MEGET LANGSOM FORSENDELSE estilte netop hos Merlin og forventede ca 2-3 dage MEEEEN der gik nok 10 dage øv øv og jeg ku ikk komme videre
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Mest effektive og hurtig hjemmesiden jeg nogen siden har handlet ved 👍 Bestilte en varer fredag kl. 19:40 og kunne hente min pakke lørdag formiddag var pakken til afhentning. 🙂 Jeg kan varmt anbef... Ver mais
Jeg bestilte d. 4-1-2022 to styks Imac Computere hos en konkurrent, da de gentagende gange ændrede leveringsdatoen, valgte jeg igår (12-1) at annullere ordren. Jeg vælger at bestille hos Merlin,... Ver mais
Dejligt at opleve at prisen er i bund, men at troværdigheden er i top! Nem og overskuelig købs side Nem- og sms sikret købs procedure Kvittering kom øjeblikkeligt til min mail Pakken... Ver mais
Merlin startede i sin tid som en detailhandelskæde. I dag har vi ingen fysiske butikker. Merlin er en ren online forretning, og findes kun på internettet. Hos merlin.dk forhandler vi elektronikprodukter af høj kvalitet til den moderne forbrugers hjem. Vi forhandler et kvalitetssortiment indenfor hvidevarer, TV, HIFI, mobiltelefoner m.v. Vores online handel er opbygget med henblik på at tilfredsstille behovet for gode kvalitetsvarer til en meget lav pris
Slet Møllevej 17, 8270, Højbjerg, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg kunne finde ud af at bruge telefonen der var uden vejledning - fem stjerner for returnerings vejledningen der problemfrit lod mig returnere med QR i pakkeshop og få pengene retur - det er nok ikke merlin specifikt at dumb phone sælges uden vejledning, så på en måde thumb up for at sælge med den risiko for returnering

Resposta da Merlin
I var lynhurtige og levede op til mine forventninger til Merlin som forretning. Derfor købte jeg hos jer. Den var faktisk lidt billigere andre steder, som jeg ikke kender til. Tak. Dejligt I er der.
Super hurtig levering. Overskuelig og nem hjemmeside at bestille varer på.
Bestilte et el løbehjul ( xiaomi mi pro 2)
virkelig god kvalitet og meget hurtig levering
under 24 timer.
det er altså også et plus at det er billigt i forhold til andre virksomheder.
jeg kiggede personligt på løbehjulet på proshop til 3.899 men kunne få det her inde til 2.923,00 kr.
KAN KLART ANBEFALDES
Elendige leveringstider.
Jeg køber en vare til under 5kg, som jeg tænker kommer indenfor 2-3 dage, som alle andre pakker.
Merlin oplyser efter jeg har aflagt ordren, at de regner med varen bliver tidligst leveret om 2 uger.
Dog når jeg tjekker hjemmesiden, så står der pludseligt, at de forventer det nu er 4 uger.
Jeg kan ikke anbefale Merlin hvis du ønsker at modtage din vare indenfor en måned.

Resposta da Merlin
Fandt et produkt på deres hjemmesiden til en god pris. Bestilling og levering var hurtigt og nemt og med god notifikation.
Headset bestilt fredag kl. 20:15 med forventet levering tirsdag eller onsdag næste uge. Ikke desto mindre tikkede notifikationen om at den lå klar til afhentning i nærboksen ind allerede lørdag 10:50. Lynhurtig levering...og så i weekenden.
Jeg er officielt imponeret.
Jeg bestilte en vare kl 22:45 onsdag aften og havde den allerede om torsdagen 👍kan kun anbefales 👍💪
Lynhurtig levering og produktet lever fuldt op til forventningerne.
super god personlig service på en reklamation. Ombytning uden problemer og hurtig levering.
God, overskuelig hjemmeside, god pris, god telefonisk kundeservice og lynhurtig levering!
Vildt imponerende leveringstid.
Lagde ordre kl. 21 om aftenen og allerede leveret i pakkeboks kl. 12 dagen efter.
Varen ankom hurtigere end forventet og endda på en lørdag. Alt var bare perfekt derfor 5 stjerner.
Der er ikke så meget at sige :) jeg har købt over et par omgange, hurtig levering og intet negativt at sætte en finger på. De har gode tilbud og det fungerede egentligt bare, og er nu en fast "jeg kigger også lige der før jeg bestiller"-side. 5/5 would do again
Mega hurtig levering og god pris
Nem bestilling hos Merlin og hurtig levering.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.