Ferien- und Freizeitpark Weissenhäuser Strand Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wir kommen schon viele Jahre zum Weißenhäuser Strand und finden es jedesmal toll. Besonders bei schlechtem Wetter hat man die Möglichkeit ins Wellenbad zu gehen oder mit den Kindern ins Spieleparadi... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi havde et rigtig godt ophold på Weissenhäuser Strand, og der var masser af aktiviteter for både børn og voksne. Legelandet var hyggeligt, og badelandet var virkelig stort, flot og sjovt –... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

To many visitors, totally overcrowded! No parkingplace for our car, even when we booked with. Expensive food. Rude personel working there, totally not understand what a client is. Very few of th... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kein Familienfreundlicher Betrieb!!! Katastrophe an Hygiene Betten und Geschirr schmutzig, Reisebett vom Baby paßt nicht ins Schlafzimmer und das gestellte Bett war auch kaputt. Haare im Abfluss usw... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Hotel

Escrito pela empresa

Der Ferien- und Freizeitpark Weissenhäuser Strand liegt unmittelbar an einem 3 km langen Ostseestrand und gehört zu den größten und beliebtesten Ferienanlagen Deutschlands. Erleben Sie das ganze Jahr Ostsee und wählen Sie zwischen verschiedenen Ferienwohnungen, Ferienhäusern, Penthäusern und dem ****Strandhotel aus. Unzählige Attraktionen wie das Subtropische Badeparadies, das Abenteuer Dschungelland, das Dünenbad mit Wellness- und Fitnessbereich sowie das WaWaCo, die Wakeboard- und Wasserskianlage, warten darauf, von Ihnen entdeckt zu werden. Erforschen Sie die ganze Welt des Geschmacks und besuchen Sie unsere zahlreichen Restaurants, Bistros, Bars und Cafés. Hier ist für jeden das Passende dabei.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 37% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

53 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bolig og jungleland fin alt andet er en katastrofe

Vi kører i 2 timer for at komme i badeland, og vi skulle være der i 2 dage, da vi kommer ind i badelandet virker 50% af vandlandet ikke... Det er lukket pga. Defekter, det har vi ikke fået noget at vide om da vi ankommer 1 time før. Vi har valgt halvpension og aftensmaden er fra kl 18.... Til 21 men da vi ankommer kl. 19 er der lige nok mad til at vi kan få, da de er ved at fjerne halvdelen af buffen... Selvom det skulle vare til kl 21... Maden er også ganske forfærdelig....... Vi har været her 2 gange før, og da var alt super, men nu blev det sidste gang

31 de outubro de 2014
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dårlige restauranter, middelmådigt badeland, men super lejlighed og betjening.

Har lige været på forlænget weekend i WHS for første gang, 2 voksne og 2 piger i alderen 10 og 12.
Velkommet gik vi ind i receptionen, hvor vi fik en hurtig behagelig betjening. Vi var lidt bagud på point, da ingen af os kan tysk, kun engelsk og dansk, og ham der hjalp os kunne kun lidt engelsk, og hende der kunne dansk, var optaget. Men vi fik udleveret nøglerne efter en behagelig betjening.
Så afsted til lejligheden, som på næsten alle måder var en positiv oplevelse. Dejlig lys, god udsigt, ingen lydgener fra naboerne, meget behagelige senge, men (her kommer det eneste negative) ingen danske kanaler på TV'et til ungerne.
Første aftensmad blev pizzaer på en af restauranterne. Vi var så heldige at der var plads, og vi så nogle af de lækreste pizzaer vi længe har set, blive serveret rundt omkring os. Tjeneren kunne hverken dansk eller engelsk, men vi fik vores bestilling igennem, trods alt og fik serveret de rigtige ting, men nøj hvor var det noget af den kedeligeste smag nogensinde oplevet med en pizza.
Dagen efter var det afsted til badelandet. Lidt en skuffelse i størrelse, havde nok for store forventningerne. Ruchebanerne var gode, ikke fooooor lange, men hellere ikke for korte. Vandet var noget nær perfekt, virkeligt behageligt. Manglede nogle leje område, hvor man kunne kaste bold, uden at stå i vejen for ruchebaner eller lign. Der var kun to forholdsvis små jacuzzier, så de blev ikke afprøvet, da de hele tiden var fyldte. Det er nok mest irriterede mig mest, var at saunaen kostede 2 eur at besøge. Så selve badelandet er som sådan ok, men omklædningsfaciliterene er under alt kritik. Alt alt aaaallltt for få omklædningsrum, men vi kom da igennem.
Om aftenen spiste vi i en nærliggende by Oldenburg på restaurant Akropolis - Se det var en oplevelse værd!!! Så hvis i vil have god aftensmad "på" WHS, så kør til Oldenburg og besøg Akropolis.

6 de maio de 2014
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Supergod lavprisferie

Vi har været på whs 2 gange og vi kan varmt anbefale det som et godt lavprisferiested. Lejligheder er på alder med os selv og kan være slidte, men check så lige prisen igen og så er det alligevel ok.
Vandlandet er i top og ikke koldt i luften som mange steder i dk. Djunglelandet også en meget fin attraktion. Der er gjort en del ud af at ramme alle aldre med det nye wawaco.
Ligger 200 m fra stranden som er meget fin og lækker. Vi var heldige at ramme en top soluge så det giver naturligvis en ekstra dimension.
Sødt personale, hurtigt checkin. Det er en ærlig stemning over det. Varmeste anbefaling.

25 de janeiro de 2014
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Mange små problemer denne gang. Dog ok klageservice

Er lige hjemvendt fra en forlænget juleweekend i Weissenhauser Strand. Det er 3. År i træk at vi er dernede. I år havde vi inviteret mine forældre og min bror og hans familie med. Vi havde anmodet om 3 lejligheder ved siden af hinanden af i grundplan. Grundplan opfyldte de, men vi kom i hver vores blok (hvilket jo ikke burde være så svært da det er totalt off season). Nå men det gik altsammen.
Til alt held havde vi handlet i et supermarked på vej derned, for da vi går forbi supermarkedet ser vi at der er lukket for renovering (det skal jo til, men det var ikke blevet oplyst hverken i bookingen eller på hjemmesiden).
Vi kommer op i receptionen 18.55 (lukker kl. 19.00) og vil gerne købe billetter til Dsunglelandet, men får at vide at der er lukket. Efter megen diskussion kommer der en anden dame og hjælper os med billetterne. Internet sælger de os til værelset, de glemmer bare luge at der ikke er internet på vores værelse. Der er kun tyske tv kanaler, hverken engelske, danske, svenske eller andet og man kan ikke streame film/tv via det købte internet.
Boblebadene i badelandet var lukket ned for renovation igen uden at det var blevet fortalt nogle steder (og vi betalte fuld pris for alle tingene)
Det viser sig at hele området skal lukkes ned d. 9/12-13 i forbindelse med renovering hvor vi tager hjem d. 8/12-13, men det er fuldstændig urimeligt at de lukker flere af tingene ned før det, når man betaler fuld pris for opholdet.
Det er nogle super fine lejligheder og der er rigtig pænt gjort rent alle vegne. Man skal have realativt gode tyskkundskaber for at begå sig, da meget få taler engelsk (dårligt, vel at mærke) og alle skilte/beskeder kun er på tysk (med undtagelse af dem hvor man skal betale, sjovt nok)
Alt i alt ikke helt den oplevelse vi havde håbet på og vi er ikke sikre på at vi kommer igen. Det skulle da lige være for at benytte det gavekort til Dschungle landet som de har sendt os, efter vores klage. Gavekortet kom sammen med et fint brev, hvor det virkelig lød som om de tog sig af det jeg skrev.

18 de dezembro de 2013
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dejligt feriested, men med små "bump" på vejen.

Et kort ferieophold i Weissenhaeuserstrand med masser af gode oplevelser. Badelandet var rigtig fedt, og Junglelandet (ekstra betaling) var sjovt med masser af udfordrende aktiviteter.

Weissenhaeuser strand er et noget slidt feriekompleks og bærer præg af tidens tand. Men alt virker, der er rent og pænt og alt i alt fungerer det.

En enkelt smutter eller to blev der dog plads til. Jeg/vi har efterhånden prøvet en del når det kommer til indtjekning. Men 1½ time for at tjekke ind er altså ALT for meget. Som kunde kunne jeg i køen observere masser af forbedringsområder, bl.a.: Bedre organisering af køerne, med ensretning af trafikken (direkte dumt at blande folk på vej ind, med folk som har fået nøgler mm. ud til siden med dem). Uens bemanding i køerne gav stor vandring imellem de forskellige køer. Hurtigere tjekind via selv service ville være en klar forbedring. Meget bedre adgangsforhold for nyankomne, de forbavser mig at kommunen vil være med til det trafikkaos som udspiller sig HVER dag ved indtjekning.
Alt sammen forhold som en kunde kan bemærke ved at opholde sig 1½ time i indtjekning, det burde man altså selv som service og oplevelses virksomhed kunne se.

Årh ja, på trods af at jeg havde bestil to værelser, gjorde opmærksom på at jeg kun havde fået nøgler til en, men blev fortalt at alt stemte, og at der var plads til alle i lejligheden. Så måtte jeg alligevel tilbage til receptionen for at få udleveret nøgler til lejlighed nr. 2, da der alligevel ikke var plads i den udleverede lejlighed.

Men alt i alt en ok oplevelse, og jeg kunne godt finde på at komme tilbage, for et kortere ophold.

Mvh Thomas, Hundested, DK.

28 de março de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais