Ik belde voor een adapter voor een duotone wing. Maar de elektrische pomp die ik heb heeft andere aansluitingen waar deze adapter niet op past. Telstar dacht met me mee en vertelde dat ik met een tuss... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Via de website een Prolimit Windsurf T-shirt besteld. Helaas bleek deze niet goed gestikt en de maatvoering klopte niet. Helaas bleek je met met retourneren ook weer verzendkosten te moeten betalen.... Ver mais
Kwam daar om even te kijken voor een shorty maar werd heel vakkundig geholpen ze namen alle tijd en kon verschillende di gen passen. Uitzonderlijk veel keuze. We werden geholpen door Quinten e... Ver mais
Kom vaker bij deze (wind)surfshop. Altijd ruim assortiment, uit voorraad leverbaar en vriendelijk personeel. Personeel heeft allemaal eigen specialisatie (wind of kitesurf bv) en geven goed advies... Ver mais
Detalhes da empresa
Telstar Surf is één van de grootste surfshops van Nederland. Bij Telstar Surf kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan kitesurf, windsurf, wingsurf, SUP en wakeboard artikelen van de populairste merken. Onze surfshop in Ermelo en ligt aan de windsurf en kitesurfspot; Strand Horst. Onze medewerkers zijn van huis uit fanatieke wind- en kitesurfers. Ze maken vele uren op de homespot (Strand Horst) en reizen ook de hele wereld over om te kunnen genieten van deze hobby. Hun ervaring gebruiken ze volop bij het beantwoorden van al jullie surfvragen.
Informações de contato
Palmbosweg 16-18, 3853LB, Ermelo, Holanda
- 0431553320
- Klantenservice@telstarsurf.nl
- www.telstarsurf.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goed assortiment
Goed assortiment, goede prijs en prima winkel!
Altijd betrouwbaar en deskundig.
Goed advies. Eigenlijk altijd goed en niet de duurste spullen aanprijzend. Luisteren goed en verdienen hiervoor een meer dan goede waardering.
Behulpzaam klantenservice.
Goede online ondersteuning bij het…
Goede online ondersteuning bij het maken van een goede en betaalbare keuze.
Mooi winkel en altijd goede adviezen…
Mooi winkel en altijd goede adviezen gekregen.
Snel geleverd
Snel geleverd, prima prijs-kwaliteit verhouding
Uitstekend oplossend vermogen
Vaker wat besteld maar nu meegemaakt dat ze ook issues kunnen oplossen als het een keer niet soepel loopt. Om die reden 5 sterren want dat is het moment waarop een bedrijf zijn waarde laat zien. Wat ging er dan fout? Er werd geen tracking code verstuurd, dat werd binnen een paar uur opgelost

Resposta da Telstar Surf
Snelle levering, goed verpakt en mooi board:)

Zeer complete webshop
Prima producten, handige informatie en tips, gemakkelijk te bestellen, snel geleverd.

snelle levering-10
snelle levering-
goed verpakt
voordeligste prijs
uitstekende service

Fijne zaak
Mooie winkel, goed materiaal, prima bereikbare locatie, behulpzaam en deskundig personeel

Resposta da Telstar Surf
eerst telefonisch gebeld en goed…
eerst telefonisch gebeld en goed geholpen en daarna via internet mijn helm besteld

Prima shop
Prima shop, verzending mag wat mij betreft sneller. Weekend bestelling werd pas dinsdag verzonden.

Resposta da Telstar Surf
Mooie shop met veel surfspullen
Mooie shop met veel surfspullen, goede verkopers ook die de tijd nemen voor je, je goed helpen/adviseren en ook geduld hebben. Verder goed bereikbaar vanaf de snelweg en voldoende parkeerruimte.

Resposta da Telstar Surf
Mijn nieuwe GA hybrid kwam netjes op…
Mijn nieuwe GA hybrid kwam netjes op tijd

Online besteld
Online besteld, en keurig op tijd en netjes verstuurd 👍.

Resposta da Telstar Surf
Zeer tevreden over de service
Zeer tevreden over de service van dit bedrijf! De communicatie verloopt vlot en reacties komen steeds snel. Bij een foutieve levering werd alles meteen en op een uiterst professionele manier opgelost. Klantgerichtheid staat hier duidelijk centraal. Een echte aanrader!

Resposta da Telstar Surf
Altijd vriendelijke medewerkers en…
Altijd vriendelijke medewerkers en weten waar ze over praten. Denken ook mee met je portemonnee. Wat fijn is dat ze allemaal gespecialiseerd zijn en veel op voorraad hebben.

Resposta da Telstar Surf
Mee gezocht in oplossingen toen mijn…
Mee gezocht in oplossingen toen mijn pakket niet was geleverd.