Pit&Pit Avaliações 36.750

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn pakket was kwijtgeraakt bij PostNL. Pit&Pit heeft het onmiddellijk in orde gebracht, nadat ik het via een mailtje gemeld had. Ik kreeg zonder omwegen een nieuw pakket. Snelle reactie, goede terug... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling geplaatst, iets vergeten en dat kon via de mail gewoon mee. Scheelde me verzendkosten. Keurig verzorgd, vriendelijke mail en alles op tijd geleverd. Fijn als mensen meedenken! Fijn ook als... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Très bonne expérience! plus besoin de faire 200 bornes pour aller chercher au luxembourg les terea et découverte de levia aux différents goûts de fruits très agréables. Livraison impeccable et rapide... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Normaal altijd 5 sterren maar door de samenwerking met Post NL die zogezegd weeral leverden maar waar nergens een pakje te vinden was maar 4 sterren. Pit & Pit heeft mijn bestelling opnieuw verzonden... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição
  2. Venda de Café
  3. Loja de Produtos Saudáveis
  4. Loja de comidas naturais
  5. Loja de alimentos orgânicos

Onze droom is dat jij kan genieten van krachtige en smaakvolle voeding. Gezond genieten is ons motto! Wij willen dat je steeds alle producten vindt die jij nodig hebt. Unieke kruiden, heerlijke smaken, boordevol werkzame stoffen... Voor elk wat wils! Ons doel is dat iedereen kan genieten van het leven, zowel door heerlijk smakende voeding en kruiden als door gezonde producten.

Pit&Pit

Gegarandeerde kwaliteit voor meer dan 2.000 natuurlijke producten
Kwaliteit verzekerd door controles en analyses

Gratis en snelle verzending

Vandaag besteld, morgen in huis!

Vandaag besteld, morgen in huis!
Bestel je op werkdagen voor 16u, dan heb je je bestelling morgen al in huis in Nederland en België. De verzending is helemaal gratis voor elke bestelling vanaf 40 euro.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

37 mil avaliações

Heerlijk product

Op tijd geleverd vers en heerlijk product
Dank je wel

Resposta de Pit&Pit

Dankjewel voor je prachtige review Jumaa! Geniet van je bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestel al jaren bij Pit & Pit en ben…

Ik bestel al jaren bij Pit & Pit en ben altijd heel erg tevreden!!....ze hebben een grote keuze aan gezonde voedinswaren, specerijen, kruiden en veel meer!
Dank u wel!
Ps; ik heb dit bedrijf al aan meerdere mensen.... aanbevolen...
P. Sannen

25 de março de 2026

Resposta de Pit&Pit

Wat een topbeoordeling! Ontzettend leuk om te lezen Paula, geniet van je Pit&Pit producten en deze mooie dinsdag.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijn bedrijf!

De bestelling wordt snel geleverd en het zijn heerlijke producten!

Resposta de Pit&Pit

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat onze producten in de smaak vallen! Bedankt voor uw feedback Janny.

Goed ervaring

Bestellingen worden snel en vakkundig geleverd.

Resposta de Pit&Pit

Super dat je zo enthousiast bent! We hopen dat je volop geniet van je Pit&Pit-momentje.

Zeer goede producten

Zeer goede producten, duidelijke omschrijvingen en tips. En veel biologische producten!!
Snelle en goede verzending.
Top bedrijf.

4 de abril de 2026

Resposta de Pit&Pit

Wat fijn dat onze producten in de smaak vallen en de informatie helder is! We zijn blij met uw positieve woorden over de verzending en ons bedrijf.

Heel fijn weekend gewenst Bé

Erg goed en snel

Goede producten en snelle levering

Resposta de Pit&Pit

Dankjewel Joanna! Geniet van jouw geweldig snel geleverde Pit&Pit producten! Smakelijk!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De zak met quinoa zat kapot in de doos…

De zak met quinoa zat kapot in de doos waardoor een deel los in de doos zat. Niet leuk voor een toch niet goedkoop product.

Resposta de Pit&Pit

Bedankt voor je review Tom.

Dit is uiteraard niet de bedoeling en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Via onze klantendienst hebben we ondertussen contact met je opgenomen om samen tot een gepaste oplossing te komen.

Goede producten

Goede producten, snelle en vlekkeloze bezorging. Netjes!

Resposta de Pit&Pit

Leuk om te horen dat onze producten en levering zo goed bevallen. Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback Maarten!

Pit & Pit is top!

Pit & Pit is al jaren de site voor mijn thee en andere gezonde kruiden en eetwaren.
Kwaliteit is altijd top en de levering is wat je mag verwachten :-D
Top site!

Resposta de Pit&Pit

Heel fijn om te horen Martin! Je 5 sterren maken onze dag. Geniet van je producten!
Ik wens je alvast een heel fijn weekend!

Top !

Eén woord “Top”!
Snelle en goede (na)service - verzending
Top producten

31 de março de 2026

Resposta de Pit&Pit

Wat een topbeoordeling! Ontzettend leuk om te lezen, geniet van je aankopen Annick!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Alles is fijn verpakt. Kruiden ook van prima kwaliteit en erg lekker. Buenos Aires mix is een aanrader!

Resposta de Pit&Pit

Wauw, 5 sterren! Daar doen we het voor. Geniet van de buenos Aires mix (is ook 1 van mijn favorieten)! Bedankt Ineke!

Goed service

Snel levering , goede prijzen

Resposta de Pit&Pit

Mooie woorden! Dankjewel voor je 5 sterren!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pit & Pit levert al jaren een constante…

Pit & Pit levert al jaren een constante kwaliteit en snel. Als zich al een probleem voordoet wordt het snel en goed opgelost. Chapeau!

Resposta de Pit&Pit

Niets maakt ons blijer dan een tevreden klant. Bedankt voor deze prachtige woorden Joland!

De kwaliteit is goed

De kwaliteit is goed. Goede levering.
En het is en wat ik gebruik is heerlijk.
TOP!!

Resposta de Pit&Pit

Wat een geweldige feedback! Bedankt voor je 5 sterren, geniet van je producten!

Eerlijke goede producten

Eerlijk, snelle verzending, goede producten

Resposta de Pit&Pit

Heel leuk om te horen dat je tevreden bent over onze producten en snelle verzending. Bedankt voor de mooie woorden Hilde!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.