Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har over 190 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Missing order
I have ordered and paid for the order. More than three weeks have now passed, and I have not received any updates regarding the status of the book.
Since they do not have a phone number and do not respond to emails (I have sent two emails, the first of which was sent over a week ago), I’m not really sure what else I can do. I visited their physical store in Oslo, but they were unable to help me. However, they informed me that I was not the first person that day who had come in trying to get in touch with them.
Ubrukelig kundeservice
Bestilte en bok som var på nettlager og skulle sendes innen 1-2 virkedager. En uke senere får jeg mail om at boken visstnok ikke er på lager og at bestillingen min derfor kanselleres. Ikke har de oppdatert nettsiden, og ikke svarer de på mail. Helt ubrukelig kundeservice!
Falsk/villedende reklame
Falsk/villedende reklame.
I juni så jeg en reklame på Facebook opprettet av Norli. Forhåndsbestill Jo Nesbø SIGNERT.
Jeg trykker så klart. Boken havnet i handlevogn og videre til betaling.
Jeg stusset litt på hvorfor jeg ikke fikk bekreftelse på at boken Jeg forhåndsbestilte var signert så jeg gikk tilbake til Facebook, trykket igjen på linken, videre til Norli sin nettside og handlevogn.
Nei det var ikke noe å huke av og da la jeg min lit til at reklamen var korrekt.
På mandag 24.august 2026 kom boken på døren min.
Til min store skuffelse fant jeg ingen signering av Jo Nesbø.
Sendte e-post til Norli kundeservice om saken.
La faktisk et innlegg også på Facebook.
Onsdag 26.august har jeg ikke hørt noe fra kundeservice, men de har svart på Facebook.
Her svarer de:
«Hei! De signerte eksemplarene var begrenset til 1000 bøker, og disse ble raskt utsolgt. Det ser dessverre ut til at bestillingen din ble lagt inn etter at disse var utsolgt og muligheten for å bestille signert utgave var fjernet. Dessverre får vi ikke inn flere signerte bøker. Vi forstår at det er kjedelig når du hadde håpet på en signert bok.»
Når jeg bestilte 21.juni tok jeg også skjermbilde av annonsen som tydelig viser «forhåndsbestill signert Jo Nesbø bok»
Det var ingen tekst eller tilbakemelding på at boken jeg bestilte signert ikke lengre var tilgjengelig.
Jeg bestilte signert bok via en annonse og har faktisk ikke fått bestillingen min.
At Norli tror at kundene skal vite når 1000 bøker er solgt er vel litt mye?
Her mangler Norli å ha kontroll på annonsen/reklamen som er lagt ut på Facebook, mangler oppfølging på alle som bestilte gjennom denne misvisende reklamen at det kun var begrenset antall bøker og stenge ned/endre reklamen når DERE ser at over 1000 bøker er solgt.
Alt for dårlig kundeservice og misvisende annonse.
Ikke skyld på at jeg bestilte etter 1000 var solgt, det er deres jobb å ha kontroll på.
Jeg bestilt en bok til flere tusen…
Jeg bestilt en bok til flere tusen kroner. Den kom aldri. Kundeservice er kontaktet to ganger, men jeg ble bare ignorert.
Da vet jeg at jeg ikke skal bestille noe herfra.
Jeg bestilte to bøker
Jeg bestilte to bøker. De sendte en riktig bok og en feil bok. Etter å ha reklamert på nett for seks dager siden har jeg enda ikke fått svar. Noe telefonnummer som det lar seg gjøre å henvende seg på har jeg ikke greid å oppdrive. De gjemmer seg fullstendig for direkte kundekontakt. Kundeservicen til Norli netthandel er under enhver kritikk.
Varer sendes ikke og ingen kundeservice
Bestilt en bok på nett for nesten to måneder siden. Ingen informasjon utenom at ordren behandles.
Kundeservice svarer ikke på tross av at jeg har sendt inn to henvendelser på to uker.
The stores are bad, but online it’s even worse!
The service in their stores is consistently bad.
The employees seem intent on avoiding customers. And they have no clue about books at all.
And somehow, online, the service is even worse! I ordered 12 books online 3 weeks ago and nothing has arrived. It’s baffling how bad they can be. Also their rewards program NEVER works! The books I buy are never counted and I never get that free book. Feels like a scam at this point.
Taushet fra kundeservice
Bestilte tre bøker. De kom i to omganger, siste forsendelse hadde rett bok. Første to bøker var feil. Ingen av pakkene hadde retur-lapp. Ergo-skal jeg sende dem tilbake må jeg selv betale frakt. Nå har jeg meldt fra flere ganger på kundeservice-og mast. Men ingen svar.
Review is regarding online order
Review is regarding online order. Purchased seven books. After two weeks I’ve gotten 4 out of 7. No idea where the rest are or if they’re coming at all - even if some are in store in my town. I get packages from abroad faster than this. For a company this established the online order is just a disaster and frankly one of the worst experienced.
Var på Norli bokhandel på Rygge…
Var på Norli bokhandel på Rygge Storsenter i dag. Har vel aldri følt meg så til bryderi for de ansatte. De var opptatt med å henge opp skolesekker, og da jeg gikk bort til de, bare så de på meg. Jeg spurte om en konkret boktittel, og fikk beskjed om å lete i hyllen for dokumentar. Da den ikke var der fikk jeg til svar: «ja da får jeg gå på lageret å se det da», i en oppgitt tone.
Jeg har alltid hatt gode opplevelser…men,
Jeg har alltid hatt gode opplevelser med de ansatte i Norli-butikkene – de er hyggelige og hjelpsomme. Dessverre kan jeg ikke si det samme om nettbutikken.
Etter at vi flyttet har det vært et mareritt å få varer sendt hjem. Hver eneste gang jeg legger inn en bestilling må jeg oppdatere adressen, fordi Norli tydeligvis ikke klarer å lagre den nye adressen min. Likevel blir pakkene sendt til den gamle adressen.
For meg er dette et ekstra stort problem fordi jeg er avhengig av å få pakkene levert hjem. Jeg har ikke mulighet til å hente dem på postkontoret, som ligger langt unna. Når varene blir sendt til feil adresse, skaper det derfor store utfordringer for meg.
Det mest frustrerende er kundeservicen. De virker lite interessert i å finne en løsning og vil ikke engang kontakte Posten for å rette opp feilen, til tross for at problemet skyldes at adressen ikke blir oppdatert hos dem. Inntrykket mitt er at de ikke ønsker å pådra seg ekstra kostnader, og det går utover kundene.
Hver gang jeg har vært i kontakt med kundeservice har det vært en slitsom opplevelse. De har vært lite imøtekommende og lite løsningsorienterte. Det er synd, for butikkene holder et helt annet servicenivå enn nettbutikken. Jeg håper Norli tar tak i både adressehåndteringen og kundeservicen.
Kommer ikke til å bestille fra Norli…
Kommer ikke til å bestille fra Norli igjen. Bestilte en bok som det sto var på lager 17.06. Tok lenger tid enn det skulle. Fikk en pakke med noen andre sin bok med lapp med navn og adresse til denne personen. Heldigvis var det bare en roman og ikke en bok om f.eks. en spesifikk helsetilstand e.l. som noen kanskje ville bestille istedenfor å kjøpe fysisk, ellers ville vel det vært et grovt brudd på GDPR! Så OBS! Hvis du vurderer å bestille noe sånt fra de.(Kanskje datatilsynet burde tatt en titt).
Tok kontakt med kundeservice og fikk retur lapp. Jeg måtte returnere den boka jeg fikk feil og de skulle sende på nytt. 13.juli er min bok fremdeles ikke sendt, får ingen oppdateringer med mindre jeg kontakter de selv. Valgte å kansellere orderen så får håpe jeg får tilbake pengene litt raskere enn de klarer å levere bøkene de selger. Ingen kompensasjon, bare masse styr, venting, irritasjon og jobb for meg og fremdeles ingen bok.
6 weeks waiting for books
6 weeks waiting for books - without any updates - 6 weeks!! And still no books i paid over 800 kr. There is enough evidence now from everyone now that Norli takes your money and fails deliver - this is stealing - and I will now pursue police report.
Første og siste gang jeg bestiller hos…
Første og siste gang jeg bestiller hos Norli
Forhåndsbestilte en bok med signatur fra forfatter
Etter 2 mnd uten at den er blitt sendt eller noen slags tilbakemelding fra dem tok jeg kontakt og etterlyste.
"Det ser ut til at en teknisk feil i vårt system har stanset ordrebehandlingen. Beklager for at vi ikke har fanget opp dette tidligere"
Hadde jeg ikke etterlyst den hadde jeg nok aldri fått den.
Det var jo da så klart ingen signerte utgaver igjen, og fikk tilbud om et usignert eksemplar.
Kansellerte bestillingen og bestilte fra en annen.
Bestilte en bok i september 2025
Bestilte en bok i september 2025, har enda ikke mottatt boken. Forsøkt å ta kontakt uten hell, e-post adressen til nettsiden (som jeg fikk fra en hyggelig ansatt på nordli trondheim) fungerer ikke. Pengene er trukket fra konto. Hva gjør man med dette?
Styr unna Norli
Styr unna Norli! Ihvertfall hvis du ønsker å få bøker levert i rimelig tid og ønsker å få boken du faktisk har bestilt og betalt.
Fikk levert feil bok
Fikk levert feil bok. Umulig å komme i kontakt med kundeservice ( finnes hverken chattefunksjon eller telefonnummer). Blir nok Ark neste gang…
Nettbutikken er ubrukelig
Nettbutikken til Norli er dessverre så dårlig og full av tekniske feil at den i praksis er ubrukelig. Cirka det siste halvåret har jeg ikke engang klart å logge inn i nettbutikken, fordi "innlogging med Vipps er ikke tilgjengelig akkurat nå". Det virker nesten som om Norli prøver å kjøre seg selv i grøften.
De gangene jeg har klart å gjennomføre netthandel hos Norli har jeg flere ganger fått bøker som ser brukt ut, med fettete fingermerker og oppfliset omslag. Det har også flere ganger vært skader på bøkene som ser veldig ut til å kunne stamme fra robotpakking på automatlager.
Når ARK sin nettbutikk fungerer mye bedre og ARK i tillegg har bedre og hyppigere tilbudskampanjer er valget enkelt (selv om jeg har opplevd feilleveringer fra ARK litt oftere enn det man må kunne forvente). Jeg har heller aldri fått skitne, slitte eller skadete bøker ved netthandel hos ARK.
Ved handel i fysisk butikk er det litt mer hipp som happ, men sist jeg handlet hos en fysisk Norli-butikk, i Strandgaten i Bergen, var damen i kassen så sur og lite hjelpsom at jeg aldri kommer til å sette mine bein der igjen.
Herregud så oseriös nettbutik
Herregud så oseriös nettbutik. Jag beställde Hayden Panettieres bok den 17 maj 2026. Den släpptes två dagar senare, den 19 maj. Jag väntade och väntade i fem veckor på att den skulle sändas, men efter att inget skedde skrev jag ett mail (de har inget nummer man kan ringa). Efter två veckor igen fick jag ett mail tillbaka att boken hade blivit slutsåld på huvudlagret i England och de visste inte när de skulle få in den igen. Ok?? Varför har ni inte informerat mig om detta? Helt sjukt. Här har jag gått och väntat och så kunde jag ha kanserlerat ordern och fått boken i tid från ett annat ställe. Kommer att beställa nysläppta böcker från Amazon i framtiden. Otroligt oprofessionellt.
Norli.no ved netthandel fungerer svært…
Norli.no ved netthandel fungerer svært dårlig, og dårlig Kundeservice. Ikke et telefon nummer å ringe når ting haster. Ved bestilling med annen leveringsadresse, kommer fortsatt bestillers adresse på ordrebekreftelsen. Vet da ikke hvor pakken blir sendt.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.