Telstar Surf Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik belde voor een adapter voor een duotone wing. Maar de elektrische pomp die ik heb heeft andere aansluitingen waar deze adapter niet op past. Telstar dacht met me mee en vertelde dat ik met een tuss... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via de website een Prolimit Windsurf T-shirt besteld. Helaas bleek deze niet goed gestikt en de maatvoering klopte niet. Helaas bleek je met met retourneren ook weer verzendkosten te moeten betalen.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwam daar om even te kijken voor een shorty maar werd heel vakkundig geholpen ze namen alle tijd en kon verschillende di gen passen. Uitzonderlijk veel keuze. We werden geholpen door Quinten e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom vaker bij deze (wind)surfshop. Altijd ruim assortiment, uit voorraad leverbaar en vriendelijk personeel. Personeel heeft allemaal eigen specialisatie (wind of kitesurf bv) en geven goed advies... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de surfe

Telstar Surf is één van de grootste surfshops van Nederland. Bij Telstar Surf kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan kitesurf, windsurf, wingsurf, SUP en wakeboard artikelen van de populairste merken. Onze surfshop in Ermelo en ligt aan de windsurf en kitesurfspot; Strand Horst. Onze medewerkers zijn van huis uit fanatieke wind- en kitesurfers. Ze maken vele uren op de homespot (Strand Horst) en reizen ook de hele wereld over om te kunnen genieten van deze hobby. Hun ervaring gebruiken ze volop bij het beantwoorden van al jullie surfvragen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

179 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

62 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Very good service

Very good service.
I am from Italy and I receive the wings in 4 days.
They are very friendly and professional.
Thanks

11 de agosto de 2025

Resposta da Telstar Surf

Thank you for your kind words! We're glad to hear the wings arrived quickly and that you’re happy with our service. Greetings to Italy, and we hope to assist you again in the future!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima spullen voor een prima prijs

Prima spullen voor een prima prijs, en ze weten waar ze het over hebben

11 de agosto de 2025

Resposta da Telstar Surf

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten én service. Graag tot een volgende keer!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

de retour kosten waren 10 euro voor…

de retour kosten waren 10 euro voor iets wat 30 euro kosten belachelijk.

15 de agosto de 2025

Hoi Soraya,

Wij kunnen helaas geen gegevens vinden op jouw naam.

Zou je eens contact op kunnen nemen met onze klantenservice? Graag horen we hoe we je beter hadden kunnen helpen.

snelle levering ..

snelle levering ... prima stock

8 de agosto de 2025

Resposta da Telstar Surf

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering snel was en dat je tevreden bent over ons aanbod.

Precies zoals beloofd

Precies zoals beloofd, advies in de winkel gekregen. Product bestellen via internet aangezien deze direct via de leverancier verstuurd zou worden. Binnen 3 dagen in huis!

2 de agosto de 2025

Resposta da Telstar Surf

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat het advies in de winkel goed beviel en dat de levering snel en volgens afspraak verliep. Veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen juiste informatie bij de aankoop…

Geen juiste informatie bij de aankoop en achterna nog wat extra centen vragen voor de juist cambers
Service 1/10 dienst na verkoop

1 de agosto de 2025

Beste S Beuselinck,

Wij vinden het jammer dat je een slechte ervaring met ons gehad hebt.

Bij dit zeil zijn alle onderdelen geleverd die er vanaf de fabriek bij horen. Dat we voor de optionele cambers een bijdrage vragen is niet meer dan normaal.

2024 AK foil board niet leverbaar

Na een 2024 AK foil board besteld en betaald te hebben bleek helaas voorraad info bij importeur onjuist en kon betreffende board niet meer geleverd worden.
Aanbod gekregen om 2025 model van hetzelfde board voor gereduceerde prijs te mogen aanschaffen.
Direct na bevestigen betaallink in email en daarmee snel afgehandeld. Board erg snel geleverd.

7 de julho de 2025

Resposta da Telstar Surf

Bedankt voor je begrip en flexibiliteit! We zijn blij dat we je alsnog snel konden helpen met het 2025-model en dat de levering vlot is verlopen. Veel plezier met je nieuwe board!

groot aanbod, snelle levering

groot aanbod, goede prijs, snelle levering. mastvoet al vaker gekocht en is prima.

5 de julho de 2025

Resposta da Telstar Surf

Bedankt Don voor je vertrouwen en mooie woorden! Fijn om te horen dat de mastvoet bevalt en dat je tevreden bent over ons aanbod en de levering.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen, leuk aanbod , logistiek kan iets beter.

24 de junho de 2025

Resposta da Telstar Surf

Bedankt voor je fijne review! We waarderen je complimenten en nemen je feedback over de logistiek mee voor verbetering.

Uitstekend. Recommended.

Materiaal was correct geprijsd, correct verpakt en op tijd verzonden voor levering met goede koerier. Ik werd nadien zeer snel en kosteloos geholpen toen ik om support vroeg.

4 de junho de 2025

Resposta da Telstar Surf

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles vlot en correct is verlopen en dat je tevreden bent over onze support. We helpen je graag!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Eind goed, al goed.

De wetsuit die ik heb aangekocht werd zeer snel geleverd. Echter, voor deze aankoop had ik een andere aangekocht via de website maar deze werd niet geleverd, alle andere zaken wel. Na contact bleek deze niet meer in voorraad te zijn en werd dit mij per vergissing niet meegedeeld. Ook bleek de website niet up to date. Ondertussen werd alles wel netjes terugbetaald. Eind goed,al goed.

16 de junho de 2025

Resposta da Telstar Surf

Bedankt voor je begrip en je eerlijke feedback. Onze excuses voor de vergissing rond de eerste bestelling, maar fijn dat alles uiteindelijk netjes is opgelost. We werken eraan om onze website en voorraadinfo nog beter up-to-date te houden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elke keer dat je belt krijg je goed advies . Mooi product goede prijs

16 de maio de 2025

Resposta da Telstar Surf

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je steeds goed advies krijgt en tevreden bent met ons product en prijs.

Top Service.

Jeroen de Vries stond mij netjes te woord op een bestelling die mis was gegaan, mijn schuld. Hij heeft mij top geholpen met het vervangen van het gewenste onderdeel.

23 de abril de 2025