Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leverte bil for reparasjon for kjølevæske lekasje hos snap drive bergen sentrum 30.07.2026. Har møtt vedkommende i skranken før, og han er så i møtekommende og hyggelig.Svarer på det du lurer på, og... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

STYR UNNA!! På PKK ga de meg anmerkning på noe som ikke var feil. Sikkert fordi de enten er inkompetente eller at de ville skvise mer penger ut av meg. Når jeg spurte om de ville rette feilen fik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk arbeid gjort. Mekaniker stilte korrekte kritiske spørsmål til hva merkeverkstedet BOS Lørenskog listet som nødvendige utbedringer i sitt tilbud. En travers til nesten 20 000,- som ikke tr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hjelp ifm service. Ved bestilling søkte de opp og fant viktig service (reg reim) som måtte taes. Da de tok bilen inn så de flere feil og avbrøt og ringte så vi unngikk uforholdsmessig høy verkst... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Locadora de Carros
  2. Oficina de Automóveis
  3. Loja de Acessórios Automotivos
  4. Loja de Pneus

Informação fornecida por fontes externas variadas

Snap Drive AS er en egeneid verkstedskjede med 20 verksteder lokalisert i de største byene i Norge. Vi utfører service i henhold til fabrikkspesifikasjoner. Snap Drive gir 3 års garanti på deler og arbeide. Snap Drive er derfor et trygt verkstedvalg.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,1

Todas as avaliações

61 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Rosenholm. Svært dårlige opplevelser

Snap drive Rosenholm: i 2025 var bilen hos snap drive, en uke etter reparasjon kom de samme problemene tilbake. Da fikk vi plutselig beskjed om at motoren måtte byttes, og de anbefalte i praksis å skrote bilen.

Vi fikk ingen dokumentasjon på funnene, kun muntlig beskjed per telefon. Vi måtte selv kreve skriftlig dokumentasjon og videre kommunikasjon på e-post.

Vi tok derfor bilen til et annet verksted for en second opinion, som reparerte bilen for 35 000 kr. Bilen er verdt ca. 150 000 kr, så hvis vi hadde fulgt rådet om å skrote den, ville vi tapt rundt 115 000 kr.

For noen år siden var vi der også med en annen bil, og fikk beskjed om at motoren var ødelagt og burde skrotes. Vi valgte å skrote bilen, etter snap drive sin anbefaling.
Men vi glemte å ta ut bombrikken og oppdaget senere at bilen fortsatt var i bruk!

Ikke bruk dette verkstedet.

6 de outubro de 2025

Gjelder SnapDrive på Kolbotn

Jeg har brukt SnapDrive på Rosenholm (Kolbotn) i over 10 år (før het de Mekonomen). Alltid fantastisk service, og aldri betalt for mye. De har aldri prøvd å få meg til å betale for noe jeg ikke ber om.
Er ikke så begeistret for nettsidene, men jeg bor nær nok til å dra innom når jeg skal bestille time.
Ser at andre har dårlige opplevelser med SnapDrive, men det kan umulig være Kolbotn-verkstedet!

24 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg hadde en svært dårlig opplevelse…

Jeg hadde en svært dårlig opplevelse med Snap Drive. Bilen min ble levert inn for en enkel service, men arbeidet tok mye lengre tid enn avtalt uten at jeg fikk beskjed. Da jeg hentet bilen, oppdaget jeg at problemet jeg kom inn for ikke var ordentlig fikset.
I tillegg opplevde jeg kundeservicen som lite profesjonell. De var lite imøtekommende, ga uklare svar på spørsmålene mine, og det virket som de ikke tok ansvar for feilene som var gjort.
Jeg kan dessverre ikke anbefale Snap Drive til andre, og kommer ikke til å bruke dem igjen.

15 de outubro de 2025

Snap Drive = Snap Kollaps

Snap Drive = Snap Kollaps
Etter et verkstedopphold på Snap Drive Strømmen hvor oppdraget var å sjekke lamper som lyste på dashbordet (batteri og olje) og gå over bilen slik at nødvendige ting ble gjort, hadde jeg motorhavari dagen etter på E6 ved Ellingsrudåsen. Verkstedet hadde byttet olje og ikke fått med seg at det var vann i oljen som indikerte at topp-pakningen måtte byttes. Kjølevesken rant dermed ut av motoren når jeg gav gass i oppoverbakkene på E6 fra Oslo Sentrum. Bilen kokte og motoren kollapset. Diagnosen på hva som gikk galt har jeg fått av RSA bil som har byttet motoren. Kostnad 100.000. Av meg fortjener Snap Drive ingen stjerne selvom Snap Drive ved bilsjekken mente at 2 dekk burde byttes noe som ble gjort.

24 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig god og hyggelig service på…

Veldig god og hyggelig service på bilen. Fant feilen på bilen med én gang, noe et annet verksted kort tid før ikke fant i det hele tatt! Feilen ble fikset raskt og godt og den gamle bilen min føles som ny! 👍😊

8 de janeiro de 2026

Dyr etterkontroll

Betalte 700 kr for det som i praksis var en kort visuell sjekk av rust på bremseskiver. Ingen demontering, ingen målinger og ingen arbeid utover å se på skivene.
Prisen stod ikke i forhold til det som ble gjort. Velger annet verksted fremover.

22 de janeiro de 2026

Skadet bil

Jeg hadde glemt å bestille EU kontroll og Snap Drive på Forus var de eneste som hadde ledig time den dagen.
Bilen er godt vedlikehold og relativt ny så den skulle bare suse gjennom EU kontrollen tenkte jeg.

Hentet bilen ca 1 time etter den ble levert inn, den ble godkjent. Når jeg setter meg i bilen så ser jeg en ca 40-50 cm sprekk i ruta på førerside som de på verkstedet mener var der fra før av. Jeg spør de da om hvorfor de har godkjent bilen hvis den hadde sprekk i frontruta men ingen god svar fra de.

Alle fra de som sitter i resepsjonen, mekanikker samt daglig leder har jeg opplevd som frekke og lite serviceinnstilte.
Jeg måtte masse på de i flere dager før de tar til slutt ansvar og dekker egenandel for bytte av bilrute.

Jeg kommer ikke til å bruke tjenestene til Snap Drive Forus fremover grunnet dårlig service og det at det er nå flere anmeldelser der førere får bilene sine skadet der og verkstedet prøver å komme seg unna ansvar.
Jeg skjønner at feil kan oppstå men da bør man bare legge seg paddeflat i stedet for å krangle og skylde alt på kunden. Styr unna!

7 de janeiro de 2026

Svindel!

Snap Drive Mariero skiftet ut en del som nettopp var byttet uten å informere i forkant. Dette førte til dobbel regning. Etterpå har de løyet om hva som har skjedd og nekter å betale tilbake.
Jeg ser at mange kunder har opplevd noe tilsvarende, og at firmaet spekulerer i å lure kundene sine.
Jeg har aldri vært borti så dårlig kundebehandling både sentralt og lokalt. Sjefen opptrer rabiat, manipulerende og tyr til grove personangrep.
Styr unna! Dårlig gjort av If Veihjelp å sende kundene sine dit.

15 de dezembro de 2025

This place is a literal scam

This place is a literal scam
Took my car for EU kontroll. They wanted to charge me 12,000kr for left front coil spring change, I went to another private shop for 1,500kr. I can't even fathom the level of high pricing of labour.

25 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

GROV OVERPRISING PÅ DELER: kr 9 091 for bytte av kupevarmer (burde ha kostet kr 6 098 mindre)

Jeg hadde en defekt kupevifte som måtte byttes.

Reparasjonen kom på kr 9 091,50
Da var det byttet disse deler/ arbeid med disse fakturerte postene:

- Kupevifte kr 3 906,25
- Formotstand kr 3 371,25
- Arbeid kr 1 589
- Miljøskatt kr 162, 50
- Frakt (deler) kr 225

Originaldeler kan kjøpes flere steder og dyreste alternative koster (samme deler som SnapDrive monterte):

- Kupevifte kr 1 131
- Formotstand kr 174
- Frakt kr 99

(Alle priser er inkl moms.)

Dvs originale deler kan kjøpes for i alt kr 1 404 inkl frakt og moms.

SnapDrive fakturerte kr. 7 502,50 for de samme delene.

Det er 5,3 x dyrere enn egentlig kostpris.

Dvs SnapDrive tjente 6 098,50 bare på delene i ekstra overpris.

SNAPDRIVE KAN IKKE ANBEFALES

4 de novembro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais