Er ikke tilfreds med, at I bare tager vores lejemål, uden at spørge og gør det til jeres eget! Det allerværste er, at I ikke sørger for, at huslejen og oplysningerne bliver opdateret ved ændringer
A empresa respondeu
Nemt at få det store overblik over øjeblikkets muligheder, når man hurtigt skal tjekke markedet for det ny kontorlejemål m.v.. MINUS: Ikke alle udlejerne er helt up-to-date med markedsføringens ABC... Ver mais
Vi har brugt Lokalebasen i flere sammenhænge. Nemt at gå til, helt klart den bedste og mest seriøse formidlingsside p.t., vil give dem de bedste anbefalinger. Har man et lokaleproblem vil det med rim... Ver mais
JM Erhverv er startet samarbejde med Lokalebasen for få måneder siden. Vi får en del spændende henvendelser, og så i denne Covid19 tid, som har resulteret i en del udlejninger på kort tid. De har fa... Ver mais
A empresa respondeu
Få overblik over danske erhvervslokaler og kontorlokaler, der er til leje. Bestil information eller foreslå en fremvisningsdato og kom direkte i kontakt med udlejer/sælger af dit nye erhvervslokale. Vi trækker aldrig penge fra din konto automatisk. MatchOffice is our global name. Use MatchOffice to search for available commercial spaces throughout the whole world. Order information, request a viewing, and get in direct contact with the landlord/salesperson of your new commercial space.
Svanevej 22, 2. sal, 2400, København, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Skulle bruge nye kontorlokaler til vores konsulentvirksomhed.
Fik hurtigt relevante emner og vi er nu klar til at flytte ind. Kan kun anbefales.
Vi skulle bruge en erhvervslejekontrakt da vi udlejede en del af vores kontor til en anden virksomhed. Vi fandt et værktøj på lokalebasen, der var let at bruge.
Jeg kan på det varmeste anbefale Lokalebasen.dk. Portalen har et meget stort og bredt udvalg af spændende emner - og der er nemt og let tilgængeligt at søge rundt på portalen.
Meget professionelt firma. super koncept :-)
Helt ufattelig ringe service og elendigt informationsniveau. Jeg bestilte oplysninger om et lejemål og gjorde mig den ulejlighed at læse deres betingelser i det grønne felt. Heraf fremgår, at de kan finde på at sende oplysninger om eventuelle andre interessante lejemål for mig. Helt ok, tænkte jeg.
Men det viser sig, at de bruger mine oplysninger til noget helt andet. Det viste sig nemlig, at mine kontaktoplysninger IKKE bliver behandlet fortroligt - i stedet sendes de åbenbart rundt til potentielle udlejer med angivelse af min mailadresse og firmanavn. Hvor smart er det lige?? Det er helt ufatteligt amatøragtigt, for en af dem, der modtog mine oplysninger, er min nuværende udlejer!!!
Jeg har af flere omgange forsøgt at få kontakt igennem via telefon. Hver eneste gang strander man i receptionen, hvor man får standardforklaringen, at alle desværre er optaget, men skal nok få en til at ringe tilbage. De har forsøgt at kontakte mig én gang, hvor jeg desværre var optaget.
Tænk, at et firma kan have en så lemfældig omgang med fortrolige data. Man skulle tro, det blev styret af en børnehave!!
Så bliver man endnu mere træt af virksomheden, når man så efterfølgende kan konstatere herinde, at der er umuligt at slippe ud af deres mailinglister igen - godt der er noget, der hedder spamfilter.
Min klare anbefaling er derfor, at man undgår disse amatører!!
-------------------------------------------------------------------------------------
At man har en ekstern virksomhed til at varetage telefonpasningen fratager på ingen måder lokalbasen.dk fra ansvaret for, at der ikke reageres på henvendelser. Yderligere har i den grad ikke til hensigt at sende mine oplysninger en gang til - jeg har oplyst mit telefonnummer til telefondamen. Igen må lokalbasen.dk bare få styr på deres butik.
Til gengæld har jeg fremsendt dokumentation til Trustpilot for, at det påståede reelt er foregået.
Jeg synes at det er helt respektløst overfor os som brugere at hjemmesiden er lavet så den fungere helt fint på mobilen at lede efter nye lokaler, men den side der ikke fungerer er den hvor man afmelder sig fra nyhedsbrev!
Man skal give en grund til afmeldelse, men de knapper er ikke tilgængelige! Det ser jeg som helt bevidst handling. Det er nemlig ikke ukendt for hjemmesider at lave det sådan

Resposta da Lokalebasen.dk A/S - MatchOffice
I vores søgen fik vi helt klart de mest målrettede og relevante forslag - gennem Lokalbasen. Skal vi flytte vil vi bruge jer igen!
I vores søgen efter nye lokaler, var der et godt overblik over vores muligheder og excellent opfølgning på spørgsmål.
Efterfølgende har vi også benyttet lokalebasen.dk til at leje et lokale ud på Amager. Der var mange henvendelser, og vi lejede lokalet ud på rekordtid.
super service, uden alt for mange irriterende opkald og mails.
brug dem..;o)
Hjemmesiden har altid et stort udbud af ledige lokaler i hele landet. Samtidig er sitet nemt og yderst brugervenligt!
Lokalebasen.dk er en suveræn hjemmeside - overskueligt og lige til at gå til. Jeg vil varmt anbefale den til andre som står og skal finde ledige kontorlokaler:-)
Lokalebasen giver et rigtig godt overblik over lokaler i København og så er det gratis at få information :) Tak herfra
Jeg har netop brugt Lokalebasen til at finde mit nye lejemål. Det var let og hurtigt at danne mig et overblik.
Jeg kan varmt anbefale denne side til at finde sit nye lejemål.
Mvh Thomas Olkjær
Fandt mit nye butikslejemål på Lokalebasen.dk. Det var meget let og overskueligt at lede efter nye lokaler på Lokalebasen.dk. Der var mange lokaler at vælge mellem og jeg fandt det rigtige på kort tid. Jeg vil klart anbefale andre, at benytte Lokalebasen.dk.
Det er rart, at det rent faktisk er let og hurtigt at få svar på sine spørgsmål. Det gør I godt - tak for hjælpen og for mit nye lokale :-)
Jeg fik hurtig udlejet mit lokale,det var meget nemt at blive oprettet som udlejer og inden for 2 måneder havde jeg en ny lejer.Jeg vil bestemt benytte lokalebasen.dk igen!
Jeg vil endnu engang rose Lokalebasen.dk for en fantastisk hjemmeside. Den er overskuelig og nem at håndtere, og endnu engang fandt jeg hurtigt præcis det lejemål vores klient søgte.
Det går ikke lige hurtigt hver gang,der er mange smuttere imellem,altså ikke fra jeres side men diverse udlejere som lige tror det de har er det man søger,men ved at frasotere lidt løkkes det som regel til sidst.
Jeres database er tip top.
Hvis du har brug for at lokale, så kan jeg anbefale at gå ind på lokalebasen.dk. Overskueligt og mange muligheder.
The one sentence says it all.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.