Köpte en Macbook som inte fanns i lager, leveranstiden blev några veckor, men jag fick ständigt uppdateringar om leveranstiden via mail. Tillslut fick jag min Macbook och jag är väldigt nöjd med allt.... Ver mais
Fullständig omöjlig kundtjänst! Jag pratar med en Emil som inte kan göra något, inte kan koppla till sin chef, chefen kan inte ringa upp ... eller chefen kanske kan ringa upp ”i mån av tid” om några d... Ver mais
Köpte en kamera som ganska omgående visade tecken på att den inte mådde bra. Lämnade in den och fick tillbaka den efter 4 veckor. Service stället meddelade att inget var fel med kameran. Testa ett ann... Ver mais
Vi på Scandinavian Photo älskar kreativitet i olika former och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för både kund och ändamål – till bra priser. SP genomsyras av vår värdegrund med stark laganda, hög kvalitet, tydligt kundfokus och mycket passion.
Box 34, 50113, Borås, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Ordered a camera and lens, delivery mid october (in a week or so). Later got email that delivery moved to end of November (+1,5 months). Other stores offered next day delivery. Suggested some sort of compensation for prolonged wait, they refused. Will not make business with them again.

Resposta da Scandinavian Photo
I bought an Asus Proart Display from them. Eventhough I was supposed to recieve it in 3-4 working days, I recieved it in the next business day. It's in good shape and I haven't had any issues with the Monitor. Probably will buy from them in the future.

Resposta da Scandinavian Photo
Ett riktigt uselt företag. Ringde kundtjänst (de har inget telefonnummer till butikerna) och ville att de skulle lägga undan en handledsrem som var det sista exemplaret i Stockholmsbutiken. Men se det gick inte! Jag får åka 10 mil och kanske konstaterar att remmen redan är såld.
Vilken dålig kundservice, har inte varit med om något liknande företag som beter sig så illa.

Resposta da Scandinavian Photo
Kommer aldrig att sätta min fot där igen. De enda anledningarna till att gå till en fysisk butik i stället för att köpa online är bra service och kompetent personal. SP har ingetdera. De är trevliga och vänliga, men om jag får problem med min nya kamera vill jag ha adekvat hjälp och det är faktiskt sekundärt hur trevligt bemötandet är.
Efter ett par månader började kameran krångla. Gick till butiken där man utan vidare bedömde att det var fel på kamerahuset. Jag frågade om det inte var bäst att skicka objektivet också, men nej det behövdes inte. FEM veckor senare kan jag hämta kameran, men upptäcker då att felet kvarstår. Så jag går tillbaka. DÅ gör man vad man självklart borde gjort från första början. Testar mitt hus med ett av deras objektiv (allt funkar), testar mitt objektiv med ett av deras hus (felet uppstår). Då blir jag irriterad. Ska jag vara av med objektivet i ytterligare fem veckor för att de sjabblat? Det är i så fall två och en halv månad då jag inte kunnat använda min nya kamera. Så jag begär ett nytt objektiv. Detta kan man dock inte fatta beslut om i butik, det går inte ens att ringa och kolla detta, utan det måste skickas ett ärende. Vilket ett par dagar senare resulterar i ett nej, mitt befintliga objektiv ska skickas iväg. Så efter tre veckor kan jag hämta objektivet och nu fungerar det som det ska. Så tack vare personalens inkompetens var jag av med min nya kamera fem veckor i onödan och fick ingen som helst kompensation för detta.
Kommer att handla hos Mattssons i Lund i fortsättningen.

Resposta da Scandinavian Photo
Jeg har netop fået leveret et Canon kamera og har haft en rigtig god og smertefri oplevelse. Jeg betalte for hurtig levering indenfor 3 hverdage og modtog mit kamera på 3. dagen. Jeg kan på ingen måde nikke genkendende til færre stjerner end fem. Tak for en god oplevelse. Jeg er ikke bleg for at handle hos jer igen.
I purchased a complete Synology NAS setup with six disks, and one disk failed during the warranty period. After Synology confirmed the fault, I returned it to SP, who also conducted their own checks, despite Synology having already confirmed the eligibility for the guarantee. Instead of sending me a new disk, they claimed the disk is no longer available. I turned to Synology, yes, it is still available. I got back to SP, and they would only return the money for which the disk was purchased. NO COMPENSATION FOR THE YEARS PASSED, INFLATION, JUST MONEY BACK. It's like saying: We do not care you bought your NAS with us, go with your problem somewhere else... Yes, that is what I am doing now. See you never again!

Resposta da Scandinavian Photo
Overraskende dårlig oplevelse, fik godt at vide anmeldelserne herinde var dårlige, besluttede desværre ikke at lytte:
Bestilte først computeren, den var forsinket. Da den ankom installerede jeg alt jeg skulle bruge, for at finde ud af at udseende var godt nok, indholdet i computeren var derimod langt fra, den havde 1/3 af den ram den skulle bruge, under halvdelen af den plads den skulle bruge, en meget dårligere processen, et dårligere lydkort, nederen men noget der er til at overleve. Det er nu 2 ugers siden jeg bestilte min computer, den computer jeg har fortalt snart halvdelen af virksomhedden er en hastesag, siden begge vores forrige computere var gået i stykker. Hvad har Scandinavian Photo gjort for at rette op på det? Ingen ting, de giver hele tiden tomme løfter som ikke passer, den skulle havet været sendt med ekspres (1-3 dages levering) sidste uge. Har idag talt med en anden en hende der normalt håndtere sagen & han kunne fortælle mig den stadig står på lageret i Sverige. Har en programmør der skal bruge det design vi skulle havet lavet færdig i løbet af de sidste 2 uger, der starter i virksomheden denne uge. Hvis nogle af jer andre tænker at købe en computer fra Scandinavian photo & faktisk ønsker den skal komme frem med hvad I har betalt for, så anbefaler jeg at købe den et andet sted. (Har mangler stadig min)

Resposta da Scandinavian Photo
Skulle aldrig rekommendera detta företag. Ser proffsiga ut, hemsidan ser ju inte oseriös ut, så man blir lätt lurad.
Betalar för expressfrakt men skickar inte produkten i tid, påstår att det är inlämnat men icke. Kontaktade dem dagen därpå, när jag började förstå att de inte lämnat in paketet som de skrivit i ett mail, eller ens beställt en expresslevarans. Inget svar. Mailade igen, senare samma dag. Inget svar. Mailade dagen efter. Inget svar. Och dagen efter det, inget svar. Skrev in det som reklamation i nytt försök att få respons, på hemsidan …inget svar. Mailade dagen därpå igen. Sjätte kontaktförsöket. Inget svar.
Går inte att få tag på. Fortfarande inte fått produkten.
Ett riktigt oseriöst företag. Pengar har de dragit, såklart.

Resposta da Scandinavian Photo
Spammar med SMS, jag har aldrig accepterat eller signat upp mig för sms men trots detta får jag reklam sms, jag avregistrerade mig senast jag fick men ändå så fick jag nytt utskick idag.
Bra sätt att göra att jag aldrig handlar hos er igen.

Resposta da Scandinavian Photo
Went in to the Vasagatan store, looking to buy a display. Ignored by staff, had to interrupt two chatting staff members who didn’t seem to want to help, and turned out to be unknowledgeable. Terrible service. On top of the bad service, it was impossible to test any screens, they are all locked playing some demo (which looked terrible). When asked why the screens seemed to look over saturated and stuttering, she didn’t know, and said maybe they aren’t set up correctly, or they haven’t warmed up… You’d think they didn’t want to sell anything! Been a customer of Scandinavianphoto for the last 10 years or more! Won’t be going there again. Gone downhill.

Resposta da Scandinavian Photo
Deras kundtjänst är under all kritik. Det står att man får svar inom 24h på vardagar men jag har aldrig fått svar på kortare tid än 3/4 dagar.

Resposta da Scandinavian Photo
Beställde AirPods hos Scandinavian Photoshop.
Fick den bästa pris på marknaden.
Super snabb leverans.
Mycket trevligt samtal med kundservice.
Mycket bra kvalitet på varorna.
Jag rekommenderar denna Företag till 100%

Resposta da Scandinavian Photo
Köpte en dator som tyvärr havererade efter tre veckor. Hade ett värdefullt projekt på datorn som jag verkligen behövde få tillbaka. Ringde kundtjänst som var väldigt empatisk och tillmötesgående, gick in till den fysiska butiken och skickade iväg datorn till reparatörerna utan någon extra kostnad. Lyckades få tillbaka min dator och en kopia av mitt projekt inom loppet av sju dagar. Vilket otroligt fint jobb ni gjorde, stort tack för allt.

Resposta da Scandinavian Photo
Asiakaspalvelu oli ammattimaista ja nopeaa. Asiantuntija oli valmis näkemään vaivaa asiani suhteen vaikka hankintani oli arvoltaan pieni. Sain vastaukset kysymyksiini mikä johti hankintapäätökseen. Minusta tuli vakkariasiakas heti ensi kerrasta.
Min kamera fick återkommande fel 3 gånger och Sony vägrade ge rättvis service och inse att det var ett måndagsexemplar. Carina på scandinavian Photo på plats i Stockholm gav mig så proffsigt bemötande och service att jag blev rörd. Då jag älskar Sony och Scandinavian Photo i överlag så kändes det skönt att fortsätta känna förtroende med fin service. TACK Carina. Och heja/grattis Scandinavian Photo med den här rekryteringen.

Resposta da Scandinavian Photo
Tack för all hjälp och vänlighet. Nu kan jag flyga till Syd Afrika och behöver inte använda kameran i mobilen tack vare er 😀.

Resposta da Scandinavian Photo
ett bra ställe om man gillar att ta bilder och jag fick jätte bra hjälp när jag skulle köpa lock till kamerahuset och till objektivet

Resposta da Scandinavian Photo
Best service ever!!!! Choose this photo shop. They always help even though they don’t get something out of it but just because they love their job that much.

Resposta da Scandinavian Photo
Dyrt, men medelmåttig kvalitet. Jag köpte en fotografitillbehör till ett ganska högt pris, men kvaliteten motsvarade inte förväntningarna. Man kan få en liknande produkt billigare någon annanstans.