Na aankoop nieuwe IPHONE 13 5 g 9 aug 2024 Vanaf dag 1 problemen met de display, vaag donker. Probleem ging via contact in de winkel niet over, Ingeleverd voor klacht, niets aan te doen naar de rep... Ver mais
Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.
Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!
Pearyweg 1, 4462 GT, Goes, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
In verband met een defecte telefoon, had ik snel een nieuwe nodig. Na wat onderzoek op internet zag ik bij Ritel een mooie telefoon met abonnement op de website. S’morgens de bestelling gedaan en nog geen halve dag later kreeg ik al bericht dat de telefoon opgehaald kon worden! Supersnelle service en heel tevreden over de telefoon!

Resposta da Ritel
Doordat de Vodafone winkels niet meer bestaan,idem de KPN winkels kwamen wij via via bij RITEL in Naaldwijk .Super geholpen daar aan mijn nieuwe telefoon,daar gekocht,goede uitleg en duidelijk,kortom ben erg tevreden over de medewerkers die mijn telefoon up to date en startklaar hebben gemaakt.Top en bedankt .Zeker 5 sterren waard.

Resposta da Ritel
Rustig en vakkundig geholpen door Martin.
Fijn dat ook zonder oud toestel alles teruggezet kon worden op nieuw toestel.
Na meerdere ervaringen door de jaren heen nog steeds heel tevreden.

Resposta da Ritel
We gingen een nieuwe telefoon kopen in Goes. En goed geholpen door Nick.
Daarna moest hij overgezet worden en dat zou de collega doen.
Toen we na een uur terug kwamen was het niet gelukt. Kan gebeuren we hadden geduld. Alleen zei die vrouwelijke verkoopster dat ze de telefoon wel door de winkel kon gooien.... ??
Nick de verkoper heeft het toen maar
over genomen en ons keurig geholpen.
Dus de 5 sterren zijn voor die Nick.
Maar die vrouwelijke verkoopster zou een 1 krijgen.

Resposta da Ritel
Dikke 5 sterren voor service. Ik kwam met mijn 93 jarige vader binnen voor een nieuwe telefoon. Zijn phone was compleet volgelopen door foute cleanup apps. Ik zocht eigenlijk een senioren telefoon maar dat werd door de verkoper afgeraden omdat je er te weinig mee kan. Hij heeft alle verkeerde apps verwijderd wat best een intensieve klus was. Toen hij klaar was vroeg ik of hij een rekening mocht betalen voor z'n tijd en inspannimg. Niet nodig denk maar aan me als je ooit nog een telefoon nodig hebt zei hij. Echt een geweldige zaak! Eerlijk advies, veel kennis en als je geen telefoon nodig hebt dan wordt deze ook niet aangeboden. Topwinkel waar je nou eens wat aan hebt.

Resposta da Ritel
Wordt er altijd goed geholpen en alles goed uit gelegd kom er al jaren met meerder abonnement van gezin familie

Resposta da Ritel
Je wordt daar altijd perfect behandeld en ze hebben altijd wel even de tijd voor je echt een perfecte winkel

Resposta da Ritel
Ik werd goed geholpen die persoon wij ieder 2 jaar hebben .
Goede uitleg altijd. 👌

Resposta da Ritel
Ik had een telefoon gekocht voor een reis naar China met het doel daarop Chinese apps te instaleren. Toen bleek dat op dit toestel geen e-sim kon geïnstaleerd worden, anders dan mij was gezegd door de verkoper. Toen ik terugging naar de shop werd de fout zonder discusdie erkend, kreeg ik een beter toestel zonder extra kosten en Merlijn hielp mij de Chinese apps naar mijn nieuwe toestel over te zetten. Echt super goede service!

Resposta da Ritel
Ritel Delft erg fijne winkel telefoon gekocht goede en deskundig personeel en als je een probleem hebt kan je binnen lopen en word je goed geholpen.

Resposta da Ritel
Zeer slechte ervaring met Ritel (Terneuzen en Hulst). Dit is misleiding van de klant.
In de winkel in Terneuzen werd mij bij aankoop van een gsm van €1000 expliciet gezegd dat mijn oude toestel nog ongeveer €400 waard was, zelfs in een slechte staat. Op basis van die belofte heb ik mijn aankoop gedaan.
Omdat de winkel ging sluiten, moest ik uitwijken naar Hulst om mijn gsm in te leveren. Daar kreeg ik plots te horen dat mijn toestel nog maar €100 waard zou zijn. Dat is geen “indicatieverschil”, maar gewoon compleet fout en misleidend. 300 euro verschil is onaanvaardbaar en toont aan dat er verkeerde informatie wordt gegeven om een verkoop te sluiten.
Daarbovenop werd mijn scherm in de winkel in Hulst nog eens verder beschadigd doordat een medewerker met een pen op het scherm tikte. Dat is ronduit onprofessioneel en respectloos tegenover het eigendom van een klant.
De enige “oplossing” die werd voorgesteld was om de nieuwe gsm gewoon terug in te leveren, wat totaal geen oplossing is voor het probleem dat zij zelf gecreëerd hebben.
Zeer slechte communicatie tussen winkels, misleidende verkooppraktijken en totaal gebrek aan verantwoordelijkheid. Ik raad iedereen aan om hier absoluut voorzichtig te zijn en niets te vertrouwen van wat er mondeling beloofd wordt.

Resposta da Ritel
Hele goeie service en duidelijke uitleg ,super winkel en TOP personeel! In Naaldwijk!

Resposta da Ritel
Vriendelijk en goede personeel en zeker Leila.
Belde op voor een telefoon en ze belde mij binnen 5 minuten terug.
Ben er naar toe gegaan en ben zeer goed en vriendelijk geholpen.

Resposta da Ritel
Mijn man heeft een CI,Cochlair inplantaat,en een hoorapperaat ,hierdoor is alles moeilijk om te volgen bv muziek of een rouwdienst ,we hadden een hele belangrijke familie rouwdienst en NICK uit GOES heeft iets met de telefoon van mijn man gedaan wat invloed heeft op zijn toestellen zodat hij de dienst kon volgen ,zo blij bedankt nogmaals

Resposta da Ritel
Geweldige service bij de aankoop van een nieuwe GSM van een uitermate vriendelijke en vakkunge meneer.
Zeer aan te bevelen.

Resposta da Ritel
Heel goed geholpen door Martin en Sanne. Als team hebben ze mij geholpen bij het overzetten van oude gegevens naar een nieuwe telefoon. Ze zijn klantvriendelijk en rustig en bleven zelfs na sluitingstijd wat langer om mij goed te helpen. Echt toppers!

Resposta da Ritel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.