. "Als Duits bedrijf werken wij nu eenmaal zo. Ik kan u verder niet helpen". NB: Zalando is óók een duits bedrijf en binnen een week wordt hier terugbetaald!

Resposta da Klingel
Ik heb vorig jaar een paar keer kleding bij Klingel besteld. Ze hebben een goede sortering aan kleding, met veel keuze aan dingen die je niet gauw in een gewone winkel zal aantreffen,en hun website zit goed in elkaar. November 2025 kocht ik een trui met korte mouwen, die mij te groot bleek te zijn ( ik had uit voorzorg maat 40/42 besteld, omdat 36/38 te klein leek) mijn schuld. Maar ook de kleur was donkerder dan het op de foto leek. Ik heb de trui retour gestuurd en moest lang op de terugbetaling wachten. Deze week heb ik het geld ontvangen. Zoals in de reactie op één van de andere reviews is uitgelegd, kan dat inderdaad zo lang duren, omdat de spullen terug naar Duitsland moeten. En het was druk door de feestdagen. Ik zou toch gewoon weer bij Klingel bestellen, omdat ik nu weet waar het aan ligt. Het komt altijd goed.

Resposta da Klingel
Ruim een maand geleden heb ik mijn bestelling geretourneerd. Volgens de retourvoorwaarden op de website zou het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket worden teruggestort. Inmiddels heb ik meerdere keren contact gehad met de – overigens zeer vriendelijke – klantenservice. Daar kreeg ik te horen dat de retourzendingen eerst naar Duitsland gaan en dat het bedrag pas wordt terugbetaald zodra de artikelen daar weer zijn verwerkt en op voorraad liggen.
Van de vier geretourneerde items zijn er inmiddels slechts twee gecrediteerd. Jammer genoeg geeft dit mij onvoldoende vertrouwen, en daarom zal ik hier niet meer bestellen.
Uiteindelijk zijn de overige twee artikelen later gecrediteerd. De klantenservice heeft mij keurig op de hoogte gehouden, maar ik ben van mening dat Klingel in zijn voorwaarden duidelijk moet zijn over de duur van de retourverwerking en terugbetaling hiervan.

Resposta da Klingel
Bin schon ca 50 Jahre Kunde bei Klingel und es hat immer gut geklappt, schnelle Lieferung, gute Qualität.

Resposta da Klingel
Heel erg veel keuze in kleding in veel verschillende stijlen en diverse prijsklasses. Dus voor elk wat wils.Ik koop hier al jaren en ben tevreden over de kwaliteit en de service.

Resposta da Klingel
Ik heb de betaling via internetbankieren gedaan, dit ging eenvoudig en snel.

Resposta da Klingel
Wat een leuke trui. De zebraprint beviel me meteen. Ik ben benieuwd als ik het ontvang.

Resposta da Klingel
Bij het afrekenen vroeg men steeds om een hoofdnummer. Dat heb ik tig keer moeten invullen en als ik op betalen drukte werden er twee cijfers afgehaald. Ook wilde men een voorvoegsel??? Toen heb ik toch maar op betalen gedrukt en ging het verder.
Erg onduidelijk dus.

Resposta da Klingel
De ervaring was niet zo goed als die had kunnen zijn: levering op rekening kan niet meer. En dat met de vele "ongelukjes" bij de diverse besteldiensten. Herstellen gaat vaak veel tijd kosten.
Verder was het bestellen erg gemakkelijk. Alleen verrassend dat ik niet aan Klingel betaal maar aan Bruno Bader GMBH. Dat blijkt pas helemaal aan het eind.
Ook het plaatsen van een review via Facebook of na inloggen met Apple is ernstig beperkend.

Resposta da Klingel
IK ben al jaren klant en naar tevredenheid.

Resposta da Klingel
Twee long shirts gekocht .
Blijkt zeer slechte kwaliteit. 95% viscose 5 % elastan , oeko tex
Vallen gaatjes in de stof, stof pilt en kleuren worden flets.
Kwaliteit van Klingel was altijd goed maar de laatste 3 jaar holt de kwaliteit achteruit. Jammer want ik kocht er regelmatig maar nu is de prijs kwaliteit behoorlijk uit balans.

Resposta da Klingel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.