Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

MEGET LANGSOM FORSENDELSE estilte netop hos Merlin og forventede ca 2-3 dage MEEEEN der gik nok 10 dage øv øv og jeg ku ikk komme videre

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mest effektive og hurtig hjemmesiden jeg nogen siden har handlet ved 👍 Bestilte en varer fredag kl. 19:40 og kunne hente min pakke lørdag formiddag var pakken til afhentning. 🙂 Jeg kan varmt anbef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte d. 4-1-2022 to styks Imac Computere hos en konkurrent, da de gentagende gange ændrede leveringsdatoen, valgte jeg igår (12-1) at annullere ordren. Jeg vælger at bestille hos Merlin,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt at opleve at prisen er i bund, men at troværdigheden er i top! Nem og overskuelig købs side Nem- og sms sikret købs procedure Kvittering kom øjeblikkeligt til min mail Pakken... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Escrito pela empresa

Merlin startede i sin tid som en detailhandelskæde. I dag har vi ingen fysiske butikker. Merlin er en ren online forretning, og findes kun på internettet. Hos merlin.dk forhandler vi elektronikprodukter af høj kvalitet til den moderne forbrugers hjem. Vi forhandler et kvalitetssortiment indenfor hvidevarer, TV, HIFI, mobiltelefoner m.v. Vores online handel er opbygget med henblik på at tilfredsstille behovet for gode kvalitetsvarer til en meget lav pris

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Billige produkter, Gratis og hurtig levering

Købte et kabinet Mandag, efter 19 timer og 5 minutter ankom det, så under et døgn. Den blev sendt afsted kun en halv time efter køb. Levering var gratis, det er basically Proshop, bare lidt dyrere men med gratis levering. Nogle gange koster produkter det samme som på Proshop men med gratis levering. Det gjorde det kabinet jeg købte, så jeg sparede 39 kr. God oplevelse. Anbefaler denne webshop.

27 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig oplevet noget lign.

Bestilte en Wahl hårtrimmer d. 25/7. Får en e-mail om levering d. 26/7. D. 26. en ny e-mail om levering d. 29/7. Dagen før levering en ny e-mail om levering d. 7/8. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde modtager den. Ville være en god ide om de ikke tog imod ordre de ikke kan efterkomme indenfor rimelig tid. Dette er første gang jeg har handlet med Merlin og det bliver helt sikkert den sidste.
Charlotte

25 de julho de 2024

Hej Charlotte
Vi oplever desværre leveringsproblemer på produktet i øjeblikket, grundet leverandørsvigt.
Det er meget beklageligt.

VÆRSTE STED AT KØBE TING ONLINE

VÆRSTE STED AT KØBE TING ONLINE! Man får aldrig det man bestiller og de bliver ved med at rykke leveringstiden fra 2 dage til 2 dage til 4 dage til 10 dage.
Jeg har ventet 2 uger på at få min mus som jeg havde bestilt og jeg har lige fået endnu en mail på at den først kommer d.31. Som de sikkert ikke over holder. Så i alt vente tid indtil videre er 1 måned.

Jeg vil fraråde alle at købe noget derfra.

23 de julho de 2024

Efter 5 måneder!!

Fik et set hørebøffer i gave, efter 5 måneder går puden på høre side op i limen, dertil så kan man se at der er indtørret lim inde i høretelefonen!
Reklamere over det og får retur at høretelefonen har været udsat for overlast EFTER 5 måneder!!!
Har kontaktet virksomheden som har produktet de har så ville sende mig et nyt sæt pudder.
Imponerende at man skal gå udenom virksomheden for at reklamere over et produkt som man har købt fra dem🤦🏼‍♀️

9 de julho de 2024

Hej Pernille
Ved modtagelse af høretelefonerne, har vi foretaget en visuel besigtigelse af standen af høretelefonerne.
Det er vurderet at de har været udsat for overlast og/eller forkert brug.
Reklamationsretten er derfor ikke gældende, desværre.

Det glæder mig dog at læse at producenten har kunne hjælpe dig.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Betalingsproceduren og leveringen gik…

Betalingsproceduren og leveringen gik godt. Produktet (en køkkenvægt) blev leveret omhyggeligt indpakket (omend i en forholdsvis stor papkasse ifht køkkenvægtens størrelse). Køkkenvægten fungerede desværre ikke så godt (den målte visse ting åbenlyst forkert og nogle gange kunne den slet ikke registrere vægtændringer). Jeg skrev til Merlin, og de bad mig igangsætte en reklamationssag (på trods af, at jeg lige havde modtaget varen). Dette var en relativt omstændelig procedure, som sluttede med, at jeg sendte køkkenvægten retur (på Merlins regning). Efter nogle dage fik jeg besked på, at jeg ville få mine penge retur. Jeg spurgte efterfølgende, om Merlin ikke kunne sende en tilsvarende, men velfungerende køkkenvægt, men produktet var desværre udgået. Samlet set, sidder jeg tilbage med en følelse af, at have brugt en masse tid på at købe en køkkenvægt, som jeg i sidste ende ikke har anskaffet. Jeg har ikke tabt penge, men tid og energi på sagen. Merlin ville ikke give nogen form for kompensation for det uhensigtsmæssige forløb.

14 de maio de 2024

Hej Thomas
Jeg beklager du har modtaget en køkkenvægt der ikke fungerer, og vi ikke har kunnet tilbyde en ombytning af denne.
Nicolai

Ringe service

Vi havde købt en grensaks fra fiskars gennem Merlin. Desværre går den i stykker allerede ved 2. Gangs brug. Vi kontakter Merlin som vil have produktet tilsendt. Hurtigt får vi dog afslag, med begrundelse at deres tekniker har vurderet at produktet er beskadiget eller reklamationsretten er udløbet. Ja den er beskadiget, sjovt nok på en gren i forsøget på at klippe den. Den var under to uger gammel. Merlin har ikke været i kontakt med fiskars. Vi kontakter derfor selv fiskars som beder os tilsende korrespondancen med Merlin og billeder. De skriver meget hurtigt tilbage at de sender en ny uden beregning. Flot service fra Fiskars, pænt ringe fra Merlin.

10 de abril de 2024

Fremragende service

Leverer altid hurtigt, har gjort det nu to gange! Med fri fragt endda! Jeg må godt nok sige at det imponerer mig hvor godt det leverer din service fra fragt, der mærkes intet besvær med at handle med dem, også med at kontakte deres kundeservice, som er meget flinke og hjælpsomme 😃

Der ikke så meget andet at sige end at der super stort udvalg og fantastisk fragt. Vil blive ved med at handle hos jer! 😄😄

17 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Modtog en ledningsfri støvsuger inkl

Modtog en ledningsfri støvsuger inkl. moppefunktion. Efter at have pakket alle dele ud, monteret osv. opdagede jeg, at strømforsyningen var en britisk model og ikke passede i dansk stikkontakt. Kontaktede dagen efter Merlins kundeservice, som bad mig returnere det hele, hvis de skulle kunne hjælpe mig. Jeg fortalte, at jeg allerede havde flået og smidt al emballagen ud, men den korte melding lød, at de SKULLE have hele pakken retur, ellers kunne de ikke hjælpe mig. Da jeg spurgte, om de ikke bare kunne sende en omfordeler, blev jeg bedt om at tage et billede af stikket og sende det til dem, så ville de kigge på det - måske de kunne gøre noget. Jeg var ivrig efter at komme i gang med min støvsuger og orkede ikke at skulle vente på en løsning, der måske ville tage 1 uge. Så valgte i stedet at gå hen til Elgigantgen, som på 2 min. fandt en omfordeler til 120 kr. Så nu kører min støvsuger. Synes godt at Merlin kunne være kommet op med denne løsning, i stedet for at bede mig have besvær med at returnere varen. De kunne som det mindste have tilbudt at sende en omfordeler, så jeg ville have den med posten næste dag. Det var trods alt dem, der havde sendt mig en "forkert" vare. Så ville den sag være ude af verden. Rigtig dårlig service. Jeg køber fremover mine elapparater hos Elgiganten!

20 de março de 2024

Hej Stella
Jeg beklager at vi ikke var løsningsorienterede da du henvendte dig, det må ikke ske.
Vi skulle have tilbudt dig at fremsende en stikadapter, så du kunne tage produktet i brug.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste pris og hurtig levering

Jeg bestilte en brødrister torsdag kl. 20 og kunne hente den i pakkeboks kl. 9 fredag morgen. Prisen var desuden den laveste på pricerunner.dk. 👍

1 de março de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais