Havde en helt fantastisk oplevelse. Blev mødt af de sødeste mennesker da vi ankommer. Der er et højt serviceniveau og de var utrolig godt til at hjælp og kommer med gode råd så jeg føler mig me... Ver mais
A empresa respondeu
Flot lokale med mange smukke brudekjoler. Havde en utroligt god oplevelse hos Nanna, som er dygtige til at læse og vejlede én, så man finder den helt rigtige kjole. Vil anbefale alle kommende brude at... Ver mais
Har besøgt butikken for nyligt i forbindelse med køb af konfirmationskjole. Vi havde bestilt tid i forvejen og kigget kjoler igennem på hjemmesiden, så var en lille smule forberedt. Vi blev mødt af... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Lykke Brudekjoler. Blev mødt af Nanna, der var så professionel og og imødekommende samt lyttende til mine ønsker - men samtidig turde hun også udford... Ver mais
A empresa respondeu
Lykke Brudekjole Danmarks største udvalg af Brude- og Konfirmationskjoler. Hos Lykke Brudekjoler sætter vi dig og den personlig service i højsædet. I vores smukke showroom ved Roskilde fjord, finder du Danmarks største udvalg af brude- og konfirmationskjoler fra førende leverandører som Randy Fenoli, Real Silk, Mori Lee, Modeca, MGNY, Harve Paris, Enzoani, Etroll, Bianco Evento, Sedinum Bridal, Party Line foruden et udvalg af kjoler i eget design. Når du booker tid til en gratis kjoleprøvning, sætter vi god tid af til, at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole. Hos lykke Brudekjoler - bliver drømme til virkelighed.
Bolundsvej 11, 4000, Roskilde, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg var med min veninde og mor ude og finde min drømme kjole.
Ingen stress, super stort udvalg og god betjening, stemning var super hyggelig og rolig. Helt fantastisk oplevelse

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg var forbi Lykke Brudekjoler for at prøve brudekjoler, og det var en rigtig god og behagelig oplevelse. Jeg fik rigtig god service, kompetent vejledning og relevant information og det videre forløb om kjolen. Kæmpe anbefaling herfra 😊.

Fantastisk service!
For nylig var jeg forbi butikken for kigge på en backup kjole. Her blev jeg mødt af en service man sjældent ser!
Meget lyttende og forstående for min situation bliver jeg sendt videre til en skrædder, som kunne hjælpe med at få min drømmekjole tilpasset til min store dag, så jeg ikke skulle ud og bruge penge på en ny kjole. Lykke brudekjoler satte min bryllupsdag over deres forretning og fandt en perfekt løsning for mig!
Jeg kan varmt anbefale at besøge dem, da man her får en ærlig betjening som er med kunden i fokus!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg var søndag d. 2 marts hos Lykke brudekjoler for at finde min drømmekjole og jeg gik i den grad ikke skuffet derfra!
Nanna var fantastisk, hun lyttede til mine ønsker og spurgte ind til selve bryllupsdagen, lokation etc. og ud fra de informationer fandt hun de smukkeste kjoler frem! Derudover var hun meget respektfuld omkring prøve situationen og at skulle afklæde sig for at komme i de smukke kjoler og hun fik en til at file sig helt tilpas! Alle kjoler var smukke, men der var ingen tvivl da jeg kom i MIN kjole!
Tusind tak for en oplevelse over alle forventninger!
Hilsen den meget glade brud Silja

Resposta da Lykke Brudekjoler
Igår var jeg, min søster og datters veninde med min datter ude og prøve og købe brudekjole.
Det var en fantastisk oplevelse.
En rolig, lyttende og dygtig sælger (Nanna mener jeg navnet var).
Hun spurgte ind til ønsker og drømme, til kirke og festlokaler og ud fra de informationer fandt hun flere smukke kjoler og til sidst den perfekte kjole der fik tårerne frem i min datters øjne.
Tak for en dejlig stund.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Fantastisk oplevelse med masser af omsorg.
Jeg følt mig holdt om og taget godt af fra start til slut. Der blev lyttet til mine ønsker og fik også prøvet kjoler jeg ikke havde forestillet mig.
Meget ydmyg og empatiske mennesker som sørger for at man føler sig tryg. Jeg fandt min drømme brudekjole hos Lykke Brudekjoler.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Når man bestiller tid til prøvning af konfirmation kjole, er det ikke en til en service.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg var d. 11 januar 2025 i butikken og prøve brudekjoler.
Jeg fik som brud den bedste behandling, der blev lyttet til mine ønsker, men jeg blev samtidig udfordret lidt så jeg fik prøvet lidt forskelligt.
Vi var 6 piger afsted og var alle enige om at det var en rigtig oplevelse. Ville helt sikkert anbefale det til andre, og flere af mine veninder ville selv vende tilbage og finde brudekjole når tiden kommer.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Vi havde set frem til en hyggelig dag, hvor min datter skulle finde sin konfirmationskjole – en dag, hun havde glædet sig meget til.
Vi havde booket tid i håbet om at få hjælp og vejledning, men oplevede desværre ingen interesse og nysgerrighed omkring hendes ønsker. Det var en skuffende oplevelse, og jeg gik derfra med en ked af det pige.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Har købt den flotteste konfimationskjole. Fantastisk god service og mega sød ekspedient

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg har i dag været hos Lykke brudekjoler, og havde sådan en fantastisk oplevelse!! Jeg havde først været et andet sted, hvor jeg følte alt var galt med min krop da jeg gik, og alle kjolerne sad dårligt. Men hos Lykke brudekjoler var oplevelsen det fuldstændig modsatte!! Der blev lyttet, fokuseret på alle de gode ting ved min krop, der blev fundet de kjoler som lige præcis var mig, og alle blev sat så de sad så smukt inden jeg gik ud og vidste dem frem. Jeg har nu købt min drømme kjole, som jeg overhovedet ikke troede var det jeg skulle have, men som bare er helt perfekt til mig. Jeg er så glad og tilfreds, og havde lyst til at græde hele vejen hjem af Lykke over at det lykkedes!! Så tusind tusind tak! Også har de forresten ALLE kjoler fra hjemmesiden i butikken og flere end det, hvilket jeg oplevede i den første butik jeg var i, at de ikke havde.
Tusind tak igen!!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg var hos Lykkes for en konfirmations kjole der var et kæmpe udvalg og personalet var mega søde og gode til at hjælpe. alt i alt mega god oplevelse.
Kæmpe anbefaling herfra

Resposta da Lykke Brudekjoler
En super oplevelse at blive hjulpet af Nanna i butikken. Jeg gik ind med en tanke og kom ud med en helt anden kjole som 100 % var den rigtige.
Intet pres, mange ideer jeg kunne bruge og en super service da den skulle laves/leveres og jeg var lidt i tidspres og da der skulle findes tid til at hente den da jeg havde svært ved at nå det i normal åbningstid.

Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg kom for at prøve brudekjoler, uden forhåbninger om at kommer derfra med kjolen.
Jeg kom med en lille usikkerhed om, hvad jeg ønskede mig og meldte ud til Nanna, at jeg havde mod på at prøve lidt forskelligt, men at der selvfølgelig var en retning jeg kiggede i - noget med blonder.
Første kjole Nanna fandt frem var "jokeren" og den eneste, af de udvalgte kjoler, som var uden blonder. Jeg blev meget positivt overrasket og jo mere jeg stod i den, jo mere glad og rørt blev jeg, fordi jeg følte mig så godt tilpas og smuk i den. Nanna havde simpelthen læst mig, da jeg kom ind i lokalet og ramte spot on med den første kjole, og man må virkelig sige, at hun kan sit job. Jeg endte med købe den første kjole, jeg prøvede.
Mine veninder, som jeg havde med, syntes også, at det var en skøn oplevelse.
Jeg glæder mig til at have kjolen på.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Virkelig dygtigt personale, der kan sit kram. De er søde og imødekommende og har bruden i fokus. Gode priser og godt udvalg af størrelser. De har stor forståelse for, hvad det er man leder efter, og det var alt i alt en rar og helt særlig oplevelse :)

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg ankom til Lykke brudekjoler med en tanke, og følelse om hvilken kjole jeg skulle have. Jeg havde set en masse billeder på deres hjemmesiden, og følte mig helt sikker i min sag. Men det blev der heldigvis lavet om på takket være Charlotte. - hun var sindsyg nærværende, lyttende, men skubbes også en ud af ens komfort zone, og fik hurtigt sporet sig ind på mine ønsker, uden jeg overhoved selv registret dette. Til sidst stod det mellem to kjoler, men der var ingen tvivl om at jeg længe før, havde taget mit valg uden helt at vide det. En kæmpe tak til Nanna, for at hjælpe med at finde det perfekte slør, som jeg også havde regnet med skulle være et helt andet. Helt igennem fantastisk oplevelse, så igen mange tak til jer begge for hjælpen.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Helt fantastisk oplevelse hos Nanna og Charlotte.
Jeg havde valgt at finde brudekjole hos Lykke brudekjoler fordi de havde en bestemt kjole på deres hjemmeside, som jeg var overbevist om var 'the one'.
Menneskekenderen Nanna var der heldigvis til at skubbe mine grænser og lyttede til alt jeg sagde, og endte med at finde den helt rigtige brudekjole til mig.
Super dejlig og eventyrlig oplevelse og kan klart anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta da Lykke Brudekjoler
Vi havde den bedste oplevelse ! Vi havde booket en prøvning hos Nanna og da vi ankom var der gjort klar og vi startede med en snak om festen, stedet, "stilen" for dagen og drømme ift kjolen. Jeg kom en en ide om hvad jeg troede jeg ville have , men top-professsionelle Nanna gennemskuede mig før jeg selv andede det og pludselig stod jeg og så på mig selv i spejlet med min drømmekjole på!
Fantastisk service, virkelig personlig og kompetent hjælp igennem den jungle af valg der er når man skal finde en brudekjole. Nanna holdt både mig og min mor i hånden hele vejen 😄
Lykke brudekjoler får vores varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære Nanna og Charlotte (i særdeleshed),
Tusind tak for den absolut bedste oplevelse hos jer!
Jeg havde været ét andet sted tidligere og prøve kjoler - det var ikke just vellykket, så jeg var nok en smule slukkørt ved tanken om at skulle gøre det igen. Men men men! Charlotte var bare en stjerne. Hun satte sig ned stille og roligt, lyttede til mine ønsker og drømme, og turde godt kommentere på kropsfacon og kjoletyper.
Her fra begyndte hun at hive kjoler ned, som både tidsmæssigt var realistiske at få leveret, samt var i min stil (og også nogle som måske afvigede lidt). Det synes jeg personligt selv var utrolig rart, så jeg ikke selv skulle danne mig et overblik over de MANGE kjoler som hang i butikken.
Det var en utrolig godt proces, hvor der også var respekt for budget, særligt da jeg forelsker mig i en kjoler et par tusinder over budget, så kom der intet med "jamen man bliver kun gift en gang" eller andet. Nej, det var et spørgsmål om jeg syntes, at den var de tusinder ekstra værd (og det var det den, woops🙃).
Da jeg senere skal ned og hente kjolen samt betale den sidste del, så kom jeg i drop-in, men hvor en anden brud skulle kommer et kvarter senere. Nanna som var i butikken kunne godt lure, at jeg måske lidt havde lyst til at prøve den igen, og gjorde det som den største selvfølge, at det skulle jeg da naturligvis - og selvom der kunne komme en anden brud ind.
Det har bare været en kanon oplevelse fra start til slut, og jeg vil anbefale Lykke Brudekjoler til en hver!
Mange kærlige hilsner
Andrea

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg var med mine tætteste inde og prøve brudekjoler hos Lykke Brudekjoler. Nanna var lyttende og begyndte at hive kjoler frem, ud fra min forklaring om hvad jeg søgte. Efter 5 kjoler i samme stil og den rette stadig ikke var dukket op, hev Nanna to jokkere frem. De var alt andet end det jeg beskrev. Stor ros til Nanna for at være nysgerrig, lyttende og at være en rigtig menneskekender. Og ikke mindst tålmodig, for jeg måtte ind og ud af de to kjoler tre gange, førend at jeg kunne træffe min beslutning. Det var bare en rigtig god oplevelse, og jeg fik købt den fineste kjole!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.