Jeg bestilte en bok som på nettsiden sto var på nettlager. Etter en uke har jeg verken hørt fra posten eller norli om pakken min har ankommet postens terminal eller i det hele tatt er sendt. Har prøvd... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte en bok som var på nettlager og skulle sendes innen 1-2 virkedager. En uke senere får jeg mail om at boken visstnok ikke er på lager og at bestillingen min derfor kanselleres. Ikke har de oppd... Ver mais
Jeg bestilte to bøker. De sendte en riktig bok og en feil bok. Etter å ha reklamert på nett for seks dager siden har jeg enda ikke fått svar. Noe telefonnummer som det lar seg gjøre å henvende seg på... Ver mais
Var på Norli bokhandel på Rygge Storsenter i dag. Har vel aldri følt meg så til bryderi for de ansatte. De var opptatt med å henge opp skolesekker, og da jeg gikk bort til de, bare så de på meg. Jeg s... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har over 190 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Betalte og ikke fått varen!
Bestilte en vare de har på lager for cirka 3 uker siden og har enda ikke fått pakken. Ingen svarer på kontaktskjema og ingen andre måter å ta kontakt med kundeservice ! De har tatt penger uten at jeg har fått varen ! Kjempedårlig ! Man tror at man kan stole på en nettbutikk som finnes også som fysiske butikker men det kan man ikke !
Likegyldig kundeservice
Jeg bestilte tre varer 1.desember. Nå er vi kommet til 10.desember og status er "Ordren behandles".
Ingen svarer på henvendelser på kontaktskjemaet og det ingen annen måte å komme i kontakt med bedriften.
Varene skulle være gaver og de betalte jeg med vipps, men jeg må nå ut og kjøpe andre gaver for å være sikker på at jeg får alt klart til jul.
Aldri mer Norli.
Alt sendes i separate forsendelser!
Jeg bestilte 5 bøker, og alle kommer nok til slutt, MEN de sender dem i 5 ulike forsendelser! Har derfor også fått 5 separate eposter med byttelapp, 5 eposter med "pakken din er sendt", 5 eposter med kvitteringer, og ørti meldinger fra posten om at pakken leveres snart...pakken er levert...etc. Ikke akkurat miljøvennlig eller kundevennlig! Husker nå at sånn var det forrige gang jeg bestilte bøker derfra også. Tror jeg skal velge en annen nettbutikk neste gang.
Får ikke tilsendt varen og får ikke noe svar på mine henvendelser
Bestilte varen 9 dager siden. De svarer ikke på henvendelser og jeg må nå kjøpe en annen gave til vedkommende. Utrolig dårlig service!
Selger bøker som har ikke på lageret og…
Selger bøker som har ikke på lageret og da må vente på 2 mnd. eller lengre 😡👎🏻
Dårlig returvilkår
Dårlig returvilkår. Vær 10000% sikker før du kjøper, for du får kun byttet i annen vare eller tilgodelapp.
Dårlige rutiner
Jeg bestilte et produkt som var oppført som tilgjengelig på lager og skulle sendes innen 1-2 virkedager. Etter nesten en uke hadde jeg fortsatt ikke mottatt varen eller fått noen informasjon om at den var sendt.
Jeg kontaktet kundeservice og fikk til svar at de hadde hatt en feil i beholdningen og at de ikke har varen allikevel. Jeg har full forståelse for at feil kan oppstå, men da er det butikkens ansvar å informere om slike feil, ikke noe kunden skal måtte etterspørre.
Av de 3 siste bøkene jeg har bestil
Av de 3 siste bøkene jeg har bestil, så kom 2 ødelagte i posten. Etter mye mas så skulle jeg få nye bøker tilsendt med retur, men har ikke hørt noe mer 10 dager inn
Fikk bok med kulepennstrek på
Jeg mottok en bok med pennestrøk på, tok bilde og sendte til kundeservice. Jeg fikk to alternativ: 1. Få 20% avslag på boken jeg hadde kjøpt. 2. Få tilsendt ny bok + returlapp. Jeg valgte alternativ 2. Mottok ingen bok og sendte mail for å purre.
Jeg fikk da ny bok i posten, men ingen returseddel for den gamle og skada boken. Mailet på ny og informerte. De beklaga og sendte meg en digital returlapp. Printeren min virker ikke om dagen, så jeg ba de sende i posten. Eventuelt kunne jeg levere i en Norli-butikk. Fikk beskjed om å levere i en Norli-butikk.
Skulle ønske jeg ikke foreslo det. Ekstraarbeid for meg med mailing, purring og levering fordi Norli sendte meg en bok med pennestrøk på.
Jeg leverte boka og butikken fortalte at Norli online ikke er det samme som Norli butikk. De visste ikke hva de skulle gjøre med boka. Hvis de registrerer den som retur, så returnerer de en bok som ikke er registrert i deres beholdning.
Har bestilt mye fra Norli og det har ellers vært problemfritt. Men man lærer hvordan kundeservicen er når noe går galt.
Supergod service
Usedvanlig god service! Har handlet mye bøker herfra og de svarer raskt på mail og har sendt ny bok når det var en liten ubetydelig rift i den ene boken. Anbefales😊
Rask levering
Rask levering. Fikk det jeg bestilte i flere sendinger litt usikker på hvorfor.
bestilte bøker med 10 dagers leverings…
bestilte bøker med 10 dagers leverings tid. nå er det gått 3 uker og jeg har fått 1 av 4 bøker. ingen informasjon for å se når bøkene kommer heller.
Forferdelig lang leveringstid på varer…
Forferdelig lang leveringstid på varer som er på lager
Bestilte en bok som var merket"på lager"
Bestilte en bok som var merket" på lager" Etterlyser boken etter en uke. Får da beskjed om at denne må bestilles fra UK og vil ta 10 dager.
Så det blir en måneds leveringstid på noe som var merket på lager.
De svarer på mail etter 2 dager, men sender ikke ut oppdatering uten at kunden etterlyser varen.
Styr unna, elendig service...
De bruker lang tid på å sende varer.
Styr unna Retur til nettbutikken
Styr unna Retur til nettbutikken
Jeg bestillte en vare som jeg ønsket å returnere igjen, har tatt dette på klarna faktura først trudde jeg det var vanlig å kunne returnere en vare kjøpt på nett i samme butikk nei da fikk jeg beskjed av en fysisk butikk at di hadde ingenting med netthandel å gjøre så den måtte jeg bare ta med nettbutikken.
Prøvde å finne tlf nummere til nettbutikken men nei di hadde ikke det kun på Mail.
Jeg kontaktet norli på Mail og i butikk men fikk bare et svar på vi refunderer når varen er mottatt i retur, det gikk ca 1-2 mnd da jeg etterspurt retur så fikk jeg svar fra norli på Mail at returen var ikke motatt enda først så litt etter fikk jeg ny Mail ja den ble motatt den og den dato. Ok så vi har refundert deg tilbake, men faktura hos klarna står fortsatt der, jeg kontaktet klarna di skulle kontakte norli og ventet på svar veldig lenge men så sa klarna at norlig sier di ikke hadde fått returen allikevel??? Vet du va det er det dårligste kundeservice frem og tilbake som en mellommann ,
Jeg mener dette er med vilje lureri hold dere langt unna returer ivertfall.
Bestilte en hel bok serie på 8 bøker…
Bestilte en hel bok serie på 8 bøker den 20.6 og har nå motatt 7 av dem, 6 dager etterpå, siste står enda til behandling og ikke motatt beskjed om at den blir forsinket på tross at det står at den er på lager. noe som jeg finner litt frustrerende, og jeg øsnker at dem kunne vært litt bedre på. alle 8 bøkene ble bestilt samtidig
Utrolig Laaaang leveringstid.
Det sto at boka var på lager. Nå etter 2 uker fikk jeg melding fra posten at de venter på innlevering, samtidlig fikk jeg levert en pakke fra kina bestilt for 1 uke siden. Dette er andre gangen jeg bestiller derfra da jeg fikk beskjed sist når de brukt 3 uker på levering at det ikke var normalen. For meg ser det ut som dette er normalen.
'på lager' var noe lureri
Står 'på lager' 2-6 dager levering men 3 uker senere.. Bare bestill fra England eller Kina selv, da kommer det vertfall innen 7 dager. Aldri mer noe handel via Norli!
Betalt, men får ikkje varene
Bestilt to bøker på nettet, begge gangene står at er på lager og blir sendt innen 2-4 dager. Får Mail etter ei veke med beklagelse at den ikkje er på lager eller inne hos distributør.
Berre å vente nokre måneder får eg beskjed om.
Styr unna om det er ei bok eller anna du ønsker å få i posten innen nokre måneder.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.