Jeg havde bestile nogle Vine, der blev leveret inden for 2 dage. Postnord havde efterfølgende desværre klokket i det. Jeg tog fat i Thies vine's kundeservice og fik lynhurtigt svar og de hjalp med... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Problem at post DK havde ødelagt en kasse prosecco mens 18 fl god rose havde overlevet. Jeg ringede til Theis og næste morgen stod der 6 nye flaskerudenfor døren. SÅDAN! 3 dage senere fik jeg et kald... Ver mais
Jeg havde egentlig taget fejl af proceduren, og havde endnu ikke fået en sms om,at mine varer var nået frem, men da jeg nu alligevel var der, kunne de selvfølgelig godt lige finde dem fra. Tak for god... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

Charlottenlund Stationsplads 7, 2920, Charlottenlund, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Havde bestilt enprimeur og fået både bekræftelse og trukket penge. Så vender de tilbage, og siger, de ikke har nok til at levere til mig.
Og ud af et helt parti påstår de, at det ikke er muligt, at levere lidt mindre til andre, så jeg kan få en forholdsmæssig del af min ordre.
Det er jo en usandhed, der desværre dækker over, at de ikke vil have besværet. De ulejliger sig ikke engang med at kompensere mig med at kunne købe en tilvsarende vin til nettopris p.g.a. deres fejl. Klart til 1 stjerne
Imod sædvane rimelig tilbudspris på en god bourgogneproducent. Leveret hurtigt og uden problemer.
Dejligt med hjemmelevering om aftenen og vinen levede op til forventningen. Rigtig dejlig vin.
Jeg har "kun" givet 4 stjerner, fordi den sidste stjerne er forbeholdt det helt superbe :)
Hurtig levering. Super vin til god pris
Købte nogle Aalto Bodegas 2021
Lækker vin
Sublim service! Købte en kasse vin på deres webshop hvor en af flaskerne desværre var dårlig. Skrev det til dem, og fluks var der en erstatningsflaske på vej. Den gamle…? “Den hælder du bare i vasken” var svaret. Håber ikke at denne anmeldelse bruges til at udnytte deres superfine service, men kæmpe tryghed at handle god vin hos dem.
Nemt at bestille online. Gode priser. Levering fungerede bare.
Megafed oplevelse og udvalg på webshoppen:)
Super service.
Hurtig levering.
Flasker send i forsvarlig emballage.
Fremragende vin!!
alt spillede lige fra bestilling til levering dagen efter, så min bedst eanbefaling.
Bestilte vine med beskrevet rabat ved 3stk. Rabatten blev ikke fratrukket og efter kontakt med kunde service fik jeg fortalt at jeg ikke ville få rabatten, men indrømmede at det var butikkens fejl. Vi aftalte de fik vinen retur
Utilfredsstillende at jeg som kunde skal bruge tid på at returnere flasker for et beløb på 262kr.
Endnu mere utilfredsstillende er det at Theis vine ikke har fjernet fejlen fra deres hjemmeside efter 10 dage. Jeg har oven i købet gjort dem opmærksom på det.
Spændende magnumvine til en god pris - kvik levering.
Det hele var fint, men fragtfirmaet satte den forrest carporten isf bag bilen, som jeg havde bedt om.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.