Vi har også brugt Trendy på vores tidligere adresse, hvor rullegardinerne stadig stod knivskarpt, da vi flyttede efter 18 år. Valget var derfor let, men mere udfordrende, i vores nye hus med to store... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Christina og Hans er super venlige, løsningsorienteret og super dygtige til det de laver. Rigtig god oplevelse fra start til slut. Informationsniveau og ikke mindst priser er i top. Ville vælge dem næ... Ver mais
Vi har endnu engang valgt at få Trendy Gardiner til at vejlede os i valg af gardin. Denne gang var det gardiner til sommerhuset. I denne proces - fra start til slut - var alt til perfektion, lige fr... Ver mais
Jeg kan på alle måder anbefale Trendy Gardiner. Jeg har fået super flotte gardiner af god kvalitet. Det har på alle måder været en god proces med professional rådgivning og god kommunikation fra st... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
God rådgivning er efter vores mening ærlig rådgivning. Funktionalitet, design og pris balanceres i alle vores produkter. For udover, at gardiner skal være pæne at se på, har de også en funktion fx forebygge solblegning eller skærme mod indkig; og så skal de være til at betale. Trendy Gardiner servicerer og leverer gardiner til private og erhvervskunder.
Informações de contato
Karl Olsensvej 2, 3100, Hornbæk, Dinamarca
- 40520042
- kontakt@trendygardiner.dk
- www.trendygardiner.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg kan varmt anbefale Trendy Gardiner
Jeg kan varmt anbefale Trendy Gardiner
Hele processen spillede fra start til slut – professionel rådgivning, flot resultat og høj kvalitet hele vejen igennem. Gardinerne fungerer perfekt, og de støjsvage motorer gør en kæmpe forskel i hverdagen. Alt i alt en virkelig god oplevelse.
Meget professionel service og fokus på…
Meget professionel service og fokus på at overholde deadlines. Smukke rullegardiner blev leveret og monteret hurtigt. Kommunikation, opfølgning på ordre var også i særklasse. Kan varmt anbefale Trendy Gardiner.
God service og fin vare
God service og fin vare. Omhyggelig opmåling og montering.
Fint forløb hele vejen igennem
Fint forløb hele vejen igennem.
Lige fra opmåling til montering. Kan klart anbefale Trendy Gardiner.
Godt produkt og venlig betjening
Meget elegante gardiner.
God rådgivning, klare aftaler om besøg og montering til tiden efter aftale.
Og et meget smukt resultat, jeg blev meget glad, da jeg så det.
Jeg kan kun anbefale Trendy Gardiner!
Jeg har flere gange brugt Trend…
Jeg har flere gange brugt Trend Gardiner og kan varmt anbefale firmaet. Altid god og venlige service, punktlig og faglig kvalitet på et meget højt niveau. Tak for det.
Mvh Jan
Jeg har kun rosende ord om Trendy…
Jeg har kun rosende ord om Trendy gardiner. Nemt ,
Kvalitet og venlig betjening.
Inger Marie
Dejlige nye gardiner!
Vi har netop fået nye bomulds rullegardiner i stue og køkken. Fin rådgivning i forbindelse med opmålingen, og perfekt montering. Sagkyndige og venlige medarbejdere, og et fint resultat, som vi er glade for. Kan anbefales.
Daniela og Svend, Hørsholm
Er så glad for mine nye smukke gardiner…
Er så glad for mine nye smukke gardiner fra Trendy Gardiner. Kan virkelig fremhæve deres gode service, personlig rådgivning, opmåling og montering. Alt var så professionelt, grundigt og effektivt.
Og ovenpå alt er det nogle meget behagelige mennesker. Jeg kan klart anbefale firmaet
Trendy Gardiner kan varmt anbefales.
Jeg kan varmt anbefale Trendy Gardiner. Hele processen fra kontakt til opmåling og ophængning var yderst professionel. Priserne er konkurrencedygtige, og Trendy gardiner har et bredt og lækkert udvalg af materialer. Fem stjerne fra mig. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi fik anbefalet Trendy Gardiner af…
Vi fik anbefalet Trendy Gardiner af venner og vi anbefaler gerne Christina & Hans til andre.
Hans er dygtig i sin vejledning, og han har ramt vores stil meget fint.
Alle aftaler overholdt.
Absolut et sted vi gerne handler igen.
Bedste service og vejledning.
Vi har til vores tidligere hus handlet hos Trendy Gardiner.
Vi var dengang yderst tilfredse med servicen som Hans gav og kvaliteten der blev leveret, da vi byggede vores nyt hus var vi ikke i tvivl om hvor vi skulle handle gardiner.
Til soveværelserne valgte vi mørklægnings rullegardiner med trådløs motorer og det fungere bare efter næste 2 år har vi kun oplade 3 stk ud af 10.
Stort tak til Hans og Christina for jeres gode service.
Har fået nye vinduer i huset og havde…
Har fået nye vinduer i huset og havde derfor behov for genopsætning af mine Trendy rullegardiner. Har været meget glad for disse, og Hans Hultgren sørgede for en perfekt tilretning og genopsætning.
Meget tilfreds med både produktet
Meget tilfreds med både produktet, samt vejledning og montering.
Rigtig flotte gardiner
Rigtig flotte gardiner, til en god pris og så passer de godt ind i vores nye stue.
Professionel behandling fra start til slut, både med opmåling opsætning og syning, alle aftaler overholdt til tiden og god kommunikation hele vejen igennem. Kan kun anbefale firmaet hvis det drejer sig om nye gardiner.
Evy Nøhr
Super service. God vejledning. Perfekte gardiner, der gør rummene til et dejligt hjem. TAK 👌
Trendy Gardiner får mine bedste anbefalinger.
Trendy gardiner
Fin service på alle måder! Grundet renovering af badeværelse, måtte vi vente med monteringen i flere måneder. Det gav ikke anledning til problemer.
Nu hænger de der og det gik hurtigt og nemt. Montøren var sød og venlig og overholdt tidsrammen.
Topklasse service
Den lille samlemuffe til kæden på mit 4 år gamle rullegardin var knækket. Jeg kontaktede Trendy Gardiner og fik virkelig god service – de sendte en pakke med tre nye samlemuffer helt gratis.
Jeg kan klart anbefale både deres gardiner og deres fremragende kundeservice. Topklasse!
Meget tilfredse med service og kvaliteten
Vi er meget tilfredse med de plissé-gardiner, vi bestilte. Allerede da Trendygardiner kom forbi for at vejlede og måle op, følte vi os i gode og trygge hænder. Vi fulgte også vejledningen, og fra vi lagde bestillingen, gik der ca 3 uger, og så var Tendygardiner forbi igen og sætte dem op. Vi er blevet mødt med god service fra start til slut, så en varm anbefaling herfra.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.