Mønthuset Danmark Avaliações 1.748

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ufattelig dårlig service. Jeg har modtaget x2 mønter af den samme - og betalt for dem begge. Mønthuset vil ikke lade mig returnere det ene af dem. Og mønterne er ikke ligefrem billige, så at skulle be... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skræmmende at denne virksomhed får lov at fortsætte og bondefange borgere som intet ved om mønter og deres reelle værdi. De sælger mange produkter til groteske overpriser og lokker potentielle kund... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sikke en venlig og behagelig samtale man møder kundeservice hos mønthuset. De forstår virkelig hvordan man kan hjælpe sine kunder og altid står klar til at hjælpe dig. Og så er deres produkter i topkl... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har tidligere skrevet, om man var stavnsbundet af mønt samlinger fra mønthuset. Jeg vil hermed give en tilbagemelding, at jeg nu er blevet kontaktet af en meget sød medarbejder fra mønthuset. Han... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Revendedor de Moedas

Escrito pela empresa

Mønthuset Danmark varetager markedsføring, salg og distribution af eksklusive samlermønter, officielle jubilæumsmønter samt medaljer i guld og sølv til det danske marked. De er ejet af det finske møntværk og et norsk firma der hedder Samlerhuset A/S. De arbejder tæt sammen med IOC og FIFA og har eksklusiv ret til forhandling af mønter fra OL i Beijing 2008, OL i Vancouver 2010 samt VM i fodbold i 2006. Det betyder, at de har gode kontakter til, og er officiel distributør for forskellige nationalbanker og møntværker rundt omkring i Europa og så langt væk som Rusland, USA, Australien og Kina. Mønthuset Danmark A/S har kontor i Brøndby og har ca. 50 ansatte.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 45% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sød og imødekommende service minded…

Sød og imødekommende service minded personale.

Kære Miriam

Tusind tak for de søde ord! Det varmer at høre, at du har oplevet mine kolleger som søde og servicemindede – det betyder virkelig megetfor os.

Vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen!

Meget fin service

Meget fin service og flotte mønter

16 de abril de 2025

Kære Manja

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og mønterne. Det betyder meget for os.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Total misvisende!!

Total misvisende!!! Læs det med småt, vil jeg sige. Jeg får en ordrebekræftelse på noget jeg ikke har besluttet mig for, efter at have talt med en fra kundeservice.

Meget utilfreds 🤥💯

16 de abril de 2025

Kære Lily

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du føler dig misinformeret – det er selvfølgelig ikke vores hensigt.

Vi har bedt om dine oplysninger herinde, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning. Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op på oplevelsen.

Efter en stor misforståelse

Efter en stor misforståelse på modtager adressen , blev der fra mønhusetes side gjort alt for at hjælpe så alle blev glade , jeg er 100 % tilfreds med at handle der og anbefaler dem gerne til mine venner og familie, tusind tusind tak for hjælpen til den søde arbejder der sammen med mig fik styr på det hele.

15 de abril de 2025

Kære Lone
Tusind tak for din fine anmeldelse, den er meget værdsat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Retunering af forkert mønt.

Jeg havde fået tilsendt en mønt, som jeg allerede har, og uden problemer blev der sendt en retur etiket til mig, så den kunne blive returneret uden problemer for mig. Fuld forståelse og venlig betjening.

Hej Pia

Tak for din feedback. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og har givet dig tid til at skrive her på Trustpilot.

Mvh
Mønthuset Danmark A/S
Uffe

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt og smertefrit at opsige sit…

Nemt og smertefrit at opsige sit abonnement

Hej Morten
Tak for din feedback. Vi er glade for, at du synes det er nemt og glæder os til næste gang vi skal hjælpe dig.

Mvh
Mønthuset Danmark A/S
Uffe

Lang ventetid på ordren.

Jeg har nu ventet i næsten en måned på min HC Andersen mønt. Hvis det er normal kundeservice så handler jeg ikke der igen.

13 de abril de 2025

Kære René

Tak for din besked, og vi beklager meget den lange ventetid, du har oplevet i forbindelse med din bestilling af H.C. Andersen-mønten.

Vi forstår fuldt ud din frustration – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Desværre kan vi ikke altid garantere hurtig levering, da nogle varer – især samlerobjekter som denne – kan være forsinkede på grund af leverandørforhold eller høj efterspørgsel.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores leveringstider og kundeservice, og vi tager din feedback meget alvorligt. Hvis du ønsker det, undersøger vi gerne status på din ordre og vender tilbage med en opdatering hurtigst muligt.

Vi håber, at du vil give os en ny chance fremover – og vi står naturligvis klar til at hjælpe, hvis du har yderligere spørgsmål.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kunne ikke komme ind på min konto.

Jeg havde i længere tid ikke kunnet logge ind på min konto, så jeg ringede til kundeservice. Den første jeg snakkede med kunne ikke hjælpe mig, men hun lovede at gå videre med sagen, og ca. 30 minutter senere blev jeg ringet op af en som kunne hjælpe mig, og vi fik ordnet kontoen så jeg igen kan komme ind på den

Resposta da Mønthuset Danmark

Tusind tak for den fine anmeldelse, det er dejligt at høre at vi kunne hjælpe dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget venlig og hjælpsom medarbejder i…

Meget venlig og hjælpsom medarbejder i kunde service der hurtigt fik rettet fejlen.🤩

10 de abril de 2025

Kære Mia

Hvor er det dejligt at høre – tak for din venlige anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De tager sig god tid til at give dig…

De tager sig god tid til at give dig den bedste service og resultat. De får ⭐⭐⭐⭐⭐ fra mig. Kan kun anbefales her fra

14 de março de 2025

Kære Jeppe

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en så venlig anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Søde og hjælpsomme at snakke med.
Bedste anbefalinger herfra ❤️

9 de abril de 2025

Kære Bianca

Tusind tak for de pæne ord, de er meget værdsat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig og hjælpsom medarbejder.

Venlig og hjælpsom medarbejder.
Top Nice herfra.

Kære Peter

Spændende.

Fantastisk jeg skulle have penge retur. Venter nu spændt på deres ankomst.

Tak til medarbejderen .

Tak til medarbejderen .
Fantastisk samtale og professionelle håndtering af sagen.
👏🇩🇰🙂

Kære Majid

Hej mønthusse

Hej
Jeg siger mange tusind tak for den behagelige samtale jeg fik det svar jeg skulle bruge mange tak den gang
Mvh Marianne Lumbye Worm Hansen

Kære Marianne

Tusind tak for din venlige anmeldelse.

Jeg er virkelig glad for at høre, at du havde en behagelig samtale og fik det svar, du havde brug for. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig.
Tak endnu en gang, og vi ser frem til at kunne assistere dig igen i fremtiden.

Sød og venlig

Fik en hjælpe hånd hele vejen igennem. Hurtigt til at stoppe forsendelse ved lager. Sød og venlig.
Ringe tilbage for at fortælle at de nået det stoppe inden det blev sendt

Kære Tina
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi bestræber os altid på at være hurtige og hjælpsomme, og det er dejligt at vide, at vi kunne stoppe forsendelsen i tide og give dig den service, du forventede. Tak for de venlige ord – vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen.

God samtale og god hjælp til mit problem

God samtale og god hjælp til mit problem

Kære Tina
Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os 5 stjerner. Det er dejligt at høre at du føler dig godt behandlet hos os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kundeservice

Høflig medarbejder

3 de abril de 2025

Kære Søren

Mange tak for anmeldelsen, den er meget værdsat.

Behagelig betjening

Behagelig betjening, ingen ventetid, hurtig tilbagemelding på mail, og som sagt en behagelig oplevelse.

4 de abril de 2025

Kære Carsten

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre at du følte dig godt behandlet hos os.

Mønthuset Danmark

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais