Widerøe Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den sämsta upplevelsen någonsin kopplat till flygbolag. Våra bagage kom inte med flyget, anlände två dagar senare. I princip radiotystnad gällande status på leverans av bagagen samt om dom var upphit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har flydd med Widerø fra Hammerfest, fra Oslo og fra Trondheim . God hjelp på flyplassen og også ombord. Jeg fikk behov for assistanse på flyplassen på en av turene og det ble ordnet umiddelbart s... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helt elendig kundeservice. Velg et annet selskap om mulig. De ansatte er frekke, korte og lite behjelpelige. De svarer ikke på spørsmålene som blir stillt men kopierer og limer inn nr til kundeservice... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Idiot selskap som fær før det annslåtte klokke slette å ei fly vertinne som kommer inn etter på, stirrer stykt på mæ å spør om navne mitt åsså sier at du var for sein å går vekk ende opp med djævelsk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Companhia aérea
  2. Site de busca de vôos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos oss.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 10% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

52 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Mein Flug wurde abgesagt und ich hatte einen finaz. Schaden

Ich hatte ein Doppelzimmer in Tromso gebucht und nachdem unser Flug abgesagt wurde wollte ich, dass die Fluggesellschaft wenigsten einen Teil von meinem finanziellen Schaden übernimmt. Leider wurde mir das nach mehreren Mails immer verwehrt. Daher möchte ich alle warnen, dort vorausschauend ein Zimmer zu buchen, weil es in Norwegen schon vorkommen kann, wegen Wetter o.ä. dass man dort nicht 100%ig hinkommt.

21 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er utro tjenere i dette selskapet

Det er utro tjenere i dette selskapet. Min samboer mistet sin iPad på fly fra Flesland til Kristiansand. Hun kunne se at iPaden lå på flyet, men de kunne ikke/ville ikke finne den. Sist oppdatering var at den lå i en hangar på Flesland. Absolutt null hjelp fra Widerøe.

14 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kort og kavi

10/10 um man vil hava eitt stað at sita og spæla kort meðan man hyggur út og sær at menninir grava kava seinni enn kavin dettir niður frá himmalinum. Hevði ikki viðmælt men vit eru øll so ymisk😹

18 de novembro de 2025

Wideroe Technical Services Tromso

Not very helpful or keen to answer questions. Moment our flights got delayed (transavia HV5072), the entire staff vanished from the check-in area for 5 hours & only came once the flight was scheduled to arrive. The only time you need the staff to be helpful is times like these. This isn’t when you run and hide. No accountability. All of us kept hopelessly sitting for five-six hours (security check in, baggage drop included), without any knowledge if our flight will ever take off where other flights were taking off. Ridiculous.

This company has been providing services since 2002 as a monopolistic company despite terrible ratings. Seems extremely shady. Someone has good friends at Norway Airport Authority. Friends who seem to care about things other than reviews and user feedback.

16 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt sammenhengende flyreise…

Jeg har bestilt sammenhengende flyreise gjennom Widerøe hvor det første flyet blir forsinket, slik at jeg ikke rekker de andre. Jeg blir booket om til en avgang som går 4 timer senere. Det er greit, men jeg spør personal fra Widerøe om de fikser og tagger om bagasjen min eller om jeg må hente bagasjen på rullebånd og sjekke den inn på nytt. Jeg får beskjed om at det trenger jeg ikke og at de skal fikse med bagasjen min. Jeg får også melding om at jeg har krav på matkupong om forsinkelsen er mer enn 2 timer, som den er. For det første må jeg «diskutere» meg til den kupongen, og det handlet i hovedsak om at ingen hadde tid/mulighet til å fikse det, for det andre var kupongen på kun 150kr, som så vidt holder til kaffe på en flyplass. Jeg hadde ikke diskutert med de fra Widerøe om jeg hadde vist det kun var snakk om 150kr, selv om jeg hadde krav på det. Når jeg endelig skal sjekke inn på den flygningen jeg ble booket om til så får jeg vite der at bagasjen min mest sannsynlig ligger på bagasjebåndet, og at det ikke er noen automatikk i at den blir sendt videre nå som jeg er booket om til et annet fly. Hele denne situasjonen er så utrolig, vanvittig irriterende når jeg i tillegg har hatt mange timer ekstra å trø på flyplassen og kunne fikset med bagasjen min mange ganger om jeg ikke hadde blitt fortalt at det ble tatt hånd om. Dessverre ikke første gang lignende har hendt med Widerøe. Bare så synd for oss som bor langt nord som omtrent kun har Widerøe som alternativ…. Flere ganger det nesten er enklere å kjøre bil til en større flyplass kun får å kunne velge annet flyselskap. Så ufattelig dårlig kundeservice og holdninger blant personal skal man lete lenge etter…. Hilsen en frustrert reisende

15 de novembro de 2025

Bagasjerot.

For et rot med bagasje. Har gått TO j.... dager nå. Jobber på sjøen, og trenger alt i bagasjen NÅ. Patetisk.
Alt pga en halvtimes forsinkelse.

20 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tar betalt uten å levere / arrogant

Betalte tillegg for annet sete med mer benplass, men fikk ikke det sete / den kategorien jeg hadde betalt for. Ved klage og krav om refusjon svarte selskapet "Ved operative, sikkerhetsmessige eller andre nødvendige årsaker kan det imidlertid forekomme endringer i seteplasseringen. I slike tilfeller gis det dessverre ikke refusjon eller kompensasjon, uavhengig av billettype. Widerøe vil alltid forsøke å tilby et nytt sete i samme kategori, men dette kan ikke garanteres."
Uakseptabelt og arrogant, men genialt forretningsmodell å ta betalt uten å måtte levere.

8 de outubro de 2025

Håpløst…siste reise med Widerøe

Norges verste flyselskap og med frekke ansatte. Jeg skulle ta fly med Widerøe Kristiansand-Bergen-Trondheim-Mosjøen. Vi ble 1 time forsinket ut fra KRS og jeg rakk ikke flyet fra Bergen. Jeg fikk melding om 1 natt booket hotell med 300kr kupong for mat. I mail får jeg ny avreise kl 07.35. Siden jeg var sliten og bare hadde fått 1 natt hotell tenkte jeg umiddelbart avreise neste morgen. Jeg sjekket inn bagasjen og forsto i sikkerhetskontrollen at min avreise var neste dag. Altså to døgn senere enn planlagt. Skranken ba meg vente til kl 09 og kontakte kundeservice når de åpnet. Jeg ringte dem flere ganger etter 09, men tlf-svareren sa de var stengt - selv om nettsiden sa at de var åpen etter kl 10. Jeg dro tilbake til flyplassen for å snakke med skranken. Jeg sa «jeg har bare fått dekket 1 overnatting og det er flere ledige plasser på flere fly til min destinasjon i dag, kan dere booke meg om?» hun i Widerøe-skranken svarte at «vi har ikke tid til dette, men du skal få en til overnatting etter hvert. Nå går jeg, så kan du plage noen av mine kollegaer i stedet». Hva i huleste er det for et svar?! Det tok lang tid før jeg fikk et hotellrom og det endte altså med to netter på flyplass-hotell og en fullstendig ødelagt helg. De kan jo gjøre seg ferdig med en hyggelig kunde som de ba «værsågod, kom hit, hva kan jeg hjelpe deg med?» min sak tok under 5 min. Det var jo i utgangspunktet bare de som plaget meg hele veien.

11 de outubro de 2025

Dårlig kundeservice

Flyet mitt fra Hammerfest ble kansellert – noe som dessverre ofte skjer på grunn av værforholdene her oppe. Det i seg selv er forståelig, men håndteringen i etterkant var skuffende. Det tok ansatte på flyplassen hele tre timer å ordne nye billetter til neste dag, med avgang fra Alta, samt buss fra Hammerfest til Alta samme kveld.

Jeg måtte til slutt bestille ny flybillett på egenhånd, ettersom flyet dagen etter gikk på ettermiddagen, og jeg trengte å rekke et tidlig møte. Dette skjedde i april 2025, og nå, seks måneder senere, i oktober, har jeg fortsatt ikke fått refundert pengene for billetten jeg måtte kjøpe selv.

Jeg har aldri opplevd lignende problemer hos andre flyselskaper. Når billettprisene hos Widerøe er såpass høye, forventer jeg betydelig bedre service og oppfølging ved kanselleringer.

3 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjempegod service opplevelse på Widerøe fly

Kona mi og jeg reiste 28.09.25 med WF429 kl 22.45 Bergen-Sandefjord. Kona mi trengte rullestol, alt funket perfekt både på Flesland og på Torp.
Veldig vennlig og serviceinnstilt betjening begge steder. På Torp skulle vi hente bestilt leiebil, utendørs nøkkel-hente- systemet funket ikke, jeg slet med å få det til ved midnatt. Dette observerte den svært hyggelig damen som tok imot Ingunn med rullestol. Hun kom bort til oss sammen med annen like hyggelig dame som også skulle hjem. De hjalp til, fikk ringt utleiefirmaets vakt tlf, fikk orden på hele greien og tak i nøkkelen i systemet som ikke var helt iorden. Vi var så takknemlige.
På reisen hjem til Flesland 20.09.25 kl 12.15 med WF 414 møtte vi igjen i skranken en av de hyggelige damene (mørkhåret) som hadde hjulpet oss med bilnøkkelen to dager tidligere. Det var så trivelig. Og på flyet traff vi igjen den vennlige og serviceinnstilte flyvertinne Ingunn, som også hadde tatt imot oss på flyet to dager tidligere. Virkelig flott og service innstilt betjening. Gi dem gjerne en fin tilbakemelding.
Hilsen Ingunn og John Risa

18 de setembro de 2025

Dårlig

Dårlig service, dårlig flyselskap, måtte kjøpe ny billett fra Leknes til bodø fordi de starta boardingen før tiden. Hadde rukket det hvis boarding hadde blitt som oppsatt tid. Og han i skranken var ikke mye hjelpsom

16 de setembro de 2025

Overbooket og nektet adgang

Booket flyet 6 måneder før avreise. Så får vi beskjed når vi er med gaten at de har overbooket flyet og at vi er de heldige som ikke får være med. Skal aldri fly med dette selskapet igjen. Helt sinnsykt irriterende

31 de agosto de 2025

Suitcase lost for Five Days in Norway

Suitcase lost for Five Days. No responses from Wideroe for 72 hours. Phone numbers unmonitored; no possibility of leaving messages; email response of "don;t know" after 72 hours. NO APOLOGY. Ever,
Form for reimbusement for clothing purchases Fails to accept any ID numbers on the suitcase.

26 de julho de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

A pleasant surprise

I was forced to use Widerøe to return home in Italy from Bergen and, having read some negative reviews, I was a bit worried.
Instead, I was pleasantly surprised: perfectly on time, smooth flight, friendly atmosphere, attentive staff and, above all, not pushy about trying to make you buy something like other low-cost airlines do.
The aircraft’s Wi-Fi allows you to browse their app, from which you can access various forms of entertainment: from movies to TV series, real-time maps, and games. The only “negative” aspect is the poor space for legs.
Once again, a pleasant surprise.

11 de agosto de 2025

Elendigt

Har rejst over hele verden. Har aldrig oplevet dårligere selskab.
Har været i nord Norge for at arbejde.
Ene kuffert nåede ikke frem selvom den stod som priority.
Og hjemad var det Widerøe hele vejen. De havde lavet det yderst snævert ift skift som jeg havde 3 af. Selvom min billedet var dyrere end dem jeg normalt rejser med det meste af vejen, var der hverken vådt eller tørt. Og da jeg lander i Billund er INGEN af mine kufferter med. I den ene var en gave fra en kollega med frosne multebær. Noget som betyder så meget for mig da man ikke har dem i Danmark. Men de bliver så ødelagt.
Jeg synes godt nok de burde anstrenge sig Jeg vil aldrig acceptere at skulle med Widerøe igen.

3 de agosto de 2025

Flott flyselskap.

Flott flyselskap med verdens beste service, meget hyggelig betjening.
Reiser med Widerøe mange ganger pr måned, noen forsinkelser pga. været er vel ikke til å unngå på kortbanenettet.

29 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige fløjet Billund-Bergen med…

Har lige fløjet Billund-Bergen med Widerøe. Var noget bekymret efter at have læst de mange dårlige anmeldelser. Men kan bare sige at alting gik fint og uproblematisk. Det var nemt at købe billetterne og der blev ikke lagt alle mulige mærkelige gebyrer på som hos Ryan Air. Vi kom afsted til tiden både tur og retur. Flyver gerne med Widerøe igen.

25 de julho de 2025

Worked for us

Having read the frankly terrifying reviews prior to booking with Wideroe, I had very low expectations that myself, partner and luggage would successfully make the various flights we needed to achieve altogether.
Our return journey involved 3 flights with only 50 minutes between them, and yet we all made it back to Aberdeen in one piece and at the same time.
Maybe we were just lucky, but we found the experience seamless and would book again.

18 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais