Lykke Brudekjoler Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en helt fantastisk oplevelse. Blev mødt af de sødeste mennesker da vi ankommer. Der er et højt serviceniveau og de var utrolig godt til at hjælp og kommer med gode råd så jeg føler mig me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot lokale med mange smukke brudekjoler. Havde en utroligt god oplevelse hos Nanna, som er dygtige til at læse og vejlede én, så man finder den helt rigtige kjole. Vil anbefale alle kommende brude at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har besøgt butikken for nyligt i forbindelse med køb af konfirmationskjole. Vi havde bestilt tid i forvejen og kigget kjoler igennem på hjemmesiden, så var en lille smule forberedt. Vi blev mødt af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Lykke Brudekjoler. Blev mødt af Nanna, der var så professionel og og imødekommende samt lyttende til mine ønsker - men samtidig turde hun også udford... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Vestidos de Noiva
  2. Loja de Vestidos
  3. Serviços para casamento
  4. Loja de noivas

Escrito pela empresa

Lykke Brudekjole Danmarks største udvalg af Brude- og Konfirmationskjoler. Hos Lykke Brudekjoler sætter vi dig og den personlig service i højsædet. I vores smukke showroom ved Roskilde fjord, finder du Danmarks største udvalg af brude- og konfirmationskjoler fra førende leverandører som Randy Fenoli, Real Silk, Mori Lee, Modeca, MGNY, Harve Paris, Enzoani, Etroll, Bianco Evento, Sedinum Bridal, Party Line foruden et udvalg af kjoler i eget design. Når du booker tid til en gratis kjoleprøvning, sætter vi god tid af til, at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole. Hos lykke Brudekjoler - bliver drømme til virkelighed.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bedste oplevelse

Jeg var med min veninde og mor ude og finde min drømme kjole.
Ingen stress, super stort udvalg og god betjening, stemning var super hyggelig og rolig. Helt fantastisk oplevelse

29 de março de 2025

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Lærke, mange tak for de søde ord og din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du valgte Lykke Brudekjoler og at du ud over at finde din smukke drømmekjole også havde en god og mindefuld oplevelse.
Vi ønsker dig en skøn dag og en fantastisk fest, når du kommer dertil.

En rigtig god oplevelse

Jeg var forbi Lykke Brudekjoler for at prøve brudekjoler, og det var en rigtig god og behagelig oplevelse. Jeg fik rigtig god service, kompetent vejledning og relevant information og det videre forløb om kjolen. Kæmpe anbefaling herfra 😊.

16 de março de 2025

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Nanna, tak for din fine anmeldelse og de søde ord. Vi er glade for at dit besøg hos Lykke Brudekjoler, var en god oplevelse og at vil dele denne oplevelse med andre brude. Vi ønsker dig en dejlig dag og et magisk bryllup, når du kommer dertil. De bedste hilsner fra Charlotte

Fantastisk service!

Fantastisk service!
For nylig var jeg forbi butikken for kigge på en backup kjole. Her blev jeg mødt af en service man sjældent ser!
Meget lyttende og forstående for min situation bliver jeg sendt videre til en skrædder, som kunne hjælpe med at få min drømmekjole tilpasset til min store dag, så jeg ikke skulle ud og bruge penge på en ny kjole. Lykke brudekjoler satte min bryllupsdag over deres forretning og fandt en perfekt løsning for mig!
Jeg kan varmt anbefale at besøge dem, da man her får en ærlig betjening som er med kunden i fokus!

6 de março de 2025

Resposta da Lykke Brudekjoler

Sødeste Anna, mange tak for de søde ord og din fine anmeldelse. Vi er kun glade for, at kunne være behjælpelig med at finde en løsning - så du kunne få din drømmekjole på den store dag og blive den smukke brud som du har drømt om.
Vi ønsker dig et magisk bryllup, når du kommer dertil.
De varmeste hilsner til dig og din skønne familie.
Med venlig hilsen Charlotte og Nanna

Fantastisk oplevelse!

Jeg var søndag d. 2 marts hos Lykke brudekjoler for at finde min drømmekjole og jeg gik i den grad ikke skuffet derfra!
Nanna var fantastisk, hun lyttede til mine ønsker og spurgte ind til selve bryllupsdagen, lokation etc. og ud fra de informationer fandt hun de smukkeste kjoler frem! Derudover var hun meget respektfuld omkring prøve situationen og at skulle afklæde sig for at komme i de smukke kjoler og hun fik en til at file sig helt tilpas! Alle kjoler var smukke, men der var ingen tvivl da jeg kom i MIN kjole!
Tusind tak for en oplevelse over alle forventninger!
Hilsen den meget glade brud Silja

2 de março de 2025

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Silja, mange tak for din fine anmeldelse og de søde ord. Vi er så glade for, at dagen hvor du fandt drømmekjolen, blev en skøn dag fyldt med gode minder. Vi ønsker dig et magisk bryllup, når du kommer dertil og en rigtig dejlig dag.

Fantastisk oplevelse

Igår var jeg, min søster og datters veninde med min datter ude og prøve og købe brudekjole.
Det var en fantastisk oplevelse.
En rolig, lyttende og dygtig sælger (Nanna mener jeg navnet var).
Hun spurgte ind til ønsker og drømme, til kirke og festlokaler og ud fra de informationer fandt hun flere smukke kjoler og til sidst den perfekte kjole der fik tårerne frem i min datters øjne.
Tak for en dejlig stund.

2 de março de 2025

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Karin, mange tak jeres hyggelige besøg, for den fine anmeldelse og de søde ord. Vi er glade for, at dagen hvor din datter fandt drømmekjolen - er fyldt med gode minder. Vi ønsker din smukke datter og dig et fantastisk bryllup og uden at sige noget om kjolen, så bliver hun jo lige så smuk som hun altid har drømt om.
De varmeste hilsner fra Nanna

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse med masser af…

Fantastisk oplevelse med masser af omsorg.
Jeg følt mig holdt om og taget godt af fra start til slut. Der blev lyttet til mine ønsker og fik også prøvet kjoler jeg ikke havde forestillet mig.
Meget ydmyg og empatiske mennesker som sørger for at man føler sig tryg. Jeg fandt min drømme brudekjole hos Lykke Brudekjoler.

14 de setembro de 2024

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Sabrina, tak for din fine anmeldelse og de søde ord. Vi er glade for, at vi fik lov til at være med på "rejsen mod drømmekjolen" og at dagen hvor du fandt din smukke kjole, er fyldt med gode minder.
De varmeste hilsner fra Charlotte og Nanna

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Når man bestiller tid til prøvning af…

Når man bestiller tid til prøvning af konfirmation kjole, er det ikke en til en service.

19 de janeiro de 2025

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Lea, tak for din feedback. Da vi sætter en ære i at give både vores brude og konfirmander en god oplevelse, når drømmekjolen skal findes, har vi forsøgt at finde dig i vores bookingsystem. Vi kan desværre ikke se dit navn elller finde din kontaktinfo nogen steder og har derfor ikke mulighed for at beklage eller undersøge din kritik yderligt. Vi har altid kompetente og engageret medarbejdere til rådighed og service i butikken. Vi høre gerne fra dig for at blive "klogere" på din oplevelse på mail eller telefon. Med Venlig hlsen Charlotte og Nanna

Dejlig oplevelse!

Jeg var d. 11 januar 2025 i butikken og prøve brudekjoler.
Jeg fik som brud den bedste behandling, der blev lyttet til mine ønsker, men jeg blev samtidig udfordret lidt så jeg fik prøvet lidt forskelligt.
Vi var 6 piger afsted og var alle enige om at det var en rigtig oplevelse. Ville helt sikkert anbefale det til andre, og flere af mine veninder ville selv vende tilbage og finde brudekjole når tiden kommer.

11 de janeiro de 2025

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Katrine, mange tak for dit besøg hos Lykke Brudekjoler og din fine anmeldelse. Dagen hvor drømmekjolen skal findes, skal være en fantastisk og mindeværdig oplevelse og vi er taknemmelige for, at du og dine nærmeste havde en dejlig dag og at vi måtte være med på rejsen i jagten på "drømmekjolen".

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skuffende oplevelse

Vi havde set frem til en hyggelig dag, hvor min datter skulle finde sin konfirmationskjole – en dag, hun havde glædet sig meget til.

Vi havde booket tid i håbet om at få hjælp og vejledning, men oplevede desværre ingen interesse og nysgerrighed omkring hendes ønsker. Det var en skuffende oplevelse, og jeg gik derfra med en ked af det pige.

4 de janeiro de 2025

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Nanna, tak for din feedback.

At finde drømmekjolen, er en stor dag og skulle gerne mindes med glæde. Vi bestræber os altid på at give vores skønne konfirmander, den absolut bedste oplevelse og at "mærke efter" hvilket behov den enkelte konfirmand har for vores indblanding og hjælp - da dette er ligeså forskelligt, som pigerne selv. Vi beklager at dette ikke, er lykkedes os i jeres tilfælde og da vi altid ønsker, at gøre vores bedste, har vi uden held forsøgt at finde jer i vores booking system, for at få en direkte dialog.

Såfremt I har lyst til dette, høre vi gerne fra jer på mail info@lykke-brudekjoler.dk el. på mobil 27882915.

Vi ønsker jer alt det bedste og håber at høre fra jer.
De bedste hilsner fra Charlotte og Nanna.

Har købt den flotteste…

Har købt den flotteste konfimationskjole. Fantastisk god service og mega sød ekspedient

19 de dezembro de 2024

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Julie, tak for din søde besked og fine anmeldelse. Vi er glade for at vi var med på rejsen og ønsker jer et rigtig godt og lykkebringende nyår :)

Fantastisk oplevelse og service

Jeg har i dag været hos Lykke brudekjoler, og havde sådan en fantastisk oplevelse!! Jeg havde først været et andet sted, hvor jeg følte alt var galt med min krop da jeg gik, og alle kjolerne sad dårligt. Men hos Lykke brudekjoler var oplevelsen det fuldstændig modsatte!! Der blev lyttet, fokuseret på alle de gode ting ved min krop, der blev fundet de kjoler som lige præcis var mig, og alle blev sat så de sad så smukt inden jeg gik ud og vidste dem frem. Jeg har nu købt min drømme kjole, som jeg overhovedet ikke troede var det jeg skulle have, men som bare er helt perfekt til mig. Jeg er så glad og tilfreds, og havde lyst til at græde hele vejen hjem af Lykke over at det lykkedes!! Så tusind tusind tak! Også har de forresten ALLE kjoler fra hjemmesiden i butikken og flere end det, hvilket jeg oplevede i den første butik jeg var i, at de ikke havde.
Tusind tak igen!!

17 de novembro de 2024

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Michell, tusind tak for en hyggelig prøvning, dine søde ord og din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at din prøvning hos Lykke Brudekjoler blev en god oplevelse og at du kan kigge tilbage på den store dag - "hvor du fandt drømmekjolen" med glæde og gode minder.
Vi ønsker dig alt det bedste og glæder os til at se dig igen, når kjolen lander i butikken.
De varmeste hilsner og en dejlig dag, fra Charlotte og Nanna.

Lykke

Jeg var hos Lykkes for en konfirmations kjole der var et kæmpe udvalg og personalet var mega søde og gode til at hjælpe. alt i alt mega god oplevelse.

Kæmpe anbefaling herfra

9 de novembro de 2024

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Laura, tak for jeres besøg hos Lykke Brudekjoler og jeres fine anmeldelse.
Vi er glade for, at vi var med på rejsen i valget af drømmekjolen og ønsker jer begge en skøn dag og en magisk konfirmation.

De bedste hilsner fra Nanna - Lykke Brudekjoler.

En super oplevelse

En super oplevelse at blive hjulpet af Nanna i butikken. Jeg gik ind med en tanke og kom ud med en helt anden kjole som 100 % var den rigtige.
Intet pres, mange ideer jeg kunne bruge og en super service da den skulle laves/leveres og jeg var lidt i tidspres og da der skulle findes tid til at hente den da jeg havde svært ved at nå det i normal åbningstid.

13 de abril de 2024

Kære Mia,
Tak for dine søde ord og den fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med at finde drømmekjolen og at du fremover vil kunne mindes denne dag med glæde og gode minder.
Vi ønsker dig en fantastisk dag og på glædelig gensyn.
De varmeste hilsner fra Nanna

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg kom for at prøve brudekjoler, uden forhåbninger om at kommer derfra med kjolen.
Jeg kom med en lille usikkerhed om, hvad jeg ønskede mig og meldte ud til Nanna, at jeg havde mod på at prøve lidt forskelligt, men at der selvfølgelig var en retning jeg kiggede i - noget med blonder.
Første kjole Nanna fandt frem var "jokeren" og den eneste, af de udvalgte kjoler, som var uden blonder. Jeg blev meget positivt overrasket og jo mere jeg stod i den, jo mere glad og rørt blev jeg, fordi jeg følte mig så godt tilpas og smuk i den. Nanna havde simpelthen læst mig, da jeg kom ind i lokalet og ramte spot on med den første kjole, og man må virkelig sige, at hun kan sit job. Jeg endte med købe den første kjole, jeg prøvede.
Mine veninder, som jeg havde med, syntes også, at det var en skøn oplevelse.
Jeg glæder mig til at have kjolen på.

5 de outubro de 2024

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kæreste Pernille, tusinde tak for dine søde ord og din fine anmeldelse. Vi er glade for at dit besøg hos Lykke Brudekjoler, var en god oplevelse for dig og dine nærmeste og at vi var med på rejsen mod "drømmekjolen".
Du var så smuk i den kjole og som jeg nævnte, under din prøvning.. Er der intet smukkere end en brud, der selv synes hun er smuk.
Vi ønsker dig alt det bedste på den store dag og sender de varmeste hilsner herfra.

Tillykke fra Charlotte og Nanna

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig dygtigt og venligt personale

Virkelig dygtigt personale, der kan sit kram. De er søde og imødekommende og har bruden i fokus. Gode priser og godt udvalg af størrelser. De har stor forståelse for, hvad det er man leder efter, og det var alt i alt en rar og helt særlig oplevelse :)

28 de setembro de 2024

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Victoria, tak for de søde ord og din fine anmeldelse. Vi er glade for, at besøget hos Lykke Brudekjoler var en god oplevelse og ønsker dig en skøn dag og et magisk bryllup.

Fantastisk oplevelse

Jeg ankom til Lykke brudekjoler med en tanke, og følelse om hvilken kjole jeg skulle have. Jeg havde set en masse billeder på deres hjemmesiden, og følte mig helt sikker i min sag. Men det blev der heldigvis lavet om på takket være Charlotte. - hun var sindsyg nærværende, lyttende, men skubbes også en ud af ens komfort zone, og fik hurtigt sporet sig ind på mine ønsker, uden jeg overhoved selv registret dette. Til sidst stod det mellem to kjoler, men der var ingen tvivl om at jeg længe før, havde taget mit valg uden helt at vide det. En kæmpe tak til Nanna, for at hjælpe med at finde det perfekte slør, som jeg også havde regnet med skulle være et helt andet. Helt igennem fantastisk oplevelse, så igen mange tak til jer begge for hjælpen.

26 de março de 2024

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Louise, mange tak for dit besøg, din fine anmeldelse og de søde ord. Vi er taknemmelige for, at dagen - hvor du fandt din drømmekjole, blev en god oplevelse og en dag fyldt med gode minder. Vi glæder os til at se dig igen, når din kjole kommer hjem og vi ønsker dig alt det bedste.
De varmeste hilsner fra Nanna og Charlotte.

6 stjerner til lykke brudekjoler

Helt fantastisk oplevelse hos Nanna og Charlotte.
Jeg havde valgt at finde brudekjole hos Lykke brudekjoler fordi de havde en bestemt kjole på deres hjemmeside, som jeg var overbevist om var 'the one'.
Menneskekenderen Nanna var der heldigvis til at skubbe mine grænser og lyttede til alt jeg sagde, og endte med at finde den helt rigtige brudekjole til mig.

Super dejlig og eventyrlig oplevelse og kan klart anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

14 de setembro de 2024

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Nanna, tak for din fine anmeldelse og de søde ord.
Tak fordi du valgte at komme forbi Lykke Brudekjoler og tak fordi, vi måtte være med på "rejsen" i at finde din drømmekjole.
Du var så smuk i kjolen og jeg glæder mig så meget til, at kunne kontakte dig fordi din kjole er kommet hjem.
De bedste hilsner og en skøn weekend, når du kommer dertil.
Charlotte og Nanna.

Den bedste oplevelse!

Vi havde den bedste oplevelse ! Vi havde booket en prøvning hos Nanna og da vi ankom var der gjort klar og vi startede med en snak om festen, stedet, "stilen" for dagen og drømme ift kjolen. Jeg kom en en ide om hvad jeg troede jeg ville have , men top-professsionelle Nanna gennemskuede mig før jeg selv andede det og pludselig stod jeg og så på mig selv i spejlet med min drømmekjole på!
Fantastisk service, virkelig personlig og kompetent hjælp igennem den jungle af valg der er når man skal finde en brudekjole. Nanna holdt både mig og min mor i hånden hele vejen 😄
Lykke brudekjoler får vores varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 de setembro de 2024

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kæreste Louise, tusinde tak for din flotte anmeldelse og dine rosende ord. Vi er så glade for, at din store dag - hvor du valgte din drømmekjole, var hos Lykke Brudekjoler og at det var så hyggeligt. Så også en stor tak til dig og din skønne mor, fornøjelsen var helt på vores side. Du var så smuk og jeg glæder mig til at se dig i kjolen, når den kommer hjem.
De varmeste hilsner og en skøn weekend fra Charlotte og Nanna.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En meget meget stor anbefaling!

Kære Nanna og Charlotte (i særdeleshed),
Tusind tak for den absolut bedste oplevelse hos jer!
Jeg havde været ét andet sted tidligere og prøve kjoler - det var ikke just vellykket, så jeg var nok en smule slukkørt ved tanken om at skulle gøre det igen. Men men men! Charlotte var bare en stjerne. Hun satte sig ned stille og roligt, lyttede til mine ønsker og drømme, og turde godt kommentere på kropsfacon og kjoletyper.
Her fra begyndte hun at hive kjoler ned, som både tidsmæssigt var realistiske at få leveret, samt var i min stil (og også nogle som måske afvigede lidt). Det synes jeg personligt selv var utrolig rart, så jeg ikke selv skulle danne mig et overblik over de MANGE kjoler som hang i butikken.
Det var en utrolig godt proces, hvor der også var respekt for budget, særligt da jeg forelsker mig i en kjoler et par tusinder over budget, så kom der intet med "jamen man bliver kun gift en gang" eller andet. Nej, det var et spørgsmål om jeg syntes, at den var de tusinder ekstra værd (og det var det den, woops🙃).
Da jeg senere skal ned og hente kjolen samt betale den sidste del, så kom jeg i drop-in, men hvor en anden brud skulle kommer et kvarter senere. Nanna som var i butikken kunne godt lure, at jeg måske lidt havde lyst til at prøve den igen, og gjorde det som den største selvfølge, at det skulle jeg da naturligvis - og selvom der kunne komme en anden brud ind.
Det har bare været en kanon oplevelse fra start til slut, og jeg vil anbefale Lykke Brudekjoler til en hver!
Mange kærlige hilsner
Andrea

15 de junho de 2024

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kæreste Andrea, tusinde tak for din fine anmeldelse og de søde ord.
Vi er så glade for, at vi var med på den store dag - hvor du fandt din drømmekjole og at du havde en god dag, fyldt med gode minder.
De varmeste tanker og en skøn dag fra Nanna og Charlotte.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nanna er tålmodig, nysgerrig, lyttende og en rigtig menneskekender

Jeg var med mine tætteste inde og prøve brudekjoler hos Lykke Brudekjoler. Nanna var lyttende og begyndte at hive kjoler frem, ud fra min forklaring om hvad jeg søgte. Efter 5 kjoler i samme stil og den rette stadig ikke var dukket op, hev Nanna to jokkere frem. De var alt andet end det jeg beskrev. Stor ros til Nanna for at være nysgerrig, lyttende og at være en rigtig menneskekender. Og ikke mindst tålmodig, for jeg måtte ind og ud af de to kjoler tre gange, førend at jeg kunne træffe min beslutning. Det var bare en rigtig god oplevelse, og jeg fik købt den fineste kjole!

1 de agosto de 2024

Resposta da Lykke Brudekjoler

Kære Lene, mange tak for din fine anmeldelse og de søde ord.
Vi er så glade for, at du valgte at besøge Lykke Brudekjoler og at vi var med på dagen hvor du fandt drømmekjolen. At finde sin brudekjole er en stor begivenhed og vi er taknemmelige for at du og dine nærmeste fik en god og mindeværdig oplevelse.

Vi glæder os til at se dig igen, når din brudekjole kommer hjem.

De varmeste hilsner fra Charlotte og Nanna.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais