Ontzettend snel geleverd. Keurig volgens afspraak geleverd. Eigenlijk nog eerder als we hoopten. Prachtige kwaliteit en een hele goede prijs. Telefonisch kontakt was keurig en snel. De mensen dac... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wij kiezen na te zijn verhuisd weer voor Kuntsgrasnet omdat onze ervaring top is. Ik had gebeld om hetzelfde gras te bestellen als bij het oude huis, dat is er helaas niet meer, maar ik kreeg direct d... Ver mais
Vanaf het eerste contact was er goede communicatie, duidelijk transparant, elke vraag of opmerking werd serieus behandeld. De kwaliteit van het gras is goed, heerlijk om in de ochtend op gras te lope... Ver mais
De bestelling werd op tijd geleverd, hele stevige verpakking, vriendelijke chauffeur. Meer kan ik er nog niks over zeggen omdat het gras nog niet gelegd is en nog in de verpakking zit
Detalhes da empresa
Sobre Kunstgrasnet
Informações de contato
Sisalstraat 75, 8281 JK, Genemuiden
- (+31) 038 - 38 55 424
- info@kunstgrasnet.nl
- www.kunstgrasnet.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 55% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Geen contact toch in 1 keer goed.
Geen contact toch in 1 keer goed. Wij zijn er heel blij mee.

Resposta da Kunstgrasnet
Keurige stalenbox met genoeg keuze
Keurige stalenbox met genoeg keuze .
Uiteindelijk gekozen voor Elégance +.
Heel goed zelf te leggen en snelle levering . Vriendelijke medewerker aan de telefoon . Zeer tevreden!

Resposta da Kunstgrasnet
Het gras is snel geleverd
Het gras is snel geleverd. Op de afgesproken tijd. De bezorger is vriendelijk en behulpzaam

Wat een geweldig gras
Wat een geweldig gras! Ik heb geen stalen besteld, want daar was geen tijd voor. Ik had ergens anders gras willen bestellen, waar ik al stalen van had gezien, maar deze bleek ik niet te kunnen ontvangen op mijn adres.
Ik heb de verschillende beschrijvingen gelezen en aan de hand daarvan mijn keuze gemaakt voor kunstgras excellence.
Wauw wat ziet het er mooi uit!! Tevens erg snel geleverd.
Helemaal top!

Resposta da Kunstgrasnet
Men komt de afspraken na en denken mee…
Men komt de afspraken na en denken mee aan oplossingen.
Vriendelijke hulp door het personeel en zeer beleefd als je de medewerkers aan de telefoon hebt
Groet
Wilcor Toele

Resposta da Kunstgrasnet
Snel binnen en goed verpakt
Snel binnen en goed verpakt. We hebben een goede keuze gemaakt met deze kunstgras. Werd ook aangeraden. Zeker omdat we honden hebben. Super.

Resposta da Kunstgrasnet
goede hulp geboden bij vragen en snelle…
goede hulp geboden bij vragen en snelle levering

Goede communicatie,snelle…
Goede communicatie,snelle levering,voldoet aan verwachtingen

Keurige communicatie
Keurige communicatie, legploeg keurig op tijd en alles netjes voor elkaar. Als een biljarttafel!

Heel blij met mijn gras
Heel blij met mijn gras! Supersnel en netjes gelegd door 2 hele vriendelijke mannen. Keurig gewerkt en keurig gelegd. De kwaliteit van het gras is super!

Resposta da Kunstgrasnet
Goede service en snelle levering.
Goede service en snelle levering.
Goed en vriendelijk te woord gestaan.

Netjes bezorgd en verpakt
Netjes bezorgd en verpakt. Helaas scheef en rommelig afgesneden, zodat ik het zelf moest bijsnijden. Qua gras prima nog nog opborsten/vegen
Topkwaliteit en top service!
Na een eerste bestelling toch een tweede bestelling voor een extra stuk gedaan. Er werd heel goed meegedacht in de configuratie, proactief advies gegeven waardoor de hovenier het heel mooi heeft kunnen aanleggen en achteraf nog een telefoontje met de vraag of het allemaal goed is gelukt. Ontzettend goede service en daarnaast gewoon heel mooi kunstgras. Echt een aanrader!
Het was heel makkelijk om te bestellen
Het was heel makkelijk om te bestellen. De levering was snel en alles werd netjes helemaal in de tuin bezorgd. Erg tevreden, echt topservice!
Nou, lees dit maar eens
Nou, om te beginnen, het product is prima.
Maar ik kreeg 3 x te veel geleverd, terwijl ik dat niet had betaald.
Als ik het in ontvangst had genomen, had niemand iets gemerkt, en had ik voor een aanzienlijk bedrag extra gehad.
omdat ik er op aandrong dat het niet goed was, hebben ze het weer mee genomen. Geheel onverwacht kreeg ik als reactie een prachtig cadeau.
Ik had niet verwacht dat echte kwaliteit en een uitstekende service en afhandeling nog bestond.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.