Köpte en Macbook som inte fanns i lager, leveranstiden blev några veckor, men jag fick ständigt uppdateringar om leveranstiden via mail. Tillslut fick jag min Macbook och jag är väldigt nöjd med allt.... Ver mais
Fullständig omöjlig kundtjänst! Jag pratar med en Emil som inte kan göra något, inte kan koppla till sin chef, chefen kan inte ringa upp ... eller chefen kanske kan ringa upp ”i mån av tid” om några d... Ver mais
Köpte en kamera som ganska omgående visade tecken på att den inte mådde bra. Lämnade in den och fick tillbaka den efter 4 veckor. Service stället meddelade att inget var fel med kameran. Testa ett ann... Ver mais
Ett riktigt uselt företag. Ringde kundtjänst (de har inget telefonnummer till butikerna) och ville att de skulle lägga undan en handledsrem som var det sista exemplaret i Stockholmsbutiken. Men se de... Ver mais
Vi på Scandinavian Photo älskar kreativitet i olika former och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för både kund och ändamål – till bra priser. SP genomsyras av vår värdegrund med stark laganda, hög kvalitet, tydligt kundfokus och mycket passion.
Box 34, 50113, Borås, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
scandicnavian photo er god til at svare( kundeservice ) men jeg blev dårligt overrasket over at jeg nu ikke kunne bestemme hvilken pakkefirma min pakke blev leveret til. så det blev et langt herfra, selvom der er mange nærmere hvor jeg bor. så jeg har haft min sidste levering fra dem. øv øv.
Beställde en klocka 28 april, skulle vara en studentpresent men det tog två månader att få den levererad. Ingen som helst återkoppling under tiden utan jag vara själv tvungen att maila dom om status. Kundtjänst tog två veckor på sig att svara, oavsett att de skyller på systembyte är det orimlig svarstid. Betyg två endast för att vi är nöjda med klockan när den väl kom.

Resposta da Scandinavian Photo
Ibland känner jag att det personliga försvunnit. Stor, fin butik i Stockholm som jag alltid besöker när jag är i Sthlm. Eftersom jag bland annat är porträttfotograf handlar jag hos AIFO som bl a har agenturen för Elinchrom och har duktiga fotografer knutna till sig. Här kan jag gå på seminarier mm. Tyvärr går det inte att lämna ett betyg om AIFO, men de är i alla fall bäst!

Resposta da Scandinavian Photo
Skickade en fråga om statusen på en beställning jag lagt 2024-05-18 men har efter en vecka inte fått något svar. Ordern är markerad som skickad men ingen spårningsinformation har kommit till mig. Scandinavian Photo verkar inte längre vara ett seriöst företag.

Resposta da Scandinavian Photo
Tyvärr har Scandinavien Photo blivit ett 50/50 företag. Lyckas varannan gång. På er hemsida så står det i leveransvillkor följande:
Beställs från leverantör till dig
Produkten finns inte i lager och beställs från leverantören specifikt till dig. Detta innebär att leveranstiden kan ta längre tid än normalt. När du har genomfört ditt köp kommer vi att informera dig löpande om statusen för din beställning.
Om jag förstår det som står där, och alla andra med hyfsade språkkunskaper, så kan det inte betyda annat än att beställda varan skickas direkt till mig. Men tro det eller ej så kommer varan att mellanlanda hos er innan ni skickar den till beställaren, detta enligt er telefonsupport. Vilket inte finns att läsa någonstans. Men har nu förstått att de 79kr som man betalat för frakt inom 1-3 dagar räknas från den dag ni får den till er!?!? Pinsamt. Synd bara att er telefonsupport inte kan eller förstår det som faktiskt står på er hemsida vad gäller leverans. En skitsak kanske, men kan inte släppa det. Skriv rätt saker på er hemsida så slipper man klaga!!!!!!

Resposta da Scandinavian Photo
Underbar produkt till ett väldigt generöst pris. Mer än nöjd med hur leveransen utspelade sig också.
dock var jag aningen allergisk mot upplägget av medlemskapet på hemsidan som kändes mer plottrigt än funktionellt, och verkar sakna ett enkelt vis att avregistrera sig på.

Resposta da Scandinavian Photo
Har gjort två beställningar på en kort tid och allt har gått riktigt bra.
Beställde en begangnad dator från dem och den var som den skulle utan en liten detalj.
Är nöjd

Resposta da Scandinavian Photo
Fungerar bra så länge som inget är fel. Beställde en ny Canon R6 tillsammans med många andra produkter. Vid leverans fattades kameran i kartongen, men står med i plocklistan. Riktigt usel kundservice och ingen som helst förståelse för att de kan ha gjort fel utan skyller på PostNord som måste ha öppnat paketet och tagit ur kameran. (Emballaget var i fint skick och fraktetiketten satt över tejpen, så ingen kan ha öppnat den). Dessutom skulle kamerakartongen aldrig ha rymts i det trånga paketet. Jag byter nu leverantör och rekommenderar heller ingen att handla på Scandinavian Photo.

Resposta da Scandinavian Photo
Öppet köp på alla varor i 30 dagar oavsett internet eller butik och man får även öppna förpackningen och testa, superbra.

Resposta da Scandinavian Photo
Var på SP den 25 mars för att köpa en kompaktkamera och lite kringutrustning. Kameran fanns inte inne, men jag betalade för den och säljaren sa att den skulle skickas inom 2 veckor.
2 veckor senare - 8 april skickade jag ett Mail till kundtjänst för att höra vad som händer med min order - får inget svar. En vecka senare-15 april- åker jag till SP för att häva köpet - får då löfte om att pengarna skall finnas på mitt konto om 3-5 bankdagar. Tolv bankdagar senare -2 maj - inga pengar - åker till SP igen - får många bortförklaringar, men får igen löfte om pengar på kontot. 3 maj pengar på kontot. Ni har förlorat en kund.

Lite 50/50 om man får varorna efter en vecka eller 2-3 månader

Resposta da Scandinavian Photo
Gick smidigt att beställa och alla varor kom skyndsamt!

Resposta da Scandinavian Photo
De senaste åren har jag enbart hyrt och då i Sthlms-butiken. Hyravdelningen är mycket bra och svarar snabbt på mail.
Däremot tycker jag att kösystemet lämnar en del övrigt att önska. Jag råkar veta var den noga undangömda nummerlappsmaskinen finns och trycker plikttroget på hyr-knappen. Sen blir man stående en lång stund och får se otroliga mängder personal med upptagen aura gå in ut och ut genom dörrar. När det sen äntligen blir nån ledig så trycker de inte fram nästa nummer utan frågar den som står närmast disken, och som inte hittat nummerlappsmaskinen: "Kan jag hjälpa dig?"
Man önskar att ni hade ett system för att se hur många nummerlappar som är i kö och att personalen tog en titt på den ibland? Att ni använder nummerlappar antyder ju att jag inte ska behöva stå exakt vid disken och vakta? Könummerskyltar i resten av butiken?
Jag tar dessutom minimalt med tid i anspråk då jag bara ska hämta/lämna och skriva på ett papper.
Mycket för er att vinna i kundnöjdhet med mycket enkla medel!

Resposta da Scandinavian Photo
Dryga gubbar. Lyssnar inte. Vill bara sälja dyra grejer. Usch.

Resposta da Scandinavian Photo
Beställde 1st canonskrivare, fick 2st levererade??? En gick givetvis i retur, efter en massa strul, men var orolig då man inte betalade via Scandinavia photo direkt.. Nu kör dom via Svea ekonomi. Inte så kul, inte. Dessutom tog dom en kreditupplysning på denna sketna belopp av under 800kr. Nu har jag äntligen fått en verifiering av scandinavia photo att "skrivare2" har lyckligtvis returnerats till dom på Scandinavia PH, och att summan blev AVKREDITERAD till Svea (skönt o slippa massa återkrav, mm). köpt av dom förut, men nu vet jag inte om det blir nå mer, hos dom, mm, mm. Vill inte ha nå strul om jag måste köpa via nätet. Vill bara ha en vara, beställa o betala o inget strul. Canonskrivaren jag fick fungerar annars helt klockrent, supernöjd.

Resposta da Scandinavian Photo
Jättefin och snabb service!
Jag försökte beställa på nätet, men blev kastat av hela tiden när jag skulle betala. 5. gången gick det igenom och jag bank I.D.'ade och fick OK från min bank i Danmark, men fick inte mail från Scandinavian Photo och pengarna gick inte ut. Jag ringde igår för att få hjälp och var lite nervös då jag hade läst omdömen här, men Alicia Nyström fixade allt per telefon och paketet kom redan idag!!! Så jag är jättenöjd och kommer nog handla här igen!

Resposta da Scandinavian Photo
Jeg har bestilt to varer den 13.2, hvor de straks trækker beløbet. Varen er ikke modtaget den 19.2, ej heller leveringsadvis. Kundeservice svarer med det samme, at den vil blive afsendt med det samme - i dag den 27.2, er den stadig ikke afsendt. Jeg skriver at jeg gerne vil annullere min ordre, hvorefter der inden for 45 min. bliver oprettet en levering hos PostNord (som dog ikke har fået indleveret mine varer - den er bare oprettet). (skrev også og rykkede den 26.2, hvor jeg intet svar fik).
Såg att Scandinavian Photo hade prisvärda SD-kort i Pro-utförande i lager och gjorde en beställning.
Fick aldrig någon orderbekräftelse via e-post, men kunde verifiera beställningen via min orderhistorik och trodde att allt var frid och fröjd.
En vecka senare fick jag e-post från kundtjänst om att produkten utgått ur sortimenet.
Samtidigt så är orderhistoriken på mitt konto oförändrad och säger fortfarande att min order är "Under Behandling".
Tyvärr känns Scandinavian Photo numera som ett väldigt oseriöst bolag.

Resposta da Scandinavian Photo
KÖP INTE FRÅN DETTA FÖRETAGET!
Detta företaget har en policy som innebär att de inte ger återbetalning förrän de har mottagit de returnerade varorna. Jag respekterar fullständigt företagets policy. Personligen så har jag upplevt en situation där jag returnerade ett paket för tre månader sedan, men det gick förlorat under leveransen av leverantören. Trots att jag har försökt att få en återbetalning, håller sig företaget strikt till sin policy och vägrar att återbetala mig förrän de fysiskt har fått tillbaka varorna. Jag har eskalerat ärendet till ARN (Allmänna reklamationsnämnden), men företaget står fast vid sitt beslut, även om det kan vara i strid med konsumentköplagen. Enligt min uppfattning bör företag hållas ansvariga för förlorade paket under transporten och bör därför vara villiga att kompensera kunderna för sådana förluster.
TÄNK noggrant innan ni köper från detta företaget då de ger er ett sämre policy än alla andra företag.

Resposta da Scandinavian Photo
Snabb leverans, och produkten stämde överens med beskrivningen. ++++++