Den sämsta upplevelsen någonsin kopplat till flygbolag. Våra bagage kom inte med flyget, anlände två dagar senare. I princip radiotystnad gällande status på leverans av bagagen samt om dom var upphit... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har flydd med Widerø fra Hammerfest, fra Oslo og fra Trondheim . God hjelp på flyplassen og også ombord. Jeg fikk behov for assistanse på flyplassen på en av turene og det ble ordnet umiddelbart s... Ver mais
Helt elendig kundeservice. Velg et annet selskap om mulig. De ansatte er frekke, korte og lite behjelpelige. De svarer ikke på spørsmålene som blir stillt men kopierer og limer inn nr til kundeservice... Ver mais
Idiot selskap som fær før det annslåtte klokke slette å ei fly vertinne som kommer inn etter på, stirrer stykt på mæ å spør om navne mitt åsså sier at du var for sein å går vekk ende opp med djævelsk... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos oss.
Informações de contato
Noruega
- www.wideroe.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 10% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har i tre forskjellige anledninger det…
Har i tre forskjellige anledninger det siste halve året ringt kundeservice hos widerøe for hjelp eller bare for å få svar på noen spm angående reise . Hver gang blir jeg møtt med uhøffelige sure frekke mennesker og ingen hjelp i det hele tatt . Veit ikke helt hva som feil folk der, men tydelig at de ansatte der dku ha hatt seg et kurs i hvordan dem kommuniser med kunda.

Resposta da Widerøe
veldig lite behjelpelige og…
veldig lite behjelpelige og serviceinnstilte. Ubehagelige å snakke med. DÅRLIG SERVICE. hadde valgt andre flyselskap om mulig

Kofferten min ble skadet
Kofferten min ble skadet etter en flyreise, hele det ene hjørnet på kofferten var knekt av.
Jeg meldte saken til Widerøe på flyplassen, fikk med meg en bekreftelse og måtte fylle ut resten hjemme.
Dette gjorde jeg for 9 uker siden, de lovet en saksbehandlingstid på 2-4 uker.
Jeg har prøvd i flere uker å nå reklamasjonsavdelingen på mail, men de svarer ikke.
Kundeservice kan heller ikke hjelpe.
Dårlig service!!

Resposta da Widerøe
Var nettopp inne for å få hjelp av han…
Var nettopp inne for å få hjelp av han i skranken med å få sendt en pakke med flyet med Widerøe Cargo. Var en litt eldre mann. Det er særiøst den frekkeste mannen jeg har opplevd. Svarer på en arogant og overlegen måte og han null sympati for andre. Ikke nokk med det, men i tillegg så står han å skriver/skroller på telefonen når man prøver å snakke med han. Når man spør et enkelt spørsmål så får man ikke svar å får beskjed om å dra til andre å spørre, men de han henviser til er dratt hjem og det sier han selv også. Når jeg da sier at det er skuffende at de ikke leverer de servicene som de tilbyr til ansatte så får jeg beskjed om at «jeg skulle planlagt bedre». Det blir bare helt usaklig når det er de som ikke klarer å levere en service

Resposta da Widerøe
Min dårligste opplevelse med et flyseskap noen gang.
Forsinket bagasje i 16 dager, ikke mulig å få kontakt med noen og skadet bagasje som ikke dekkes.
Jeg flyr aldri Widerøe igjen.
Talentløst flyselskap
Var på føyplassen i god tid, men fikk verken skrevet ut boarding kort, fant ingen i skranken, var heller ikke så enkelt å få tak i kundeservice..
Så når jeg endelig fikk tak i en rådgiver så var klokken for bært avgang og jeg fikk bare til beskjed at d var synd for meg at jeg ikke var tidligere ute..
Talentløst opplegg, håper hele selskapet går konk og at sjefen dukker opp i epstein filene
Forferdelig
Masse bagasjetull
Fordi flyet ikke kunne lande på min flyplass så måtte vi til en annen uten tåke, der flyet kunne lande, så vi kunne komme oss på det flyet. Det var forståelig. Men, vi fikk ikke noe nytt flight nummer. Så, når vi kom frem til destinasjonen, kom ikke bagasjen vår. All bagasjen på det flyet var borte og siden vi ikke hadde fått oppdatert flight nummer klarte de ikke finne ut hvor den var blitt av. Alle var super frustrerte.. tok 45 minutt før vi endelig fikk bagasjen. Og det er ikke alt. Når jeg reiste tilbake noen dager senere, tok bagasjen også lang tid, for da klarte de å blande hvilken som skulle ut med de bagasjene som skulle inn på flyet. Jeg blir flau på widerøe sine vegne.. det er så nybegynnerfeil og så unødvendig. Og dette var bare på ei helg. Er ikke første gang jeg opplever bagasje-tull med de.
Ubehjelpelig ved kansellering og…
Ubehjelpelig ved kansellering og direkte uhøflige i kundeservice. Vil ikke indrømme feil og mangler ved baggasjepriser, og heller ikke give den pris som står på hjemmesiden. På grensen til svindel.
Extremely unhelpful customer service
Absolutely unhelpful customer service. Could not add baggage to booking. Widerøe claim they cannot add it for me because the flight was booked through a travel agent. Instead, I need to pay double when check-in opens via Widerøe's site, which is a complete scam. If the baggage can be added at check-in, it can be added before.
Chat support was unhelpful and email support was even worse. Could not log a complaint about this process because they have one team dealing with claims, emails, support etc. So instead of forwarding on my feedback, got told "we're getting nowhere, we won't respond". How terrible. Avoid!!
Widerø cargo is not reliable offer 2…
Widerø cargo is not reliable offer 2 day delivery, reality is 7 days and on top of it all they deliver to wrong address and ask you to go pick it up yourself, unless you prefer sit even longer ( next day ) so they can fix it for you. Please don’t use this company for deliveries.
Betalte for mye ved handling av kofferter i Bergen.
Bestilte billetter for 2 personer med 2 kofferter på båndet tur/ retur Ålesund-Bergen. Bestillingsnr.
3715289. Bookingref. XJHL95. Turen Ålesund-Bergen
var problemfri. På tilbaketuren ved innsjekking i Bergen hevdet damen at jeg måtte betale for 2 kofferter. Jeg måtte betale
Kr1100,- for å få med koffertene. Jeg sjekket med Sembo i etterkant som bekrefteftet at i billetten hadde tatt med bare en koffert på returen. Dette begrunnet de med en systemfeil. De refunderte følgelig kostnaden for 1 koffert. Refusjon for koffert nr 2 mener de må refunderes av Widerøe. Og det er logisk i det Widerøe har mottatt betaling for 3 kofferter og fraktet kun 2 på turen Bergen Ålesund. Jeg vil følgelig kreve kr 550,- som refusjon for en av koffertene som ble betalt ved innsjekking i Bergen.
Hallvard Moltu Jacobsen
Alltid problemer og forsinkelser
Alltid problemer og forsinkelser, dyre er de og elendige å gi beskjeder
Mistet bagasje
Fikk beskjed om å sette igjen bagasjen for videresending med senere fly for å rekke flyet grunnet totalt kaos i Tromsø.
Nå, 2 døgn senere, er det ingen oppdateringer om at bagasjen er registrert noen sted og service telefonen i Tromsø er "midlertidig ikke tilgjengelig". Og ingen svar på verken mail eller på telefon andre steder innenfor Widerøe.
Siste gang jeg tok Widerøe.
Dårlig kundeservice
Da kofferten min fikk en stor bulk, fikk jeg ingen erstatning fordi den fortsatt er mulig å bruke. Da jeg kjøpte billett hjem på feil dato, ombooket i stedet for å kjøpe ny, fikk jeg ikke angre meg selv om jeg tok kontakt noen timer etter. Det kostet omtrent det samme, men jeg var stresset i situasjonen og tenkte ikke klart. Så nå sitter jeg med en billett til prisen av to. Jeg kommer til å dra til Gardermoen fremover, selv om det er tre ganger så langt som til Torp.
The worst airline in the world
The worst airline in the world, keeps rescheduling flights and cancelling flights without further explanation , please don’t fly with them , they ruined my vacation.
Klarer ikke å sikre overganger. Velg annet hvis mulig
Skulle videre med samme selskap til Florø. Da de hadde litt is på flyet ble vi stående å vente i 30 minutter før avgang, og de hadde fjernparkering med buss. De hadde mange som skulle videre til samme sted, men nektet be flyet om å vente "pga domino-effekten". Vi løpte til gaten, men den stengte de, og flyet stod der uten å slippe folk om bord. 5 Minutt venting hadde vært nok. Helt ubrukelig.
Widerøe cancelled my flights and…
Widerøe cancelled my flights and rebooked me to new times that I did not accept. Under EU Regulation 261/2004 (Article 8), this gives passengers the right to a full refund.
Despite this, Widerøe repeatedly refused to assist and stated that they “cannot help” solely because the ticket was booked through a travel agency. This is incorrect under EU law — the operating air carrier remains legally responsible for the refund, regardless of where the ticket was purchased.
I clearly referenced EU261 and established consumer practice (including ARN decision 2020-15371), but customer service continued to repeat internal “procedure” instead of complying with the regulation.
Very disappointing experience. Passengers should be aware that Widerøe appears to deny statutory refund rights when bookings are made via an agent.
Dårlig service
Dårlig service, mistet bagagasjen min opptil flere ganger. Nå skjedde det et par dager før jul, det er krise! Fikk ikke hjelp av service kontoret når dette skjedde. Skal ikke ta dette flyskapet igjen.
Aldri mer!
Reiser ofte mellom Bergen og Stavanger for tiden gr sykdom I nær familie. Ettermiddagsflyet søndager har blitt kansellert 'av tekniske årsaker' 100% av gangene jeg har reist med Widerøe. Selskapets representanter på flyplassen can ikke redegjøre for hva de tekniske problemene er, de har heller ingen anelse om hvor ofte denne søndagsflyvningen er blitt kansellert de siste månedene. Når man så omsider kommer seg på et fly som faktisk går er det nesten tomt, på tross av at det har samlet opp passasjerene fra flere flyvninger. Jeg slutter fra alt dette at få solgte seter er 'de tekniske årsakene' til kanselleringene. Jeg ble fortalt at 'man må ta høyde for' kanselleringer og at det derfor er min feil at jeg denne søndagen tapte hundrevis av kroner på konsertbilletter jeg ikke fikk brukt gr. Flere timers forsinket ankomst til Bergen. Går ut fra at det betyr man ikke kan fly Widerøe i jobbsammenheng, eller til sosiale begivenheter med et starttidspunkt. For denne servicen tar de det som må være blant Europas stivelse priser. Jeg flyr ofte til sørlige Frankrike. T/R Bergen- Bordeaux med KLM koster nøyaktig det samme som T/R Bergen- Stavanger med Widerøe. Med den viktige forskjellen at KLM faktisk flyr de flightene de selger billetter til....
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.