Mij moeder wordt een contract aan gesmeerd waar ze niks van af weet . Naar lang zoeken is ze benaderd geweest door een callcenter die ze heeft afgewezen maar op een of andere manier toch de adres en... Ver mais
Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mi... Ver mais
Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice. Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnum... Ver mais
De medewerker die ik aan de lijn kreeg barst van de energie (om maar even in de energiesferen te blijven 😄). Vanaf het moment dat zij de telefoon opneemt voel je haar enthousiasme en betrokkenheid. D... Ver mais
Buurserstraat 244a, 7544 RG, Enschede, Holanda
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Waardeloze bedrijfsvoering, dit soort van bedrijven dienen ze te sluiten...oplichters!
Krijgen geld terug bij de eindafrekening maar SepaGreen besluit dan meteen maar om de nieuwe termijnnota met ruim €80 te verhogen??? Terugzetten (via de site) naar het oude bedrag lukt uiteraard niet vanwege de limiet die ze hebben ingesteld.
Klantenservice onbereikbaar na herhaaldelijke mails te hebben gestuurd (en dit zal ik wekelijks blijven doen tot ze het maandbedrag hebben teruggezet naar het oude bedrag)
Tevens via tussenpersoon die na het faillissement de “oude” klanten adviseert en met gunstige en goede verlengingsvoorstellen komt op een verlengingsvoorstel ingegaan. Maar tot op heden geen wijziging in het maand bedrag (zou naar beneden moet zijn gegaan) gezien, slecht!
We hebben eigenlijk nooit geen klachten gehad maar vind ze nu wel erg teleurstellend, jammer!
UPDATE 22 Feb:
Op 5 feb 2 facturen ontvangen van SepaGreen, 1x credit van de verkeerde maandfactuur en 1x de gecorrigeerde maandfactuur. Opgelost zou je denken… maar niet heus, SepaGreen besluit gewoon om de nieuwe correcte factuur in no time af te boeken maar de andere factuur waarbij ze het onjuiste maandbedrag terug moeten boeken naar mij is NOG STEEDS niet uitgevoerd, oftewel, dubbele kosten lopen vangen + rente. Dat een klant evt ook nog andere rekeningen moet betalen boeit ze niets. Inmiddels 4 reminders gestuurd met het dringende verzoek het geld per omgaande terug te boeken maar zoals verwacht geen reactie, geld nog niet terug, niets. Erg teleurstellend weer! Het is dat je niet lager dan 1 ster kunt geven want anders…..
Ben geholpen door Lonneke, super vriendelijke en leuke meid. Had overal een antwoord op!
Zeer onbehoorlijke medewerker aan de telefoon, werd uitscholden voor betweter.
Had de maand augustus niet betaald door omstandigheden. Verder geen achterstand. 15 euro extra kosten en een dreigmail dat de levering word stopgezet. Contact gehad, volgens Sepagreen word er niet afgesloten na een maand achterstand, achterstand voldaan,maar krijg wel 2 brieven van Stedin dat de levering eindigt op 5-10-23 en natuurlijk de nieuwe Sepa green factuur levering voor de maand oktober. Tegoed van het faillisement hoor je nooit meer iets over natuurlijk.
Goede Partij, ik begrijp niets van de reacties... Ben al meer dan 5 jaar klant met zowel mijn 3 zaken als privé. Goede klantenservice en snel contact.
PS. De app werkt ook fantastisch
Ze zijn oplichters!!!! Pas hier op. Nadat ze failliet zijn gegaan, hebben ze al hun klanten opgelicht door hoge eindrekeningen te sturen. voor 5 maanden gas is het €4000 wat je over moet maken. Hier moet iets gedaan mee worden. Want dit kan niet.
Goede service. Klantenservice via mail goed te bereiken. Nooit problemen ervaren in de 4,5 jaar dat ik klant ben.
Zelfs tijdens de overstap toen sepagreen failliet ging weinig ervan gemerkt.
I would give no stars if it could! The experience is terrible, first they went bust and kept my money as others say in their reviews as well. Once they were taken over, they kept changing the agreement and then when it came to refund time again, I had to chase to get my money back. You will spend a lot of time trying to manage them, it feels like it is run by crooks.
niet bereikbaar, na herhaaldelijk opgeven van terugbelverzoek geen reactie, onduidelijke betalingen, komen afspraken niet na, niet betrouwbaar dit bedrijf, geen zaken mee doen
2020 overeenkomst laag meerjarenplan tarief gesloten; 2021 failliet en ons saldotegoed zou aan de curator vervallen. Vervolgens een ultra-hoog tarief waarvan we niet konden switchen. Uiteindelijk kunnen overstappen naar Greenchoice tegen een veel(!) lager tarief. Intussen nog enkele incasso’s kunnen storneren van het niet getekende contract. Zelfde naam, zelfde bedrijf en zelfde mensen!?
Bedrijf gaat failliet je krijgt mega hoge eindrekeningen die je moet betalen. En het geld wat we nog terug moeten krijgen kunnen we naar fluiten! Waardeloos !
Failliet en uit jaarrekening blijkt dat ik ruim 600 EUR teveel aan voorschotten heb betaald. Sepagreen kan niet zeggen of en wanneer ik de teveel betaalde gelden terugkrijg. Voel me bedrogen. Klant komt onderaan de lijst met schuldeisers, maar ondertussen is er wel heel snel een doorstart gemaakt.
Oplichting!!! Kijk uit voor deze rattenclub. Hebben afgelopen jaar duizenden klanten financiële afgrond in getrokken door failliet te gaan en opnieuw een doorstart te maken. Het heeft mij in grote ellende gebracht. De eigenaar van dit bedrijf rijd een dure auto van uw zuur verdiende centen. Heel vreemd dat dit rattengedrag wordt getolereerd in NL. Gewaarschuwd mens telt voor twee!!!
Voordelig contract via de Spoed service. Nieuw pand was snel van stroom voorzien.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.