Sneltoner Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al jaren een vertrouwd adres voor mijn cartridges, geen gezeur of vervelende alternatieven. En snelle levering zodat je geen voorraadje hoeft aan te leggen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al jarenlang klant en dan kan het soms misgaan: een nieuwe cartridge levert geen inkt. Vanmorgen telefonisch contact en dat leidde tot een instructie per e-mail om het probleem op te lossen. Helaas,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Originele toner besteld. Werd direct gebeld door Sneltoner ( Victor). Hem uitgelegd waarom ik de origineke toner wilde hebben, ondanks significant hogere prijs t o.v het huismerk. Een en ander met h... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer teleurstellende ervaring. Ik wacht inmiddels al bijna een maand op een terugbetaling van €22,99. Op 5 mei werd mij bevestigd dat dit bedrag zou worden terugbetaald zodra de betaling van... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de toner

Sneltoner is op weg om de beste online winkel van Nederland en België te worden voor toner- en inktcartridges. Als klanten van Sneltoner blij zijn, dan zijn wij dat ook. En wij willen samen met u geld besparen. Door zo vriendelijk, slim en efficiënt mogelijk alles te leveren wat nodig is om zorgeloos te printen. Hartelijk dank aan alle klanten van Sneltoner in Nederland en België want dankzij ú zijn we voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot WINNAAR Shopping Award | Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie computer hard/software xs: in 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

575 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

35 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prima geholpen!

Prima geholpen afgelopen vrijdag. Goed advies ook. Cindy en Sophie zijn echte toppers in klantcontact, geduldig, deskundig en vriendelijk.

30 de setembro de 2022

Wat een superservice!

De vorige keer heb ik huismerk cartridges besteld, maar die klikten niet goed vast in de printer. Bij mijn volgende bestelling heb ik daarom gekozen voor de "echte" van Canon. Verrassend genoeg krijg ik vervolgens een belletje van Sneltoner met de oprechte vraag wat er mis was met de huismerk cartridges. De vriendelijke man legde me uit dat er nieuwe cartridges worden gebruikt voor de huismerk versie en dat het nu echt beter moet werken. Of ik dit alsnog wilde proberen. Nou, dat noem ik nog eens service! Altijd al superblij met de snelle service, maar dit is echt een kersje op de taart.

7 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

niet volgens afspraak,mijn pakket op…

niet volgens afspraak,mijn pakket op nummer 11 en ik woon op nummer 31, ik ken die mensen niet ten eerste en ik heb de pakket niet ontvangen door hun,dus dit is geen zakken doen.

15 de agosto de 2022
logotipo da Sneltoner

Resposta da Sneltoner

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij vinden het jammer te vernemen dat u uw bestelling helaas niet op uw eigen adres in ontvangst heeft mogen nemen. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling geweest.
Wanneer de pakketbezorger op het moment van bezorgen geen mogelijkheid heeft om de zending op uw eigen adres af te leveren, dan zal er altijd een bezorgpoging gedaan worden bij aanwezige buren uit uw straat voordat de zending naar een afhaal locatie wordt gebracht.

Omdat er hoogstwaarschijnlijk geen bezorging op het afgesproken afleveradres heeft kunnen plaatsvinden, is er door de pakketbezorger gekozen voor een levering bij een van uw buren.
Indien u geen burenlevering wenst, dan kunt u dit bij een eerstvolgende bestelling aangeven door middel van een briefje op uw voordeur.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons van ma-vrij 09:00-21:00 uur bereiken per telefoon op nummer: 0318-210210

Klantenservice Sneltoner.nl

Bestelgemak

Snel gevonden en makkelijk te bestellen, en heel snel verzondennu kijken of Post-NL z'n werk ook goed gaat doen.De eerder bestelde cartridges bevallen goed tot nu toe!

28 de junho de 2022

Geven aan voor 23.00u besteld

Geven aan voor 23.00u besteld, de volgende dag in huis. Vervolgens krijg je het niet de volgende dag, maar een dag daarna. Post NL krijgt standaard de schuld van Sneltoner.nl.
Aangezien ik met spoed moest printen, heb ik zelf een cartridge gekocht en stuur de bestelling van Sneltoner terug! Hiervoor moet ik dan wel zelf de verzendkosten betalen en krijg ik geen antwoordnummer! Zeer slechte service! Bestel hier nooit meer.

27 de junho de 2022
logotipo da Sneltoner

Resposta da Sneltoner

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij vinden het erg vervelend te vernemen dat uw bestelling helaas niet de volgende dag bij u is bezorgd. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling geweest.

Helaas is het zo dat wanneer wij uw bestelling verstuurd hebben en PostNL deze heeft ontvangen, wij hier niets meer aan kunnen veranderen. Dat de bezorging een dag later was dan werd aangegeven hebben wij dus helaas niet tegen kunnen veranderen. Onze excuses hiervoor.

Graag zouden wij nog met u in contact komen om de afhandeling hiervan te bespreken.

Sneltoner.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben een zeer tevreden klant

Pas inkt besteld. Vooraf gebeld met de klantenservice dat ik de originele wilde en niet de huismerk. Kreeg een zeer vriendelijk & beleefd Linda aan de lijn die uitlegde om te bestellen dan even terug bellen zodat zij een notitie kon maken op mijn bestelling om niet te bellen of een email sturen om te vragen of ik de huismerk wilde.

Na bestelling even terug gebeld weer gesproken met Linda. Alles is heel fijn geregeld. Ben Linda erg dankbaar voor haar klant vriendelijkheid. Ze heeft me goed geholpen.

Volgende dag bestelling ontvangen dat heel goed ingepakt was. Kwam goed aan zonder schade.

Heel erg tevreden met deze bedrijf.

Ik las veel negatieve recensies dat er na een bestelling gebeld werd naar klanten of ze de huismerk wilden of klanten kregen een email. Dit doen ze omdat ze geld willen besparen voor de klant - een soort van ‘courtesy call’. Dus een tip als je de originele wilt bel ze even. Ze zijn zeer redelijk en behulpzaam en ze maken gelijk een notitie naast je naam dat je idd de originele wilt.

Ik heb goede zaken kunnen doen met deze bedrijf en zal zeker weer mijn inkt daar bestellen volgende keer want ze zijn ook echt goedkoper dan veel andere bedrijven.

Bedankt Linda voor je advies en een goede transactie

22 de junho de 2022

Snelle levering…

Snelle levering en over het product geen klachten
Gebruik altijd hun huismerk
1 x een probleem mee gehad en deze werd via de helpdesk heel goed opgepakt en opgelost

9 de junho de 2022