MEGET LANGSOM FORSENDELSE estilte netop hos Merlin og forventede ca 2-3 dage MEEEEN der gik nok 10 dage øv øv og jeg ku ikk komme videre
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Mest effektive og hurtig hjemmesiden jeg nogen siden har handlet ved 👍 Bestilte en varer fredag kl. 19:40 og kunne hente min pakke lørdag formiddag var pakken til afhentning. 🙂 Jeg kan varmt anbef... Ver mais
Jeg bestilte d. 4-1-2022 to styks Imac Computere hos en konkurrent, da de gentagende gange ændrede leveringsdatoen, valgte jeg igår (12-1) at annullere ordren. Jeg vælger at bestille hos Merlin,... Ver mais
Dejligt at opleve at prisen er i bund, men at troværdigheden er i top! Nem og overskuelig købs side Nem- og sms sikret købs procedure Kvittering kom øjeblikkeligt til min mail Pakken... Ver mais
Merlin startede i sin tid som en detailhandelskæde. I dag har vi ingen fysiske butikker. Merlin er en ren online forretning, og findes kun på internettet. Hos merlin.dk forhandler vi elektronikprodukter af høj kvalitet til den moderne forbrugers hjem. Vi forhandler et kvalitetssortiment indenfor hvidevarer, TV, HIFI, mobiltelefoner m.v. Vores online handel er opbygget med henblik på at tilfredsstille behovet for gode kvalitetsvarer til en meget lav pris
Slet Møllevej 17, 8270, Højbjerg, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ved bestilling oplyst 21 dage levering, blev leveret indenfor en uge.
Varen var udsolgt andre steder
Både dual usb oplader og sort blækpatron hurtigt ekspederet og begge produkter fine, som forventet!
De blev bestilt med få minutters mellemrum, men ankom i to særskilte pakker, OK de ankom samtidigt, men undrer mig over at de ikke blev pakket sammen.
God service og hurtig levering.
Bestilte varen torsdag og kunne allerede hente den dagen efter og med fragtfri forsendelse.
Nem bestilling - hurtig forsendelse og mails med opfølgning
Tak til Merlin for hurtigt at tage action da min ordre var forsvundet hos Post nord Dejligt at min ordre kom frem inden jul
Tak for en rigtig god service og hurtig levering
Med venlig hilsen
Anne- Marie 🤗
Meget lang leveringstid!
Har bestilt en støvsuger d. 3/12-2024…jeg kunne først se leveringstiden, da jeg havde bestilt ordren!…Der stod d. 10-12/12-2024!…Nu har de udsat leveringen til d. 17-19/12-2024

Resposta da Merlin
Leveringen i denne ombæring var noget langsom.
Bestillingen skulle forståeligt nok fragtes fra deres fjernlager, før den kunne afsendes, men det gik der alligevel 2 uger med.
Derudover var der ikke ret meget pakkefyld i pakken. Der var lidt, men varen raslede desværre stadig rundt inde i papkassen.
Jeg har før givet Merlin 5 stjerner, nu giver jeg dem så 3, og jeg synes egentlig, at en gennemsnitlig anbefaling på 4 stjerner er passende for Merlin.

Resposta da Merlin
Jeg må indrømme at jeg troede at Merlin var sådan lidt "passé". Men så fik jeg shoppet en vare hos dem en dag og udover at de var de billigste, så var hele forløbet bare super positivt. En måned efter måtte jeg hive fat i Merlin igen, da JEG SELV fik ødelagt den vare jeg havde købt. Men Merlin kundeservice knoklede virkelig på for at jeg kunne få en god oplevelse med at få købt en erstatningsvare. Tusinde tak for det. Det er IKKE sidste gang jeg handler hos jer hvis dette er den standard jeg kommer til at møde hver gang.
Bestilte noget de havde som demo, og var spændt på om man kunne se at varen evt havde været hængt op. Men varen kom i sin originale kasser og varen er som ny at se på. Så en dejlig oplevelse at handle hos Merlin.
Bestilte en motionscykel med levering til den 23-24/10, men den kom allerede i dag den 21/10.
Billigt, kvalitetsvare, super levering - ikke sidste gang, der bliver handlet hos jer og vil bestemt også anbefale jer 😊
Billigste pris på markedet. Fin leveringstid. Alt i alt en god oplevelse
Her er den rettede tekst:
Tak, merlin.dk! Fantastisk, jeg købte hos jer og modtog varen dagen efter. Det er sådan, nethandel skal være.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.