Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

MEGET LANGSOM FORSENDELSE estilte netop hos Merlin og forventede ca 2-3 dage MEEEEN der gik nok 10 dage øv øv og jeg ku ikk komme videre

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mest effektive og hurtig hjemmesiden jeg nogen siden har handlet ved 👍 Bestilte en varer fredag kl. 19:40 og kunne hente min pakke lørdag formiddag var pakken til afhentning. 🙂 Jeg kan varmt anbef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte d. 4-1-2022 to styks Imac Computere hos en konkurrent, da de gentagende gange ændrede leveringsdatoen, valgte jeg igår (12-1) at annullere ordren. Jeg vælger at bestille hos Merlin,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt at opleve at prisen er i bund, men at troværdigheden er i top! Nem og overskuelig købs side Nem- og sms sikret købs procedure Kvittering kom øjeblikkeligt til min mail Pakken... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Escrito pela empresa

Merlin startede i sin tid som en detailhandelskæde. I dag har vi ingen fysiske butikker. Merlin er en ren online forretning, og findes kun på internettet. Hos merlin.dk forhandler vi elektronikprodukter af høj kvalitet til den moderne forbrugers hjem. Vi forhandler et kvalitetssortiment indenfor hvidevarer, TV, HIFI, mobiltelefoner m.v. Vores online handel er opbygget med henblik på at tilfredsstille behovet for gode kvalitetsvarer til en meget lav pris

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Forkert toner til laserprinter

Vi havde åbenbart talt forbi hinanden, så forkert toner til Brother laserprinter var indkøbt. Denne blev returneret uden problemer selvom perioden grundet ferie var overskredet. Den korrekte blev efterfølgende leveret og installeret problemfrit. GOD SERVICE

26 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Radioen er ikke i stand til at modtage…

Radioen er ikke i stand til at modtage p4 Østjylland, hvilket den blev købt til, så den indfrier ikke forventningerne, selvom den sælges som dab+ radio.
Bestilling og levering fungerede fint.

12 de julho de 2025

Hej Mikkel

Det er meget beklageligt, at produktet ikke levede op til din forventning.

Vil du opdatere din anmeldelse med dit ordrenummer? Så kan jeg undersøge, hvordan jeg evt. kan hjælpe.

Sune
Proshop.dk

Oprettelse af konto uden Accept

Oprettelse af konto uden accept eller godkendelse af køb

Hos merlin skal du nok ikke vide dig for sikker på dine personlige oplysninger.

gik ond og fandt nogle produkter jeg ønskede at købe, da jeg så der var fri fragt på dem, så skriver jeg mine oplysninger op. og så skal man jo godkende politikkerne, men intet om at oprette en bruger hos dem, før end man kan sætte den fragt man ønsker. jeg ser så, da jeg har brug for at få sendt varene hjem til mig, så vælger jeg at jeg ikke vil handle her alligevel. jeg sletter min kurv, lukker fanen og sletter mine cookies på browseren. få minutter efter får jeg mail om at der er oprettet en bruger på mig, som jeg aldrig har bedt om eller ønsket, det er godt nok en klam praksis. at gemme oplysninger op folk som ikke engang er kunder i butikken i så mange år.

18 de junho de 2025

Hej

Når du i forbindelse med bestilling indtaster oplysninger under kolonnen "Ny kunde," vil vores hjemmeside rigtigt nok oprette et kundenummer for dig.

Hvis bestillingen ikke gennemføres, vil dine oplysninger blive slettet inden for kort tid. Dine oplysninger gemmes kun længere tid, hvis bestillingen gennemføres.

Du kan til enhver tid bede om sletning af personlige oplysninger ved at kontakte vores kundeservice på support@merlin.dk.

Sune

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lynhurtig levering og super…

Lynhurtig levering og super information!
Bestilte tirsdag aften og fik besked samme aften om pakning og afsendelse.
Leveret til pakkeshop af PostNord næste dag inden kl.10. Wow, det overgik selv Merlin's forventede levering på 2-3 dage. Virkelig god information fra Merlin og PostNord hele vejen gennem forløbet. Tak!

20 de maio de 2025

Intet at udsætte

Den ønskede vare var på lager, til en god pris og der var gratis, og hurtig, levering; dette giver fem stjerner!

5 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køb aldrig elektronik produkter hos…

Køb aldrig elektronik produkter hos Merlin
Købte en pc skærm hos Merlin alt godt .
Skærmen bliver installeret på mit hjemme kontor alt godt .
Ca 4 måneder efter går den i sort bliver sendt retur i org kasse.
Merlin modtager min skærm for at konstatere en lomme diagnose på “fysisk overlast “ Merlin gider ikke ulejlige sig med at den korrekte diagnose frem ….
Nej JEG har ødelagt en skærm som står i et hjem uden børn ….FLOT MERLIN

Dårlig stil venner

Michael

8 de abril de 2025

Hej MIchael
Ved modtagelse af din skærm, har vores tekniker lavet en visuel inspektion af skærmen.
Vores vurdering er, at skærmen har været udsat for overlast. Da der er skader som peger i den retning.
Skaden kan være sket ved din håndtering af skærmen, eksempelvis hvis en er flyttet grundet rengøring eller lignende.
Disse "curved" skærme er meget følsomme overfor håndtering. Kommer man til at trykke på skærmpanelet, risikerer man at det flækker, som det er sket her.
Reklamationsretten er desværre ikke gældende. Du har efterfølgende accepteret at vi kasserer skærmen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lavede en bestilling hos dem fordi de…

Lavede en bestilling hos dem fordi de havde en bestemt vare på lager jeg skal bruge. Bestiller den og får en mail som siger om et par dage til levering. Men når jeg så var inde og tjekke 5 minutter senere på deres hjemmeside, står min ordre som klar om et par uger. Jeg er ved at være godt træt af disse sider som Merlin og Proshop ikke har styr på deres varelager og lover andre leveringstider end hvad de reelt kan. Vær klar på når der står de har vare på lager, at de faktisk måske slet ikke har det. Så nu har jeg så valgt at gå på Amazon, da de i det mindste har styr på om de har varen på lager.

14 de abril de 2025

Hej Martin
Leveringstiden du er oplyst på hver enkelt produkt og i din indkøbskurv, dette er den reelle forventede leveringstid.
Jeg vil meget gerne undersøge dette nærmere og give dig et svar på hvad der er sket. Samt give dig en leveringsdato på din bestilling.
Du bedes opdatere din anmeldelse og oplyse dit ordrenummer, tak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette er en rent politisk anmeldelse..

Min overbevisning om at handle så lokalt som muligt er årsagen interessen for "Hvem Ejer Alting"
I Merlins tilfælde fås Ejerne ikke større eller med 'bredere' interesser: "investeringsselskaber" og "kapitalfonde"
Blackstone, CVC og.. BlackRock (som investerer solidt i "alt til krig").
Som jeg husker det fra deres fysiske butikker er Merlins varer og kundeservice ret sikkert på højde med andre udbydere men det bliver et NEJ TAK herfra.

22 de fevereiro de 2025

Hej Mikael
Hvis du ønsker en udtalelse fra ledelsen omhandlende vores ejerkreds. Da må jeg henvise dig til at kontakte os skriftligt.
Merlin.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais