Scandinavian Photo Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en Macbook som inte fanns i lager, leveranstiden blev några veckor, men jag fick ständigt uppdateringar om leveranstiden via mail. Tillslut fick jag min Macbook och jag är väldigt nöjd med allt.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fullständig omöjlig kundtjänst! Jag pratar med en Emil som inte kan göra något, inte kan koppla till sin chef, chefen kan inte ringa upp ... eller chefen kanske kan ringa upp ”i mån av tid” om några d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en kamera som ganska omgående visade tecken på att den inte mådde bra. Lämnade in den och fick tillbaka den efter 4 veckor. Service stället meddelade att inget var fel med kameran. Testa ett ann... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ett riktigt uselt företag. Ringde kundtjänst (de har inget telefonnummer till butikerna) och ville att de skulle lägga undan en handledsrem som var det sista exemplaret i Stockholmsbutiken. Men se de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacadista de Eletrônicos

Vi på Scandinavian Photo älskar kreativitet i olika former och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för både kund och ändamål – till bra priser. SP genomsyras av vår värdegrund med stark laganda, hög kvalitet, tydligt kundfokus och mycket passion.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

189 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

scandicnavian photo er god til at…

scandicnavian photo er god til at svare( kundeservice ) men jeg blev dårligt overrasket over at jeg nu ikke kunne bestemme hvilken pakkefirma min pakke blev leveret til. så det blev et langt herfra, selvom der er mange nærmere hvor jeg bor. så jeg har haft min sidste levering fra dem. øv øv.

3 de julho de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bered dig på att vänta och inte få någon som helst återkoppling

Beställde en klocka 28 april, skulle vara en studentpresent men det tog två månader att få den levererad. Ingen som helst återkoppling under tiden utan jag vara själv tvungen att maila dom om status. Kundtjänst tog två veckor på sig att svara, oavsett att de skyller på systembyte är det orimlig svarstid. Betyg två endast för att vi är nöjda med klockan när den väl kom.

4 de julho de 2024

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att leveransen inte skickades ut i tid.

Om du har möjlighet får du gärna mejla oss på info@scandinavianphoto.se med ditt ordernummer så kan vi se över detta.

Önskar dig en fin dag!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ibland känner jag att det personliga försvunnit

Ibland känner jag att det personliga försvunnit. Stor, fin butik i Stockholm som jag alltid besöker när jag är i Sthlm. Eftersom jag bland annat är porträttfotograf handlar jag hos AIFO som bl a har agenturen för Elinchrom och har duktiga fotografer knutna till sig. Här kan jag gå på seminarier mm. Tyvärr går det inte att lämna ett betyg om AIFO, men de är i alla fall bäst!

17 de junho de 2024

Resposta da Scandinavian Photo

Stort tack för ditt omdöme och tre stjärnor!

Ha en fin dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skickade en fråga om statusen på en…

Skickade en fråga om statusen på en beställning jag lagt 2024-05-18 men har efter en vecka inte fått något svar. Ordern är markerad som skickad men ingen spårningsinformation har kommit till mig. Scandinavian Photo verkar inte längre vara ett seriöst företag.

10 de junho de 2024

Resposta da Scandinavian Photo

Tack för ditt omdöme och vi beklagar att du inte känner dig nöjd.

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt i ärendet och du får gärna kontakta oss på info@scandinavianphoto.se med ditt ordernummer så kikar vi gärna vidare.

Ha en fin dag!

SP numera en 50/50 upplevelse

Tyvärr har Scandinavien Photo blivit ett 50/50 företag. Lyckas varannan gång. På er hemsida så står det i leveransvillkor följande:
Beställs från leverantör till dig

Produkten finns inte i lager och beställs från leverantören specifikt till dig. Detta innebär att leveranstiden kan ta längre tid än normalt. När du har genomfört ditt köp kommer vi att informera dig löpande om statusen för din beställning.

Om jag förstår det som står där, och alla andra med hyfsade språkkunskaper, så kan det inte betyda annat än att beställda varan skickas direkt till mig. Men tro det eller ej så kommer varan att mellanlanda hos er innan ni skickar den till beställaren, detta enligt er telefonsupport. Vilket inte finns att läsa någonstans. Men har nu förstått att de 79kr som man betalat för frakt inom 1-3 dagar räknas från den dag ni får den till er!?!? Pinsamt. Synd bara att er telefonsupport inte kan eller förstår det som faktiskt står på er hemsida vad gäller leverans. En skitsak kanske, men kan inte släppa det. Skriv rätt saker på er hemsida så slipper man klaga!!!!!!

7 de junho de 2024

Tack för ditt omdöme.

Om du har möjlighet att specificera din upplevelse, så ber vi dig mejla oss på info@scandinavianphoto.se med ditt ordernummer så vi kan se närmre på vad som hänt och ta det vidare internt för framtida förbättringar hos oss.

Vi önskar dig en fin dag!

Kanon produkt

Underbar produkt till ett väldigt generöst pris. Mer än nöjd med hur leveransen utspelade sig också.

dock var jag aningen allergisk mot upplägget av medlemskapet på hemsidan som kändes mer plottrigt än funktionellt, och verkar sakna ett enkelt vis att avregistrera sig på.

5 de junho de 2024

Tack för ditt omdöme!
Vi blir så glada av att läsa att du är nöjd med vår service och leverans.

Vi uppskattar också att du tagit dig tiden att skriva denna feedback kring vårt medlemskap, eftersom vi alltid strävar mot att kunna bli bättre.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Två beställningar på en kort tid...

Har gjort två beställningar på en kort tid och allt har gått riktigt bra.
Beställde en begangnad dator från dem och den var som den skulle utan en liten detalj.

Är nöjd

29 de maio de 2024

Resposta da Scandinavian Photo

Stort tack för ditt omdöme och fyra stjärnor!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slarvat bort en dyr kamera. Usel kundservice och support!

Fungerar bra så länge som inget är fel. Beställde en ny Canon R6 tillsammans med många andra produkter. Vid leverans fattades kameran i kartongen, men står med i plocklistan. Riktigt usel kundservice och ingen som helst förståelse för att de kan ha gjort fel utan skyller på PostNord som måste ha öppnat paketet och tagit ur kameran. (Emballaget var i fint skick och fraktetiketten satt över tejpen, så ingen kan ha öppnat den). Dessutom skulle kamerakartongen aldrig ha rymts i det trånga paketet. Jag byter nu leverantör och rekommenderar heller ingen att handla på Scandinavian Photo.

22 de maio de 2024

Resposta da Scandinavian Photo

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tagit dig tiden att skriva denna feedback, eftersom vi alltid strävar mot att kunna bli bättre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Öppet köp på alla varor i 30 dagar…

Öppet köp på alla varor i 30 dagar oavsett internet eller butik och man får även öppna förpackningen och testa, superbra.

22 de maio de 2024

Tack för ditt omdöme!

Vi blir så glada av att läsa att du är nöjd med vår service.

Mycket oprofessionellt.

Var på SP den 25 mars för att köpa en kompaktkamera och lite kringutrustning. Kameran fanns inte inne, men jag betalade för den och säljaren sa att den skulle skickas inom 2 veckor.
2 veckor senare - 8 april skickade jag ett Mail till kundtjänst för att höra vad som händer med min order - får inget svar. En vecka senare-15 april- åker jag till SP för att häva köpet - får då löfte om att pengarna skall finnas på mitt konto om 3-5 bankdagar. Tolv bankdagar senare -2 maj - inga pengar - åker till SP igen - får många bortförklaringar, men får igen löfte om pengar på kontot. 3 maj pengar på kontot. Ni har förlorat en kund.

25 de março de 2024

Resposta da Scandinavian Photo

Tack för din feedback till oss och vi beklagar verkligen din upplevelse! Vi uppskattar att du tagit dig tiden att skriva denna feedback, eftersom vi alltid strävar mot att kunna bli bättre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lite 50/50 om man får varorna efter en…

Lite 50/50 om man får varorna efter en vecka eller 2-3 månader

27 de março de 2024

Resposta da Scandinavian Photo

Tack för din feedback till oss! Vi uppskattar att du tagit dig tiden att skriva denna feedback.

På vår hemsida så kan man beställa produkter som inte finns i lager eller har något förväntat leveransdatum. Vårt mål är då att alla beställningar ska kunna skickas inom 10 arbetsdagar från den dagen beställningen inkom till oss.

Vi har tagit detta vidare hos oss för framtida förbättringar,

Önskar dig en fin dag! / Elin B

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gick smidigt att beställa och alla…

Gick smidigt att beställa och alla varor kom skyndsamt!

28 de março de 2024

Resposta da Scandinavian Photo

Tack för ditt omdöme! Vi blir så glada av att läsa att du är nöjd med leveransen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Könummersystemet I Sthlms-butiken

De senaste åren har jag enbart hyrt och då i Sthlms-butiken. Hyravdelningen är mycket bra och svarar snabbt på mail.

Däremot tycker jag att kösystemet lämnar en del övrigt att önska. Jag råkar veta var den noga undangömda nummerlappsmaskinen finns och trycker plikttroget på hyr-knappen. Sen blir man stående en lång stund och får se otroliga mängder personal med upptagen aura gå in ut och ut genom dörrar. När det sen äntligen blir nån ledig så trycker de inte fram nästa nummer utan frågar den som står närmast disken, och som inte hittat nummerlappsmaskinen: "Kan jag hjälpa dig?"

Man önskar att ni hade ett system för att se hur många nummerlappar som är i kö och att personalen tog en titt på den ibland? Att ni använder nummerlappar antyder ju att jag inte ska behöva stå exakt vid disken och vakta? Könummerskyltar i resten av butiken?

Jag tar dessutom minimalt med tid i anspråk då jag bara ska hämta/lämna och skriva på ett papper.

Mycket för er att vinna i kundnöjdhet med mycket enkla medel!

18 de janeiro de 2024

Dryga gubbar

Dryga gubbar. Lyssnar inte. Vill bara sälja dyra grejer. Usch.

29 de fevereiro de 2024

Resposta da Scandinavian Photo

Tack för ditt omdöme! Vi har tagit detta vidare internt hos oss för förbättring då vi alltid strävar mot att bli bättre.

Beställde 1st canonskrivare

Beställde 1st canonskrivare, fick 2st levererade??? En gick givetvis i retur, efter en massa strul, men var orolig då man inte betalade via Scandinavia photo direkt.. Nu kör dom via Svea ekonomi. Inte så kul, inte. Dessutom tog dom en kreditupplysning på denna sketna belopp av under 800kr. Nu har jag äntligen fått en verifiering av scandinavia photo att "skrivare2" har lyckligtvis returnerats till dom på Scandinavia PH, och att summan blev AVKREDITERAD till Svea (skönt o slippa massa återkrav, mm). köpt av dom förut, men nu vet jag inte om det blir nå mer, hos dom, mm, mm. Vill inte ha nå strul om jag måste köpa via nätet. Vill bara ha en vara, beställa o betala o inget strul. Canonskrivaren jag fick fungerar annars helt klockrent, supernöjd.

3 de fevereiro de 2024

Resposta da Scandinavian Photo

Tack för ditt omdöme och feedback!

Vi beklagar verkligen din upplevelse och uppskattar att du tog dig tid och skriva denna feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättefin och snabb service!

Jättefin och snabb service!
Jag försökte beställa på nätet, men blev kastat av hela tiden när jag skulle betala. 5. gången gick det igenom och jag bank I.D.'ade och fick OK från min bank i Danmark, men fick inte mail från Scandinavian Photo och pengarna gick inte ut. Jag ringde igår för att få hjälp och var lite nervös då jag hade läst omdömen här, men Alicia Nyström fixade allt per telefon och paketet kom redan idag!!! Så jag är jättenöjd och kommer nog handla här igen!

28 de fevereiro de 2024

Resposta da Scandinavian Photo

Tack för ditt omdöme! Vi blir så glada av att läsa att du är nöjd med vår service.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

varer ikke leveret - penge trukket med det samme

Jeg har bestilt to varer den 13.2, hvor de straks trækker beløbet. Varen er ikke modtaget den 19.2, ej heller leveringsadvis. Kundeservice svarer med det samme, at den vil blive afsendt med det samme - i dag den 27.2, er den stadig ikke afsendt. Jeg skriver at jeg gerne vil annullere min ordre, hvorefter der inden for 45 min. bliver oprettet en levering hos PostNord (som dog ikke har fået indleveret mine varer - den er bare oprettet). (skrev også og rykkede den 26.2, hvor jeg intet svar fik).

27 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vad hände med min beställning?

Såg att Scandinavian Photo hade prisvärda SD-kort i Pro-utförande i lager och gjorde en beställning.

Fick aldrig någon orderbekräftelse via e-post, men kunde verifiera beställningen via min orderhistorik och trodde att allt var frid och fröjd.

En vecka senare fick jag e-post från kundtjänst om att produkten utgått ur sortimenet.

Samtidigt så är orderhistoriken på mitt konto oförändrad och säger fortfarande att min order är "Under Behandling".

Tyvärr känns Scandinavian Photo numera som ett väldigt oseriöst bolag.

15 de fevereiro de 2024

Tack för din feedback.

Vi beklagar verkligen din upplevelse tillsammans med oss och vill gärna kika vidare på detta och se efter vad som har hänt.

Har du möjlighet att mejla ditt ordernummer till oss så kan vi se närmare på vad som har hänt och ta detta vidare internt för förbättringar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uselt företag, ger dåliga villkor till kunderna.

KÖP INTE FRÅN DETTA FÖRETAGET!

Detta företaget har en policy som innebär att de inte ger återbetalning förrän de har mottagit de returnerade varorna. Jag respekterar fullständigt företagets policy. Personligen så har jag upplevt en situation där jag returnerade ett paket för tre månader sedan, men det gick förlorat under leveransen av leverantören. Trots att jag har försökt att få en återbetalning, håller sig företaget strikt till sin policy och vägrar att återbetala mig förrän de fysiskt har fått tillbaka varorna. Jag har eskalerat ärendet till ARN (Allmänna reklamationsnämnden), men företaget står fast vid sitt beslut, även om det kan vara i strid med konsumentköplagen. Enligt min uppfattning bör företag hållas ansvariga för förlorade paket under transporten och bör därför vara villiga att kompensera kunderna för sådana förluster.

TÄNK noggrant innan ni köper från detta företaget då de ger er ett sämre policy än alla andra företag.

11 de novembro de 2023

Tack för din feedback.

Har du möjlighet att återkomma till oss med ditt ordernummer via mejl? ( info@scandinavianphoto.se )

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, och produkten stämde överens med beskrivningen. ++++++

30 de janeiro de 2024

Resposta da Scandinavian Photo

Tack för ditt omdöme! Vi blir så glada av att läsa att du är nöjd.