Mijn pakket was kwijtgeraakt bij PostNL. Pit&Pit heeft het onmiddellijk in orde gebracht, nadat ik het via een mailtje gemeld had. Ik kreeg zonder omwegen een nieuw pakket. Snelle reactie, goede terug... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestelling geplaatst, iets vergeten en dat kon via de mail gewoon mee. Scheelde me verzendkosten. Keurig verzorgd, vriendelijke mail en alles op tijd geleverd. Fijn als mensen meedenken! Fijn ook als... Ver mais
Très bonne expérience! plus besoin de faire 200 bornes pour aller chercher au luxembourg les terea et découverte de levia aux différents goûts de fruits très agréables. Livraison impeccable et rapide... Ver mais
Normaal altijd 5 sterren maar door de samenwerking met Post NL die zogezegd weeral leverden maar waar nergens een pakje te vinden was maar 4 sterren. Pit & Pit heeft mijn bestelling opnieuw verzonden... Ver mais
Detalhes da empresa
- Serviço de fitness e nutrição
- Venda de Café
- Loja de Produtos Saudáveis
- Loja de comidas naturais
- Loja de alimentos orgânicos
Onze droom is dat jij kan genieten van krachtige en smaakvolle voeding. Gezond genieten is ons motto! Wij willen dat je steeds alle producten vindt die jij nodig hebt. Unieke kruiden, heerlijke smaken, boordevol werkzame stoffen... Voor elk wat wils! Ons doel is dat iedereen kan genieten van het leven, zowel door heerlijk smakende voeding en kruiden als door gezonde producten.
Pit&Pit
- Gegarandeerde kwaliteit voor meer dan 2.000 natuurlijke producten
- Kwaliteit verzekerd door controles en analyses
Gratis en snelle verzending
Vandaag besteld, morgen in huis!

Informações de contato
Putten 27, 2320, Hoogstraten, Bélgica
- help@pit-pit.com
- www.pit-pit.com
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altijd snelle levering
Altijd snelle levering, transparante mails, reactief bij navragen, goede kwaliteit producten

Uitgebreide productinformatie
Makkelijk bestellen, snelle levering en kwalitatieve producten, en wat mij vooral bekoort, de vervaldatum staat bij je product vermeld.

Slechte levering
1 april een bestelling geplaatst. Na een week een bericht gestuurdz geen reactie. Dag later nogmaals een bericht gestuurd. Bleek dat er 1 item niet leverbaar was. Na overleg artikel verwijderd en geld teruggestort. Uiteindelijk de bestelling geleverd op 11 april

Mijn start bij pit pit
Ik ben nog nieuw mbt pit pit, dus mijn mening moet nog groeien.
De twee aankopen die ik deed waren in orde en perfect op de tijd die ook op voorhand wordt medegedeeld geleverd.

Goede producten
Goede producten, veel keuze. Bezorging en communicatie ging zoals beloofd.

Resposta de Pit&Pit
De producten zijn uitstekend netjes…
De producten zijn uitstekend netjes verpakt en op tijd gelevert

Kruiden voor detox
Nu,tijdens gebruik van bestelde kruiden voor mijn lever detox,ik voel me prima...prettig smaak sensaties...bedankt.

Resposta de Pit&Pit
Kreeg snel het product dat ik nergens…
Kreeg snel het product dat ik nergens anders vinden kon.

Wat je ziet, krijg je
Wat je ziet, ontvang je ook en de levering is ook snel en netjes

Resposta de Pit&Pit
Steeds een snelle en correcte levering
Steeds een snelle en correcte levering. Duidelijke en uitgebreide info over elk product.

Aanrader
Had eerst t verkeerde besteld, maar dat werd mooi opgelost, vriendelijke communicatie, goede service, dik tevreden

Resposta de Pit&Pit
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.