UPDATE : Tel. contact kunnen maken en uitleg gekregen met duidelijke uitleg. Duim omhoog voor callcenter medewerker. Beoordeling aangepast naar 4 sterren. Diverse delen besteld en dire... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vlotte levering en product was zoals omschreven. Deze accu (BAT00014 van Cellonic) past perfect in mijn Cardo Packtalk Edge. De oude liep snel leeg, deze houdt het goed vol. Binnenkort een hele dag r... Ver mais
mijn mening is dat jullie een waardeloos bedrijf zijn. ik heb tot op heden niets ontvangen van wat ik besteld heb, vanaf 27-3 2026 in plaats van30-3- 2026 het zal met 2 a 3 werkdagen bij mijn zijn,... Ver mais
Veel bedrijven vragen om een review, vaak heb ik daar geen zin in. Deze keer een ongevraagde review. Ja, ik zag hier wisselende scores, van super tot twijfelachtig. Heb het er toch op gewaagd, ook om... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan accessoires voor GSM, digitale camera, iPod en PDA. Bezoek nu onze webshop op www.subtel.nl en overtuig uzelf van ons aanbod!
Informações de contato
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Kabel besteld
Kabel besteld,
Week later nog niets geleverd.
Ben volgens mij gewoon opgelicht door Subtel
Fijne reactie die je krijgt op je review.
Nog niets ontvangen tot op heden.
Daarnaast valt het niet mee om contact op te nemen met de klanten service.
Tog nu toe 3 keer gebeld, meer dan half uur in de wacht gestaan en dan eruit gegooid worden.
Niet gek dat je dan gaat twijfelen.
Heb voof de rest geen moeite met pakketten bestellen bij andere, die komen gewoon hun afspraken na.

Resposta de subtel.nl
Mooi artikel van subtel.
Hoefde er niet voor thuis te blijven.
Keurig verpakt en snel geleverd.
Erg blij dat subtel het in huis had
Bedankt voor de goede service.
Keurige levering!
prima bedrijf, snelle levering
prima bedrijf, leverde precies wanneer ze het aangaven. Prijs was goed, en product werkt prima
Bestelling verliep vlot
Bestelling verliep vlot, levering door UPS drama. Niet duidelijk waarom er getekend moest worden voor de bestelling, had prima door de brievenbus gepast. Nu veel gedoe
Super,All good!10 star!
Makkelijk bestelproces en snelle…
Makkelijk bestelproces en snelle levering. Het product is zoals verwacht
Netjes geleverd na 5 werkdagen
Snelle en goede levering
niet werkende batterij, geld snel terug
accu/batterij die ik besteld had, bleek niet geschikt voor mijn type fototoestel, ondanks dat dat wel bij de omschrijving stond. Ik heb na terugsturen bestelling snel het aankoopbedrag+verzendkosten teruggekregen.
Mooi op tijd geleverd en het teveel…
Mooi op tijd geleverd en het teveel betaalde vlot teruggestort.
24 juli pakje was onderweg en zou 2 a 3…
24 juli pakje was onderweg en zou 2 a 3 werkdagen duren.
Tot heden niks ontvangen !

Resposta de subtel.nl
De website is overzichtelijk en je kan…
De website is overzichtelijk en je kan snel vinden wat je zoekt met de zoekmachine.
Erg trage verzending en in mijn geval…
Erg trage verzending en in mijn geval een reeds gebruikte schroevendraaier-set die in het originele doosje gepropt was, waardoor dit voor geen meter meer paste! Set zat zowat alleen maar vol met torx schroevendraaiers terwijl je alleen Philips00 en Y 00 nodig hebthebt! Beetje jammer! Accu’s zijn ok , maar ik denk niet dat hier nog eens wat bestel!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.