Havde en helt fantastisk oplevelse. Blev mødt af de sødeste mennesker da vi ankommer. Der er et højt serviceniveau og de var utrolig godt til at hjælp og kommer med gode råd så jeg føler mig me... Ver mais
A empresa respondeu
Flot lokale med mange smukke brudekjoler. Havde en utroligt god oplevelse hos Nanna, som er dygtige til at læse og vejlede én, så man finder den helt rigtige kjole. Vil anbefale alle kommende brude at... Ver mais
Har besøgt butikken for nyligt i forbindelse med køb af konfirmationskjole. Vi havde bestilt tid i forvejen og kigget kjoler igennem på hjemmesiden, så var en lille smule forberedt. Vi blev mødt af... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Lykke Brudekjoler. Blev mødt af Nanna, der var så professionel og og imødekommende samt lyttende til mine ønsker - men samtidig turde hun også udford... Ver mais
A empresa respondeu
Lykke Brudekjole Danmarks største udvalg af Brude- og Konfirmationskjoler. Hos Lykke Brudekjoler sætter vi dig og den personlig service i højsædet. I vores smukke showroom ved Roskilde fjord, finder du Danmarks største udvalg af brude- og konfirmationskjoler fra førende leverandører som Randy Fenoli, Real Silk, Mori Lee, Modeca, MGNY, Harve Paris, Enzoani, Etroll, Bianco Evento, Sedinum Bridal, Party Line foruden et udvalg af kjoler i eget design. Når du booker tid til en gratis kjoleprøvning, sætter vi god tid af til, at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole. Hos lykke Brudekjoler - bliver drømme til virkelighed.
Bolundsvej 11, 4000, Roskilde, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi blev mødt af et smilende og imødekommende personale, der til trods for travlhed, gav instrukser for kjolekig og var med på sidelinjen hele vejen igennem. Hvis vi havde brug for hjælp fik vi hjælp, og vi følte os hele tiden godt “holdt i hånden” ift. størrelse og model.
Vi vil helt klart anbefale butikken og deres profesionelle personale fremadrettet.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Behagelig atmosfære og butik. Dygtige kvinder i butikken, som guider dig behageligt gennem prøveprocessen.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Helt fantastisk oplevelse, Nanna er super professionel og lyttende til ens ønsker samtidig med hun også prøver og udfordrer en på den gode måde.
Jeg fandt min drømme kjole ved første prøvning, hvilket var noget helt andet end jeg forventede da jeg kom.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde en virkelig dejlig og behagelig oplevelse hos Lykke Brudekjoler. Jeg kom ind første gang uden at vide, hvad jeg godt kunne lide og blev taget så godt imod. Det endte derfor med endnu en tur - med veninder og familie - og den helt rette kjole blev fundet. Tak til jer <3

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde min allerførste brudekjoleprøvning hos Lykke Brudekjoler, og det var en helt magisk oplevelse, særligt takket være stylisten Nanna. Hun var simpelthen fantastisk! Utrolig sød, imødekommende og virkelig god til at guide mig gennem hele processen, så jeg følte mig tryg og godt tilpas fra start til slut.
Selvom jeg ikke fandt "min" kjole denne gang, havde jeg en fantastisk oplevelse, og det er helt klart et sted, jeg vil anbefale alle kommende brude at besøge. Nanna gjorde oplevelsen til noget helt særligt, og det er jeg hende virkelig taknemmelig for.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde den mest vidunderlige oplevelse hos Lykke Brudekjoler, og især takket være Nanna blev dagen helt uforglemmelig. Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen, tryg og i virkelig gode hænder.
Nanna lyttede oprigtigt til mine ønsker, behov og drømme – også dem jeg ikke selv helt kunne sætte ord på. Hun var tålmodig, rolig og utrolig dygtig til at guide mig igennem de forskellige muligheder uden at presse på nogen måde. Hun havde en fantastisk evne til at finde kjoler, der passede perfekt til min stil og personlighed, og hendes øje for detaljer gjorde hele forskellen.
Det var tydeligt, at hun virkelig brænder for sit arbejde, og hendes varme personlighed gjorde processen både sjov og rørende. Jeg gik derfra med en følelse af glæde, ro og en kjole, jeg simpelthen ikke kan vente med at bære.
Jeg kan varmt anbefale Lykke Brudekjoler – og især Nanna! Hvis du leder efter en brudekjoleoplevelse ud over det sædvanlige, er dette stedet.

Virkelig god oplevelse hos Lykke brudekjoler. Kan klart anbefales 🤗

Resposta da Lykke Brudekjoler
Virkelig en fantastisk oplevelse! Det var det første sted jeg valgte at prøve brudekjoler, så jeg var lidt nervøs, men Nanna var så sød hele vejen igennem og hjalp mig med at finde den flotteste kjole. Kan virkelig anbefales!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg var forbi Lykke Brudekjoler i går og havde en helt fantastisk oplevelse med Nanna.
Før besøget havde jeg prøvet kjoler et andet sted, hvor jeg nærmest kun fik lov til at prøve det, jeg selv troede kunne passe til mig. Da det var min allerførste brudekjoleprøvning, følte jeg mig ret usikker, og oplevelsen blev derfor mere forvirrende end hyggelig.
Hos Nanna var det en helt anden følelse. Hun tog imod mig med varme, ro og en oprigtig interesse for, hvor jeg stod i processen. Hun gav sig tid til at lære mig at kende, stille spørgsmål, komme med forslag og ikke mindst udfordre mig på en meget tryg måde. Hun kunne nærmest aflæse mine tanker og reaktioner ved hver eneste kjole, og det gjorde valget både lettere og sjovere.
Nanna er en sjælden kombination af faglig dygtighed, indlevelse og hjertevarme. Hun har en naturlig evne til at skabe magi omkring sig – ikke kun med kjoler, men med hele oplevelsen – og gør det på en måde, der får én til at føle sig som noget ganske særligt. Jeg gik derfra med en helt særlig ro og glæde indeni.
Jeg kan varmt anbefale både hende og Lykke Brudekjoler til enhver kommende brud, der ønsker en tryg, professionel og helt igennem magisk oplevelse ❤️

Resposta da Lykke Brudekjoler
Alt i alt en fuldstændig fantastisk oplevelse med det sødeste personale.
Jeg fandt min brudekjole hos Lykkes Brudekjoler.
Lige fra man trådte ind af døren til man var færdig fik man en god service og fantastisk vejledning.
Stort udvalg af kjoler, og et lyttende personale om ens ønsker.

Resposta da Lykke Brudekjoler
God service og god vejledning. Tilpas hjælpsom uden at være for meget. Super bytteservice. Alt i alt et rigtig godt sted at handle konfirmations kjole. Vil klart anbefale.

Jeg fandt drømme kjolen hos Lykke Brudekjoler! 🤩
Jeg er simpelthen SÅ glad for, at jeg tog den lang vej til Roskilde, for at prøve brudekjoler!
De mest fantastiske kvinder, byder en hjerteligt velkommen, er lyttende og kommer med input og giver sig god tid! Jeg har haft en fantastisk oplevelse, og vil klart anbefale at besøg Lykke Brudekjoler!
Jeg har både selv købt min kjole her, men også være med til at skulle finde kjole til min veninde, og begge oplevelser var fantastisk!!
Kunne jeg give 10 stjerne havde jeg gjort det! ⭐️

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg har været hos Lykke Brudekjoler tre gange – de to første for at prøve kjoler sammen med veninder, og den sidste gang for endeligt at vælge. Alle tre gange var en helt igennem skøn oplevelse!
Gennem de tre aftaler havde jeg fornøjelsen af både Nanna og Charlotte, som hver især hjalp mig med at finde rundt i kjolerne, gav gode råd og tips – og i det hele taget var enormt søde og virkelig dygtige til deres fag. De skabte begge en varm, glad og tryg stemning under hele forløbet.
De er begge meget professionelle, og man føler sig virkelig set, hørt og trygt guidet igennem hele processen!
Professionelt, menneskeligt og hjertevarmt – jeg kan 10/10 anbefale et besøg hos Lykke Brudekjoler!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg blev mødt med venlighed og omsorg og meget stor faglighed i forhold til mit valg af min smukke brudekjole. Derfor har jeg kun de varmeste anbefalinger til Lykke brudekjole forretning. Tak for jer.
Venlige hilsen
Judith Sørensen

3. gang er lykkens gang.
Havde været i 2 andre butikker, og 21 kjoler uden at finde det rigtigt.
Vi kommer ind til den varmeste velkomst der findes.
Vi havde et billede af en kjole med som vi prøvede på og så nåede vi ikke at prøve andre for det var bare kjolen. Vi prøvede at kigge på andre, men det var bare kjolen lige der😍
Og det var så meget mere end kjoleprøvning.
Vi fik snakket hår, smykker og hvordan vi kan tilrette alt så det passer til både kirke og så jeg senere kan danse børne danse.
Vi behøver ikke selv hente kjolen, men kan få den leveret direkte til skrædderen.
Alt i alt en fantastisk oplevelse og service i top.
Man bliver mødt med professionel service, smil, godt humør og følelsen af at blive set, hørt og følt.
Kan kun anbefale denne skønne butik❤️

Resposta da Lykke Brudekjoler
Fra start til slut var det en helt ubeskrivelig oplevelse. Butikken er lille, men ligner og føles som det fineste brudekjole-land. Så fint, intimt og feminint.
Nanna hjalp mig med at finde min brudekjole og hendes måde at læse mig, min stil og ønsker på - selvom jeg ikke selv havde meget at gå ud fra, fordi jeg aldrig har været iklædt noget så fornemt - var helt eminent. Hurtigt fandt hun ud af, hvilken vej vi skulle, stilmæssigt. Hun var meget professionel og menneskelig på samme tid. Fyldt med varme og humor. Helt perfekt for mig på så stor en dag.
Kommunikationen har også været perfekt. Både på selve dagen, i butikken, og efterfølgende. Ingen slinger i valsen.
Jeg kan derfor kun give de aller største og varmeste anbefalinger til jer. TUSIND tak for jer og for at I hjalp mig med at finde en kjole, jeg nærmest føler er lavet kun til mig. Det var som om, der stod mit navn på den. Det er en dag, jeg aldrig vil glemme.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg har haft en helt igennem fantastisk oplevelse hos lykke-brudekjoler.
Jeg kom lidt modløs efter at have prøvet ca. 50 kjoler i andre brudebutikker.
Jeg blev taget så godt imod af Nanna, der fra første sekund gav en følelse af at være i gode hænder.
Jeg prøvede lidt forskellige kjoler og blev sporet i retning af et snit jeg ellers havde udelukket. Men jeg kunne hurtigt se at det kunne noget.
Jeg fandt den flotteste kjole men var stadig lidt usikker. Efter et par ugers betænkningstid var jeg derinde igen. Jeg prøvede både kjolen fra gangen før samt et par andre muligheder og var ikke længere i tvivl.
Jeg havde et ønske til en anden type ærme end det kjolen var født med og heller ikke det var et problem.
Jeg hørte løbende fra butikken og fik besked så snart der var nyt.
Da kjolen kom hjem var jeg inde prøve den igen og samtidig vælge slør.
Lykke-brudekjoler har leveret min kjole til skrædder og jeg mangler nu bare de sidste tilretninger inden jeg, iført den smukkeste kjole, kan sige "ja" til min kommende mand.
Hvis de kunne få 10 stjerner havde de fået det.
På trods af jeg altid har svært ved at tage et valg, er jeg ikke i tvivl om at dette var det rigtige valg.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde planlagt en brudekjole prøvning til min kommende kone og hendes familie. Hun strålede da hun kom hjem og havde bare haft den bedste dag. De synes alle det havde været super hyggeligt og at de var blevet mødt med en service som var både nærværende, omsorgsfuld, professionel og med masser af erfaring 😊 keep up the good work

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg fik en fantastisk hjertevarm modtagelse af Nanna, da jeg var på min første brudekjole prøvning. Hun var eminent til at lytte og ikke mindst fange de ønsker jeg havde i tankerne. Jeg kan absolut anbefale et besøg hos Lykke Brudekjoler, da de er så dygtige og kompetente. Ikke mindst gode til at se, fornemme og spore sig hurtigt ind på ens drømme og ønsker ifht kjole. Et særligt rum for autenticiteten og forståelsen af mennesker oplevede jeg til min store glæde. Jeg sender mine største anbefalinger med på vejen, og TAK!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg var tilbage i februar på udkig efter min drømmekjole. Fik den varmeste velkomst af Nanna, som hurtigt fik mig til at føle mig godt tilpas. Jeg følte virkelig at der blev lyttet til mine tanker og ønsker omkring hvilken brudekjole jeg kunne tænke mig, og Nanna fandt et par stykker frem. Undervejs blev der lyttet og guidet, og jeg gik derfra med en god mavefornemmelse. Efter jeg havde sovet på min beslutning fik vi hurtigt booket ny tid, så jeg kunne prøve kjolen på igen. Jeg følte på ingen måde nogen form for pres, og jeg følte virkelig at Nanna og Charlotte gjorde det godt og ville en det bedste. Jeg kunne nu endelig hente min kjole i går - endda før tid, og kan ærligt sige at hele processen har været tryg og god! Jeg vil derfor give Lykke-Brudekjoler mine varmeste anbefalinger, hvis du ønsker et sted, hvor du kan føle dig godt tilpas, få god vejledning, og hvor du også forhåbentlig finder din drømmekjole! 🙌🏼❤️

Resposta da Lykke Brudekjoler
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.