Jeg havde fået en hagl skade på mit udhus tag og pga sommerferie havde det lidt lange udsigter til at få en tømrer ud og give en pris på et nyt tag. Jeg spurgte om jeg selv kunne lægge det, da jeg ogs... Ver mais
A empresa respondeu
Aldrig har jeg fået dårligere service.. har aldrig anmeldt en skade hos jer før jeg få indbrud i min bil hvor personerne tager mit rat og dvs. ting af værdi fra bilen jo i betaler mit rat men efterføl... Ver mais
A empresa respondeu
Utrolig glad for den måde Runa har tacklet diverse skadesanmeldelser og især i den støtte, da vi var strandet grundet krigen i Iran - her fik vi langt bedre dækning end hvad vi har hørt fra andre i sa... Ver mais
A empresa respondeu
Vi oplevede en solid totalservice fra Runa Forsikring (LB), da vores tagryg var blæst af under den seneste storm i april 2026). En simpel anmeldelse på nettet og alt blev derefter håndteret super pr... Ver mais
A empresa respondeu
Runa Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige løsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionærer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at være medlemsejet, hvis du spørger os. Sammen med forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring udgør Runa Forsikring forsikringsfællesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i træk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersøgelse foretaget af EPSI. Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af Lærerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar. Fælles for alle grupper var, at de gerne ville have de samme gode fordelagtige forsikringer som lærerne. Vi forsikrer både studerende, nyuddannede og dig, der blev færdig for mange år siden. Lad os hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfølgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.runa.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Runa Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfællesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mærke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Runa Forsikring på https://www.runa.dk/om.
Escrito pela empresa

Amerika Pl. 15, 2100, København, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har haft en super oplevelse med min forsikring til min hund hos Runa.
Jeg sendte blot regningen og beskrivelsen ind til dem, pengene for behandlingen blev overført til min konto, selvrisikoen var fratrukket beløbet, så jeg skulle blot betale min selvrisiko til Runa og regningen til dyrlægen.
Super nemt og effektivt.
God betjening og vejledning over telefonen.
Klart anbefalelsesværdig forsikring!
- hvis du har hund vil jeg blot fortælle dig de er dem på markedet med den bedste dækning til den laveste pris.

Resposta da Runa Forsikring
Jeg har forsøgt at ringe til Runa vedrørende mine forsikringer af flere omgange.
Slusen ind til en behandler er en ting, men ventetiden derefter er lang og helt op til 45 min. Det er for ringe.
Desuden havde vi en skade, her var responsen hurtig men derefter kunne vi konstatere at de ikke læste hvad vi skrev på sagen men bare gentagne sendte standard skrivelser.

Resposta da Runa Forsikring
Da jeg først henvendte mig til Runa Forsikring, vidste jeg intet om virksomheden - men man kan godt mærke, at her er der kundeservice og ikke mindst god varme at hente!
Oplevelsen er forbundet med et lille uheld jeg havde i min bil på motorvejen, og da jeg anmeldte skaden, gik der utrolig kort tid før jeg modtog et opkald og et forsøg på løsning af min henvendelse. Vi gennemgik skaden, jeg betalte min risiko på 3.000 kr, og eftersom at reperationerne løb op i næsten 30.000 kr, er jeg uendeligt glad for at jeg valgte Runa - for det har ingen konsekvenser haft for min forsikring. Professionel håndtering, og forståelse hele vejen rundt.
For nyligt - for få måneder siden - fik jeg besked om mulige prisændringer, og heri var det forklaret kort og præcist, hvorfor disse finder sted. Ofte med prisstigninger, synes jeg man får nogle søforklaringer man hurtigt kan finde ud af ikke holder i byretten - det var på ingen måde tilfældet her.
Jeg kan klart anbefale at vælge Runa, hvis man har muligheden for det.

Resposta da Runa Forsikring
Synes ikke, at der var meget hjælp at hente i forhold til rejseforsikringen. Mit fly var nogle timer forsinket, da vi måtte nødlande i København grundet en svensker, som forsøgte at åbne nødudgangene for at springe ud. Det gjorde at jeg kom for sent til min lejebil kl 01.00 om natten, som var sidste chance for at afhente. Jeg kunne være blevet i lufthavnen til næsten morgen kl 9 for at vente, men jeg tog en taxi frem og tilbage til hotellet, og så hentede jeg bilen næste dag. Synes det var meget rimeligt i lyset af taxiens pris på 80 euro

Resposta da Runa Forsikring
Hurtigt effektivt uden opslidende diskussion.
Sætter pris på tilliden.

Resposta da Runa Forsikring
Jeg har nu 2 gange forsøgt at bruge min indboforsikring og fået afslag på trods af plusordning. Jeg er på ingen måde tilfreds med servicen eller dækningen!

Resposta da Runa Forsikring
Jeg synes det er noget mærkeligt noget at man reklamerer med at man optjener en bonus hos Runa der kommer til udbetaling i december måned. Bonussen fremgår ligeledes på den personlige loginside, men hvis man flytter sine forsikringer 1/11 er pengene lige pludselig selskabets? Hvorfor får man ikke udbetalt bonus svarende til de måneder man har haft forsikringer dvs.10/12 på et år, hvis man skifter selskab pr. 1/11, og halv bonus, hvis man skifter 1/7. Ellers bør man i det mindste lade være med at reklamere på siden, med at du snart får din bonus på så og så mange kroner.

Resposta da Runa Forsikring
Faldt på cyklen og fik ødelagt et par bukser. Runa dækkede hurtigt og på rimelige vilkår.

Resposta da Runa Forsikring
Runa Forsikring har altid været et godt forsikringsselskab og aldrig haft bøvl med jer. Men på det sidste er der kommet markante prisstigninger som har gjort at jeg har søgt andre steder hen.

Resposta da Runa Forsikring
Jeg har en tyggeskadeforsikring, men da jeg skulle bruge den dækkede de ikke. Jeg bed i et stykke brød og tyggede så i en kerne. Jeg har haft en lidt løs tand i mange år og min tandlæge sagde den kunne holde min tid ud, men dette bid i kernen gjorde den mere løs og jeg måtte have den trukket ud og få lavet en implantat. Da jeg kom til tandlæge var tanden ved siden af også beskadet og der skulle en krone på. Jeg anmeldte det og Rune forsikring skrev 2 mdr. efter anmeldelsen, at de ikke dækkede pga den lidt løse tand og den anden fordi der på et tidligere tidspunkt havde vist sig en lille form for begyndende paradentose som tandlægen havde styr på og det havde jo intet med tyggeskade at gøre. Måske fortryder jeg vi skiftede forsikring og jeg går i tænkeboks.
Behandlingstid pt. 9-10 uger

Resposta da Runa Forsikring
Hurtigste behandlingstid jeg har opplevet!
Fik stjålet min cykel med en masse udstyr - anmeldte skade 11 om aftenen, klokken 11 morgenen efter var sagen behandlet og beløbet for det hele (foruden egenrisiko) tilgængelig til udbetaling eller brug i deres webshop. Vildt nok

Resposta da Runa Forsikring
Magen til latterlig kundeservice skal man lede længe efter
Jeg blir mødt i telefonen af en yderst aggressiv dame, som ingen forståelse for situation har, hvor hun til sidst smækker røret på.
Thumps up for godt arbejde 😅
Min meget enkle sag kører nu videre på 2nd måned fordi Runa forsikring ikke har magtet at sende beskeden videre til sin kunde, så vi kan få sagen løst.

Resposta da Runa Forsikring
Ved ikke hvad der er sket men Runa forsikring er ikke det samme. Enten er det blevet købt op eller så er der blevet lavet besparelser.
Lang svartid og altid forskellige personer som man skal gennemgå sine forsikringer med samt skader.

Resposta da Runa Forsikring
Let og nemt står altid bag deres kunder uden komplikation , super service

Resposta da Runa Forsikring
Det er fint at de har billige forsikringer, men deres dækning er også derefter.
Og rådgivning får du ingenting af.

Resposta da Runa Forsikring
God service ifm med skade som krævede syning af dybt sår på ferie i Portugal

Resposta da Runa Forsikring
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.