Norli Bokhandel Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en bok som var på nettlager og skulle sendes innen 1-2 virkedager. En uke senere får jeg mail om at boken visstnok ikke er på lager og at bestillingen min derfor kanselleres. Ikke har de oppd... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte to bøker. De sendte en riktig bok og en feil bok. Etter å ha reklamert på nett for seks dager siden har jeg enda ikke fått svar. Noe telefonnummer som det lar seg gjøre å henvende seg på... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var på Norli bokhandel på Rygge Storsenter i dag. Har vel aldri følt meg så til bryderi for de ansatte. De var opptatt med å henge opp skolesekker, og da jeg gikk bort til de, bare så de på meg. Jeg s... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte tre bøker. De kom i to omganger, siste forsendelse hadde rett bok. Første to bøker var feil. Ingen av pakkene hadde retur-lapp. Ergo-skal jeg sende dem tilbake må jeg selv betale frakt. Nå ha... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mídia e Editoração

Escrito pela empresa

Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har over 190 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

56 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Føler meg lurt – ordre redusert og pris økt dagen etter

Jeg bestilte og betalte for 10 Pokémon booster bundles med Vipps på Norli 9.juli 2025. Etter gjennomført kjøp og mottatt ordrebekreftelse, fikk jeg en e-post dagen etter der de ensidig endret ordren til kun 2 stk. Jeg sendte derfor en mail til norli kundeservice og grunnen var fordi det var maks 2 per kunde.

De mottok mange store bestillinger og hadde ikke nok varer. For å unngå brudd med distributøravtalen, reduserte de derfor alle ordre til 2 stk per kunde.

Denne kjøpsbegrensningen ble aldri opplyst på nettsiden under bestilling, og avtalen ble inngått i god tro. Norli viser til interne avtaler med leverandør av Pokémon som begrunnelse, men dette fritar dem ikke for å overholde norsk forbrukerlovgivning.

De burde ha opplyst om kjøpsbegrensningen før betaling, ikke etterpå. Jeg sitter nå igjen med bare 2 av 10 bestilte produkter – og en svært dårlig kundeopplevelse.

Ikke nok med det, de la også ut prismatic booster bundles til salgs igjen, men til høyere pris - 799kr. Så prismatic booster bundles hadde de nok nok av…

11 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte vare som skulle bli sendt…

Bestilte vare som skulle bli sendt etter 1-2 dager, etter to uker var den fortsatt ikke sendt. Til slutt ba jeg dem kansellere ordren, det er en 1 uke siden, og det har enda ikke skjedd. Jævla drittbutikk.

27 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wanted to apply for membership in this…

Wanted to apply for membership in this bookstore as I am very often in Norway, they announced that I must have Norwegian phone number. Ridiculous, in which century we are living, I am not going to buy a phone card in each country where I spend some months every year. So, will buy books in another book shops that are not behaving like in the stone age when people were stuck in the same area for whole life.

23 de junho de 2025

Kansellering uten varsel

Jeg bestilt to bøker i mai hvor det stod at det ville ta mellom 7-14 dager før de ble sendt. Tok kontakt etter 22 virkedager for å høre hva som skjer med ordren. Det viser seg at de kansellerte den umiddelbart etter at bestillingen var gjort uten å oppgi grunn, uten å gieg beskjed og uten å returnere pengene mine. Til en annen gang så går det jo an å informere om at de kansellerer bestillinger. Andre gang dette skjer, kommer ikke til å bestille fra Norli igjen.

18 de junho de 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Ikke mulig å ringe eller chatte. Sender feil vare og hevder at jeg må betale returporto…

11 de junho de 2025

Very bad service.

2 weeks after order, the book didn't come. No notofication. Contact them to get answer they don't have it. The worst book store I ever order from. Never again.

4 de junho de 2025

Mottok feil bøker

Bestilte tre bøker 16.04.25, og forståelig nok så var en av bøkene ikke lansert før 22.05.25.
Dette var en selvhjelpsbok, en kokebok og en comic book.

Fikk beskjed via Posten-appen at jeg hadde fått leveranse. Åpnet pakken og det var to fagbøker om juss.

Trist at Norli er så sykt treige med å svare på kundeservice.

26 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svært sein levering og manglende informasjon

Bestilte tre bøker for ca to uker siden, skulle finnes på nettlager, men står fortsatt på Postens app at en venter på innlevering. Har i tillegg kun fått beskjed om to av bøkene. Dette skulle være dåpsgave, veldig trasig å ikke motta varene. Kommer ikke til å handle her igjen.

25 de abril de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Norli jukser med lagerstatusen

Norli jukser med lagerstatus i nettbutikken. Leveringstiden oppgis som "På Nettlager" med utsendelse etter 1-2 virkedager. Alle tre bøkene jeg bestilte hadde denne statusen. Først i utsjekkinga, etter at jeg hadde betalt, fremkom det at den virkelige leveringstiden var 7-14 dager for én av bøkene. En annen bok var ikke lansert ennå, lanseringsdato ble oppgitt til ifjor (!). Den tredje boka ble levert som lovet.

Folk vil bestille færre bøker om de kjenner den virkelige leveringstiden, så jeg nærer en sterk mistanke om at Norli med vilje jukser med lagerstatusen.

9 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dansk fantasy fan på ferie i Stavanger

Jeg er på ferie i Stavanger. Jeg fandt Norli i byen, den har lige de bøger jeg ville have. Den har ovenikøbet bøger, som jeg ikke har set i boghandlere i Danmark, som er på engelsk.
Prisen var meget fair, billigere end i Danmark, og bøgerne er i god kvalitet.
Shoppeturen gjorde min dag bedre.
❤️

15 de abril de 2025

Fikk ikke varen.

Bestilte 2 bøker, fikk kun den ene. Har prøvd å kontakte kundeservice flere ganger men får aldri svar. Bestilte 31 jan og fortsatt ikke fått eller hørt noe nå 1 april. Anbefaler å bestille/betale via klarna, for da fikk jeg enkelt stoppet betaling og lagd sak når varen ikke kom.

31 de janeiro de 2025

Norli 👎👎👎

Norli 👎👎👎,
Bestilte en bok for 8 dager siden, først når jeg etterspurte, og meldte inn at jeg ikke hadde mottatt boken enno. Da kom det en melding om at boken skulle sendes.
Det ble annonsert at leveringstid 1-2 dager. Boken vil bli retunert i nærmeste Norli bokhandler.
Skuffet kunde……

26 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg elsker Norli! :)

Jeg bestilte en gang på net siden. Bestillingen kom litt sent, men alt var OK.

Jeg foretreker å kjøpe i butikk, men der er masse bøker på andre språk som jeg bare finner på net siden. Det er så gøy at man kan finner så mange bøker på spansk :)

22 de dezembro de 2024

De sendte ikke sporingsnummer

De sendte ikke sporingsnummer, eller beskjed om at pakken var sendt. Fikk ikke varsel om at pakken ble sendt tilbake til Norli. De kan ikke sende meg pakken på nytt, da må jeg gå nn og bestille selv. Dårlig service.

17 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais