Wat een oplichters. Betalen, maar er worden geen producten geleverd. Vele male gebeld en mails vestuurd. Altijd weer een smoes klaar. Tevens zeer racistisch op alles wat maar een beetje ander kleur he... Ver mais
Ik heb al eerder bij Petssupermart besteld en net weer een nieuwe bestelling ontvangen. Heel snel contact en de verzending werd meteen opgevolgd; 2 dagen later binnen. Ik ben tevreden.
Ich habe bei Pet Supermart bestellt und bin insgesamt zufrieden. Die Bestellung wurde korrekt abgewickelt und die Ware ist wie erwartet angekommen. Natürlich hat der Versand etwas länger gedauert... Ver mais
sehr nette Kommunikation,da meine Bestellung Lieferschwierigkeiten hatte,teilte man dies mir sofort mit. Ich konnte mich zwischen Geld zurück oder vergleichbarer Ware entscheiden. Man schickte mir... Ver mais
Welkom in de wonderbaarlijke wereld van voeding en verzorging voor uw paard, hond, kat, rundvee, varkens, schapen............. Ontdek alle produkten die het leven van uw dier(en) gezonder en prettiger maken. Met ruim 35 jaar ervaring in paarden en honden verzorging, zijn wij trots als marktleider, op hoge kwaliteit en zowel vernieuwende als traditionele produkten tegen onverslaanbare prijzen. Inmiddels levert PetsSupermart niet enkel in Europa, maar ook diereneigenaren in Rusland, Suriname, de Verenigde Arabische Emiraten, Turkije en Japan verzorgen hun dieren nu optimaal met produkten uit ons assortiment. Alle dieren zijn afhankelijk van de zorg die zij van hun eigenaar krijgen, met ons uitgebreide assortiment van ruim 6000 hoogwaardige produkten kunt u aan al hun wensen voldoen.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Heb nog steeds mijn bestelling niet gekregen, heb mails en getelefoneerd zonder antwoord, mijn bestelling is nr 202101026111, van 4 januari 2021, krijg nergens antwoord op.

Resposta da Petssupermart
Nur die hälfte der bestellten Ware geliefert. Dank paypal das Geld zurück bekommen. Finger weg
Uwe
Habe am 15.02.2021 bestellt und noch nichts bekommen. Habe drei Mails geschrieben aber noch keine Antwort bekommen und die Firma ist auch nicht telefonisch erreichbar.
Ich werde erneut die Firma kontaktieren, daraufhin werde ich einen Anwalt um Hilfe bitten.

Resposta da Petssupermart
Habe am 24.2.21 eine Bestellung aufgegeben und zwar Dectomax. Dre Emails geschrieben auf die nicht geantwortet wird. Gott sei Dank über PayPal bezahlt. Werde das Geld zurückfordern. Wenn nicht geliefert werden kann, dann sollte der Kunde informiert werden und Geld zurück.

Resposta da Petssupermart
Ik heb een bestelling gedaan en deze betaald maar ik heb deze niet ontvangen. Ik probeer via verschillende kanalen hen te contacteren maar zonder resultaat. Ik heb reeds informatie ingewonnen bij een advocaat, ik zal verdere stappen ondernemen indien ik niet snel antwoord krijg.

Resposta da Petssupermart
Zo net aangifte gedaan bij de politie voor fraude.
Ze reageren nergens op. Koopt hier niets want je bent u geld kwijt. Nu maandag nog afspraak bij ING bank om hun banknummer te blokkeren en ombudsman is ook ingeschakeld.

Finger weg!!!!
Habe am 3.2.21 Bestellt. Die Idioten haben die Falsche PLZ (alle nr Falsch nicht nur eine) drauf geschrieben. Ja warten warten wenn es wieder im Laden ist, schickt man es neu los. Seid der email vor 3Tagen wo ich klar auf deren Fehler hinweise und eine sofortige erstzlieferung möchte kommt keine reaktion mehr. Auch nicht darauf das wenn heute 11.2.21 keine Info von denen kommt ich den Kauf wiederrufe. DHL is zu Dumm um das beim nächsten Scannen mit neuer PLZ zu versehen, weil ich darum Angerufen und gemailt habe. Also Tonnen CO2 verblasen für nichts weil man zu faul ist, den die Könnten das. War bei uns früher schon so!!!
IHRE ANTWORT IST EINE FRECHHEIT! SIE SIND UND WAREN ES DER NICHT AUF EMAILS REAGIERT...... Ich habe klar geschrieben per mail gibt es von Ihrerseits keine reaktion wiederrufe ich den Kaufvertrag! Sie benehmen sich wie ein Kindergartenkind...... peinlich !! ENTFERNEN SIE UMGEHEND MEINEN Nachnamen sonst gibts ne Anzeige !!!!

Resposta da Petssupermart
Bestel hier niets heb een jas besteld maar niets gekregen berichten gestuurd maar je hoord niets meer te erg voor worden

Resposta da Petssupermart
Ware bestellt und per Vorkasse bezahlt. Keine Reaktion auf Email-Anfrage. Telefonisch kann man niemanden erreichen. Der Shop ist nicht zu empfehlen. Das Geld ist weg.
Mensen koop hier niets! Deze persoon leeft op kosten van mensen die ze op licht! Je plaatst een bestelling betaald mooi meteen alleen komt je bestelling NOOIT toe! Op mails reageren ze niet! KOOP NIET BIJ DEZE BEDRIEGERS! KIES VOOR ZEKERHEID EN KOOP BIJ DE CONCURRENTIE!

Resposta da Petssupermart
Alles bestens super Ware. Habe immer Antwort auf meine Mails bekommen .Es dauert halt länger Ware kommt ja von den Niederlanden. Bestelle wieder.
Ware wurde im Voraus bereits vor über einen Monat bezahlt und bis jetzt haben wir kein E-Mail und auch die Ware nicht erhalten.
E-Mails werden nicht beantwortet. Firma ist nicht erreichbar!

Resposta da Petssupermart
Artikel besteld 16 November en vandaag 25-11-2020 maar nog steeds niets ontvangen. Per mail en whatsapp geen reactie.

Resposta da Petssupermart
Habe am 22.10.2020 Bestellt und bis heute keine E Mail bekommen oder ein Paket! Finde es sehr sehr traurig von euch Petssupermart!
Habe auch mehrmals E Mails versendet bzw. bin in Kontakt getreten, aber keine Reaktion! Ihr seid der schlechteste Anbieter, bei dem ich je bestellt habe!
Wenn nicht vald was passiert, gibts eine Anzeige wegen Betrug!

Resposta da Petssupermart
Hier zelfde verhaal: hondenspeelgoed besteld, bevestiging én betaalverzoek ontvangen . Na betaling geen reactie meer via email sales at supermart.com. gevraagd wanneer ze versturen, nadien gelieve terug te betalen. Gebeld en getext naar +31653979679 en +31 613006863, 1ste nummer geen reactie, 2de nummer blijkt zelfs niet in gebruik.Ga nu klacht formuleren via het Belgische Cybercrime meldpunt. OPLICHTERS

Resposta da Petssupermart
Habe am 05.08.2020 Vermx für Pferde bestellt und sofort bezahlt. Mehrere Versuche die Firma per Telefon und Email zu erreichen, waren erfolglos. Ich werde die Firma wegen Betrug jetzt bei der Polizei anzeigen.

Resposta da Petssupermart
I have paid 109€ two weeks ago.
I have phoned many times,I have sent many emails,I have sent many SMS......NOBODY reply,I think this is a big fraud.
I have no news about tracking number,no news about product,no posible to contact white them.
A fake page??? Talde care with them,

Resposta da Petssupermart
9 september bestelling geplaatst en vooraf betaald. Kosten 73,83 inclusief verzendkosten. Niets ontvangen. Ook niet na herhaalde malen gemaild en gebeld te hebben (niet bereikbaar). Lijkt pure oplichting. Nu maar aangifte gaan doen.
Op 13 oktober een bestelling geplaatst voor € 172,55. Tot op heden heb ik nog niets gehoord 27 oktober. Geen reactie op email, telefoon wordt niet beantwoord. Geld terugstorten of product leveren. Betaling met PayPal dus gelukkig kan ik daar claimen. Jammer dat mensen zoveel moeite doen om een uitgebreide webwinkel op te zetten en er dan een oplichters zooitje van maken. Triest
na eerst aangifte gedaan te hebben, nu binnen een week toch mijn bestelde product binnen gekregen!