Havde en helt fantastisk oplevelse. Blev mødt af de sødeste mennesker da vi ankommer. Der er et højt serviceniveau og de var utrolig godt til at hjælp og kommer med gode råd så jeg føler mig me... Ver mais
A empresa respondeu
Flot lokale med mange smukke brudekjoler. Havde en utroligt god oplevelse hos Nanna, som er dygtige til at læse og vejlede én, så man finder den helt rigtige kjole. Vil anbefale alle kommende brude at... Ver mais
Har besøgt butikken for nyligt i forbindelse med køb af konfirmationskjole. Vi havde bestilt tid i forvejen og kigget kjoler igennem på hjemmesiden, så var en lille smule forberedt. Vi blev mødt af... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Lykke Brudekjoler. Blev mødt af Nanna, der var så professionel og og imødekommende samt lyttende til mine ønsker - men samtidig turde hun også udford... Ver mais
A empresa respondeu
Lykke Brudekjole Danmarks største udvalg af Brude- og Konfirmationskjoler. Hos Lykke Brudekjoler sætter vi dig og den personlig service i højsædet. I vores smukke showroom ved Roskilde fjord, finder du Danmarks største udvalg af brude- og konfirmationskjoler fra førende leverandører som Randy Fenoli, Real Silk, Mori Lee, Modeca, MGNY, Harve Paris, Enzoani, Etroll, Bianco Evento, Sedinum Bridal, Party Line foruden et udvalg af kjoler i eget design. Når du booker tid til en gratis kjoleprøvning, sætter vi god tid af til, at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole. Hos lykke Brudekjoler - bliver drømme til virkelighed.
Bolundsvej 11, 4000, Roskilde, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg kan varmt anbefale Lykke brudekjoler, hvor jeg har fundet min kjole til bryllup i marts. Jeg blev mødt af Nanna som meget gerne ville høre om dagen, og danne sig et indblik i hvilken smag jeg var til. Helt klart meget behageligt og afstressende, og Nanna fandt flere flotte kjoler som alle var på et budget vi sammen have aftalt på forhånd. Jeg blev guidet godt, og kunne mærke at Nanna ikke ville sælge en kjole for at sælge en kjole - men gerne ville sælge den rigtige kjole som passede lige til mig og min stil. Så behageligt og dejlig en oplevelse, det er jeg virkelig glad for. Og jeg glæder mig nu til jeg kan hente den om nogle måneder! Tak for god behandling og rigtig god service! :)

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde den bedste oplevelse hos Lykke brudekjoler, hvor Nanna hjalp med at finde den rigtige brudekjole.
Vi havde hele butikken for os selv og derfor den fulde opmærksomhed også selvom vi endte med at være der i 2,5 time.
Nanna var god til at lytte og pejle sig ind på type af kjole. Vi var mange kjoler igennem, men ingen stres eller pres på tid eller køb.
Prøverum/afdeling er hyggelig og flot.
Herudover kom kjolen før tid.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde kigget på deres hjemmeside og fundet nogle kjoler jeg ville prøve. Min mor og mormor var med, og vi blev modtaget af den sødeste dame Nanna. Da det blev min tur, hjalp hun mig ind og ud af kjolerne og spurgte ind til hvad jeg kunne lide. Hun spurgte også, om hun måtte komme med forslag. Valget stod til sidst mellem 2 kjoler, og det var svært at vælge. Men Nanna tog sig tid, og da jeg var sikker valgte jeg min drømmekjole. Jeg følte mig set, hørt og forstået og det var så rar en oplevelse. Jeg gik derfra med ro i maven og et kæmpe smil på læben.

Fantastisk oplevelse!
Købte min brudekjole i Lykke Brudekjoler, og det var det bedste valg nogensinde. Nanna er den skønneste og tog så godt imod os, da vi kom. Hun lytter til ens ønsker og fandt den smukkeste kjole til mig, som jeg følte mig så lykkelig i. Meget behjælpelig betjening og den bedste stemning derinde.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg kan anbefale Lykke Brudekjoler til alle, som ønsker varm og nærværende betjening samt ekspertise og smukke kjoler.
Jeg kom med lidt kort varsel (6 måneder inden brylluppet), og havde været et par andre steder i Kbh inden. Nanna fra Lykke brudekjoler var det eneste sted, som ikke stressede på mig, selvom jeg var lidt ‘sent ude’ i brudekjoleverdenen. Nanna mødte mig med et stort smil og en varme, som jeg ikke har oplevet andre steder. Hun lyttede og gjorde alt, hvad hun kunne for at hjælpe mig til at finde den helt rigtige brudekjole, hvilket lykkedes! hele prøvningen var en hyggelig og god oplevelse. Da kjolen skulle bestilles hjem, sørgede Nanna og Charlotte for at sætte ‘ekspress’ på ordren, så den kunne nå frem i tide, og det gjorde de på deres egen regning. Virkelig god service.
Kjolen kom hjem ca 2,5 måned inden brylluppet og er nu hos skrædderen. Jeg glæder mig meget til at have den på.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Kan varmt anbefale Lykke Brudekjoler til kommende brude!!!
Fra man træder ind i butikken mærker man personalets passion for, at hjælpe en med kjoleprocessen. Var heldig at blive betjent af Nanna, som var virkelig nærværende og god til at lytte efter ens ønsker.
Havde også valgt at tilkøbe bobler/snacks til mine veninder/familie, hvilket var en succes - da de så kunne hygge med dette under hele processen.
Endte med at finde min drømmekjole, som jeg glæder mig til at have på til den store dag :-)

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg vil til enhver tid anbefale Lykke Brudekjoler. Super god service og meget venligt personale. De formår at lytte til ens ønsker. Jeg følte mig virkelig velkommen og det samme gjorde mine veninder, som var med.
De har et kæmpe udvalg af kjoler, så det var næsten for svært at finde drømmekjolen :-)
Jeg vil anbefale alle at tage forbi Lykke Brudekjoler og prøve brudekjoler. Der er noget for enhver smag. Jeg ville give 10 stjerner, hvis det var muligt.

Vidunderlig oplevelse.
Jeg kom sammen med 5 veninder og vi blev alle budt hjerteligt velkommen af Nanna. Hun sørgede for kaffe og sødt til os alle sammen. Derefter sætter hun sig ned foran mig og holder god øjenkontakt med mig, så jeg mærker, at nu er vores samtale som er fokuspunkt og vi skal lige mærke hinanden og hun stiller rigtig gode spørgsmål til, hvad der er, som jeg vil have.
Jeg prøver nogle forskellige kjoler som alle er sindssygt flotte, men den 3... Ej den 3 kjole, det var dem som gik tårerne til at trille på mig og hele dommer panelet af veninder.
Jeg prøver derefter nogle andre vildt smukke kjoler, men kunne ikke få kjole nummer 3 ud af hovedet, så Nanna var så sød, at give mig den på igen, også var jeg solgt. Det var 100% den kjole, som jeg skulle giftes i.
Nanna fik og til at føle os meget velkomne og var meget professionel. Hun guidet mig rigtig fint og lyttet til hvad jeg kunne lide, hvorfor vi nemt sammen fandt KJOLEN.
TAK NANNA! vi ses igen i starten af juni til endnu en prøvning, sammen med min familie
Kæmpe kram
Lykkemaja

Resposta da Lykke Brudekjoler
Det er en helt fantastisk oplevelse at købe brudekjole hos jer!
Både Nanna og Charlotte er virkelig rare og smilende mennesker, som forstår at få kunderne til at føle sig helt tilpas i prøverummet.
Virkelig dejlige lokaler og omgivelser!
Kan klart anbefale alle at finde KJOLEN her!

Resposta da Lykke Brudekjoler
En virkelig fantastisk oplevelse. Jeg var så nervøs, inden jeg skulle komme, men Nanna var bare så sød og god til at give mig den mest fantastiske oplevelse. Det var bare helt perfekt. Jeg glæder mig til at komme og hente min kjole og gense butikken. De varmeste anbefalinger fra mig af.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg skal giftes, og i den anledning skulle jeg finde en brudekjole, så jeg kontaktede Lykke Brudekjoler, og vi aftalte en dato.
Jeg blev modtaget af den sødeste dame, som guidede mig fint ned til den anden ende, hvor brude afdelingen var. Vi snakkede om mine ønsker, og hun satte straks igang med at finde kjoler. Jeg blev iklædt de smukkeste kjoler, og hun guidede mig helt væk fra min egen drøm, og ind i en ny drøm. Jeg fandt den smukkeste, mest behagelige kjole. Personalet er så søde, hjælpsomme, og priserne er også med. Det samme da jeg skulle hente min kjole, så fin og dejlig en service. Stor anbefaling herfra

Resposta da Lykke Brudekjoler
Fantastisk oplevelse. Min datter blev konfirmeret i weekenden, og vi opdager halvanden dag i forvejen, at hun ikke kan passe sin kjole. Så meget at vi bliver nødt til at købe en ny.
Jeg skriver torsdag aften til Lykke brudekjoler, om de har mulighed for at hjælpe. Fredag morgen bliver jeg ringet op - og de åbner butikken for os. Det er kundeservice! Der er et stort udvalg af kjoler i mange forskellige størrelser. Ekspedienten er god til at indkredse stil og kjoler. Min datter får valgt den smukkeste kjole - og hun strålede til sin konfirmation.
Tusind tak for at redde hendes (og vores) dag - jer glemmer vi ikke!
Kundeservice på højeste niveau.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Allerede ved første kontakt på websiden, fik jeg et godt indtryk af Lykke brudekjoler.
Genialt, at man i forvejen kan vælge de brudekjoler på hjemmesiden, man ønsker at prøve.
Hvis der er behov for at skrive frem og tilbage til butikken, svarer de også med god, professionel vejledning.
Utrolig nærværende og personlig betjening, hvor man ses som person og ikke et “nummer i rækken”.
Jeg har prøvet 2 andre brudekjole forretninger, men Nanna og Charlotte fra Lykke brudekjoler vinder suverænt over de andre.
Tak for en fantastisk god oplevelse med jeres glade sind, nærvær, professionelle vejledning og hjælp, hvor det endte med at jeg købte min drømme brudekjole, sko, strømpebånd og slør og tilmed indenfor mit angivne budget.
Jeg føler mig så klar til livets fest til August.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde den bedste oplevelse hos Lykke Brudekjoler, da jeg skulle finde en brudekjole. Den sødeste ekspedient, Nana, lyttede til mine ønsker og var god til at finde kjoler, som passede til mig og mit budget. Den første kjole, som Nana syntes jeg skulle prøve, endte med at blive den jeg valgte. Men selvom vi nok begge vidste, at jeg nok allerede havde valgt den kjole, så tog Nana sig tid til at jeg kunne prøve flere kjoler. Intet stress - dejligt. Jeg kan varmt anbefale Lykke Brudekjoler.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg har været en tur forbi Lykke brudekjoler for at finde min drømme brudekjole, og det må man sige jeg gjorde! Jeg blev mødt at det rarest og hjertevarme personale, som endda tog mig ind en time før aftalen, da jeg kom for tideligt, derfra var hele oplevelsen fra start til slut helt uforglemmelig, og jeg kom der fra med den smukkeste brudekjole inde for et meget realistisk budget!
Jeg vil varmt anbefale dette sted, hvis du vil have en oplevelse hvor du føler dig i trygge hænder, og med meget behagelig ekspertise!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Tak for den mest fantastiske vejledning og hjælp til at finde den mest fantastiske kjole. Ka varmt anbefale andre dette sted. Har været 3 steder og her var der bare alt det man ku ønske sig ❤️

Resposta da Lykke Brudekjoler
Fandt denne brude/konfirmationskjole butik på nettet efter at have set en specfikt brudekjole jeg gerne ville prøve.
Når du kommer ind i butikken bliver du budt varmt velkommen med det samme (du har selvfølgelig bestilt en tid, som er normal kutyme ved brudekjole-afprøvning).
Butikken ligger på 1. salen af en længe af et hus, og er meget hyggelig og flot indrettet. Der er et væld af kjoler, og Charlotte har hængt de kjoler frem, som du evt selv har spottet på deres hjemmeside + dem hun finder, der måske vil falde i din smag. Der er virkelig fine siddemuligheder for “kjole komiteen”. Der bliver givet dig god tid til, at afprøvningen ikke skal jappes igennem. Charlotte er så dygtig og venlig. Hun er god til at give brugbare kommentarer til kjolenerne når de prøves, uden at “pådutte” noget. Hun lytter til dine kommentarer under prøvningen.
Udfaldet af mit kjolevalg blev ikke den jeg havde set på hjemmesiden, men endte med at blive den helt perfekte kjole, som Charlotte igennem afprøvningen af de andre kjoler havde lyttet/set sig frem til.
Efter en helt i top oplevelse kan jeg kun anbefale dette fantastiske sted til andre.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Fantastisk sted med et kæmpe udvalg af smukke kjoler for enhver smag og super kompetent service. Nanna var virkelig sød og ærlig på den fede måde, hvilket gjorde oplevelsen både tryg og personlig. Jeg gik derfra med den fineste kjole og en rigtig god fornemmelse i maven. Kan varmt anbefales.
Jeg skal giftes til sommer og besøgte Lykke Brudekjoler i forhåbningen om at finde netop MIN kjole. Og det gjorde jeg!
Og ikke nok med det, så blev jeg taget godt imod, og blev guidet og rådgivet på den bedste måde.
Jeg havde en skøn eftermiddag og kom ikke mindst hjem med en brudekjole.
De har er bredt udvalg, og jeg ville til en værd tid anbefale mine veninder at tage til Lykke brudekjoler, hvis de en dag er så heldige, at de skal giftes.
Helt i top oplevelse!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Dejlig og varm velkomst. :) Atmosfæren var rummelig. Personalet var dygtige og utrolig venlige. En fantastisk oplevelse. :) Til med gik vi derfra med den smukkeste konfirmationskjole.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.