Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netop hjemvendt efter 1 uge på msc Seaview. Hvilken fantastisk oplevelse. Meget flot skib, god mad, sød venlig og meget opmærksomme og serviceminded personale. Købte den billigste drikkepakke og fik... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Flotte skibe, god mad og drikke. Wifi adgang købt for over 100 euro pr kahyt (2 enheder), virkede ikke 80% af tiden, når vi påpegede det brugte personalet bare undskyldningen med dårlig satellit dækn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi, 2 voksne og en teenager på 15 år, er lige kommet hjem efter 8 dages krydstogt med MSC Virtuosa. Og hvilken tur. Kahytten med balkon var over al forventning. Maden var super lækker, både på r... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Cruzeiros Marítimos
  2. Agência de Viagens

Informação fornecida por fontes externas variadas

Krydstogt i Middelhavet Caribien - MSC Cruises Danmark tilbyder et bredt udvalg af krydstogtstilbud til din ferie Middelhavet, Europa, Nordeuropa, Caribien, Sydamerika, Sydafrika, Nordamerika. MSC Cruises Krydstogter til Europa Karibien 2010.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Venter på 24.000 kr. - MSC ikke tilbage

Har booket og betalt over 24.000 kr. for en krystog i MAI 2020 - ja!! 2020!!
Pga. Corona blev vi tilbud enten book en ny rejse, Voucher eller penge retur.
Vælgte voucher og bookede ny rejse til MAI 2021. Rejsen blev aflyst pga. Corona af MSC. Denne gang vælge jeg penge retur: April 2021 mail fra MSC, at det kan tager op til 60 dage før pengene er tilbage på min konto. Efter 65 dage spurgte jeg efter og fik svar, at det tager endu længer tid! Siden der har jeg uden held prøvet at få pengene tilbage!!!! Nu svar MSC heller ikke mere på mail. OPS!!! Virksomheden sidder i Schweiz - udenfor EU!!! Jeg skriver og ringer til dansk mail og telefon og skal slags på svensk både telefon og mails!!! MSC har nu arbejdet 11/2 år med mine over 24.000 kr. uden reagere mere!!! ALDRIG vil jeg booke ved MSC igen.

14 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

OMG DO NOT book a cruise with MSC until…

OMG DO NOT book a cruise with MSC until this covid is over. They are not giving people their money back...Our cruise was cancelled on 3rd May, money was supposed to be refunded within 120 days we are nearly double that time now still no sign, they just keep making excuses saying technical issues. Or contact your travel agent..the travel agent cant give money back until they get it from MSC and no one can get in touch with accounts dept at MSC.. We want our money back. MSC have had the my money since Jan 25th and WONT REFUND..

7 de novembro de 2020

Hvis du tror

Hvis du tror, at du får dine penge for afbestilt rejse indenfor de 20 dage de siger, så tro om igen, jeg venter stadig på 2000 kr og har gjort det i 2 måneder, har rykket mange gange

11 de maio de 2020

Msc Bellissima

De 2 stjerner er fordi det er et flot skib. Ellers havde det kun fået 1 stjerne, jeg kan ikke anbefale andre at tage på cruise på dette skib. Slet ikke hvis du har prøvet et krydstogt før, så vil du blive skuffet på det her skib. På skibet er der ingen plads til den alm. krydstogt gæst, alt er lavet til mersalg. I restaurant er maden middel. Vi har før været i Caribien på krydstogt, der er der bøffer og meget godt på kortet. Her på Bellissima er der risotto og pasta på menu kort. Hvis du vil have en bøf skal du også betale for det oveni. Der gik en mand rundt for at sælge bøffer mens vi spiste, Rigtig dårligt. Vi fik heller ikke som lovet et bord til 10 personer, jeg måtte hidse mig alvorligt op før vi fik et bord sammen. Dårlig stil og det har været galt ved alle 3 krydstogter vi har været på ved msc. Nu er der kommet cirkus de sole på båden, det er sikkert flot men det skal du også betale ekstra for. Casino om bord er med fri rygning så der lugtede så meget at hvis man er derinde kan tøjet ikke bruges resten af ferien. Jeg kunne blive ved... Men min konklusion er at vi har været på 3 skibe med Msc (Devina- seaside- bellissima) Det bedste skib er 100 % Devina og derefter seaside og til sidst det nye skib bellissima. Dette skib kan kun anbefales hvis ikke man har været på krydstogt før og ikke ved bedre, ellers skal i tage et mindre skib. Der er der plads til at den alm. krydstogt gæst.

21 de outubro de 2019

3.gang med MSC

Vi var for 3.gang på et krydstogt med MSC Cruise. Krydstogtet var med MSC Bellissima i det Vestlige Middelhav her i oktober måned 2019.
Det var en forfærdelig oplevelse, som begyndte da vi havde fået vor kahyt. Vi konstaterede, at sengetøjet ikke var skiftet og der manglede de 2 poolhåndklæder (ville have kostet 40 EUR, hvis vi ikke havde påtalt det).
Vi havde booket turbillet til Pompeji, men måtte reklamere over manglende billet inden vi fik billetterne udleveret lige inden turen.
Der var mange børn med på krydstogtet i alle alder. Det medførte mange uheldige episoder, som fx mange flyvende pommes frites ved den udendørs pool, fodboldspil i buffetrestaurationen, meget små børn der græd i den engelske pub omkring midnat, ja sågar et barn på ca 1 år der faldt ned fra sofaen på dette tidspunkt.
Ekstremt megen støj på hele skibet (høj underholdning, der forsøgte at overdøve underholdningen i andre lokaler), støjen i buffetrestauranten er meget skinger pga i hårde materialer, der er anvendt.
En del af personalet, specielt i buffetrestauranten, var trætte og irriterede.

17 de outubro de 2019

Tredie gang med MSC.

Det var tredie gang med MSC cruises. Denne gang i Middelhavet med MSC Seaview i 7 dage. Et fantastisk skib, meget venlig og meget service orienteret personale.

Kahytten var fin. Vi havde tilkøbt tre middage i specialrestauranter. Det var bare helt fantastisk mad. Ocean Cay, Asian Market og Butchers Cut. Det var en oplevelse.

Det eneste dårlige der var. Tjeneren i Silver Dolphin. Han hed frank.Han var sur fra start.
Vi havde lige fået menu kort sendte hav en fire fem andre tjenere hen til vores bord med forskellige beskeder til os.
Man ville jo gerne kigge på kortet og sludre sammen om hvad man skal have at spise.
Så om Frank for at tage mod bestillingen. Da vi kom til at bestille vinen skulle hav have mit cruise card. Han stod og kiggede på det og sagde så, at der var ikke drikkevare pakke. Det passede ikke som jeg svarede. Vi havde tilkøbt ekstra pakke,
Han stod længe og kikkede på kortet. (Man kan ikke se anden end mit navn og kahyt) Så gik han. Han kom tilbage senere med vin til os, og igen senere fortalte han mig, at der var ikke noget galt med det kort.
Vi spiste to gange i Silver Dolphin. De andre gange var vi så i buffet restauranten.

5 de outubro de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi har nu 9 krydstogter i bæltet med…

Vi har nu 9 krydstogter i bæltet med…

Vi har nu 9 krydstogter i bæltet med amerikanske rederier...

Så skulle vi prøve MSC Meraviglia, de er efter min mening en blød slidt mellemvare hvis jeg skal være rigtig flink, rigtig flotte skibe men personalet/Crew er triste og ikke til at tvinge et smil ud af. Det må være noget management svigt da de er fra samme lande som på amerikanske rederier.

Det tog i snit en time fra vi bestilte mad i hovedrestauranten til vi fik den også var den halvkold.

De aflyste en udflugt uden at give os besked om det. En anden udflugt havde vi bestilt engelsktalende guide, da vi kom i bussen var det på Tysk. Kun fordi jeg insisterede skaffede de en engelsk som skulle overdøve den tysktalende guide i bussen. Kaotisk og stressende.

Vil jeg bruge dem igen? Ja måske hvis det er MEGET billigt... men vil helt sikkert foretrække Amerikanske rederier.

21 de julho de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bought a watch on msc meraviglia

Bought a watch on msc meraviglia stopped working after 6 months
Msc wont take any responsibility to repair.

Your rights are with the retailer.

Legally, you have a contract according to the Sale and Supply of Goods Act, and that contract is with the retailer, the person who you paid your money to, and not the manufacturer. Any rights that you have against the manufacturer, such as a warranty, are in addition to your legal rights in consumer law, and so you don’t have to rely on that. Your first port of call should always be the shop.

19 de julho de 2019

MSC LIRICA - værre end all inclusive på et dårligt hotel i Ægypten

10 dg i Emiraterne og Oman med MSC Lirica var ganske vist billig men også det værste cruise jeg til dato har oplevet. Maden var smagløs og det gjaldt i såvel buffet området som alacarte. Reception og personalet der stod for tjek af kort ved udg og indg var decideret flabede overfor mange gæster, det virkede i det hele taget som om en betragtelig del af personalet var stærkt ufornøjet med at de måtte lide den tort at der var gæster ombord. Fitness center havde 3 ud af 2 løbebånd der ikke virkede, 2 ud af 3 cykler ligeledes og det lykkedes ikke at få dem repareret på de 10 dg vi var ombord - vi oplevede også gode tjenere og cabin folkene var som altid perfekte men som samlet oplevelse kommer vi ikke til at anbefale MSC uanset hvor billigt det måtte være, det er ganske enkelt værre end et billigt all inclusive i Ægypten

1 de fevereiro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En vigtig detalje mangler !

Generelt OK, men det er umuligt at komme med kritik. Har prøvet alt. De nægter at erkende når de laver en klar fejl. Aktuelt ifm. en udflugt som de aflyser uden at orientere os som gæster. Trist , men når kæden hopper af på dette ene led er det princippet der tæller. Rejser med et andet rederi fremover !

15 de novembro de 2018

Super krydstogtselskab

Super krydstogt selskab. Vi har rejst med dem mange gange og glæder os til de næste. Skønne skibe, søde og serviceminded personale og gennemført indretning. Man kan godt se. At Sofia Loren er gudmor til alle skibene.

3 de dezembro de 2017

MSC Musica.

MSC Musica.

Overall: Fine experience.

Service: Bad, the waiters ignore you at every bar - It takes between 10-30 minutes to get something to drink - Only at the restaurant is the service good, we had a waiter called Mukesh who was exceptional at his job.

Condition: Very good.

Stops: Every stop was a joy although it took forever to get on the ship again.

Advice for MSC: Make sure you hire the right people for a service job.

9 de outubro de 2017
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

det danske buero oplyser ikke rigtige …msc cruise

det danske buero oplyser ikke rigtige oplysninger vedrørende hvad drikke pakker dækker. på skibet sagde de også at man skal oplyse at man deler familie rum med en ukendt familie da det er meget lydt med døren , samme

pris ikke ok. ikke oplyst ellers meget fin servie på skibet og god service for veganeren,................ klagede til danske buero ikke til at tale med....

25 de julho de 2017

MSC Sinfonia Mediterranean Sea 2016

7 days cruise MSC (Sinfonia), Venice-Split-Santorini-Mykonos-Dubrovnik-Ancona. Departure 2016/07/23 and arrival 2016/07/30.

Previous cruise experience with RCCL, 7 days in Caribbean 2008 (Freedom of the seas) and 7 days in Mediterranean Sea 2012 (Visions of the seas).

Service…staff at pool deck and buffet restaurant were very unhelpful, 8 of 10 in the staff didn’t speak English. Rules were not policed on board by staff that patrolled their designated areas (pool area and area for embarking and disembarking).

Ship...loud propeller noise, comparable to a treadmill with a speed of 6.21 mph, cabin 7157 in the stern.

Food…breakfast with no variation, the same all 7 days. Identical lunch in the restaurant and buffet restaurant with a lack of quality.

Excursions and transfer…cost for excursions in general 2/3 of what MSC charges you in all ports. Shuttlebus in Dubrovnik rented for MSC, from port to old town of Dubrovnik with return ticket. For 2 adults and 1 child MSC charges 38 euro. Local taxi drivers charges 26 euro.

We refused paying service fee (9 euro/day/adult) and only tipped our fantastic housekeeper individually.

11 de agosto de 2016

Musica april 2016

Hvis jeg betaler for en kahyt med balkon, forventer jeg at kunne benytte denne.
Der reklameres med at tobaksrygning er forbudt i kahytter og på balkoner, dette var tydeligvis ikke noget der generede vores nabo, med det resultat at røg og aske blæste ind på vores balkon og ind i kahytten.
Receptionen ville ikke hjælpe, som de sagde: han kan jo ikke ryge hele tiden, så må i bruge balkonen når han er væk.
Generelt var personalet serviceminded og smilende, bortset fra receptionisten i spa området, mage til arrogant og ubehagelig personage skal man lede længe efter, medmindre du kom fra Tyskland, så var der smil og service.

11 de maio de 2016

Cruise med MSC Musica april 2016

Jeg vil aldrig anbefale cruise med MSC. Vi har tidligere sejlet med Princess skib , og selv om skibet var ældre end Musica, var serviceniveauet noget helt andet, for ikke at snakke om maden.

Positiver på Musica:

Tjenere i restauranten var hurtig og gode, de kunne desværre ikke gøre noget ved den elendige mad de skulle servere.
Stewardessen knyttet til vores kabine, var venlig og ok.
Tjenere i cigarrum var ok , så længe der ikke kom andre gæster. Så startede råben og skriven - slut med freden.

Check-in
------------
Vi ankom i i tre busser i Abu Dhabi, hvor to busser var nye passagerer og den tredje bus var skibets gæster på vej tilbage fra byen. De gad i hvert fald ikke at vente på deres tur så de massede sig foran os. Til check in af 130 mennesker har skibet stillet først to og bagefter tre personer , som havde de meget sjovt. Vi var tilgengæld dødtrætte efter tre timers søvn i Dubai og hele dagen i bussen.
Maden
-----------
Er en historie for sig. Hver eneste dag de samme pastaretter, nogle få skiver gammel ost. Og til frokost gentagelse af morgenmad. Det kød, der til frokost blev serveret , som frisk stegt, blev til aften skåret i skiver og lagt i en mistænkelig sovs.
I restauranten var maden under al kritik. Kød blev lagt på tallerken uden nogen form for pynt eller grønsager.

På dækket
---------------
Alle 2300 passagerer opholdt sig på dæk nr 13 , hvor liggestolene stod presset sammen, med konstant musik, gymnastik eller underholdning. Det var umuligt, at finde et sted udenfor, hvor der ikke var larm. Der var 25-30 grader, så ingen havde lyst til at opholde sig indendørs. Ud over musik var der også italienske og tyske/østriske passagerer , som råbte til hinanden, snakkede meget højt. At læse i en bog kunne man gøre i kabinen.
Der sælges hele tiden noget, selv vand i baren skal man betale for. Der opstiles boder på den overfyldte dæk , for at sælge endnu mere. Besætning går rundt med bingoplader for at sælge dem - kort sagt brug penge og brug penge og endnu flere penge.
Dæk 7 var næsten hele tiden lukket med et åndsvag skilt " lukket på grund at kraftig vind" selv om de ikke blæste.
På Princes var liggestolen på dæk 7 , hvor man i fred og ro kunne enten kigge på vandet eller læse.

Personale
-------------
Mange af dem kan overhoved ikke forstå andre sprog end deres eget. Det var tydeligt , at stamgæsterne (dem med gule eller sorte kort) fik en anden behandling end nye med de blå kort!
I cafeteriet ( morgenmad og frokost) var de direkte irriterede , hvis man har spurgt dem om noget. Der var ingen, der kontrollerede om folk har brugt desinficerende middel, så mange gik bare ind. Generelt var personalet lige glad med orden og rengøring.

Underholdning
--------------------
Primitiv og amatøragtig . De samme menneskere på dækket om dagen og i teatret om aften.

Udflugter
------------
Vi var på to udflugter : jeeptur i Oman og bustur til Petra i Jordan.
Det var to fantastiske steder men ..... Bustur til Petra skulle starte kl. 07:45 og det betyd at vi skulle have tidligere morgenmad. Cafeteriet var slet ikke forberedt på det. Man skulle vente på ost i køen , ingen af fire kaffemaskiner virkede og personalet var direkte arrogant.
Ved ankomsten til Hieraklion blev der stillet fire busser til at transportere os udenfor havnen (200m). Vi stod 50 min i køen . Skandale uden lige.
Da vi kom tilbage kl. 21:15, var restauranten lukket , så vi kunne få opvarmede frokostretter i cafeteriet.

Hvis det ikke var de to udflugter i Oman og i Jordan, vil jeg fortryde rejsen resten af mit liv.
Ø

21 de abril de 2016

Alle gode gange 3

Vi har været med msc 3 gange i Middelhavet, og har booket et nyt krydstogt til Nordkap. Vi har aldrig oplevet surt eller arrogant personale. vi har altid fået super lækkert mad både morgen middag og aften. Vi har ikke prøvet andre selskaber, men har da tjekket priser, og der er ikke nogle der er i nærheden af msc´ lave priser. Vi har alt hvad vi skal bruge på msc´skibe, vi ønsker ikke at betale det dobbelte for noget bedre. Det er et italiensk rederi, så måske derfor er der meget italiensk mad. Kahytten bliver tilset/rengjort 2 x dagligt.
Vi kan varmt anbefale msc. Der er utrolig langt mellem vores hverdag og den luksus der er på skibet. måske er det derfor vi er så begejstret.

21 de outubro de 2015

Ekstrem ringe

Vi har været på 4 krydstogter . MSC er utroligt ringe. Det drejer sig kun om at få så mange penge ud af turisterne som muligt. Vand, transfer til byen, bedre mad i den frie restaurant, pandekager- alt koster ekstra!
Der er alt for mange mennesker på for lidt plads. Der er en dårlig atmosfære. Vi sejlede med Fantasia.

3 de agosto de 2015
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas på eller ferien er i farer

Vil her opslå en advarsel om MSC tolkning af god kundeservice, har idag modtaget meddeles om at MSC flytter efter forgodtbefindende rundt på deres gæster, for vort vedkommet trods anden aftal flytte fra 11 dæk midt skibs til agter dæk 9.
Dette betød at man sover under et vandfald, kunne ikke bruge betalt balkon til ret meget.
Trods dvs indsigelser er det bare sådan.

Så få jeres kahyt garenteret hjemme fra.

Mvh Lars

15 de junho de 2015

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais