Jeg havde fået en hagl skade på mit udhus tag og pga sommerferie havde det lidt lange udsigter til at få en tømrer ud og give en pris på et nyt tag. Jeg spurgte om jeg selv kunne lægge det, da jeg ogs... Ver mais
A empresa respondeu
Aldrig har jeg fået dårligere service.. har aldrig anmeldt en skade hos jer før jeg få indbrud i min bil hvor personerne tager mit rat og dvs. ting af værdi fra bilen jo i betaler mit rat men efterføl... Ver mais
A empresa respondeu
Utrolig glad for den måde Runa har tacklet diverse skadesanmeldelser og især i den støtte, da vi var strandet grundet krigen i Iran - her fik vi langt bedre dækning end hvad vi har hørt fra andre i sa... Ver mais
A empresa respondeu
Vi oplevede en solid totalservice fra Runa Forsikring (LB), da vores tagryg var blæst af under den seneste storm i april 2026). En simpel anmeldelse på nettet og alt blev derefter håndteret super pr... Ver mais
A empresa respondeu
Runa Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige løsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionærer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at være medlemsejet, hvis du spørger os. Sammen med forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring udgør Runa Forsikring forsikringsfællesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i træk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersøgelse foretaget af EPSI. Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af Lærerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar. Fælles for alle grupper var, at de gerne ville have de samme gode fordelagtige forsikringer som lærerne. Vi forsikrer både studerende, nyuddannede og dig, der blev færdig for mange år siden. Lad os hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfølgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.runa.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Runa Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfællesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mærke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Runa Forsikring på https://www.runa.dk/om.
Escrito pela empresa

Amerika Pl. 15, 2100, København, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Urolig venlig betjening og hurtig sagsbehandling

Resposta da Runa Forsikring
Der er altid taget hånd om vores problemer. Søde og rare mennesker i telefonen

Resposta da Runa Forsikring
Runa Forsikring fremstår som et selskab med alvorligt manglende gennemsigtighed. Det er tydeligt, at fokus ikke ligger på at hjælpe kunderne, men på at maksimere indtjening. Kommunikation er uklar, processer er uigennemskuelige, og man efterlades med en oplevelse af, at det er en kamp at få den hjælp, man både forventer og har krav på.
Det er skuffende at opleve, hvordan et forsikringsselskab som netop burde være en tryghed, i stedet føles som en modpart. Runa lever ikke op til det ansvar, der følger med deres erhverv.

Resposta da Runa Forsikring
alt blev derefter håndteret super professionelt, fra skadesvurdering, til afdækning midt om natten, og til reparation tidlig formiddag næste dag. Det virkede bare og vi kunne sove roligt om natten tak for det :-)

Resposta da Runa Forsikring
Vi anmeldte en mindre stormskade og fik hurtigt svar med tilbud om erstatning.

Resposta da Runa Forsikring
Nem udfyldning af formular og vedhæftning af dokumenter samt hurtigt og fin behandling af skade.

Resposta da Runa Forsikring
Da jeg bor på landet, er det godt at jeg frit kan vælge et autoværksted, og dermed vælge et autoværksted i den nærmeste landsby

Resposta da Runa Forsikring
Virkelig god service og meget venlig betjening

Resposta da Runa Forsikring
Mega hurtig sagsbehandling, fine og grundige besvarelser, masser af tillud til kunden

Resposta da Runa Forsikring
Min sag blev meget hurtig behandlet og jeg fik min erstatning . Jeg er så glad for dem. Kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Runa Forsikring
Jeg har fået god behandling ifht både ombooking af rejse grundet ændrede anbefalinger fra udenrigsministeriet og ifht sygdom på ferien.

Resposta da Runa Forsikring
Fremragende, professionel kunderådgivning og sagsbehandling.
Jeg har været kunde hos Runa i mange år - og de gange jeg har været i kontakt med dem, har det hver gang været en fornøjelse.

Resposta da Runa Forsikring
Jeg har haft Runa som forsikring i mange år og jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse.
De er super hjælpsomme og yderst rimelige i sagsbehandling - om man er blevet påløbet af et vildsvin i Sverige eller bidt af en kat i Tyrkiet. Jeg har altid været super tilfreds!
10/10 ville anbefale Runa, som er et af de få forsikringsselskaber, der virker til at være til for deres kunder.
Tak for jer

Resposta da Runa Forsikring
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.