Runa Forsikring Avaliações

2.162
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde fået en hagl skade på mit udhus tag og pga sommerferie havde det lidt lange udsigter til at få en tømrer ud og give en pris på et nyt tag. Jeg spurgte om jeg selv kunne lægge det, da jeg ogs... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig har jeg fået dårligere service.. har aldrig anmeldt en skade hos jer før jeg få indbrud i min bil hvor personerne tager mit rat og dvs. ting af værdi fra bilen jo i betaler mit rat men efterføl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi oplevede en solid totalservice fra Runa Forsikring (LB), da vores tagryg var blæst af under den seneste storm i april 2026). En simpel anmeldelse på nettet og alt blev derefter håndteret super pr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de seguros

Escrito pela empresa

Runa Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige løsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionærer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at være medlemsejet, hvis du spørger os. Sammen med forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring udgør Runa Forsikring forsikringsfællesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i træk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersøgelse foretaget af EPSI. Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af Lærerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar. Fælles for alle grupper var, at de gerne ville have de samme gode fordelagtige forsikringer som lærerne. Vi forsikrer både studerende, nyuddannede og dig, der blev færdig for mange år siden. Lad os hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfølgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.runa.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Runa Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfællesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mærke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Runa Forsikring på https://www.runa.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.162)

142 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefalde runa forsikring

Kan varmt anbefalde runa forsikring. Vi fik alt de hjælp vi behøvede i god tid og personale er venlig og hjælpsom.

23 de junho de 2026

Hej Azar

Mange tak for din anmeldelse, og dit medlemskab hos Runa Forsikring. Vi er meget glade for at høre, at vi kunne give jer den hjælp, I havde brug for.
Vi håber, at i har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Jeg ønsker jer en rigtig god dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig rådgivning og kort varsel

Jeg har nu været kunde hos Runa Forsikring i 1 år og er steget 35% på min bil forsikring, jeg har aldrig haft en skade/aldrig anmeldt en skade til dem. Jeg kender selv andre der har samme bil og er i samme selvskab, men kun er steget 12 %. Jeg forstår at der er prisstigning på alle forsikringer, men 35% allerede efter 1 år er for voldsomt. De sender en ny regning 14 dage før den bliver opkrævet. Virkelig dårligt selskab. Hold jer langt væk fra det.

1 de junho de 2026

Hej Christian

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi forstår godt, at en prisstigning på 35 % kan opleves som markant – især hvis du ikke har haft skader. Der indgår dog mange faktorer i risikovurderingen, blandt andet oplysninger om bilen, førerens/førernes alder samt postnummer. Derfor er det desværre ikke muligt at sammenligne priser eller prisstigninger direkte mellem forskellige medlemmer, da selv små forskelle i oplysninger kan påvirke prisen.

Hvis en forsikring stiger ud over den almindelige indeksering, er vi forpligtet til at varsle prisændringen. I sådanne tilfælde sender vi altid et varslingsbrev i god tid, så du har mulighed for at tage stilling til den nye pris.

Vi kender ikke til den konkrete sag her, men du er meget velkommen til at kontakte os direkte hvis du har spørgsmål til prisstigningen.

Du ønskes en rigtig god dag.

Michelle, Servicecenteret

God service og hurtig tilbagemelding

God service og hurtig tilbagemelding

12 de junho de 2026

Hej Ike

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået god service og hurtig tilbagemelding. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og hurtig…

Super god service og hurtig skadesbehandling. Medarbejderne er utrolig imødekommende, empatiske og hjælpsomme selv i livets lidt svære situationer.

Hej Mona

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, at du har fået god service og hurtig skadesbehandling, da vi altid bestræber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdækning eller skadebehandling.

Tak fordi du er medlem af Runa Forsikring. Vi håber, du vil være en del af fællesskabet mange år endnu.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun haft gode samtaler i gang…

Jeg har kun haft gode samtaler i gang med Runa. Altid fået svar på mine spørgsmål. Det tog lidt tid at få behandlet sagen, men alt er fixet nu.

Hej Bo

Tusind tak for din anmeldelse af Runa Forsikring, og tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har alle vores forsikringer hos…

Vi har alle vores forsikringer hos Runa. Da vi købte vores Tesla forsikrede vi den også hos Runa. Vi tilvalgte glasforsikring på. Desværre var vi dengang uheldige et par gange, og måtte melde 4 glas skader indenfor 2 år.
Siden da har vi ikke haft yderligere glasskader. Hele formålet med glasdækningen er, at når man har skader så bliver man ikke bonusbelastet. Runa har så valgt at notere vores skader som bonusbelastende. Det har så betydet, at INGEN andre selskaber ville give os forsikring og vi var tvunget til at forblive kunder. Heldigvis lavede Gavmild en individuel vurdering og kunne godt se, at det ingen mening gav og at vi bare var blevet bondefanget.

Hej Emina

Tak for din anmeldelse af Runa Forsikring.

Jeg er ked af at høre omkring din oplevelse med dine sager og det videre forløb.

Jeg kender ikke til den konkrete situation, men du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og vi vil herefter kontakte dig, hvis du vil drøfte sagen med os. Så sørger jeg for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt herefter.

Du ønskes en god dag.

Hanne, Skadeafdelingen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt behandling af skaden på vores bil!

8 de junho de 2026

Hej Jesper

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig glad for den måde Runa har…

Utrolig glad for den måde Runa har tacklet diverse skadesanmeldelser og især i den støtte, da vi var strandet grundet krigen i Iran - her fik vi langt bedre dækning end hvad vi har hørt fra andre i samme situation. Vi blev mødt med omsorg, da vi havde brug for det. Mine varmeste anbefalinger

2 de junho de 2026

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, da vi altid bestræber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdækning eller skadebehandling.

Anmeldt skade - Glad og tilfreds med forløb

Næsten lige blevet kunde hos Runa forsikring og fik desværre en skade på vores klogeplade. Tog et øjeblik at anmelde skaden og fik et par dage efter en mail om skaden var godkendt og hvad de skulle bruge. Alt er ordnet og pengene er på vej på min konto 😊 Nemt og ligetil, meget tilfreds 😊

2 de junho de 2026

Hej Trine

Nemt at anmelde skade

Nemt at anmelde skade. God anbefaling af værksteder.

30 de março de 2026

Hej Preben

Runa ringer ikke tilbage

Har forsøgt at lave telefonmøde for at får et forsikringstilbud 2 gange, hvor jeg har fået SMS bekræftelse på at blive ringet op en specifik dag med 30 minutters tidsinterval.
Får SMS med husk vi ringer til dig i morgen, men ingen af de 2 bekræftede datoer er der blevet ringet op.
Bliver dog ringet op på vilkårlige dage efter, men på tidspunkter hvor jeg ikke har mulighed for at snakke, og man sidder jo hedder ikke med eksisterende forsikrings dækninger ved hånden hele tiden.

Hej

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give, og vi forstår godt, at det er frustrerende at have aftalte opkald, som ikke bliver overholdt, samtidig med at du bliver kontaktet på tidspunkter, der ikke passer dig.

Vi vil meget gerne følge op på sagen og sikre, at du får den aftalte kontakt på et tidspunkt, der passer dig.

Hvis du fortsat er interesseret i at få et telefonmøde med os, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk med dine kontaktinformationer og nogle tidspunkter der passer, så sørger jeg for at din henvendelse sendes til en kollega i rette afdeling, der kan ringe dig op.

Jeg ønsker dig en god dag.

Simone, Servicecenter

Smidig og hurtig behandling

Hej Henrik

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået smidig og hurtig behandling. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig hurtig ekspedition og hjælp

Utrolig hurtig ekspedition og hjælp af meget venlig person i forbindelse med min anmeldelse af skade.
Sagen blev effektivt ordnet i løbet af ingen tid. Tak.

20 de maio de 2026

Hej Niels

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået hurtig ekspedition og hjælp. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nem og hurtig hjælp.

Hej Gitte

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Der var en gang.....

Der var en gang hvor, når man blev ringet op af en forsikringsmægler fra en konkurrent og man fortalte man var forsikret hos Runa, at vedkommende nærmest lagde på med det samme. Sådan er det ikke mere, og når vores forsikringer er steget med over 50% (22k - 34k) på bare 4 år, så er det ikke svært at finde nogen der er billigere og bedre.

Efter mere end 10 år som kunde, og i alt 2 anmeldte skader, bliver det dermed et kedeligt farvel, da spørgsmål til prisen hurtigt blev affejet. Vi siger farvel og tak.

18 de maio de 2026

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot

Jeg kan godt forstå, at en stigning fra 22.000 kr. til 34.000 kr. over få år kan få jer til at stille spørgsmål ved, om I fortsat får den værdi og tryghed, I forventer. Derfor er det også ærgerligt at læse, at I oplevede, at jeres spørgsmål til prisen blev affejet.

Priserne på forsikringer er de senere år steget mange steder i branchen som følge af markant højere skadesomkostninger, inflation samt dyrere reservedele, reparationer og erstatninger. Hos os bliver priserne fastsat ud fra risiko og de samlede skadeudgifter – ikke ud fra hvor længe man har været kunde eller hvor få skader man har haft.
Du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk såfremt du ønsker din sag gennemgået igen

Som medlemsejet selskab har vi heller ingen aktionærer, og vores mål er at sikre en sund og fair forretning for alle medlemmer på den lange bane.

Når det er sagt, er det selvfølgelig ærgerligt, at I vælger at sige farvel efter mere end 10 år hos os.

Mvh.
Tobias, Servicecenteret

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtige sagsbehandlere!i handlede hurtigt og var meget lydhøre…

i handlede hurtigt og var meget lydhøre over klage for udført reparation ved indbrud.

12 de maio de 2026

Hej Susanne

Hurtig og god kommunikation

Hurtig og god kommunikation, tak til RUNA for god service

15 de maio de 2026

Hej Johnni

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået hurtig og god kommunikation. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu været kunde hos runa i 1 år…

Jeg har nu været kunde hos runa i 1 år og er allerede varslet prisstigning på 35% på min bil forsikring tiltrods for vi i husstanden ikke har haft en skade. Jeg forstår at der sker indeks reguleringer, men en prisstigning på 35% allerede efter 1 år er for voldsomt. Alle forsikringer bliver nu skiftet til andet selskab.

9 de maio de 2026

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi forstår fuldt ud, at en prisstigning på 35 % kan føles voldsom, især når der ikke har været nogen skader i husstanden. Prisen på en kaskoforsikring fastsættes ud fra flere faktorer, blandt andet biltype, alder, bopæl og den samlede risikovurdering. Disse forhold kan ændre sig over tid, og derfor justerer vi løbende vores priser, så de afspejler den korrekte risiko.

Vi er naturligvis ærgerlige over, at prisstigningen har betydet, at du har valgt at flytte dine forsikringer, men vi har fuld forståelse for, at pris også har stor betydning i valget af forsikringsselskab.

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback.

Du ønskes en rigtig god dag.

Michelle, Servicecenter

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hurtig behandling.

God service og hurtig behandling.

30 de abril de 2026

Hej Bo

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået god service og hurtig behandling. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Pengemaskine uden menneskeligt syn

Det er desværre den gamle fortælling om forsikringsselskaber som, via egen fortolkning af betingelserne, viger uden om deres ansvar for at dække forsikringsskader.
Senest har der været en behandlingstid på 2 måneder for en skade pådraget af SOS International som deres samarbejdspartner.
Aldrig er det den samme medarbejder man kommer i kontakt med, så ens sag skal dels forklares hver gang man er i kontakt med dem og samtidig skal være medarbejder bruge tid på at sætte sig ind i sagen.

Derudover er begrebet kundeservice og hjælpsomhed en saga blot - man henvises hele tiden til hjemmeside eller anden medarbejder.

Ved spørgsmål til medarbejderens egen forsikring, fortæller 8 ud af 10, at de ikke er forsikret via Runa, deres egen arbejdsgiver. Det fortæller mig mere end disse ord kan beskrive.

Jeg vil ALDRIG anbefale Runa til min værste fjende eller blot overveje at bruge dem igen, om så alle forsikringer var gratis.

30 de abril de 2026

Hej Rasmus

Tak for din henvendelse.

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i din kontakt med os.

Vi beklager de gener, du måtte have oplevet, og takker for, at du har gjort os opmærksomme på situationen.

Annasofie, Marketingsafdelingen

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais