LETZ SUSHI Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snasket, ikke rigtig rent, beskidte menu kort, beskidt vinkøler, beskidte glas, ikke lige stedet som opfordre til at spise rå fisk. Måske en gryderet der har kogt længe for at slå skidtet ihjel, kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er meget der skal fungere når man bestiller Letz Sushi - gennem WOLT - og ændre sin ordre undervejs. Forventning om, at alt skal være klart til tiden, kommunikation mellem Wolt og Letz Suhi, b... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I had a 600 Kroner gift certificate to spend so decided on take out of a large menu of sushi rolls plus assorted sides. And was very unimpressed. Firstly, they gave way too little ginger and soya sauc... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De er ALTID forsinket!! Vi bor tæt på afdelingen på Frederiksberg og køber ofte hos Letz Sushi. 9 ud af 10 gange er maden ikke klar til det bestilte tidspunkt. Så irriterende, når man går ned for at h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi vil forkæle Danmark med god sushi af høj kvalitet - hver gang!  LETZ SUSHI er Danmarks største sushikæde - der i mere end et årti har leveret håndlavet sushi og oplevelser af højeste kvalitet 362 dage om året. Her finder du os: www.letzsushi.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Skrækkelig oplevelse

Skrækkelig oplevelse

Denne klage kommer i punktform, da der desværre er for meget at komme igennem. Set i lyset af medarbejdernes arrangement samt interesse for kunders tilfredshed/velvære i aften, er jeg i tvivl om denne klage overhovedet bliver læst, derfor skal jeg gøre det kort.
Dertil skal det siges, at en lille del af skylden for vores ufine oplevelse, ligger hos os selv. Vi havde beklageligvis forventet mere af Letz Sushi, Store Kongensgade.

- Vores bestilling via Dining week hed 19.30-21.30
- Da vi får velkomstdrink får vi besked på at de lukker kl.21
- Vi havde hermed 1 time (!!?) til at spise 3 retter..
- Det var en stressende, uprofessionel og yderst utilfredstillende oplevelse
- Kvalmende, at nærmest skulle sluge sin mad på den måde!
- I høj grad manglende service (ikke eksisterende)
- På ingen måder 820kr. værd

En idé til jer: Informer jeres gæster/samarbejdspartnere korrekt i fremtiden og oplær jeres medarbejdere i kundeservice.

I dette tilfælde havde det klædt jer, at enten tilbyde maden to go, så man i det mindste kan nå at smage på maden, derhjemme. Eller giv dog et glas på huset, som kompensation.

Vi kommer ikke igen indtil da.

15 de fevereiro de 2023

Sjusk sjusk sjusk

Købt for over 700kr og så får jeg så lidt wasabi som man kan skrabe med en kniv på bakken. Så lidt at man kan se den igennem og så er det hele bare anrettet oven på hinanden sammen med to ruller først op i sovs så wasabi og syltet ingefær oven på igen så alt havde lidt af det hele.
Der var desværre langt fra nok af begge selv om var sparede og skrabede bakken helt ren.
Der var heller ikke hverken skyggen af rejer eller spicey i suppen, har dobbelt tjekket regningen, bestilling er korrekt.

13 de fevereiro de 2023

Resposta da LETZ SUSHI

Hej, Det er slet ikke den gode oplevelse, som vi hver dag knokler for at skabe på tværs af alle vores restauranter.

Jeg vil sætte rigtig stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk med lidt mere information om din oplevelse. Så har jeg mulighed for at følge mere konkret op på din oplevelse og sende dig en opfølgning.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ringede og bestilte en Sakana m

Ringede og bestilte en Sakana m. Laks (takeaway) hos Letz sushi Nordhavn og spurgte over telefonen, om der var frokosttilbud, hvilket medarbejderen sagde, at det var der. Jeg når frem til Letz Sushi Nordhavn, hvor prisen så stadig er 115. Hun fortæller mig så, at jeg har fået “The Bowl”, for det var den eneste, der var frokosttilbud på. Det er så fint nok med mig (selvom jeg jo havde forventet en lavere pris), men når jeg så kommer hjem, kan jeg se, at jeg har fået min oprindelige bestilling. Det er ærgerligt, at man bliver oplyst forkert af to omgange, da jeg ellers er stor fan af Letz. Jeg blev endda forsikret i telefonen om, at der var frokosttilbud på Sakana m. Laks.

Hertil var medarbejderen ikke smilende, imødekommende eller virker særlig interesseret. Bare en øv oplevelse. Sidste gang jeg køber.

11 de fevereiro de 2023

Hej,

Jeg beklager din oplevelse, da det langt fra er den gode service vi gerne vil levere. Jeg vil sætte rigtig stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk. Så har jeg mulighed for at følge konkret op på din oplevelse og sende dig en opfølgning.

Venlig hilsen Oliver.

Virkelig dårlig service

Jeg var inde ved jeres bod i streetfood i Tivoli hvor jeg bestiller for 420kr sushi til mig selv for det første venter jeg mega længe på min mad så dem jeg er der inde med har allerede nået at få deres med og spise fra de andre boder da min mad så er klar spørg jeg efter en chilimayo hvor efter jeg får afvide den koster 15kr og jeg siger så jeg ikker ønsker de to små flasker soya med da jeg ik spiser soya men om de kan bytte til en chilimayo men det ik muligt jeg skal simpelthen købe den ved siden af så jeg takkede pænt nej tak til chilimayoen da jeg så sætter mig ned for at spise er risene oveni købet super tørre mega skuffende oplevelse og vildt dårlig service at give sine kunder

9 de fevereiro de 2023

Hej,
Det er ikke den gode oplevelse, som vi hver dag knokler for at skabe på tværs af alle vores restauranter.

Venlig hilsen Oliver

Øv...

Øv... 😢
Ærgerligt når take-away-maden ikke indeholder det, den skal. Croquetter smager jo eksempelvis slet ikke af det samme uden den japanske mayo. Virker en anelse sjusket... Frisk og serviceminded, ung mand ved disken dog... (Godthåbsvej-afdelingen)

3 de fevereiro de 2023

Hej,
Jeg beklager meget vores forglemmelse!
Jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk med lidt mere information om din oplevelse. Så har jeg mulighed for at følge mere konkret op på din oplevelse og sende dig en opfølgning.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeres sushi plejer at være udmærket men…

Jeres sushi plejer at være udmærket men desværre var sushien dårlig idag. Vi alle 3 fik ondt i maven pga. det. Fisken og risene virkede ikke helt friske. Det er rigtig ærgerligt, da jeg ellers havde tiltro til at letz sushi har styr på det og ikke går på kompromis med kvaliteten.

22 de janeiro de 2023

Hej,

Jeg beklager jeres oplevelse - i sær da fødevaresikkerhed er vores absolut topprioritet.
Jeg vil derfor sætte rigtig stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk med lidt mere info om din oplevelse, samt hvilken af vores restauranter du besøgte. Så har jeg mulighed for at følge mere konkret op på din oplevelse og sende dig en opfølgning.

Mvh. Oliver

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godt nytår

Vi fik vegansk nytårsmenu så lækkert. Tak for at gøre det nemt og lækkert nytårsaften 🙏😊
Vi var 2 kvinder og vi blev mætte, men der var ikke earth control med, det ved vi at andre heller ikke har fået i deres nytårsmenu. Dog var der istedet pakket 10 makier. Og det var godt for ellers havde der ikke været mad nok 😅 Så alt var fint. Men det kunne have været skrevet eller sagt ved afhentning. Da der jo nok bare ikke har været jordskokker? Nå men tak og godt nytår ❤️✨️ ps fint koncept med kun at kunne bestille nytårsmenuer, så er alle fri for fejl da det er lettere at overskue for medarbejdere. 😊

30 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god sushi til gode priser

Rigtig god sushi til gode priser. Altid god service og betjening. En fornøjelse at købe sushi hos jer

28 de novembro de 2022

Kære Claes

Tusind tak for de fem stjerner og flotte anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at byde velkommen igen i fremtiden.

Tak for mad!

Bestilte på letzsushi.dk og fik leveret fra butikken i Valby.
Kanon oplevelse maden blev leveret til den aftalte tid. Det der skulle være varmt var varmt og sushien smagte virkelig godt!
1000 tak for en god oplevelse, næste sushi oplevelse bliver hos jer igen 100%

6 de novembro de 2022

Kære Patrick

Tusind tak for de fem stjerner og flotte anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse hos os i Valby. Vi glæder os til at byde velkommen igen i fremtiden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Personal very ugly with costumers

Personal very ugly with costumers. Dont know how to speak nicely Have been disappointed all family.

1 de novembro de 2022

Dear Petras

Thank you for getting back to us. I am very sorry for your experience. I would appreciate if you would contact me at info@letzsushi.dk and elaborate your experience, including the date and which restaurant you visited.

Best regards,

Smagte fantastisk godt.

Dette er en anmeldelse af Letz Sushi Roskilde, da jeg kun har prøvet den. Har to gange fået en af deres bowls som er helt fantastisk, med mange forskellige slags smagsvarianter. Hyggeligt sted at sidde og rigtig god og venlig betjening. Kommer helt sikkert snart igen.

20 de outubro de 2022

Kære Emily

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at vende tilbage til os for at fortælle om dine gode oplevelser i Roskilde. Vi glæder os til at byde velkommen igen!

Dårlig oplevelse

Ævv. Det var en ærgerlig oplevelse at modtage take away i dag👎🏻 Jeg plejer ellers at være glad, men i dag var det virkelig dårligt tilberedt. Kummerlig lille/flad reje i begge mine maki ruller. Tunen virkede tør/gammel/forkert tilberedt. Ingen smag.

22 de outubro de 2022

Kære Alberte og Johanna

Først og fremmest skal I have stor tak for at vende tilbage til os med jeres oplevelse. Det er slet ikke den gode kvalitet, som vi hver dag knokler for at skabe på tværs af alle vores restauranter.

Jeg vil sætte stor pris på, hvis I vil kontakte mig på info@letzsushi.dk med lidt mere info om jeres oplevelse, herunder hvornår I besøgte os. Så har jeg mulighed for at følge mere konkret op på jeres klage og sende jer en opfølgning.

Bedste hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi holdte min kones fødselsdag på Letz…

Vi holdte min kones fødselsdag på Letz Sushi i sydhavn. Man kunne godt se de havde travlt, men der blev taget godt af os med flag på bordet og en lille fødselsdagskage med hilsen, som altså var på huset. Sødt)). Skøn oplevelse. Vi kommer sikkert igen næste gang der holdes fødselsdag.

21 de outubro de 2022

Kære Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at vende tilbage til os for at fortælle om jeres gode oplevelse på din kones fødselsdag i Sydhavn. Vi glæder os til at byde velkommen igen næste gang der skal fejres fødselsdag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en omgang TooGoodToGo fra jer…

Bestilte en omgang TooGoodToGo fra jer i dag, d. 11.10.2022, og må indrømme at jeg blev godt skuffet.

Normalt er jeg ikke en person, der ydrer sig med sådan nogen anmeldelser, men synes dette er en undtagelse.

Jeg bestilte en lykkepose med sushi til 69kr, som jeg havde set frem til. Ankommer til restauranten ca. 10 før lukketid og henvender mig til personalet. Personen bag disken siger, at der er sket en fejl med TooGoodToGo, men spørger så efterfølgende om blot der er tale om en enkelt bestilling, hvor jeg svarer “ja”. Personen hopper i køkkenet og finder lidt kød i køleskabet, sætter en omgang ris over og bikser det i en Bowl og tilsætter dressing og pynt. Det var så min sushi lykkepose…

Det er altså en ommer! Det var bestemt ikke TooGoodToGo, da det tydeligvis ikke var en rest fra jeres restaurant og det hele blev lavet fra bunden. Virker mere som en blød grøn og bæredygtigheds virksomhedspolitik - “se os - vi sælger vores rester og har intet madspild”.

Synes det er under al kritik og ville faktisk hellere have haft mine penge tilbage, når selve ideen med at gøre noget godt, bestille rester fra en restaurant, ikke er en realitet. Samtidig så modtager man en anden vare end det bestilte…

Det skal siges, at maden var lækker, men det kan altså ikke løfte anmeldelsen til mere end en stjerne.

Oplevelsen, modtagelsen af en anden vare end bestilt, en halvfyldt hurtiglavet bowl og jeres “TooGoodToGo” politik er under al kritik og hvis der er andre ligesom mig, der en gang i mellem ønsker at bestille bæredygtigt og forhindre madspild, så kan jeg ikke anbefale at bestille herfra.

Øv øv øv…

11 de outubro de 2022

Kære Sebastian

Først og fremmest skal du have stor tak for at vende tilbage til os med din oplevelse. Jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk. Så har jeg mulighed for at følge mere konkret op på din klage og sende dig en opfølgning.

Bedste hilsner

Suveræn service

Suveræn service, lækker mad og god betjening, vi fejrede min datters fødselsdag og hun bestilte en ret som ikke kom sammen med resten, og det sagde tjeneren så at det var en fødselsdagsgave fra dem, skøn gestus.
Vi var på Islands Brygge
Gitte Holmberg

10 de outubro de 2022

Kære Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at vende tilbage til os for at fortælle om din gode oplevelse på din datters fødselsdag. Vi glæder os til at byde velkommen igen.

LETZ SUSHI

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais