Wir kommen schon viele Jahre zum Weißenhäuser Strand und finden es jedesmal toll. Besonders bei schlechtem Wetter hat man die Möglichkeit ins Wellenbad zu gehen oder mit den Kindern ins Spieleparadi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi havde et rigtig godt ophold på Weissenhäuser Strand, og der var masser af aktiviteter for både børn og voksne. Legelandet var hyggeligt, og badelandet var virkelig stort, flot og sjovt –... Ver mais
To many visitors, totally overcrowded! No parkingplace for our car, even when we booked with. Expensive food. Rude personel working there, totally not understand what a client is. Very few of th... Ver mais
Kein Familienfreundlicher Betrieb!!! Katastrophe an Hygiene Betten und Geschirr schmutzig, Reisebett vom Baby paßt nicht ins Schlafzimmer und das gestellte Bett war auch kaputt. Haare im Abfluss usw... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Der Ferien- und Freizeitpark Weissenhäuser Strand liegt unmittelbar an einem 3 km langen Ostseestrand und gehört zu den größten und beliebtesten Ferienanlagen Deutschlands. Erleben Sie das ganze Jahr Ostsee und wählen Sie zwischen verschiedenen Ferienwohnungen, Ferienhäusern, Penthäusern und dem ****Strandhotel aus. Unzählige Attraktionen wie das Subtropische Badeparadies, das Abenteuer Dschungelland, das Dünenbad mit Wellness- und Fitnessbereich sowie das WaWaCo, die Wakeboard- und Wasserskianlage, warten darauf, von Ihnen entdeckt zu werden. Erforschen Sie die ganze Welt des Geschmacks und besuchen Sie unsere zahlreichen Restaurants, Bistros, Bars und Cafés. Hier ist für jeden das Passende dabei.
Informações de contato
Alemanha
- www.weissenhaeuserstrand.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 37% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super Hotel
Super dejligt Hotel med masser af plads. Smukt indrettet. Flot morgenbuffet 😋😃
Worst place ever.
Worst place ever.. booked the penthouse for 4 days.. got promised a newly renovated apartment... oh my god.. maby it was renovated in 1980.. but it was terrible..
At there was sand in the beds.. dust in the shelf... an garbage in the sink..
And all the manager had too say was.. why want your money back and drive home.??
Besides that, we had to pay 12€ To get st Childs bed for my 2 year old daughter..
They never came with the bed, and at 22.00 we had to find Scecurity to help us get a bed for her..
Thanks a lot..!!
Took pictures of all the things down here, so if anyone don’t believe, just write me..
SyndicateTattoo Gmail com
Vi var en børnefamilie afsted sammen
Vi var en børnefamilie afsted sammen med mormor. Dejligt sted, gode lege-, bade- og spisefaciliteter (også glutenfri pizza).
Rigtig fin lejlighed vi boede i og alt nødvendigt kunne købes i Edeka
Dejlig ferie i Weissenhauser
Dejlig ferie i Weissenhauser. Der er gode aktiviteter for hele familien. Badeland, legeland, minigolf og den dejlige strand. Vi glæder os til den nye udvidelse af badelandet, da vi i perioder har oplevet lidt for mange mennesker.
Super ophold
Super ophold, alt spillede da vi kom. Det eneste der kan ændres lidt er badeforholdene i omklædningen også skiltningen rundt på området
Vi har ALDRIG fået så dårlig service
Vi har ALDRIG fået så dårlig service, som vi har fået i Weissenhäuser Strand! Første aften vi skulle spise, var tjeneren meget uhøflig og himlede med øjnene, da vi sagde, vi var 9, der skulle spise. Vi sagde, Jamen kan vi ikke bare få 2 borde (der var helt tomt!). Det endte det så med! Anden aften ville vi spise på én af de andre restauranter, hvor der foran var et skilt om, at man ikke kan reservere bord i forvejen. Det er en kæmpe restaurant og der var mange ledige border. Da jeg sagde, at vi gerne ville have bord til 9, råbte hun “9????!!!!! - DER ER OPTAGET!!!”. Så sagde jeg, “jamen der er jo mange ledige borde, kan vi ikke bare få 2 borde, fx lige dér?” - Så sagde hun “Nej, hvis I nu havde været 2 eller 4!!!!!! Der er optaget!!!!!” og så vendte hun blikket væk og sagde “KOM” til dem bag os i køen. Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende!!!! Der stod 20 mennesker bag os i køen som alle fik borde. Man må åbenbart ikke få flere borde på en restaurant, hvis man kender hinanden. For os var det lige meget, om vi delte os op i 2-3 grupper og sad forskellige steder i restauranten. Jeg var fuldstændig målløs!!!!!!!!!!!!!!! Hun himlede med øjnene og grinte på sådan en hvad-tror-du-selv-næsvis attitude. Det var så ydmygende. I stedet for måtte vi køre ud i det mørke Tyskland med 4 sultne unger, men heldigvis fandt vi restauranten Antica Verona, der ligger 5 minutters kørsel væk i nærmeste by. Adressen er Strandstrasse 10, 23758 Dannau. Den hyggeligste og lækre lille pizza- og pastarestaurant med den sødeste mandlige ældre tjener med humor og et glimt i øjet!!! Både pizzaer med fx rucola, hvidløg, frisk parmasan og parmaskinke eller de helt almindelige varianter. En dejlig afslutning på en frygtelig start!!! Stor anbefaling til Antica Verona!!!!
Dejligt sted
Dejligt sted med smilende og hjælpsomt personale.
Stedet er måske lidt "slidt" men prisen syntes jeg bestemt råder bod på det.
Mange mennesker i vinterferien, men badeland kunne sagtens rumme det - og alle steder er jo godt besøgt i vinterferien...!
Vi har tidligere været i Lalandia om vinteren - her i Weissenhauser er badelandet væsentlig varmere.
Kan anbefales
Fin og ren lejlighed , endda en hundeskål og godbidder til hunden. Fint badeland, venlig personale
Har besøgt Weissenhaüsser flere gange…
Har besøgt Weissenhaüsser flere gange over de sidste par år.
Et dejligt sted at komme med smilende og hjælpsomt personale.
Stedet er måske lidt "slidt" men prisen syntes jeg bestemt råder bod på det.
Mange mennesker i ferieperioderne (Påske og efterårsferie) men det gælder jo alle steder...!
Vi har haft nogle dejlige dage endnu…
Vi har haft nogle dejlige dage endnu engang i Weissenhauser. Det var 3. gang at vi besøgte ferie stedet i uge 42.
Alt fungerer fint, masser af aktiviteter, godt vejr og tæt på strand.
Det eneste vi kunne ønske os var flere brusere og noget sæbe så folk bliver ordentlig vasket inden de hopper i vandet i badelandet.
Vi kommer gerne igen.
Vandet i badelandet er så uhyggeligt uhygiejnisk
Vandet i badelandet er så uhyggeligt uhygiejnisk. Der er kun 4-6 brusere inden det store badeland og desuden er der ingen sæbe i bruserummene. Der er hos tyskerne ikke en kultur for, at man bader og vasker sig inden man hopper i bassinet. De hoppet simpelthen i badelandet tørre! Vi har været der to gange og været uheldig med opkast og sygdom efterfølgende beggegange. Vi er sikre på at der er en sammenhæng. Andre vi har talt med har haft de samme oplevelser, men det er vidst bare normalt efter en badeferie i Tyskland🤔
Value for money
Man får hvad man betaler for. Har besøgt Weissenhauser strand med mine 2 knægte på 10 og 12 år. Vi var der i uge 26, 3 overnatninger.
Pris for 3 overnatninger med fri adgang til vandland og jungleland var cirka 2.800 kr.
Ved første øjesyn ser det temmeligt nedslidt ud, bærer præg af at bygningerne nok er 40-50 år gamle. Vores lejlighed på 32m2 var dog pænt indrettet og med et nyere badeværelse. Køkkenet er udstyret med de mest basale ting, men ganske fint.
Vi havde ingen problemer med kø til nogen af tingene. Så tidligt i sommerferien var det tydeligt at der ikke var mange gæster endnu.
Badelandet er gammelt men fint. Livredderne er af den magtliderlige type, og da en af mine unger lavede en fejl (fordi han ikke kunne læse skiltet) kom han op på livredderens "kontor" hvor jeg måtte hente ham.
Jungleland var et stort hit ved ungerne. Mange fede ting at prøve.
Stranden er cirka 200m væk.
3 overnatninger var fint, gad ikke bruge en uge her. Efter 3 dage er mulighederne ved at være udtømt.
Fint til prisen, men kan ikke sammenlignes med Lalandia.
Hvor er min kuffert?
Jeg var i vinterferien i Weisserhauser med mine to børn på 9 og 11 år.
Tre overnatninger og fire dage i børnevenlige omgivelser og ok billigt.
Dagene gik og vi hyggede os. Så kommer dagen, hvor vi skal hjem. Vi skal nå et tog til København klokken 15 og har forudbestilt en taxi til klokken 14, så vi er sikre på at nå toget. Vi tjekker ud klokken 10 og får derfor opbevaret vores bagage i deres aflåste bagageopbevaring. Timerne bruger vi i legelandet og og lidt før 14 henter vi vores kuffert. Men den er der ikke. Den er væk. Trods man skal trykkes ind i lokalet og der sidder personale lige ved siden af, er det lykkedes nogen at tage vores kuffert.
Ingen ved noget, ingen har set noget. Jeg må rejse uden min kuffert, og har ikke tid til at anmelde det, da vi skal nå et tog og tiden går med overhovedet at få nogen i tale og opklare, hvad der er sket. Samt selvfølgelig at forklare børnene, det selvfølgelig ikke er så slemt at stå der i Tyskland og ha' mistet vores bedste tøj.
Dagen efter ringer de til mig og siger min kuffert er tilbage. Vi er lykkelige ikke mindst min søn på 11, der havde taget alle sine fire fodboldtrøjer med.
De kan desværre ikke hjælpe med transporten tilbage af min kuffert. Jeg skal selv kontakte forskellige transportfirmaer og få den afhentet. Det koster mig knap 1500 kroner samt en del besvær med at finde et firma og få udfyldt diverse formularer korrekt. Jeg skriver herefter til Weissenhaüser og fortæller om min oplevelse. Jeg har her tre måneder efter, intet hørt. Og er blevet 1500 kroner fattigere.
Som Lalandia men prisen et her ca 1/2 …
Som Lalandia men prisen et her ca 1/2 det man mangler et et ude dørs bad nå det er hot ellers super smart man selv bestemmer om man vil ha badeland og legeland med man kan nøjes med 1 eller bække
Er lige kommet hjem fra en skøn ferie …
Er lige kommet hjem fra en skøn ferie med ungerne. Dejligt vandland, med sjov for alle aldre. Skønt legeland, også med noget for enhver alder—og masser af reptiler, til stor undeholdning for min datter.
Korte afstande, der gør det muligt st gå rundt til alting.
Ingen mennesker gør bestemt heller ikke oplevelsen dårligere.
Priser på mad og indkøb, der bestemt er rimelige. Vi kommer helt sikkert igen.
Eneste lille minus er omklædningen der er lidt forvirrende og meget småt.
Fantastisk ferie
Jungleland, udendørs legepladser, strand og super vandland gav en rigtig god adspredelse og super ferie. Aktiviteterne ligger tæt, så ikke langt at gå for små ben. Vi havde de meste for os selv da vi var der i marts. Restauranter er hæderlige og billige. Booking fungerede bare. I badelandet er der aktiviteter for alle alle - og station hvor de kan få plaster på skrabede knæ. Omklædningen er mærkelig og lidt besværlig. Det er ikke sidste besøg - dog vil vi holde os til lav sæson da der formentlig er tryk på om sommeren...
Billigere og bedre end Lalandia
Vi, 2 voksne og 2 børn(3 og 8),var i WHS i uge 27. Ganske fin og ren lejlighed, med det der kræves. Badeland var rigtig godt, med noget for alle aldre. Omklædningsrummene og badet var dog ikke noget at råbe hurra for, men absolut ikke utåleligt.
Junglelandet var super godt, et stort hit for vores børn. På vej ind i selve legeområdet var der mulighed for at se på slanger, firben, edderkopper m.m.
Hyggeligt "center" med restauranter. Fine udendørsaktiviteter . Tæt på standen, med flot natur omkring.
Maden på restauranterne var lidt kedelig og ensformig. Desværre virkede personalet i restauranterne ikke særlig imødekommende. De øvrige steder virkede personalet glade og servicemindede.
Vi havde en skøn ferie og vi skal helt sikkert til WHS igen
Super lavpris ferie
Er du/i på udkig efter en lavpris ferie, er Weissenhaüser Strand bestemt et besøg værd. Vi har været der flere gange, og har kun haft gode oplevelser ( også når der er mange mennesker).
Badeland er ganske udemærket og lufttemperaturen er forholdsvis høj. Godt område til de helt små med varmt vand, og fine bassiner til de større børn/voksne. Desuden mange gode vandrutchebaner, og til alle aldre.
Legelandet er også ganske fint, hvor der også er meget kryb at kigge på.
Udendørsarealer er også fine med udmærkede legeplads, minigolf, cykeludlejning, elektriske biler mm.
Lejlighederne er lidt gamle og småslidte, men man skal jo bare sove der, så skidt pyt med det.
Forvent ikke det samme som Lalandia, men priserne er også vidt forskellige.
Restauranterne er ikke super gode; man skal nok nærmere sammenligne med en bistro i Bilka el. lignende.
Forventer man det samme som Lalandia bliver man småskuffet, men det er langt fra et dårligt sted. Vores børn er mindst ligeså glade for Weissenhaüser som Lalandia. De vil helt sikkert hellere 3 gange til Weissenhaüser fremfor en gang i Lalandia.
Min bedømmelse på 5 stjerner er givet ud fra hvad man får for pengene, og til den pris er det helt sikkert 5 stjerne værd.
Godt sted til små penge😊
Sidder her nede på sidste dag. Et godt sted til meget små penge. Vi gav 2300 kr. for 6 dage i efterårsferien. Hvor Lalandia skulle ha 9000 kr. Så det her sted skulle prøves i stedet for. Det skuffede nu Heller ikke. Kun 140 km fra Padborg og så var vi her. Sød betjening da vi skulle tjekke ind, hvis man ikke er god til tysk kan den også klares på engelsk, og en af dem kunne dansk. Lejlighederne ser slidte ud udefra, men inden i er de renoveret med godt lille køkken . Super badeværelse og dejlig lys stue, med tv som kan tage nogle danske kanaler. Badelandet er super godt for ungerne med masser af ruchebaner og god legestue til de mindste. Omklædning var et lille minus, da der kan være en god lang kø, men det er til at leve med. Jungleland er virkelig godt for ungerne der kan bruges meget tid med ungerne, mange aktiviteter og masser af muligheder . Restauranter er der også en del af til fornuftige priser. En pizza til en 65 kr er ikke dyrt sådan et sted. Desværre er kvaliteten ikke så god på maden så ikke den store oplevelse på det område. Men er den nu aldrig på steder som disse, om det er her eller der hjemme. Så man kan som vi har gjort nogle af dagene køre til Oldenburg og spise. Så det er ikke sidste gang vi tager turen her ned i stedet for til landia . De 6000 kr vi har sparet kan man køre langt for og kvaliteten er lige så god😊
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.