MONA Nederland Avaliações 116

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles is overzichtelijk en snel met ruime keuze in betaalmogelijkheden. Wel gek dat shirts als boxspring of furry hondenmand werden aangeduid, maar maat en prijs klopten wel, dus ik verwacht de shirts... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De maattabellen op hun site was een grote hulp voor mij (ik bezocht vele webwinkels waar deze ontbreken). Tot mijn verrassing verkochten ze de maat die ik heel moeilijk vind, in de winkels of onlin... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vroeger altijd zeer tevreden met Mona-Mode.goede service / kwaliteit … Een grote bestelling voor mijn schoonmoeder die in verzorging huis woont geplaatst. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen . Op... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het enige nadeel is dat je niet kon kiezen voor dichtstbijzijnde afhaalpunt. Bij bezorging wijzigen kan je alleen kiezen voor AFHAALPUNT ver weg. Bij bezorging gemist ( dit gebeurt regelmatig als... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Compras e Moda

Op zoek naar stijlvolle dameskleding van uitstekende kwaliteit?. Bestel gemakkelijk online bij MONA mode.

Informações de contato

3,1

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

116 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

op tijd en volgens belofte

op tijd en volgens belofte. Artikel van goede kwaliteit.

3 de outubro de 2023

Geachte meneer Beljaars,

Dank u wel voor het delen van uw positieve review.
Wat fijn om te lezen dat u de bestelling volgens de aangegeven levertijd heeft ontvangen en dat het artikel van goede kwaliteit is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Adelaar

Gewoon snelle levering en een mooi product ...☺️

27 de setembro de 2023

Geachte mevrouw Koehein,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie beoordeling.

De jas is heerlijk warm

De jas is heerlijk warm. Bij kou of guur weer heel welkom. De neutrale kleur en de zachtheid van de jas voelt als een warme omarming.
Ik heb de jas een maat groter gekocht. Door de vulling voelt dat goed.

Ik ben blij met de jas.

26 de setembro de 2023

Geachte mevrouw Sturk,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve review.
Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met de jas.
Wij wensen u er veel plezier mee.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Witte sneakers besteld krijg…

Witte sneakers besteld krijg donkerblauwe. Netjes gebeld met klantenservice en zij bieden excuus. Ze sturen nu de witte kosteloos op. Wat schetst mijn verbazing?? Wederom donkerblauw! Klantenservice gebeld stuur maar terug. Einde verhaal en einde klant bij mona. 14 dagen voor jan gat druk geweest met bestellen/ ontvangen/klantenservice/dhl etc.

10 de setembro de 2023

Geachte heer, mevrouw,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.
Onze welgemeende excuses dat u voor de tweede keer de verkeerde kleur schoenen heeft ontvangen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit teleurstellend is.
Kunt u nogmaals uw volledige adresgegevens mailen naar webcare@mona-mode.nl? Dan kijken wij de situatie nogmaals na. Dank u wel alvast.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie kwaliteit ,goede afwerking.

8 de setembro de 2023

Geachte mevrouw Van den Akker,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve review.
Fijn om te lezen dat het artikel naar wens is.Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De broek en trui zijn prachtig

De broek en trui zijn prachtig, de maat perfect, en ik ben heeel goed geholpen.

8 de setembro de 2023

Geachte mevrouw Van Buggenum,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen en de bestelling perfect is.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos in communicatie en administratie

Wat ging er mis? De administratie, facturatie en communicatie zijn niet op orde. Alle rekeningen zijn betaald maar Mona blijft dreigen met incasso. Mijn moeder is maanden aan het lobbyen geweest en bleef maar overzichten en betaalbewijzen sturen. Dan zei iemand van Mona dat het uitgezocht ging worden, vervolgens niks meer en dan na 4 maanden weer een aanmaning alsof er niets gebeurd is.

Inmiddels is mijn moeder overleden en gaan ze door via mijn vader.

Mona reageert niet (meer) op wat ook, bellen, brieven naar administratie en zelfs directie: zinloos onbeantwoord.
Behoorlijk stijlloos dit modebedrijf!

17 de agosto de 2023

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.
Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de problemen en frustraties die u en uw ouders hebben ervaren met onze dienstverlening.
Graag ontvangen wij de volledige adresgegevens en/of klantnummer zodat wij de situatie nogmaals kunnen nakijken en oplossen.
U kunt uw gegevens mailen naar webcare@mona-mode.nl. Dank u wel alvast.

snelle levering mooi product

6 de setembro de 2023

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering en het mooie product. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

kwaliteit is goed en de shirts dragen heerlijk.

Heb vaker goede ervaringen opgedaan bij Mona.

31 de agosto de 2023

Geachte mevrouw Hoorn,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat u vaker goede ervaringen heeft met Mona.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en prima kwaliteit

31 de agosto de 2023

Geachte mevrouw Hermans-Leukel,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

Het Mona Mode Team

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kon niet kiezen voor AFHAALPUNT

Het enige nadeel is dat je niet kon kiezen voor dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Bij bezorging wijzigen kan je alleen kiezen voor AFHAALPUNT ver weg.
Bij bezorging gemist ( dit gebeurt regelmatig als de bezorger NIET aanbeld ) wordt het ergens in de kluis gedumpt en ben je kwijt. In ieder geval bij DHL.

30 de agosto de 2023

Geachte mevrouw Baas,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Het is helaas niet mogelijk om tijdens het plaatsen van een bestelling een DHL Parcelshop te selecteren. Dit is enkel mogelijk, wanneer u een e-mail ontvangt dat uw zending is aangemeld bij de vervoerder.

Onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heeft administratie niet op orde!

Rekeningen van een half jaar geleden, die betaald zijn, opnieuw versturen met de reden dat ze niet betaald zijn. Afschrift verstuurd en dan weer een nieuwe rekening, die ook al betaald is . Morgen weer een nieuwe????

24 de agosto de 2023

Geachte mevrouw Stoelenga,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.
Wij begrijpen dat het verdacht is dat u herinneringen heeft ontvangen, terwijl de bestelling al was betaald. Wij willen dit graag oplossen. Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens via webcare@mona-mode.nl.

Onze excuses voor het ongemak.

Snelle afwikkeling

Snelle bestelling, snelle bevestiging, snelle bezorging. De twee bestelde artikelen prima in orde

24 de agosto de 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
Fijn om te lezen dat de bestelling naar wens is en snel bij u is bezorgd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omdat mijn aankoop prima is.

9 de agosto de 2023

Geachte mevrouw Harkema,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve review op Trustpilot! We zijn blij dat we u goed van dienst konden zijn. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik ben heel kritisch maar is werkelijk…een uitstekende jumper

ik ben heel kritisch maar is werkelijk een hele fijne jumper

29 de julho de 2023

Geachte mevrouw Van Oene,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat de jumper helemaal naar wens is.

PAS OP!!! Oplichters!!

Opeens ontvang ik een derde aanmaning van MONA-mode. Ik ken het bedrijf niet en heb er zeker niets besteld. Na telefonisch contact met de klantenservice is de vriendelijke mevrouw het binnen 30 seconden al duidelijk dat dit fraude moet zijn. Ze doet een fraudemelding en verteld me dat ik een brief kan verwachten die ik in moet vullen en ondertekenen, dat ik het pakket niet heb ontvangen. Vooral dat ondertekenen voelde al niet goed...

Twee dagen later ontvang ik twee identieke brieven, van MONA-mode en ook van HAPPYsize. Exact identieke brieven. Even ondertekenen en ik ben overal vanaf...nou nee bedankt!
Pas op!! Oplichters!!

27 de julho de 2023

Geachte meneer Grootveld,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.
Wij begrijpen dat het verdacht is dat u aanmaningen heeft ontvangen zonder dat er door u iets is besteld. Wij gaan dit uiteraard verder voor u uitzoeken. Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens via webcare@mona-mode.nl.

Mona en Happy Size vallen beide onder hetzelfde concern; Mail Order Finance.
Het klopt daarom dat de aanmaningen identiek zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze zijn heel klantvriendelijk ze zoeken…

Ze zijn heel klantvriendelijk ze zoeken een passende oplossing voor ongemakken ik bestel echt vaker bij hun en ook nog topkwaliteit ik zeg chapoo

12 de julho de 2023

Geachte mevrouw Lambers,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.
Dit is voor ons heel belangrijk.

Mooie kleding en betrouwbaar

Mooie kleding tegen een schappelijke prijs, goede kwaliteit. Heb ook het een en ander retour moeten sturen omdat het niet pastte maar ook dat ging heel soepel en had snel mijn geld terug.

8 de julho de 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review vol complimenten.
Fijn dat de teugbetaling vlekkeloos was verlopen.

Ben tevreden

Ben tevreden over de bestelde bh's. Precies zoals het plaatje op de site en ze zitten lekker.
Ook over de levering heb ik geen opmerkingen.

22 de junho de 2023

Geachte mevrouw De Hoog,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review. Fijn om te lezen dat de bh's goed passen. Wij wensen u er veel plezier mee.

Goede koop!!!

Kleding netjes verpakt.
De rokken waren ,zoals afgebeeld.
Goede maat.
Op tijd geleverd

28 de junho de 2023

Geachte mevrouw Zwijnenberg,

Wat een mooie review heeft u geplaatst, hartelijk dank hiervoor. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Het Mona Team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.