Lykke Brudekjoler Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en helt fantastisk oplevelse. Blev mødt af de sødeste mennesker da vi ankommer. Der er et højt serviceniveau og de var utrolig godt til at hjælp og kommer med gode råd så jeg føler mig me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot lokale med mange smukke brudekjoler. Havde en utroligt god oplevelse hos Nanna, som er dygtige til at læse og vejlede én, så man finder den helt rigtige kjole. Vil anbefale alle kommende brude at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har besøgt butikken for nyligt i forbindelse med køb af konfirmationskjole. Vi havde bestilt tid i forvejen og kigget kjoler igennem på hjemmesiden, så var en lille smule forberedt. Vi blev mødt af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Lykke Brudekjoler. Blev mødt af Nanna, der var så professionel og og imødekommende samt lyttende til mine ønsker - men samtidig turde hun også udford... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Vestidos de Noiva
  2. Loja de Vestidos
  3. Serviços para casamento
  4. Loja de noivas

Escrito pela empresa

Lykke Brudekjole Danmarks største udvalg af Brude- og Konfirmationskjoler. Hos Lykke Brudekjoler sætter vi dig og den personlig service i højsædet. I vores smukke showroom ved Roskilde fjord, finder du Danmarks største udvalg af brude- og konfirmationskjoler fra førende leverandører som Randy Fenoli, Real Silk, Mori Lee, Modeca, MGNY, Harve Paris, Enzoani, Etroll, Bianco Evento, Sedinum Bridal, Party Line foruden et udvalg af kjoler i eget design. Når du booker tid til en gratis kjoleprøvning, sætter vi god tid af til, at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole. Hos lykke Brudekjoler - bliver drømme til virkelighed.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
På jagt efter en brudekjole og med et lavt budget, kan det være svært at føle at man passer ind i en brudebutik. Men Charlotte tog sig tid til at spørge til mig som person, hvad jeg godt kunne lide, hvilket slags bryllup jeg skulle holde og da hun spurgte om budgettet og jeg svarede, kiggede hun smilende og sagde: "Vi har en hel del kjoler til i den prisklasse også, så vi skal nok finde din" (mit budget for kjole og det hele var 5.000 kr.). Den allerførste kjole hun fandt, endte med at blive brudekjolen og jeg havde en fantastisk oplevelse.

25 de janeiro de 2018

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service, fra start til slut. Der bliver virkelig lige gjort dét ekstra. Jeg har følte mig tryg og i gode hænder hele vejen igennem.
Derudover har Charlotte en fantastisk evne til at spotte hvad der klæder en. Jeg er endt med den første kjole Charlotte udvalgte til mig.

21 de junho de 2017

Fantastisk personlighed og service

Nu er det ved at være halvandet år siden at jeg blev gift, men den fantastiske oplevelse sider stadig dybt i mig.
Jeg blev mødt med varme og tålmodighed, hun har et stort og smukt kjoleudvalg ( jeg kunne være blevet gift i mindst 10 kjoler derfra) og en fantastisk personlighed.
Jeg følte mig på intet tidspunkt presset til at købe noget, og hun hjalp mig med at få min drømmekjole hjem, da den ikke var på lager i butikken.

Jeg vil anbefale lykke brudekjoler til alle jeg kender og min svigerinde endte selvfølgelig også med at finde sin kjole her ❤
🌟🌟🌟🌟🌟 fra mig
- Trine Petersen (Olsson)

26 de dezembro de 2016

This shop is a joke!

En forferdeilig oplevelse...

Jeg hadde kikket meget på udvalget på nettet, som overhodet ikke hang sammen med det elendige udvalg i den fysiske butik.
Jeg hadde bestilt en tid kl 13 men blev ringet opp 10:15 og tilbudt at komme før da en anden kunde hadde meldt avbud pga sygdom. Det passet meg fint og jeg kjørte de 45 minutter til Stenløse med store forventninger.

Disse faldt lyn hurtigt til jorden da jeg kommer inn i en gammel, slitt butiik og finner 2-3 middelsgode kjoler som jeg beslutter meg for å prøve, kun fordi jeg nu har kjørt så langt. Men, det skal vise seg at ikke være så nemt. Ejeren har en anden kunde i prøverummet, og da jeg har funnet mine 3 kjoler efter 5 minutter, skal jeg efterfølgende vente over 3 kvarter!! Selv om jeg hadde fått vite jeg bare kunne komme når det passer meg! Jeg var fullstendig overlatt til meg selv, og stod å ventet utenfor prøverummet - Uten et sted å sitte eller en tidsramme på hvornår jeg ville komme til.

Til sist endte jeg med at gå uten å prøve en eneste kjole og kjøre de 3 kvarter hjem igen.

Gjør jer selv den tjeneste og spar jer for skuffelsen!!!

En FORFERDELIG opplevelse og SÆRDELES ringe butikk/udvalg af kjoler. En riktig provinsbutik...... på den virkelig dårlige måde.

Ps. Jeg får efterfølgende en sms fra ejeren om at grunden til at jeg måtte vente, var fordi kunden med tid efter meg, var kommet før. Det hjelper stadig ikke på sagen og det kunne hun meget nemt ha informert meg om da jeg var i butikken.

3 de dezembro de 2016

Fabelagtigt

Første indtryk er at stedet er meget anderledes end de 'klassiske' butikker, men det indtryk bliver hurtigt glemt. De er dog anderledes - men det er de fordi de har mere travlt med at yde en fabelagtig service end at se smarte ud med de helt rigtige ret ligegyldige overfladiske ting. Fabelagtigt!!!

16 de novembro de 2015

Oprigtig og god service

Min oplevelse hos Lykke Brudekjoler har været virkelig god! Indehaveren er utrolig tålmodig, og jeg kunne mærke, at hun var oprigtigt interesseret og engageret i at finde den helt rigtige kjole. På intet tidspunkt følte jeg mig som en 'pyntedukke' eller endnu en på samlebåndet, som har været følelsen i flere andre brudebutikker. Hun har et flot udvalg af kjoler i en kvalitet, som gør, at jeg ikke helt forstår, at hendes priser er så gode. Jeg kan kun anbefale Lykke Brudekjoler.

7 de novembro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service, stort udvalg af kjoler, varm og imødekommende😉

Jeg kan varmt anbefale Lykke- brudekjoler.dk.
Jeg blev mødt af Bettina, i hendes lokaler som er en del af den private bolig.
Stedet er varmt og indbydende med et stort udvalg af kjoler. Bettina var god til at guide til at finde den perfekte kjole, til mit budget.
Hele oplevelsen fra at komme ind af døren og vælge til at, hente den færdige kjole har været over alt forventning. Jeg kunne ikke have fået en bedre betjening og været mere glad.
Jeg vil varmt anbefale at slå et smut forbi, hvis den store dag venter.
Så det er 5 store stjerner herfra😊

21 de agosto de 2015

Et Dejligt Sted

Man bliver budt velkommen med smil og åbenhed.
Hun er SÅ dygtig til sit job og forstå ens behov og hun kommer med gode imput, hun er god til at få en, ud af sin sikkerheds zone, så man er 100% sikker på sin valg.
Hun tænker kreativt og kommer med super gode tips til dagen.
Der ingen tvivl om, at købe brude kjole hos hende, har været det bedste valg. Klar anbefaling.
Få en god oplevelse og besøg butikken.

17 de agosto de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk service og oplevelse

Jeg er lige kommet hjem med kjolen under armen og det er fantastisk! Jeg stødte på Lykke brudekjoler for over et år siden da det store udvalg af unikke kjoler tiltalte mig meget! Vi fik booket en tid og min mor og veninde og jeg mødte op. Lykke brudekjoler holder til i Ballerup i ejerens, Bettinas, hus. Der har hun lavet et super lækkert og intimt showroom i sin kælder og det fungerer!
Vi fik en varm velkomst og jeg havde allerde talt med hende om hvilken slags kjole jeg ville have og havde udvalgt modeller fra hendes hjemmeside af. I samarbejde med hende trak vi flere kjoler frem og så gik vi igang. Hun var så sød og behjælpelig og det var en fornøjelse at prøve dem alle på. Hun gav mig al den tid jeg havde brug for og kom gerne med råd hvis jeg spurgte hende. Jeg følte mig så tryg og godt hjulpet! Vi fandt kjolen og da jeg var helt sikker på at det var den rigtige fik jeg endda lidt rabat, luksus! Jeg tog derfra og var super glad! Bookede en tid hos hende senere, da jeg havde købt sko, og prøvede det hele sammen og det var igen en super oplevelse! Jeg var også hos skrædderen, Elin, men kjolen sad som den skulle og det er jo lækkert! hun var også sød og sjov.
Jeg hentede så kjolen i dag og fik både kram og lykønskninger og chokolade, slet ikke dårligt !
Jeg købte også en fin kjolenål hos hende.
Jeg har intet ondt at sige om Lykke brudekjoler, det var helt fantastisk!! <3 <3

21 de julho de 2015

Fuldt ud tilfreds

Mit besøg hos Lykke brudekjoler og Bettina var fantastisk! Jeg kom ind og havde ikke en helt bestemt ide om hvad egentlig kiggede efter, det var intet problem, Bettina fyldte et stativ med kjoler i alle afskygninger som matchede budgettet. På trods af at jeg nævnte at jeg nok ikke var til det helt store skrud, fandt hun et par store kjoler alligevel, da hun mente at man var nødt til at prøve og hold da op, ens lille prinsesse drøm blev opfyldt. Jeg gik derfra med KJOLEN som egentlig var dyrre end mit budget, men Bettina gav mig den til en pris så jeg kunne holde mig budget, da hun kunne se at det var den rette kjole. Jeg har efterfølgende været der for at få den tilrettet og efterprøvet uden problemer og meget fleksibelt at kunne komme om aftenen efter arbejde. Jeg vil helt klart anbefale alle jeg kender at tage et smut forbi, det er helt sikkert det værd.. Tak for den gode behandling!

21 de maio de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte kjoler samt skøn og varm betjening

Jeg har netop købt min kjole hos Lykke Brudekjoler og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Lige fra start til slut har det bare været perfekt. Jeg ankom sammen med min mor og vi blev kun mødt af smilende personale som ligeledes var meget hjælpsomme til at få mig igennem de mange kjoler. Jeg prøvede kjoler i 1,5 time uden at føle mig som en irritation. Lad ikke den lille kælder snyde dig - den indeholder meget mere end du lige tror :-)
Kan klart anbefale Lykke Brudekjoler.

19 de maio de 2015

Fantastisk og god service

Jeg kom til Lykke brudekjoler, velvidende at mit udvalg af kjoler ikke ville være det største eftersom jeg er i 7 måned af min graviditet til brylluppet.
Ejeren Betina havde dog fundet en masse finde kjoler frem som min mave ville kunne være i. Jeg fik lov til at gå hjem og tænke over den ene kjole jeg var vild med, og valgt faldt mere og mere for den. At den så oveni købet var sat ned til 1500 kr var jo bare et plus selvom vi intet limit havde da mor og far betalte :-) Jeg kom derfra med kjole, sko, hårpynt, strømpebånd og to guldarmbånd få kun 3000 kr! I stedet blev der nu også råd til en barnevogn ;-)
Dejlig betjening, og ikke en sælger som bare vil sælge som det har været alle andre steder jeg har været!

1 de abril de 2015

Værste oplevelse

Skal prøve min allerførste kjole og har tidligere været i kontakt med firmaet og oplyst at nok str. er 40.. Men mine forventninger om en perfekt oplevelse, faldt fuldstændig til jorden!! Kunne godt prøve str 38, og personalet blev ved med at sige at " den her vil du ikke kunne lide" .. Dette gjorde at mængden af prøvet kjoler blev meget minimal 2.. Samtidig blev hun fornærmet over hvis jeg sagde at jeg ikke brød mig om designet. Til sidst gik hun ud og lukkede døren uden at sige farvel?
Det er med garanti at jeg ikke køber min brudekjole hos hende. Aldrig har man følt sig så ringe behandlet som køber!

28 de março de 2015
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig betjening og forsøg på snyd!

Jeg må indrømme at jeg er dybt chokeret over min oplevelse hos Lykkes brudekjole, og efterfølgende har jeg desværre hørt fra flere at jeg ikke er den eneste, som har haft en dårlig oplevelse med stedet. At kigge på burdekjoler er en stor ting, og det er noget som skal nyde, og hvor man skal føle sig tryg. Indehaveren lagde hårdt ud med at være dydt flabet over for både min mor og min veninde, og hendes facon var i det hele taget meget studs og hård. Jeg følte ikke at hun overhovedet lyttede på hvad hvilke ønsker jeg havde til kjolen, og blev ved med at lade mig prøve kjoler, som slet ikke stemte overens med mine ønsker, vi forsøgte at forklare hende det, men blev bare spist af med at hun vidste bedre. Hun var mere optaget af at skælde ud på sin unge assistent end at hjælpe mig, og flere gange stod jeg længe og ventede før hun havde tid til at hjælpe mig af med kjolen.Hun var i det hele taget mildt sagt uengageret. Utrolig nok lykkedes til mig til sidst at finde en kjole som jeg faktisk synes var rigtig smuk, men jeg ville gerne lige tænke over det. Men Så går der totalt forretningskvinde i hende og hun sagde at hvis jeg slog til nu ville jeg får den til 10.000 mod de 12000 hun påstod den kostede. DEt er rigtig mange penge og lidt over mit budget, så jeg takkede, og sagde at det var rigtig sødt af hende, men at jeg ikke kunne beslutte mig nu, hvortil hun svarede, at hvis jeg vil have den skulle jeg senest give besked i morgen dagen efter, og det er kun hvis hun ikke solgte den inden, hvilket virkede ret latterligt, da det var søndag eftermiddag, og inden anden kunder. Jeg går derfra med noget blandende følelser da jeg gerne vil have kjole, men bestemt ikke bryder mig om at blive presset ud i så vigtigt et køb. Desværre er der ikke andre forhandlere af kjolen i Danmark, hvorfor jeg egentligt beslutter at købe den. Men hvad pokker, inden på hendes hjemmeside, står nøjagtigt den samme kjole prissat til 8500 kr!!! Jeg skynder mig at tage et billede af det, og skriver så en mail til indehaveren. Hun svarer mig så, at det er en fejl på hjemmesiden, og at hun ikke vil sælge den til mig til den pris. Det er simpelthen for uprofessionelt og utroværdigt, og jeg kunne aldrig finde på at købe noget så dyrt og vigtigt af sådan et menneske! Jeg har været i flere butikker siden og har modtaget en helt anderledes betjening, og jeg anbefaler derfor ingen af handle hos Lykke Brudekjoler!

15 de dezembro de 2014
logotipo da Lykke Brudekjoler

Resposta da Lykke Brudekjoler

Hej
blot til info har jeg overtaget lykkebrudekjoler for 7 år siden , så jeg kender ikke til din sag , har du taget den med den gamle ejer ? for snart 9 år siden ?

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg følte mig som askepot, der bliver klædt på af fuglene i æventyret

De har uendeligt mange kjoler, og stilarter til en hver smag. Jeg har ikke set noget andet sted med så mange forskellige kjoler. De fandt hurtigt den rette kjole til mig, ud fra mine, på forhånd, beskrevne ønsker og det var en rigtig dejlig oplevelse at være hos dem. Der var massere tid til mig og al den hjælp jeg havde brug for.

11 de setembro de 2014

Fantastisk oplevelse - min drømmekjole

Jeg følte mig som den prinsesse, som man skal være og føle sig som til sit eget bryllup :=) De hjalp mig i den helt rigtige kjole til mig. De har mange forskellige kjoler, og fandt hurtigt min smag og de var utrolig søde. Dem kan jeg varmt anbefale at prøve en kjole hos :)
Mvh Jeanne

5 de agosto de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Få den helt rigtige brudekjole og god vejledning

Jeg fik anbefalet Lykke Brudekjoler af en veninde, hvis datter havde købt sin kjole der. Jeg fik en aftale og havde min mor, søster, datter og pap-datter med - det var ikke noget problem.
Jeg fik utrolig god hjælp af Bettina, som havde mange smukke kjoler. Bettina var meget kontant i sin vejledning - "du må kun have 2 kjoler fremme ad gangen" - og det var HELT RIGTIGT for så skulle man hele tiden tage stilling til, hvilke kjoler der var bedst. Det var det første sted, jeg var, og jeg fik købt en kjole - og den HELT RIGTIGE - inden for få timer. Super hyggeligt lille sted med godt udvalg og super vejledning af søde Bettina.
Kan varmt anbetale stedet til vordende brude - også dem, der er over 40, som jeg selv.

12 de junho de 2014

ufattelig daarlig behandling

Jeg har aldrig i mit liv oplevet saa daarlig service. Vi var derinde, da jeg skulle finde en brudekjole, og fra da vi ringede var hun meget uhoeflig - det slog jeg dog hen, og taenkte ikke mere over det.
Da vi ankom til butikken, skulle vi vente paa hun oplaerte sin assistent. Efter det, saa kom hun hen til os. Vi fortalte hende at vi var interesseret i kjoler med aermer, men lagde maerke til at de fleste hun havde var stroploese. Det blev hun meget vred over, og igen, saa vi bort fra en noget agressiv og uhoeflig adfaerd, Vi ville give hende endnu en chance, men hun blev ved med at tale ned til os, isaer til min mor, og der besluttede vi at gaa.

Aldrig har jeg oplevet at blive talt ned til paa saadan en udmygende maade, og jeg undrer mig over hun ejer en butik hvor hun har med mennesker at goere. Dem der har talt positivt om hende, er hoejst sandsynligt bekendte og familie.Lidt aergeligt for det ligger langt ude paa landet, og tog os lang tid at komme til, saa det var ret forgaeves og en ret trist oplevelse, paa hvad der skulle vaere en meget speciel og hyggelig dag.

17 de maio de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais